Conectarea cu Ingeri - Isabela Georgescu

CONECTAREA CU INGERI

Curata campul, ca sa aiba loc sa aterizeze ingerii.” (Nichita Stanescu)

 

Ingerii sunt mentionati in toate religiile majore ale lumii, incepand cu Zoroastrianism si continuand cu Iudaismul, Crestinismul, Islamismul si Buddhismul.

 

Intotdeauna ingerii comunica cu noi pentru ca ei sunt curierii Divinitatii, expediind mesaje  atunci cand acestea sunt necesare oamenilor.

 

 

 

In toate religiile ingerii sunt considerate fiinte de Lumina din planurile inalte, superioare ca putere, inteligenta si abilitati fata de oameni. In unele religii sunt doar mesageri ai lui Dumnezeu pentru oameni, in altele personifica/intrupeaza anumite forte, puteri, valori ale lui Dumnezeu precum si pazitori de cunostinte, spatii sau oameni. Cuvantul inger in sine inseamna mesager sau trimis al lui Dumnezeu. Desi in picturile cu ingeri acestia sunt reprezentati ca fiinte umanoide, cu trasaturi deosebit de frumoase, aripi si au aura in jurul capului, in relatarile cu privire la ingeri, acestia sunt mai de graba fiinte de lumina, radianta, care intr-adevar au aripi dar nu in forma traditionala cu pene. Desi in toate religiile apare o forma de ierarhizare a ingerilor, consider ca aceasta ierarhizare este folosita doar pentru intelegerea noastra, dintr-o lipsa de limbaj mai corespunzator, ea reprezentand doar o forma de organizare. Pentru Divinitate nu exista ierarhii, cineva care sa fie in subordinea altcuiva sau sub o forma de supunere. De asemenea, nu consider ca ingerii sunt superiori oamenilor sau ca oamenii sunt superiori ingerilor. Dimpotriva, consider ca oamenii au in ei toate capacitatile pe care si ingerii le au, dar sub o forma latenta. Probabil ca ai auzit ca fiecare dintre noi are cate un inger pazitor si da, ai un inger pazitor. S-ar putea sa ai chiar mai multi ingeri pazitori. Scopul lor in campul tau, in viata ta este sa te ajute si sa te ghideze cand ai nevoie. Avand in vedere ca inaintand in viata, evoluezi, te schimbi si intelegi lucruri noi, si acesti ingeri/ghizi pot fi „schimbati” pentru a fi trimisi ingerii mai potriviti pentru dezvoltarea ta curenta. O dilema care apare pentru multe persoane este faptul ca unii ingeri pot aparea la mai multe persoane in acelasi timp. Acest lucru se datoreaza faptului ca ingerii sunt fiinte multidimensionale care sunt dincolo de limitari temporale, spatiale si fizice. De aceea, ei pot fi in mai multe locuri in acelasi timp fara a fi perturbata sau diminuata capacitatea lor de paza, protectie, inspiratie, grija etc.

Probabil ca ai avut momente mai dificile in viata in care ai simtit ca cineva iti este alaturi, ca cineva te protejeaza, te previne cu privire la anumite situatii sau momente in care pur si simplu ai vazut/simtit anumite lucruri in campul tau (de obicei asociate cu un sentiment de protectie, siguranta si iubire neconditionata). Aceste momente sunt cele in care ai simtit prezenta acestor ingeri in viata ta. Momentele in care mintea a fost destul de linistita, de tacuta sau de profunda incat ai avut posibilitatea sa ii simti.

In afara ingerilor care sunt deja alaturi de tine, te poti conecta si cu alti ingeri, in functie de ce ajutor ai nevoie sau de ce ti-ai propus in intentie. Acestia vor veni sa te ajute neconditionat.

