Cresterea Competentelor in Business - Isabela Georgescu

CRESTEREA COMPETENTELOR IN BUSINESS

“ Trebuie sa incerci necontenit sa urci foarte sus, daca vrei sa poti sa vezi cat mai departe.”(C. Brancusi)linie-spatiu

 

Cum imi pot creste competentele in business?

 

Sa iti extinzi sau sa iti dezvolti competentele nu este un proces care se petrece peste noapte, ci presupune organizare si efort din partea ta. Pentru a te asigura ca ai succes, cel mai indicat este sa apelezi la ajutorul unui psiholog specializat in coaching pentru dezvoltare personala si profesioanala.

 

 

Primul aspect ce necesita optimizat  pentru un demers de crestere a competentelor in business este reprogramarea set-up-ului mental distructiv si limitativ privind aspectul banilor si al concurentei.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Daca gandesti ca:

 

1. Doar banii sunt sursa mea de existenta,

2. Banii au putere asupra mea,

3. Nu merit sa fiu bogat,

4. Nu pot sa fac bani,

5. Nu esti  un om bun daca te ceri/primesti/ bani,

 

este mai mult decat suficient ca realitatea pe care o traiesti sa fie cu suisuri si coborasuri, cu lipsuri, greutati sau chiar pierderi.

Este important ca cel ce isi doreste optimizarea si maximizarea competentelor lui in business sa constientizeze ca abundenta reprezinta natura esentiala a oricarui individ, energie prezenta in oricine si ca energia  banilor, a abundentei incepe intotdeauna din interior, nu  din exterior. Inca foarte multi oameni au intelegerea eronata ca energia banilor, a prosperitatii  este undeva in afara lor.

Cat despre faptul ca banii ar reprezenta sursa existentei noastre…..

Propriul spatiu interior, cu tot ceea ce reprezentam  noi ca intreg, la nivel de suflet, de Sine, reprezinta adevaratul GENERATOR al existentei,  al Vietii noastre. TU esti sursa principala a existentei tale!  Nu banii iti ofera toate astea. Aici multi au predat de fapt propria puterea personala, undeva in exteriorul lor, simtindu-se astfel neputinciosi, slabi sau la indemana destinului ori al altora.

 

 

In continuare, pentru completarea demersului tau de crestere a competentelor in business, impreuna cu psihologul, specializat in coaching pentru dezvoltare personala si profesioanala:

 

 • vei schimba convingerile negative si programele mentale ce te limiteaza cu altele constructive, pozitive, ce sustin implinirea obiectivelor terapiei/dezvoltarii/maximizarii tale si, implicit, sprijina  prosperitatea, succesul si starea ta de bine;
 • vei elibera blocajele emotionale ce mentin eventualele situatii disfunctionale in prezentul tau;
 • vei vindeca emotiile si relatiile profesionale si/sau personale, din trecut, acolo unde exista;
 • vei elibera frici si temeri asociate situatiilor profesionale din prezent;
 • vei reprograma receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • vei identifica abilitatile tale actuale si vei decide care sunt cele pe care trebuie sa le imbunatatesti- Incredere in sine, Stima de Sine fie Imbunatatirea Capacitatii de a lua Decizii, Public Speaking, Eliminarea |Procrastinarii,  Imbunatatirea Memoriei, Cresterea Motivatiei, plus multe alte aspect ale optimizarii personale si profesionale;
 • vei identifica ce abilitati noi este necesar sa deprinzi pentru actuala ta pozitie si sa le exersezi, dezvoltandu-le si maximizandu-le treptat;
 • vei cultiva onestitatea si integritatea, doua aspecte foarte importante pe zona business-ului sustenabil;
 • iti vei dezvolta capacitatile de lucru in echipa;
 • vei exersa si dezvolta un model de gandire clara si analitica;
 • vei deprinde tehnici de comunicare eficienta;
 • vei deprinde cum sa iti asculti cu adevarat colegii si subalternii;
 • vei invata cum sa iei decizii corecte in accord cu binele vizat de tine;
 • vei insusi tehnici prin care sa iti organizezi cat mai eficient timpul;
 • vei deprinde tehnici prin care sa setezi corect obiectivele;
 • vei deprinde cum sa calculezi riscurile si sa ti le asumi responsabil si cu discernamant;
 • vei invata sa identifici rapid problemele si sa le solutionezi eficient.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

 

“Cele mai multe umbre din viata noastra sunt cauzate de faptul ca stam in calea propriei noastre straluciri”. 

           (Ralph Waldo Emerson)

 

Si TU poti fi o astfel de persoana, o  persoana increzatoare, competenta si puternica, in zona de business.

 

Depinde DOAR DE TINE sa cultivi si sa dezvolti abilitatile necesare!

 

 

linie-gri-curs-baza

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page