Activarea Energiei Abundenței prin Theta Healing • Webinar Gratuit • Psih. Isabela Georgescu
Denumire Webinar Fara Data

WEBINAR GRATUIT

22.02.2022

19:30-22:00, Online

 

 

Webinarul Activarea Energiei Abundenței este pentru tine dacă vrei:

 

 • Să afli care sunt Principalele 11 potențiale Limitări Mentale subconștiente ce te mențin în conștiința sărăciei, a lipsurilor, a îngrijorării sau a zbaterii financiare.
 • Să conștientizezi blocaje mentale pe care le-ai dezvoltat privind obținerea Prosperității financiare și în ce fel te limitează acestea.
 • Să descoperi care sunt soluțiile pentru eliberarea tiparelor mentale disfuncționale – instrumente rapide și eficiente pentru a-ți schimba convingerile legate de Bani și Bunăstare.

Ce primești mai mult de atat?

 

 • Sesiune de Purificare a imprinturilor karmice privind Abundența, Prosperitatea și Vindecarea Sufletului pe linie financiară transgeneratională (produsul istoriei familiei din care faci parte).
 • Sesiune de Eliberare a Principalelor 11 potențiale Limitări Mentale subconștiente ce stau în calea manifestării Abundenței financiare în viața ta, prin tehnica Theta Healing®, sesiunile fiind facilitate de Psih. Isabela Georgescu, Master Trainer & Certificate of Science Theta Healing.
 • Sesiune de Activarea și Potențare a Energiei Abundenței, în aliniere cu portalul 22.02.2022. O zi magică aflată sub vibrația numărului maestru 22, matrice energetică ce noi ca și ființe vom mai experimenta abia în 2222.

Sesiunile din acest webinar sunt facilitate prin tehnica Theta Healing®, o metodă psiho-cuantică ce sprijină vindecarea și transformarea noastră emoțională, mentală, fizică și spirituală. Starea meditativă Theta accesată prin această tehnică ne permite reprogramarea subconștientului, vindecarea emoțională, regenerarea fiziologică și conectarea cu propria esență.

 

Intensitatea portalului energetic deschis sub vibrația zilei de 22.02.2022 este despre schimbarea în bine, despre potențarea Bunăstării în viețile noastre. Frecvența acestei zile vine cu o chemare puternică de a trăi și aborda viața cu mult mai multă armonie, echilibru, cooperare și iubire, lăsând în trecut suferințele neajunsurilor, lipsurilor, umbrele dualității și tiparele inconștiente transgeneraționale ce nu ne mai servesc și care ne-au limitat într-un fel sau altul în privința Banilor și a Abundenței.

 

O zi a miracolelor în care Sursa Vieții contribuie la împlinirea planurilor și a intențiilor noastre, dublând virtuțile și resursele noastre interioare, purificându-ne karma și potențând Abundența în viețile noastre, dincolo de ceea ce mintea noastră conștientă poate cuprinde ca fiind posibil.

isabela georgescu webminar theta healing 2021
isabela georgescu webmina 34 theta healing 2021

Abundența reprezintă natura esențială a oricărui individ, energie prezentă în oricine. Lipsurile, golurile, nevoile în materie de bani și Prosperitate, percepute de mintea conștientă, reprezintă oglinda limitărilor mentale și a blocajelor emoționale interioare. Cu alte cuvinte, o minte “săracă” (ce rulează în baza convingerilor limitative) creează o viață săracă.

 

Oamenii nu au Abundența pe care și-o doresc deoarece conștiința lor o blochează sau o resping. În câmpul de forță al fiecărui om in parte sălășluiește energia Abundenței, disponibilă într-o maniera necondiționată.

Banii pe care îi ai sau nu acum, precum și toate formele de Abundență și Prosperitate, prezente sau lipsă din viața ta, sunt de fapt felul în care mintea ta înțelege, interpretează și gestionează energia Abundenței ce există în tine. Bunăstarea materială pe care o ai în plan fizic, nivelul tău de trai cu alte cuvinte, este doar simbolul în exterior al bunăstării tale interioare mentale, emoționale și spirituale.

