Cine este Isabela Georgescu

101 MOTIVE PENTRU CARE SA ALEGI THETA HEALING

Iti multumesc ca te-ai oprit sa ma cunosti! Sunt un suflet care se bucura in fiecare clipa de acest dar minunat care este viata si sunt aici sa te sprijin sa descoperi cum sa traiesti frumos, constient conectat/a cu propria ta esenta.

Ca si formare profesionala sunt:spatiu

  • Psiholog
  • Hipnoterapeut
  • Business-Life-Coach-expert in “Poti Reusi, Orice Ar Fi !”
  • Certificate of Science & Master Trainer & Coach Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA.

 

Am cules ceea ce este mai eficient din psihoterapiile conventionale si cele holistice, din abordarile alternative, cuantice ale mintii, sufletului si corpului uman, si mi-am transformat practica in ceea ce eu numesc a fi :

 

spatiuPsihologia ALTFEL pentru cei ce calatoresc in necunoscut.

Sustin cu drag cursuri Theta Healing de transformare personala, profesionala si vindecare integrativa. Facilitez sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari. Periodic desfasor workshopuri tematice si programe transformationale, ajutand oamenii sa reuseasca in viata, in tot ceea ce si-au propus.

De asemenea, am fondat comunitatea Theta Life Healing We are ONE ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata.

2-3 isabela georgescu theta healing curs 77

Daca esti interesat/a de:

 

 

Sprijin psihologic pentru tratarea afectiunilor si imbunatatirea relatiilor tale,

 

Suport specializat in eliberarea si vindecarea ta emotionala, mentala, fizica si spirituala,

 

Coaching pentru transformarea ta personala, dezvoltare profesionala si maximizarea performantelor tale,

 

Redesignul vietii tale astfel incat sa obtii fericirea, sanatatea, succesul si prosperitatea pe care ti le doresti,

atunci citesti randurile potrivite!

spatiu

Perspectiva mea in abordarea demersului terapeutic este ca mintea, sufletul si corpul functioneaza ca un sistem si se influenteaza reciproc. Cand gandim diferit, corpul se schimba si realitatea vietii se modifica si ea. Pornesc de la premisa ca in viata nu exista esec sau greseala, exista doar feed-back interior sau exterior insotit de interpretari si reactii diferite, la fiecare persoana in parte. Absolut orice experienta de viata vine cu „daruri ingropate”, ce stau la temelia a ceea ce suntem astazi. Totodata, avem in ADN-ul nostru tot ce ne este necesar pentru a reusi.

Avem prin nastere dreptul de a fi completi, fericiti si de a avea totul. E nevoie doar de o modificare a perceptiei noastre si de o deschidere a inimii. Uneori, avem nevoie doar sa fim ghidati si invatati cum sa accesam acele resurse, acea parte din noi, de la nivelul subconstientului, care nu a pierdut niciodata legatura cu motorul cuantic, creativ al fiintei noastre, sursa intregii noastre existente-Iubirea, Sursa Vietii, Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este.

 

Misiunea mea este ca prin cursurile, evenimentele si sesiunile de terapie pe care le sustin, sa contribui semnificativ la imbunatatirea vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual, ajutand oamenii deschisi la schimbari pozitive, sa aprinda lumina in interiorul lor, pentru ca mai apoi sa straluceasca in viata. 

Lucrez cu:

 

oameni ce vor sa elimine din vietile lor diverse afectiuni precum depresia, anxietatea, atacurile de panica etc.;

oameni trecuti prin divorturi sau relatii mai putin fericite, ajutandu-i sa parcurga drumul de la nefericirea trecutului la bucuria vietii in doi;

oameni in cautarea bunastarii personale sau a maximizarii  prosperitatii in aceasta viata;

oameni dornici de reconversie profesionala reusita sau de crestere semnificativa in cariera deja prezenta;

femei dornice de regasirea feminitatii si de integrare a propriei sexualitati;

femei ce cauta ajutor in depasirea infertilitatii fara cauze medicale;

oameni singuri in cautarea sufletului pereche;

oameni care au nevoie de ajutor in evolutia lor spirituala, in aceasta calatorie spre necunoscut;

oameni ce cauta sprijin si suport in vindecarea cauzelor emotionale ale bolilor cu care se confrunta.

 

….si lista ar putea continua. 

Poți Reuși, Orice Ar Fi! 

 

Orice ar fi indeamna la actiune. Orice ar fi inseamna sa mergi inainte.

Orice ar fi inseamna ca il loc sa astepti visele sa prinda viata, tu esti cel care le da viata. Orice ar fi inseamna ca orice ti s-a intamplat, orice ti s-a spus pentru a te descuraja si indiferent de cum, unde sau in ce fel esti acum, intotdeauna exista o cale de iesire astfel incat sa iti traiesti viata in Prosperitate, Sanatate si Bucurie!    

Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

 

 

 

 

Isabela Georgescu 

Psiholog, Hipnoterapeut, Bussines-Life-Coach-expert in “Poti reusi, orice ar fi!”, Certificate of Science & Master Trainer & Coach certificat Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA.

Primul pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand Cursul Theta Healing de Baza, un program de transformare personala, dezvoltare profesionala si vindecare integrativa, unde inveti Theta Healing aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru eliberarea blocajelor mentale subconstiente si vindecarea emotiilor tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

TE-AR PUTEA INTERESA:

mic logo

Detalii următorul

curs buton
Vindecare si Transformare | Reprogramarea subconstientului | Theta Healing | Psih. Isabela Georgescu

👉 Cum poți REUȘI ORICE ar fi, în întreaga ta viață? #Relații Armonioase, #Prosperitate #Financiară, Succes #Profesional, #Sănătate Optimă, nivel crescut de #Energie → IDENTIFICI și ELIBEREZI gândurile limitative de la nivelul subconștientului, → VINDECI rănile și emoțiile distructive, → Deblochezi PUTEREA personală = capacități, resurse interioare nelimitate, pentru a le folosi în viața de zi cu zi. . ❓ Cum poți face toate acestea cu ușurință? Te invit să descoperi Theta Healing, cea mai puternică tehnică de transformare cuantică a minții și de vindecare a emoțiilor tale! 🌐 15-17 februarie 2019, București ~ Theta Healing ~ Bază ❗️ [DISCOUNT 20%] în următoarele zile. 3 zile în care dobândești răspunsuri clare și soluții practice, astfel încât să dai viață și celor mai îndrăznețe vise! . Mai multe detalii găsești aici: https://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ _____________________ #TransformaImposibilulInPosibil #PotiReusiOriceArFi

Posted by Isabela Georgescu on Sunday, January 13, 2019
sesiuni buton

ACCES GRATUIT

You cannot copy content of this page