Cresterea Motivatiei - Isabela Georgescu

CRESTEREA MOTIVATIEI

„Oamenii mici au obiceiul de a te descuraja, insa oamenii mari stiu sa te faca sa simti ca poti si tu.” (Mark Twain)spatiu

Ce este motivatia?

 

Daca esti dipus sa depui anumite eforturi pentru a indeplini o sarcina, inseamna ca esti o persoana motivata. Motivatia se formeaza, ca proces, in interiorul tau si se concretizeaza, in exterior, prin comportament, prin efectuarea actiunilor necesare indeplinirii unei sarcini. Motivatia ia nastere atunci cand aticipezi o recompensa sau satisfacerea unei nevoi importante pentru tine in acel moment.

 

 

 

De ce este atat de importanta motivatia?

 

 

Motivatia se manifesta de la actiunea de a gati ceva pentru ca iti este foame, pana la indeplinirea unor sarcini dificile pentru a obtine o promovare sau pentru a asigura succesul propriei companii.

 

Iata cateva aspecte principale care dovedesc importanta motivatiei in viata ta:

 

 • ne determina sa trecem la actiune, indiferent ca este vorba de mersul la cumparaturi sau de finalizarea proiectului ce ne va aduce o marire de salariu;
 • creste nivelul de eficienta in munca;
 • ofera stabilitate profesionala si posibilitatea de a avansa la locul de munca;
 • ajuta la consolidarea relatiilor si la mentinerea acestora;
 • personalul motivat contribuie la ascensiunea organizatiei.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

 

Ce pot face pentru a-mi creste motivatia?

 

Daca doresti sa iti cresti nivelul motivatiei, te pot insoti pe acest drum.

Iti voi acorda tot sprijinul si suportul pentru ca tu sa poti ajunge la atingerea obiectivelor propuse.

 

 

 

In cadrul demersului pentru otimizarea motivatiei tale vei dobandi:

 

 • reconstruirea sanatoasa a raportului cu propriu Eu-Valori Personale, Imagine de Sine, Stima si Iubirea de sine-piloni principali ce actioneaza in activarea propriei motivatii.
 • schimbarea convingerilor negative si a programelor  mentale ce te limiteaza cu altele constructive, pozitive, ce sustin implinirea obiectivelor demersului tau, si, implicit, sprijina  succesul, sanatatea, fericirea si starea ta de bine;
 • eliberarea blocajelor emotionale ce mentin situatia prezenta in structurile tale;
 • vindecarea emotiile si a relatiilor din trecut, acolo unde exista;
 • eliberarea de frici si temeri asociate situatiei eventual disfunctionale din prezentul tau;
 • reprogramarea receptorilor celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • cum sa te deconectezi de la esecurile din trecut si sa privesti sarcinile pe care doresti sa le indeplinesti ca un nou inceput;
 • cum sa faci un “contract” cu tine insuti pentru a te asigura ca duci sarcina la sfarsit intr-un timp cat mai scurt, cum sa stabilesti termenele;
 • cum influenteaza mediul si culorile utilizate dispozitiile si creativitatea, cum sa iti creezi un mediu stimulant;
 • care sunt recompensele pe care ti le poti oferi cand finalizezi sarcina sau in ce fel poti sarbatori acest final;
 • cum sa utilizezi tehnicile de vizualizare pentru a creste motivatia;
 • cum sa fragmentezi sarcinile complexe in asa fel incat sa ai un nivel optim de motivatie;
 • cum sa cresti sau sa mentii nivelul de dopamina ridicat, acesta fiind un hormon care are un rol important in cresterea motivatiei.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Pe langa toate acestea, asistenta pe care o primesti de la mine, are menirea de a te ajuta sa:

 

 • integrezi bland si fara efort tehnicile utilizate;
 • te adaptezi noilor aspecte ce privesc si viata relationala (managementul relatiilor);
 • sa introduci in viata de zi cu zi abilitati de lucru cu tine insuti in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

 

Prea multi oameni supraestimeaza ceea ce nu sunt si subestimeaza ceea ce sunt. Adevarata crestere incepe atunci cand incepem sa ne acceptam slabiciunile.

 

“Nu este niciodata prea tarziu sa fii cine ai fi putut fi. “(George Eliot)

 

 

linie-gri-curs-baza

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page