Curs Theta Healing de Baza cu psiholog Isabela Georgescu
isabela georgescu

Cum poti participa la urmatorul tau

Curs Theta Healing

Gratuit?

1. Recomanda unui prieten apropiat urmatorul Curs Theta Healing de Baza, Online, din 16-18 Septembrie 2022.

 • Mai intai, asigura-te ca acesta este in categoria oamenilor ce si-au acceptat deja natura spirituala si transmite-i ce poate primi valoros pentru el si viata lui prin participarea la acest Curs.
 • In baza acestei campanii prietenul tau va beneficia de un Discount de 50%, asa ca persoana careia ii recomanzi Cursul Theta Healing de Baza, Online, din 16-18 Septembrie va plati in loc de 1070 lei, doar 530 lei.
 • Specifica-i ca in momentul inscrierii, dincolo de datele sale necesare inregistrarii in curs, este important sa completeze corect numele si prenumele tau in campul “Numele persoanei ce ti-a recomandat acest curs” in formularul din pagina de plata aferenta Cursului cu Discount  (de tipul: vezi detalii mai jos).

2. Noi iti vom genera automat un voucher cadou in valoare de 1070 lei, pentru fiecare persoana recomandata.

 • Dupa terminarea Cursului Theta Healing de Baza, Online, din 16-18 Septembrie 2022, vei primi pe adresa ta de email voucherul cadou in valoare de 1070 lei, pentru fiecare persoana recomandata ce s-a inscris in Cursul Theta Healing de Baza, Online, din 16-18 Septembrie 2022, achitand implicit costul aferent participarii sale.
 • In momentul in care te-ai decis la ce Curs Theta Healing vrei sa participi pe mai departe, folosind voucherul primit, este suficient sa completezi in pagina aferenta platii Cursului ales codul tau promotional aflat pe voucherul primit pe email..si…..gata….ne vedem cu drag la curs!

Linkuri rapide utile

Campanie Curs Theta Healing Baza

16-18 Septembrie 2022

Cum poti participa la urmatorul tau

Curs Theta Healing

Gratuit?

Mentiuni imporante privind aceasta campanie

 • Campania aceasta nu este publica pe site-ul oficial si poate fi accesata doar aici.
 • Campania este valabila doar pentru recomandarile tale privind Cursul Theta Healing de Baza, Online, din data de 16-18 Septembrie 2022, incepand de astazi, 31 August 2022.
 • Voucherele vor fi emise doar in baza informatiilor transmise de prietenul tau in formularul de inscriere, specific in campul “Numele persoanei ce ti-a recomandat acest curs”.
 • Poti folosi gratuitatea oferita pe perioada unui an calendaristic, pana la data de 15 septembrie 2023, pentru participarea ta integral gratuita (in baza voucherului primit) la unul din cursurile Theta Healing Avansat, Dig Deeper, Tu si Creatorul, Manifestare si Abundenta, Tu si Relatia ta de Cuplu ori pentru achitarea partiala pentru Jocul Vietii, Anatomie Intuitiva sau ADN3.
 • Poti folosi maxim 3 astfel de vouchere, separate sau cumulate pe perioada unui an calendaristic, pana la data de 15 septembrie 2023, pentru participarea la Cursul Theta Healing ales.
 • Aceasta campanie, respectiv emiterea vocherelor, se adreseaza doar persoanelor ce au urmat cel putin un Curs Theta Healing cu Isabela Georgescu pana in prezent, in baza aspectelor mentionate la punctul 1 si 2 de mai sus.
 • Aceasta nu este o campanie pentru publicul larg, ci doar pentru prietenii vostri apropiati, tocmai de accea nu este permisa promovarea acestei campanii pe paginile tale de social media sau pagini/comunitati extinse din care faci parte, asa ca te invit sa respecti acest aspect pentru a fi pe deplin in integritate unii fata de ceilalalti.

Daca mai ai nevoie si de alte detalii te invit sa iei legatura cu Octavian din echipa mea la 0729637193 ori pe adresa echipa@isabelageorgescu.com.

THETA HEALING® WORLDWIDE

0

TARI

0

ANI EXPERIENTA

0

MILIOANE DE OAMENI FERICITI

You cannot copy content of this page