Activarea Vindecatorului Interior prin Theta Heling • Webinar Gratuit • Psih. Isabela Georgescu
isabela georgescu theta healing 2021

ACTIVAREA VINDECĂTORULUI INTERIOR

 

 

WEBINAR ACCES GRATUIT

Miercuri, 10 Noiembrie, 19:00-21:00, Online

 

 

Webinarul Activarea Vindecătorului Interior este pentru tine dacă vrei să:

  • Descoperi cum poți atinge cu ușurință nivelul conștiinței ce permite AutoVindecarea.
  • Descoperi cum să identifici blocajele mentale și emoționale ce te împiedică să ai un nivel optim de sănătate și o stare de bine în fiecare zi.
  • Afli care sunt Principalele 8 potențiale Limitări Mentale subconștiente ce stau în calea Activării Vindecătorului tău Interior.

 

 

Ce primești mai mult de atat?

  • Sesiune Live de Activare a Vindecătorului tău Interior.
  • Sesiune Live de Eliberare a Principalelor 8 potențiale Limitări Mentale subconștiente ce stau în calea Activării Vindecătorului tău Interior, prin tehnica Theta Healing®, Sesiunile fiind facilitate de Psih. Isabela Georgescu, Master Trainer & Certificate of Science Theta Healing.

Este deja binecunoscut faptul că schimbarea convingerilor noastre poate schimba modul în care creierul nostru comunică cu restul corpului, modificându-i astfel biochimia. Știm deja că gândurile constructive eliberează endorfinele din creier ceea ce generează efecte directe asupra sănătății și fericirii noastre ori, mai simplu spus, că omul își poate schimba fiziologia corpului său prin simpla schimbare a conținutului minții sale.

 

Webinarul Activarea Vindecătorului Interior este astfel conceput pentru a te ghida într-un proces de eliberare a vechilor convingeri limitative privind înțelegerea stării tale de bine, privind starea ta de sănătate, spre a te conecta cu capacitatea naturală a corpului tău de a se vindeca, prin tehnica Theta Healing.

 

Theta Healing® este o tehnică psiho-cuantică ce sprijină vindecarea și transformarea noastră emoțională, mentală, fizică și spirituală. Starea meditativă Theta accesata prin această tehnică este starea ce ne permite reprogramarea subconștientului, vindecarea emoțională și regenerarea fiziologică.

isabela georgescu webminar theta healing 2021
isabela georgescu webmina 34 theta healing 2021

Astfel, Webinarul este un proces blând de transformare la nivel cât mai profund al conștiinței vindecării, în baza premisei că ceea ce păstrăm în mintea noastră se manifestă în planul fizicalității noastre, nu invers.

 

Pentru cine NU este acest Webinar?

  • Pentru cei ce nu şi-au îmbrățișat natura spirituală și nu cred că sunt mai mult decât o minte într-un corp fizic.
  • Pentru cei ce caută schimbări pozitive în viața lor, dar nu sunt dispuși să lucreze cu propriile gânduri și emoții.
  • Pentru cei ce caută doar o rezolvare rapidă și consideră că ceilalți sunt responsabili pentru starea lor psihică și fiziologică.

 

Webinarul a fost creat pentru oamenii deschiși la perspective precum:

  • Vindecătorul nostru Interior se manifestă mai mult sau mai puțin în viața noastră în funcție de sistemul de convingeri pe care îl rulăm la nivelul subconștientului nostru.
  • Vindecarea corpului începe întotdeauna cu vindecarea minții noastre.

Isabela Georgescu este Certificate of Science & Master Trainer în Theta Healing® certificat internațional  prin THInK Institute Of Knowledge, UŞA, Psiholog, Hipnoterapeut și Business-Life-Coach-Expert în “Poţi Reuşi, Orice ar Fi!”.

Susține cursuri Theta Healing de dezvoltare personală și vindecare mentală, emoțională, fizică și spirituală, sprijinind oamenii să descopere miracole chiar și acolo unde alții văd Imposibilul.

Facilitează sesiuni individuale și corporate pentru toți cei ce vor să devină oameni noi, liberi de constrângeri și auto-limitări.

Desfășoară periodic workshopuri tematice și programe transformaționale ajutând oamenii să obțină Succesul, Relațiile, Sănătatea si Fericirea la care visează.

 

*Disclaimer: Acest webinar nu este un dispozitiv medical, nu poate înlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Recomand ca orice formă de tratament medical să nu fie întrerupt decât la recomandarea și aprobarea unui medic specialist. Cuvintele „terapie/vindecare” sunt utilizate în cadrul acestui webinar în sensul larg, general al acestor expresii și nu sunt folosite în aceleași contexte în care sunt utilizate în limbajul convențional medical.

You cannot copy content of this page