Contact Isabela Georgescu - Isabela Georgescu

Cine sunt?

 

Sunt un suflet care se bucura in fiecare clipa de acest dar minunat care este viata. Sunt recunoscatoare pentru ca exist, pentru ceea ce sunt si pentru ceea ce devin in fiecare zi. Sunt aici sa te sprijin sa descoperi cum sa traiesti frumos, constient conectat …….(citeste mai departe).

Abordarea mea terapeutica. Viziune

 

Inca de la inceput ti-as spune ca abordarea mea terapeutica se bazeaza pe noul model psihologic cuantic al fiintei umane, sistem holistic minte-corp-spirit, dincolo de perspectiva conventionala abordata pana de curand de domeniul psihologiei. De indata ce……..(citeste mai departe).

Povestea mea

 

Ca sa iti povestesc cat de frumoasa este acum viata mea, ar trebui sa iti spun cat de lipsita de bucurie era inainte ori sa-ti dezvalui durerile si suferintele vietii prin care am trecut. Doar asa vei intelege cu adevarat miracolul transformarii mele. In cursurile si ………(citeste mai departe).

Ce pot face pentru tine?

 

Daca ar fi sa rezum acest lucru in cateva cuvinte, as putea spune ca impreuna putem descoperi cea mai buna versiune a ta, in deplin echilibru si armonie, atat in interior cat si in exterior. Te pot ajuta sa iti transformi mintea in cel mai performant aliat ………(citeste mai departe).

Competente si pregatire profesionala

 

Certificari si acreditari prin Colegiul Psihologilor din Romania:

Psihodiagnostic si evaluare clinica, Interventie / asistenta / consultanta psihologica, Educatie si training (formare profesionala), Cercetare in domeniul psihologiei………(citeste mai departe).

PROGRAMARE

SESIUNE INDIVIDUALA

0732.493.253

Sunt de acord cu politica datelor personale si sa primesc mesaje informare.


ULTIMELE ARTICOLE