Psih. Isabela Georgescu | Tu Atragi Abundenta in viata ta?

TU CUM ATRAGI ABUNDENTA IN VIATA TA?

Abundenta reprezinta natura esentiala a oricarui individ, energie prezenta in oricine. Lipsurile, golurile, nevoile in materie de bani si Prosperitate, percepute de mintea constienta, reprezinta OGLINDA limitarilor mentale si a blocajelor emotionale interioare. Cu alte cuvinte, o minte saraca creeaza o viata saraca!

 

 

 

Oamenii nu au Abundenta pe care si-o doresc deoarece constiinta lor o blocheaza sau o resping. In campul de forta al fiecaruia dintre noi salasluieste energia Abundentei, disponibila fiecaruia dintre noi, intr-o maniera Neconditionata.

Tu ai putea intreba ce vrea sa insemne asta, cum poate fi tot ceea ce eu am nevoie in interiorul meu … masina, casa, loc de munca?

Ei bine, DA, asa este! Banii pe care ii ai sau nu acum, precum si toate formele de Abundenta si Prosperitate, prezente sau lipsa din viata ta, sunt de fapt felul in care mintea ta intelege, interpreteaza si „gestioneaza” prezenta energiei Abundentei ce exista in tine. Bunastarea materiala pe care o ai in plan fizic, nivelul tau de trai cu alte cuvinte, este doar simbolul in exterior al bunastarii tale interioare. Exista in interiorul fiecaruia dintre noi un izvor nelimitat de Iubire, din care curge implinirea tuturor dorintelor noastre sub forma energiei ce se poate materializa in orice ne dorim, inclusiv in bani, in castiguri sau venituri. Fluxul care se creeaza din acest izvor al Iubirii este nesfarsit si abundent, accesibil noua, tuturor, fara conditii sau limitare.

Totusi, multi oameni spun ca este imposibil sa primeasca banii pe care si-i doresc pentru ca seful sau pozitia pe care se afla nu permit mai mult decat li se ofera. Universul nu ii recompenseaza pe oameni in functie de activitatea lor de la serviciu, ci in functie de activitatea constiintei lor, mai exact in functie de cat de mult primesc si radiaza aceasta Iubire creatoare in tot ceea ce sunt si fac, atat fata de ei insisi, cat si fata de tot ceea ce ii inconjoara. 

Cu alte cuvinte, daca te iubesti atat de “mult” incat gandesti despre tine ca viata ta este goala, trista si inutila sau jobul tau este lipsit de semnificatie ori ca tu nu poti mai mult de atat, vei fi remunerat in mod corespunzator, primind un venit nesemnificativ,”trist” si lipsit de valoare. Invers, daca te percepi asa cum esti in realitate, o sursa inepuizabila de Iubire creatoare, de putere, de capacitate interioara infinita si, totodata integrezi si manifesti in natura ta emotionala, mentala si comportamentala aceasta VIZIUNE, te vei inalta rapid mai presus de lipsuri, goluri, saracie si limitari.

Intotdeauna Universul ne acordeaza chiar si veniturile la ritmul si nivelul la care intelegem, acceptam si exprimam in tot ceea ce este sursa vietii-Iubirea. 

 

 

Pentru cei care intai cred si apoi vad!

Si da, intradevar aceste concepte sunt pentru cei care raman deschisi la nou si evolutie, deschisi sa experimenteze, ca mai apoi sa se bucure de concluzii infloritoare.  Si totul tine de cat de mult crezi tu ca esti. Iar tu esti totul. Esti Iubire.

Acum intreaba-te: Ce inseamna pentru tine abundenta? La ce te gandesti cand citesti cuvantul „abundenta”? Abundenta de lucruri, de bani, de bijuterii, de fericire? Care poate sa fie motivul pentru care unii reusesc sa obtina respectiva abundenta si altii nu?

