Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile? - Isabela Georgescu

CUM SA DEVII UN NEFUMATOR FERICIT IN 3 ZILE?

“Cand renunt la ceea ce sunt, devin ceea ce pot fi.”(Tao Te Ching)spatiu

Fumatul este unul dintre cele mai raspandite vicii. Desi in Romania incidenta cancerului la plamani este mai mare decat media mondiala,  nu exista o legislatie ferma care sa interzica inca fumatul in spatiile publice, acest viciu fiind intretinut si punand in pericol sanatatea fumatorilor si a celor din jur. Daca esti fumator, sunt sigura ca stii deja care sunt efectele fumatului asupra sanatatii tale. A sosit timpul sa faci o schimbare inteligenta si armonioasa in viata ta, menita sa iti imbunatateasca si sa iti creasca semnificativ calitatea vietii!

 

0-0-1833

 

Imagineaza-ti: Cat de sanatos te vei simti in fiecare zi daca nu vei mai inhala fumul de tigara, cu toate componentele sale cancerigene!

Imagineaza-ti: Cat de tanar, de in forma si de atractiv te vei mentine daca toate procesele din organismul tau vor contribui la optimizarea sanatatii si energiei tale, in loc sa fie deteriorate zilnic!

Imagineaza-ti: Cat de fericit si de sigur de tine te vei simti, stiind ca ti-ai prelungit viata cu ani buni, ca ai crescut semnificativ sansele sa nu faci o boala care iti pune viata in pericol, cum ar fi cancerul pulmonar sau maladiile cardiovasculare!

Imagineaza-ti: Cum iti vei putea achizitiona, cu banii economisiti, lucrurile pe care le iubesti si care iti vor imbunatatati calitatea vietii!

 

Acum poti renunta la fumat rapid, usor, definitv, fara riscuri, fara efecte adverse, fara sa te ingrasi, fara depresia de dupa, fara pastile sau medicamente. Care este solutia? Renunta la fumat prin hipnoza si Theta Healing, alegand programul de control psihologic al fumatului, “Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?”.

 

linie-gri-curs-baza

 

Cui se adreseaza programul “Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?”

 

Programul functioneaza pentru cei care sunt responsabili pentru propiile lor alegeri, stabili in intentie si isi cunosc deja  motivele pentru care doresc sa se lase de fumat.

Daca esti fumator, vrei sa renunti la fumat dar nu stii cum sau simti ca nu vei putea,  dar, cu toate acestea, esti hotarat sa te responsabilizezi si sa iti utilizezi resursele interioare, acest program este potrivit pentru tine.

 

linie-gri-curs-baza

 

Care sunt beneficiile, avantajele si rezultatele acestui program transformational?

 

Programul functioneaza pentru orice fumator, indiferent daca fumezi de 3 ani sau de 30, indiferent daca fumeazi 10 tigari pe zi sau 3 pachete.

Odata ce ai renuntat la fumat prin aceasta metoda usoara, care are o rata de succes de 99%, se va diminua drastic riscul de a dezvolta boli pulmonare si cardiovasculare iar calitatea vietii tale se va imbunatati semnificativ deoarece:

bifa-purpuleVei renunta la fumat fara a lua in greutate;

bifa-purpuleVei renunta la fumat fara depresia de dupa;

bifa-purpuleVei renunta la fumat fara a pune in pericol viata copilului tau, indiferent daca esti insarcinata sau doresti sa ai un copil in viitor;

bifa-purpuleVei renunta la fumat iar viata ta sexuala se va inbunatati;

bifa-purpuleVei renunta la fumat prin o metoda usoara, fara stres, medicamente sau plasturi;

bifa-purpuleVei renunta la fumat fara reactii adverse;

bifa-purpuleVei renunta la fumat si nu vei avea probleme legate de constipatie, insomnie sau balonari.