 

 

 

De exemplu:

 

 • Arhanghelul Mihail te poate ajuta in curatarea de energii si spirite de vibratie joasa, in protejarea structurilor tale precum si in manifestarea unei vointe amplificate;
 • Arhanghelul Gabriel te poate ajuta in comunicarea si exprimarea a ceea ce esti, a esentei tale;
 • Arhanghelul Raphael reprezinta vindecarea si te poate ajuta in vindecarea ta si a altora;
 • Arhanghelul Zadachiel te poate ajuta in procesul de iertare si manifestare a compasiunii fata de tine si fata de cei din jur (procesul de iertare este extrem de important in eliberarea si vindecarea situatiilor precum si in dizolvarea karmei).

 

Pentru a te putea conecta cu ingeri si pentru a-i putea vedea/auzi sau simti, trebuie in primul rand sa fii deschis pentru astfel de experiente si sa crezi ca sunt posibile. In al doilea rand, sa eliberezi orice prejudecati ai avea fata de astfel de experiente si sa te increzi in abilitatile extrasenzoriale native pe care le ai mai mult ca sigur, precum le avem noi toti. Odata ce reusesti sa integrezi aceste doua perspective, sansele de a putea interactiona intr-un mod activ cu ingerii iti vor creste considerabil. Exista posibilitatea sa mai existe anumite blocaje dar si acestea pot fi eliberate pentru a lasa o cale libera unei interactiuni productive si inspirante.

 

 

 

Pentru a te ajuta in dezvoltarea acestor abilitati, capacitati si interactiuni, iti vin in intampinare cu un proces terapeutic prin care :

 

 • Vei restabili conexiunea cu abilitatile si capacitatile tale extrasenzoriale;
 • Vei invata sa le folosesti pentru a putea interactiona cu ingeri;
 • Vei invata sa interactionezi cu discernamant si inspiratie cu ingeri;
 • Vei elibera convingerile, emotiile, sistemele de gandire care blocheaza interactiunile cu ingerii;
 • Vei invata sa identifici atunci cand interactiunea cu un inger este benefica pentru binele tau suprem sau nu;
 • Vei integra convingeri, sentimente si sisteme de gandire prin care vei atrage ingerii cei mai potriviti pentru tine;
 • Vei redobandi contactul cu esenta ta, cu acea parte din tine de care poate te-ai simtit deconectat toata viata;
 • Vei schimba convingerile negative, programele mentale ce te limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina starea ta de bine si implinire;
 • Vei vindeca emotiile, totalitatea resentimentelor (vinovatie, apatie, rusine, mandrie, ura, manie, furie, neiertare) si vei vindeca relatiile din trecut ce inca iti afecteaza experientele prezente. Orice incercare de a elimina simptomul fara a lucra la eliminarea cauzei emotionale care a stat la baza producerii lui este inutila, tocmai de aceea, aceasta o etapa este importanta in demersul tau terapeutic;
 • Vei dobandi intelegerea sanantoasa si semnificatiile reale ale experientelor prin care treci si ale interactiunilor cu ingerii;
 • Vei integra lectiile si beneficiile ”invizibile” din experientele de viata pe care le-ai avut sau le ai in prezent;
 • Vei elibera blocajele emotionale ce te mentin intr-o inabilitate de a crea si de a te conecta cu ingeri;
 • Vei eliberara frici si temeri asociate vietii/propriei identitati si tuturor planurilor existentei, specifice taramurilor angelice;
 • Vei reprograma receptorii celulari pentru a facilita comunicarea si interactiunile cu ingerii;
 • Vei restaura increderea in oameni, in lume, in cosmosul personal; scopul, in ultima instanta, este restaurarea eului, imaginea de sine, imaginea despre lume, imaginea despre Tot Ceea Ce Este;
 • Vei invata cum sa ceri sfaturile intr-un mod cat mai clar si benefic pentru tine.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Cum sunt toate acestea posibile?

 

Prin Theta Healing.

 

Theta Healing este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la Sursa nelimitata a Vietii, la supraconstientul Universal, la Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, la Forta suprema, la Divinitate, la Creator, sau cum simti tu sa ii spui.

Theta Healing este metoda care ne permite sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- „creierul” Universal- spatiul puterii infinite.

Supraconstientul sau creierul Universal numit si Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, reprezinta  nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala, in toate aspectele vietii.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page