Am putea spune foarte simplu ca e din cauza modului in care gandeste fiecare persoana in parte. De cele mai multe ori, oamenii actioneaza doar dintr-un sentiment de nevoie, dintr-o lipsa si odata satisfacuta aceasta nevoie, ei renunta la a mai lucra la dezvoltarea lor. Considera ca este de ajuns si asteapta(creeaza inconstient) urmatoarea perioada in care vor simti o lipsa sau o nevoie. In baza concentrarii pe lipsurile din viata si pe umplerea lor, se creeaza un tipar de gandire care blocheaza, limiteaza si ingreuneaza identificarea oportunitatilor de crestere, dezvoltare. In loc sa gandesti proactiv, ajungi de fapt sa gandesti reactiv la ce se intampla in jurul tau. Pentru foarte multi oameni, singurul factor de sprijin si siguranta in aceasta viata il reprezinta banii. Acesta este motivul ce explica puterea pe care o au banii asupra lor.

Cand vezi banii ca fiind sursa existentei tale ai renuntat pur si simplu la propria ta putere personala, predand-o banilor pe care i-ai investit cu calitatea de “sursa” a Vietii. Adevarata sursa de existenta, de sprijin este scanteia divina care este in tine. Adevarata sursa de siguranta in aceasta viata esti TU prin care se manifesta Sursa Infinita a acestei Vieti, Energia Creatoare a Tot Ceea ce Este.

Banii sunt printre elementele de baza ce-l fac pe om sa uite complet de Realitatea Omniprezenta Divina si de ceea ce suntem in esenta, de aici si vestita, limitative si complet eronata zicala :”Banii sunt ochiul dracului”.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

In acest articol mi-am propus sa ma opresc la ceva exemple de sisteme  mentale, convingeri sau tipare care stau in calea manifestarii abundentei de orice fel in viata noastra.

  • As incepe cu concentrarea/atentia predominanta pe ceea ce lipseste. Cum spuneam si mai devreme, faptul ca ne gandim in mod curent la faptul ca nu avem ceva si implicit nu putem face ceva, in loc sa ne gandim cu recunostina la ceea ce avem ne impiedica sa identificam oportunitati si sa ne bucuram de ele. Ne blocam mintea si subconstientul in aceleasi ganduri automate de gol si lipsa, care ajung sa se intretina si sa se dezvolte, acaparand orice forma de energie care ar putea fi folosita si transmisa spre realizarea si obtinerea a ceea ce vrem.

 

  • Nemultumirea-niciodata nu e de ajuns! Foarte multi oameni sunt nemultumiti de starea lor, si implicit de ei insisi. Considera ca nu fac de ajuns sau ca nu sunt de ajuns pentru a obtine ceea ce vor. Ca de obicei, Universul ofera ceea ce ceri: situatii in care sa ti se reconfirme faptul ca ai motive sa nu fi multumit de tine insuti.

 

  • Convingerea ca nu e bine sa avem mai mult decat strictul necesar pentru supravietuire. Aceasta este o convingere preluata istoric, din constientul colectiv, de la cei mai in varsta, de la parinti sau bunici ori din dogmele religioase eronat interpretate. Intr-adevar, poate altii s-au confruntat cu situatii in care erau nevoiti sa isi limiteze consumul si sa se abtina de la o multitudine de „placeri” pentru simplul fapt ca erau astfel „circumstantele” mentale in respectivele perioade.Insa pana la generalizare ca adevar suprem e cale lunga.

 

Adevarul necesar pentru a fi asimilat in structurile tale este faptul ca EXISTA DESTUL PENTRU ABSOLUT TOTI. Tot ceea ce avem nevoie sa invatam este cum sa utilizam acest destul cu integritate, in acord cu binele suprem al tuturor, dincolo de intentiile pur personale.

 

 

Iti propun sa ne jucam!

 

Te invit sa privesti banii asa cum te uiti la frunzele copacilor si sa observi ca exista un numar nelimitat in orice copac. Totodata, sa nu iti faci griji daca cateodata pomul este gol si sa iti reamintesti ca intotdeauna seva sa interioara va produce frunze. Este un joc care odata aplicat constiintei banilor din viata ta va aduce intelegerea faptului ca Abundenta Universala a Creatiei este absolut Omniprezenta iar fiecare dintre noi este o expresie a acestei Abundente Universale. Realitatea sta intotdeauna in  ceea ce alegem sa gandim, sa percepem.