 

“Dimen­siu­nea suc­ce­su­lui tau este masu­rata de pute­rea dorin­tei tale, de mari­mea visu­lui tau si de cum ges­tio­nezi dez­a­ma­gi­rile pe dru­mul catre suc­ces.”(Robert Kiyo­saki)

 

 

Un avantaj major este sprijinul si suportul emotional pe care ti-l ofer in toata aceasta perioada. Asistenta pe care o primesti de la mine, pe tot parcursul programului, are menirea de a te ajuta sa:

  • integrezi bland si fara efort tehnicile utilizate;
  • adaptarea aspectelor privind viata relationala (managementul relatiilor) la noul concept de viata fara tigari;
  • te ajut sa introduci in viata de zi cu zi abilitati de lucru cu tine insuti in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

 

linie-gri-curs-bazaspatiu

Care este durata programului “Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?”

 

Programul se desfasoara pe parcursul a 3 zile, dupa urmatorul program:

vineri 18:0021:00-3 ore, incluzand o pauza de 15 minute;

sambata si duminica 10:00-18:00 incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

 

Ce vom face in acest program?

 

sageata-1schimbarea convingerilor negative, a programelor mentale ce te limiteaza si pastreaza dependenta de tigari in viata ta, cu altele constructive, pozitive, ce sustin, sprijina sanatatea, fericirea si starea de bine;

sageata-1eliberarea blocajelor emotionale si energetice ce mentin dependenta de fumat in corpul tau;

sageata-1vindecarea emotiilor ce aprind in oameni nevoia de a fuma, in general;

sageata-1eliberarea de frici si temeri asociate viciului fumatorului;

sageata-1reprogramarea receptorilor celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;

sageata-1echilibrarea energiilor vitale + curatarea de energii si forme vibrationale joase;

sageata-1echilibrarea PH-ului organismului, echilibrarea nivelului serotoninei si noradrenalinei (responsabile cu starea ta de bine), echilibrarea emisferelor cerebrale – suportul tau fizic, intern in vindecarea dependentei;

sageata-1deblocarea si activarea centrilor energetici pentru a fi complet sprijinit energetic in eliminarea dependentei fumatului din viata ta;

sageata-1implementarea emotionala cu sentimente care sustin procesele transformationale dorite.

 

linie-gri-curs-baza

 

Cum functioneaza programul “Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?”

 

Fumatul este ca un parazit care pare sa faca parte din acel organism dar, in realitate, nu face decat sa pericliteze buna functionare si durata de viata. In acelasi fel, fumatul te priveaza de o stare de sanatate buna, iti afecteaza aspectul deoarece te imbatraneste, iti ia ani buni din viata si  te afecteaza pana la ultima celula.

De cele mai multe ori, fumatorul simte ca acest viciu s-a impletit cu propria personalitate si face parte din identitatea sa. De aceea, atunci cand ii sugeram cuiva sa se lase de fumat, putem fi martorii unei adevarate rabufniri deoarece fumatorul se simte atacat la propria identitate si ii este teama ca nu va mai fi aceeasi persoana daca va renunta la fumat. Aceast program te ajuta sa renunti la fumat ajutandu-te sa elimini acest viciu din interiorul fiintei tale, din identitatea ta.

Motivatia va creste odata cu gasirea raspunsurilor la aceste intrebari esentiale:

Cum reuseste fumatul sa te convinga sa fumezi in continuare, chiar si atunci cand ai spus ca nu vrei sa mai fumezi?   

Ce mesaje iti transmite fumatul in legatura cu motivele pentru care ar trebui sa fumezi in continuare?

Cum a reusit fumatul sa te convinga ca ai nevoie de el?

 

          

Acest program transformational se va axa, in principal, pe motivele din pricina carora fumezi (de exemplu: fumez ca sa ma concentrez, ca sa ma destresez, ca sa ma recompensez etc) iar scopul final este acela de a inlatura complet dorinta de a mai fuma si anxietatea constienta sau nu,  asociata eliminarii fumatului din viata ta (de exemplu : “Voi mai putea face orice fac acum, fara tigari?”).

 

De ce sa alegi programul “Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?”

 

Ce alegi? Sa suferi de boli cardiovasculare si pulmonare, sa imbatranesti repede, sa iti scada calitatea vietii sexuale, a relatiilor sociale sau sa faci o schimbare inteligenta si armonioasa in viata ta, menita sa iti imbunatateasca si sa iti creasca semnificativ calitatea vietii?

