Cine este Isabela Georgescu

Iti multumesc ca te-ai oprit sa ma cunosti!

 

Cine sunt ?

Sunt Iubire si sunt asemeni tie. 

Sunt femeie, iubita, mama, fiica, sora, prietena.

 Sunt un suflet care se bucura in fiecare clipa de acest dar minunat care este viata.

Sunt recunoscatoare pentru ca exist, pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce devin in fiecare zi.

Sunt aici sa te sprijin sa descoperi cum sa traiesti frumos, constient conectat cu propria ta esenta.

 

cine-sunt-1

 

spatiuCa si formare profesionala sunt:

spatiuspatiu

 • Psiholog
 • Hipnoterapeut
 • Specialist in Dezvoltare Personala
 • Life Coach in “Poti reusi, orice ar fi !”
 • Trainer International si Coach-Terapeut Theta Healing-Terapia Vindecarii/Eliberarii mentale, emotionale, fizice si spirituale.

 

Am cules ceea ce este mai eficient din psihoterapiile conventionale si cele holistice, din abordarile alternative, cuantice ale mintii, sufletului si corpului uman, si mi-am transformat practica in ceea ce eu numesc a fi :

spatiu2671_-_person_climbing_stairs-512Psihologia ALTFEL pentru cei ce calatoresc in necunoscut.

untitled-11231

spatiuspatiu

spatiuSustin cu drag cursuri Theta Healing de dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa. Facilitez sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari. Periodic desfasor workshopuri tematice si programe transformationale, ajutand oamenii sa reuseasca in viata, in tot ceea ce si-au propus.

De asemenea, am fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata.

spatiuspatiu1231

 

 

Perspectiva mea in abordarea demersului terapeutic este ca mintea, sufletul si corpul functioneaza ca un sistem si se influenteaza reciproc. Cand gandim diferit, corpul se schimba si realitatea vietii se modifica si ea. Pornesc de la premisa ca in viata nu exista esec sau greseala, exista doar feed-back interior sau exterior insotit de interpretari si reactii diferite, la fiecare persoana in parte. Absolut orice experienta de viata vine cu „daruri ingropate”, ce stau la temelia a ceea ce suntem astazi. Totodata, avem in ADN-ul nostru tot ce ne este necesar pentru a reusi.

Avem prin nastere dreptul de a fi completi, fericiti si de a avea totul. E nevoie doar de o modificare a perceptiei noastre, de o deschidere a inimii. Uneori, avem nevoie doar sa fim ghidati si invatati cum sa accesam acele resurse, acea parte din noi, de la nivelul subconstientului, care nu a pierdut niciodata legatura cu motorul cuantic, creativ al fiintei noastre, sursa intregii noastre existente-Iubirea, Sursa Creatoare a Tot Ceea Ce Este.

 

Misiunea mea este ca prin cursurile, evenimentele si sesiunile de terapie pe care le sustin sa aduc valoare si sa contribui la imbunatatirea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual, ajutand oamenii care se confrunta cu situatii dificile de viata, dar vor sa devina fericiti.

 

 

1231

untitled-1jasny_dachDaca ai nevoie de:

11

12

13

14234
atunci citesti randurile potrivite pentru tine!

untitled-11231

untitled-1Lucrez cu:

 

 • oameni ce vor sa elimine din vietile lor diverse afectiuni precum depresia, anxietatea, atacurile de panica etc.;
 • oameni trecuti prin divorturi sau relatii mai putin fericite, ajutandu-i sa parcurga drumul de la nefericirea trecutului la bucuria vietii in doi;
 • parinti si copii ce vor sa regaseasca armonia si echilibrul in relatia lor;
 • mame singure in cautarea unei vieti implinite;
 • femei dornice de regasirea feminitatii si de integrare a propriei sexualitati;
 • femei ce cauta ajutor in depasirea infertilitatii fara cauze medicale;
 • oameni dornici de reconversie profesionala reusita sau de crestere semnificativa in cariera deja prezenta;
 • oameni in cautarea bunastarii personale si a prosperitatii in aceasta viata;
 • oameni care vor sa se elibereze de diverse dependente in vietile lor;
 • oameni singuri in cautarea sufletului pereche;
 • oameni care au nevoie de ajutor in evolutia lor spirituala, in aceasta calatorie spre necunoscut;
 • oameni ce cauta sprijin si suport in vindecarea a diferite boli si afectiuni;

 

….si lista ar putea continua.

 

Pe scurt, lucrez cu oameni deschisi la schimbari pozitive, ce vor sa “aprinda” lumina in interiorul lor, pentru ca mai apoi sa straluceasca in viata.

 

1231

spatiu

  Si TU poti reusi, orice ar fi! 

untitled-1

  Orice ar fi indeamna la ACTIUNE.

  Orice ar fi inseamna sa mergi INAINTE. 

  Orice ar fi inseamna ca il loc sa astepti visele sa prinda viata, TU esti cel care le DA VIATA.

  Orice ar fi inseamna ca orice ti s-a intamplat, orice ti s-a spus pentru a te descuraja si indiferent de cum, unde sau in ce fel esti acum,         

 

  EXISTA cale de iesire astfel incat sa iti traiesti viata in BUCURIE.

spatiu1231

 

cine-sunt-2

 

spatiuViata si experienta de pana acum mi-au aratat ca in lumea in care traim exista doua mari categorii de oameni:

 

Prima categorie  este grupul oamenilor care odata ce au cazut la pamant, aleg sa ramana acolo, in durere. Acestia se simt nepregatiti, fara ajutor, neputinciosi din pricina epuizarii obtinute in urma fragmentarii sau chiar a transferului total al propriei puteri personale, catre toti din exteriorul lor, alocandu-le calitatea de “vinovati” pentru nefericirea lor. Astfel continua sa traiasca o viata plina de resentimente, regrete, neimpliniri  si suferinta.

 

A doua categorie apartine oamenilor care dupa ce au cazut, se ridica, se scutura de praf si cauta lumina sperantei din capatul tunelului de intuneric in care se afla. Lumina nu este intotdeauna usor de gasit, dar intotdeauna EXISTA acolo. Apoi cauta usile deschise ale oportunitatilor vietii, isi reconstruiesc avantul invatand lectiile din experientele traite, dupa care zboara catre ceva mult mai maret, traindu-si chiar si ceea ce nici macar nu indrazneau sa viseze.spatiu

icon116-31-128

spatiu

Tu carei categorii vrei sa apartii?

spatiu1231

Primul pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie, sau te poti inscrie la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. Informatii complete privind tehnica Theta Healing gasesti in rubrica Terapie Theta Healing, cat si navigand in site-ul dedicat acestei tehnici miracol,Theta Life Healing Romania.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept si pe pagina mea oficiala  Isabela Georgescu, aici facebook-buton si, daca esti deschis/a catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica-te invit cu drag sa accesezi pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

PROGRAMARE

SESIUNE INDIVIDUALA

0732.493.253

Sunt de acord cu termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Citeste aici politica privind protectia datelor cu caracter personal.


ULTIMELE ARTICOLE