Lipsurile, golurile si nevoile in materie de bani, percepute de mintea constienta, reprezinta intotdeauna oglinda blocajului/ limitarii parcursului energiei Abundentei atat Sursei Creatoare catre Sine cat si din interior catre exterior.Lucrurile sunt chiar atat de simple.

 

Un alt aspect ce tine manifestarea energiei abundentei la distanta de tine este felul in care integrezi viata spirituala in cea materiala. Banii si spiritualitatea sunt concepte care inca nu fac “casa” buna impreuna, pentru multi oameni. Una din explicatii ar fi faptul ca cei care s-au regasit pe Sine si au pornit in calatoria evolutiei spirituale, inteleg Iubirea, energia Creatiei, intr-o maniera conditionata fata de propria persoana. Exista iubire si compasiune pentru toti ceilalti, dar nu si pentru propria lor viata si fericire. Daca ti-ai inteles locul in Universul Infinit, daca stii ca noi toti suntem conectati prin Iubire, nu inseamna sa renunti la rasplata personala si naturala, fizica, a banilor pentru serviciile tale si pentru timpul pe care l-ai alocat in ceea ce faci. Rasplata ta prin bani este doar efectul sau simbolul exterior al bunastarii tale interioare, in timp ce cauza-sursa este esenta ta, parte din acest Univers creator. Banii sunt doar aspectul vizibil al energiei abundentei, nicidecum un “rau “necesar sau “ochiul dracului”. Ce este important este sa nu te focalizezi doar asupra banilor si pe obtinerea lor cu orice pret, ci asupra sursei lor, adica asupra esentei tale, parte din Universul creator a tot ceea ce este. Atunci se va instala si intelegerea, integritatea, discernamantul in raport cu banii, atat in ceea ce te priveste cat si fata de ceilalti.

 

Un alt aspect limitativ o reprezinta lipsa de recunostinta pentru ceea ce ai. In primul rand recunostinta amplifica intotdeauna energia abundentei care vine catre tine- o intensifica, o diversifica. Apoi, recunostinta este un mod de a arata ca iti foloseste si te bucuri de ceea ce ai primit deja. Iti arati tie si Universului. E modul de a spune  subtil, dar si raspicat ca mai vrei din lucrurile bune din viata ta.

 

Totodata ti-as recomanda sa iti restructurezi si teama de a pierde lucruri, bani, abundenta. Nu pot spune de ajuns cat de important este sa intelegem ca teama, frica atrag fix lucrurile de care ne este teama. Acestea consuma extraordinar de multa energie, energie pe care in mod inconstient ajungem sa o canalizam in materializarea respectivelor temeri. Multi oameni considera ca  frica previne, ne protejeaza si ne tine in siguranta. Intr-adevar frica provine dintr-o nevoie de autoconservare, dar aceasta paralizeaza, blocheaza de cele mai multe ori. Majoritatea temerilor, daca nu toate, in prezent sunt inutile decat daca suntem pusi intr-o situatie de viata si de moarte. Prin teama ca noi vom pierde lucruri sau bani (numita in termeni populari: zgarcenie) noi blocam fluxul de energie al abundentei, il stopam la noi. Nu lasam sa circule mai departe la alte persoane din jurul nostru, urmand ca acesta sa se intoarca la noi amplificat inclusiv de persoanele carora le oferim.

 

Apoi mai este si teama de esec. Cum spuneam si mai devreme, teama blocheaza. Si aici ramane la fel de valida aceasta afirmatie. Din teama de a esua oamenii nu actioneaza in directia obtinerii a ceea ce vor, pentru ca daca vor gresi vor fi judecati de cei din jur, vor pierde si ceea ce au, se vor imbolnavi, vor fi pedepsiti, vor fi atacati etc. Acestea sunt temeri irationale in majoritatea cazurilor si chiar daca ar fi reale va intreb: Ce preferati? Sa aveti un cimitir plin de vise sau sa traiti respectivele vise? Nu uita: „Soarta ii favorizeaza pe cei curajosi!”