Acum poti renunta la fumat rapid, usor, definitv, fara riscuri, fara efecte adverse, fara sa te ingrasi, fara depresia de dupa, fara plasturi anti-fumat, fara pastile sau medicamente.

 

linie-gri-curs-bazaspatiu

Care este investitia ta financiara?

 

520 lei

Doar 50% din cat ai plati poate pe tigarile pentru o luna!

 

Ce primesti pentru aceasta suma?

 

Primesti un program personalizat, intensiv, de terapie de grup, timp de 3 zile, pentru eliminarea dependentei  fumatului, utilizand vindecarea  prin hipnoza, programare neuro-lingvistica si tehnici psiho-energetice, a tuturor  aspectelor mentale, emotionale si fizice asociate dependentei fumatorului.

In acest cost mai primesti si o sesiune audio personalizata, de consolidare si stabilizare a efectelor obtinute in cadrul programului, pentru a te sprijini in demersul tau dupa finalizarea acestuia, sesiune pe care o vei primi la plecare, in format mp3, impreuna cu sugestiile necesare.

Optional puteti alege si o sesiune individuala de suport (follow up), daca este necesara, in prima luna dupa finalizarea programului. Aceasta dureaza in medie 90 de minute si presupune costuri separate, dar promotionale pentru cei ce opteaza pentru acest program.

In general, in afara acestui program, valoarea acestui atelier de vindecare a dependentei fumatului, prin sesiuni individuale, este de 900lei.

Pentru ca ne dorim sa venim in ajutorul cat mai multor persoane, iti oferim incepand cu luna septembrie 2017 programul “Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?” in baza investitiei  tale in tine de 520 lei.

 

linie-gri-curs-bazaspatiu

Cand se defasoara programul“Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?”

 

Programul va fi reluat in Bucuresti incepand cu luna septrmbrie 2017. Locul de desfasurare va fi comunicat ulterior prin email.

Accesul se face doar pe baza inscrierii tale AICI.

 

Cum platesc?

 

Costul  de 520 lei al programului se plateste in lei, in contul aferent centrului, astfel:

Avansul de 50% pentru rezervarea locului se achita pana maxim o saptamana inainte de inceperea programului, iar restul de 50% se va achita  la inceputul programului.

Cer acest lucru din 3 motive:

      1. Vreau sa lucrez doar cu persoane hotarate si determinate sa faca schimbari in viata lor;

      2. Acest program functioneza doar pentru persoanele serioase, care isi asuma responsabilitatea pentru schimbarile pe care si le doresc in viata lor;

      3. In acest mod, motivatia ta devine mai puternica sa aplici recomandarile intregului program.

Informatiile suplimentare si detaliile necesare platii avansului le vei primi prin e-mail, dupa completarea formularului de inscriere.

 

Garantie 100%!

 

Daca dupa 3 luni esti in continuare fumator/fumatoare si nu esti multumit/multumita de progresele tale, in conditiile in care faci tot ceea ce ti se recomanda, ti se vor  returna banii integral.

 

 

 

Unde ma inscriu?

 

Incepand cu luna septembrie 2017 inscrierea se face online, dand click AICI.

 

Cu cine?

 

Coordonatorul programului “Cum sa devii un NEFUMATOR fericit in 3 zile?” este Isabela Georgescu in colaborare cu specialisti certificati, terapeuti-coach Theta Healing, din cadrul centrului partener Theta Life Healing Romania.
Isabela Georgescu este psiholog acreditat, hipnoterapeut si life-coach-expert in “Poti reusi, orice ar fi!”, trainer si coach-terapeut certificat Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA.

 

 Pentru cine nu este acest program?

 

  • Persoane ce refuza vehement sa accepte faptul ca ei sunt arhitectii propriei vieti si gasesc doar in cei din jur totalitatea cauzelor pentru situatia in care se afla;
  • Persoane pentru care singura lor motivatie este faptul ca a fost trimis la acest program de eliberarare a dependentei fumatului de sot/sotie, parinti, familie sau prieteni;
  • Persoane cu tulburari de ordin mental pentru care hipnoza este contraindicata.

 

linie-gri-curs-baza

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page