Acum te invit să te întrebi:

 

Ce înseamnă pentru tine Abundența?

 

La ce te gândești când citești cuvântul Abundență? Abundență de lucruri, de bani, de vacanțe, de fericire….?

Care poate să fie motivul pentru care unii oameni reușesc să obțină Abundență financiară și alții nu, în virtutea faptului că poate au același nivel de pregătire, de implicare, de sprijin etc.?

Răspunsul ține de tiparele mentale limitative subconștiente în baza cărora rulează sau mai simplu spus, a modului în care gândește fiecare persoană în parte.

Și am să iți las aici ceva la care să reflectezi până când ne vom întâlni la webinar:

 

Care este sursa ta de existență?

 

Dacă ai răspuns că banii, doar să știi că atunci când vezi banii ca fiind sursa existenței tale ai renunțat pur și simplu la puterea ta personală, predând-o banilor pe care i-ai investit cu calitatea de “sursă” a vieții tale. Adevărata sursă de existență, de sprijin este forța vieții, este esența divină care este în tine. Adevărata sursă de siguranță în această viață ești TU prin care se manifestă Sursa infinită a acestei vieți.

Și da, într-adevăr aceste concepte sunt pentru cei care rămân deschiși la nou și evoluție, deschiși să experimenteze, ca mai apoi să se bucure de concluzii înfloritoare. 

 

Tu ce alegi?

Theta-Healing-cu-Isabela-Georgescu-1-2

Pentru cine NU este acest Webinar?

 

 • Pentru cei ce nu și-au îmbrățișat natura spirituală și nu cred că sunt mai mult decât o minte într-un corp fizic.
 • Pentru cei ce își doresc Prosperitate financiară, dar nu sunt dispuși să lucreze cu propriile gânduri și emoții.
 • Pentru cei ce caută doar o rezolvare rapidă a situației lor de moment și consideră că ceilalți sunt responsabili pentru starea lor financiară.

 

Webinarul a fost creat pentru oamenii deschiși la perspective precum:

 

 • Prosperitatea se manifestă mai mult sau mai puțin în viața noastră în funcție de sistemul de convingeri pe care îl rulăm la nivelul subconștientului nostru;
 • Vindecarea și transformarea vieții noastre începe întotdeauna cu vindecarea minții noastre;
 • Cred în existența acestei energii creatoare a tot ceea ce este, Sursă a Vieții, Inteligență Supremă, Creator, oricare ar fi conceptul cu care rezonează în acest sens.
isabela-georgescu-theta-healing-abundenta

Isabela Georgescu este Certificate of Science & Master Trainer în Theta Healing® certificat internațional  prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut și Business-Life-Coach-Expert în “Poţi Reuşi, Orice ar Fi!”.

Susține cursuri Theta Healing de dezvoltare personală și vindecare mentală, emoțională, fizică și spirituală, sprijinind oamenii să descopere miracole chiar și acolo unde alții văd Imposibilul.

Facilitează sesiuni individuale și corporate pentru toți cei ce vor să devină oameni noi, liberi de constrângeri și auto-limitări.

Desfășoară periodic workshopuri tematice și programe transformaționale ajutând oamenii să obțină Succesul, Relațiile, Sănătatea si Fericirea la care visează.

 

*Disclaimer: Acest webinar nu este un dispozitiv medical, nu poate înlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Recomand ca orice formă de tratament medical să nu fie întrerupt decât la recomandarea și aprobarea unui medic specialist. Cuvintele „terapie/vindecare” sunt utilizate în cadrul acestui webinar în sensul larg, general al acestor expresii și nu sunt folosite în aceleași contexte în care sunt utilizate în limbajul convențional medical.

You cannot copy content of this page