Pentru toate acestea si pentru multe alte aspecte limitative in calea abundentei tale pot sa-ti ofer ajutor specializat in depasirea lor. Cu pasi siguri, printr-un proces de dezvoltare personala si transpersonala, vei putea depasi aceste limitari si vei putea atrage abundenta in viata ta si implicit iti vei indeplini visele.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

In urma sesiunilor desfasurate impreuna:

 

bifa-purpuleVei restabili legatura cu sufletul tau, cu Sinele tau mai inalt si cu intreaga Sursa a Vietii, cu Energia infinita, Creatoare a Tot Ceea Ce Este, dobandind astfel un sens mult clar al propriei vieti si o intelegere mai profunda a existentei umane;

 

bifa-purpuleVei primi un program complet pentru a deveni un creator puternic, de precizie, pentru Prosperitatea vietii tale; integrezi importanta gandurilor, cuvintelor si actiunilor tale, importanta de a sti exact ceea ce iti doresti; inveti cum sa manifesti prin Energia Creatiei avand obiective clar definite si cum sa sprijini Manifestarea; descoperi ce poti cere si ce nu poti cere( liber arbitru) si importanta schimbului de energie in Manifestare si Abundenta;

 

 

bifa-purpuleVei intelege, integra si aplica principiile universale ale Intentiei si Manifestarii Abundentei si Prosperitatii, astfel incat sa iti manifesti visele in realitatea fizica, intr-o maniera accelerata, in acord cu binele tau suprem;

 

bifa-purpuleVei schimba convingerile negative, programele mentale ce te limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina manifestarea energiei abundentei in viata ta. Iti vei reprograma mintea astfel incat dobandesti set-up-ul necesar, interior, pentru Bunastrare si Prosperitate;

 

bifa-purpuleVei elibera aspectele energetice si karmice- karma de neam, de saracie, de lipsuri- desprinzandu-te de fraiele karmice pentru a activa campul de forta creatoare unde salasluieste neconditionat energia banilor/abundentei;

 

bifa-purpuleVei schimba raportul de putere dintre tine si bani, in plan transgenerational si istoric pana la nivel de ADN, pentru a face pace completa cu energia prosperitatii in acest plan, in aceasta viata;

 

bifa-purpuleVei vindeca emotiile, totalitatea resentimentelor(vinovatie, apatie, rusine, mandrie, ura, manie, furie, neiertare) si vei vindeca relatiile din trecut ce inca iti afecteaza implinirea acestei vieti. Orice incercare de a elimina simptomul fara a lucra la eliminarea cauzei emotionale care a stat la baza producerii lui este inutila, tocmai de aceea, aceasta o etapa este importanta in demersul tau terapeutic;

 

bifa-purpuleVei dobandi intelegerea sanantoasa si semnificatiile reale ale a experientei prezente prin care treci;

 

bifa-purpuleVei integra lectiile si beneficiile”invizibile” din aceasta experienta;

 

bifa-purpuleVei elibera blocajele emotionale ce te mentin intr-o inabilitate de a atrage abundenta in viata ta;

 

bifa-purpuleVei eliberara frici si temeri asociate pierderilor;

 

bifa-purpuleVei reprograma receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;

 

bifa-purpuleVei intelege ca aparitia unei situatii dificile reprezinta o oportunitate de a evolua, de a intelege care sunt nevoile si valorile tale;

 

bifa-purpuleVei invata cum se analizeaza corect o situatie dificila, cum sa descoperi felul in care contribui la aparitia sau mentinerea acesteia si cum poate fi solutionata.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Pe langa toate acestea, asistenta pe care o primesti de la mine are menirea de a te ajuta sa:

 

  • integrezi bland si fara efort tehnicile utilizate;
  • te adaptezi noilor aspecte ce privesc viata relationala (managementul relatiilor);
  • sa introduci in viata de zi cu zi abilitati de lucru cu tine insuti in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page