Acord participare Curs Theta Healing - Isabela Georgescu - Isabela Georgescu

ACORD PARTICIPARE

 

WEBINAR

 

I.

DISCLAIMER

 

 1. Niciuna dintre metodele prezentate in cadrul Webinarului nu exclud si nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Recomandam ca orice forma de tratament medical sa nu fie intrerupt decat la recomandarea si aprobarea unui medic specialist.

 

 1. Tehnica ThetaHealing si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mental si o stare generala excelenta. Terapiile alternative (denumite si terapii complementare), pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceste terapii ne ajuta prin prisma abordarii lor holistice in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionala si psihosomatica. Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt  folosite in cadrul Webinarului respectand aceste principii, sunt utilizate in sensul larg si general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau in contextul stiintelor medicale.

 

 1. Tehnicile descrise in cadrul Webinarului NU contin nici un fel de dogma, nu sunt subordonate nici unui sistem de credinte sau religii si nici vreunei pozitii politice sau sociale. Acestea NU ofera un sistem de credinte astfel ca, persoanele din toate categoriile sociale, medii profesionale si religioase pot participa la orice program sau webinar fara a intra in conflict cu propriile lor credinte.

 

 1. Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici terapeutice si spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.

 

 1. Toate produsele si materialele, in orice forma, audio sau scris, din cadrul Webinarului, sunt destinate  pentru scopuri de relaxare, ajuta la obtinerea unui echilibru emotional, mental, plus o stare generala fizica excelenta, dar nu sunt considerate a fi dispozitive medicale.

 

 1. Daca pana in prezent ati fost diagnosticat cu oricare din urmatoarele: deficienta mintala, retard mental, schizofrenii, paranoia, psihopatie paranoida, epilepsie, psihoze, psihoza maniaco-depresiva, tulburari de personalitate de tip borderline, tulburari de personalitate de tip impulsiv-exploziv, este necesar sa aveti acordul scris din partea medicului dumneavoastra curant pentru a putea participa si, totodata, este necesar sa transmiteti organizatorului situatia dumneavoastra, anterior inceperii Webinarului.

 

 

II.

COPYRIGHT @IsabelaGeorgescu 2024

 

Toate drepturile privind continutul Webinarului la care participati, in orice forma video/audio/scrisa/expusa – sunt rezervate prin drepturi de autor si apartin Isabelei Georgescu, prin CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE. Nicio parte a acestui continut, in forma completa sau fragmentata, NU poate fi reprodusa, preluata, transmisa catre terti (offline sau online) sau comercializata fara acordul in scris din partea Isabelei Georgescu, in prealabil.

 

III.

TERMENI CONDITII PARTICIPARE

 

 1. Prin participarea la acest Webinar va asumati pe deplin responsabilitatea cu privire la starea dvs. emotionala, mentala si fizica pe parcursul acestui Webinar, cat si pentru rezultatele obtinute prin utilizarea tehnicii ThetaHealing in viata dumneavoastra.

 

 1. Ora de finalizare a Webinarului si perioadele de timp alocate pauzelor sunt flexibile, acestea putand inregistra modificari cu 15-30 de minute fata de programul initial transmis, in functie de decizia organizatorului.

 

 1. Fara acordul in scris in prealabil al organizatorului  S.C. CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE S.R.L. si implicit al Isabelei Georgescu, nu este permisa promovarea/marketarea/vanzarea de servicii, produse, evenimente in cadrul Webinarului la care participati.

 

 1. Pe tot parcursul desfasurarii Webinarului, cat si ulterior incheierii acestora, va asumati pe deplin respectarea confidentialitatii cu privire la datele, informatiile si experientele tuturor persoanelor prezente in cadrul evenimentului.

 

 1. Pe tot parcursul desfasurarii Webinarului la care participati nu este permisa captarea/inregistrarea video/foto/audio a Webinarului de catre participanti fara acordul in scris al Isabelei Georgescu, anterior desfasurarii Webinarului.

 

 1. Va asumati sa aveti pe tot parcursul desfasurarii Webinarului un comportament decent si sa respectati experienta tuturor persoanelor prezente in Webinar. Pentru ca experienta Webinarului sa fie completa, benefica si in armonie pentru toti participantii deopotriva, ne rezervam dreptul de a exclude din cadrul Webinarului persoanele care contravin aspectelor stabilite in acest acord, in baza unui avertisment in prealabil.

 

 1. Evenimentul este partial captat/inregistrat audio/video/foto de catre organizator, cu amendamentul pastrarii si asigurarii confidentialitatii informatiilor cu caracter personal apartinand tuturor participantilor.

 

 1. Prezentul Acord de Participare este valabil pentru Webinariile si evenimentele desfasurate in format online cat si in persoana (sala evenimente).
You cannot copy content of this page