Curs Theta Healing Dig Deeper | Psih.Isabela Georgescu

spatiu-textTHETA HEALING DIG DEEPER

 

ONLINE

 

20-21 noiembrie 2021

Un pilon foarte important in eficienta vindecarii si dezvoltarii noastre personale consta in IDENTIFICAREA cu acuratete a originii, a radacinii blocajelor si problemelor cu care ne confruntam, in toate ariile vietii noastre.

Iar pentru a aduce transformari reale, concrete si permanente in viata noastra este necesar sa patrundem in sistemul de operare al subconstientului nostru si sa generam acolo modificarile potrivite.

spatiu

De ce la nivelul subconstientului, poate inca te intrebi?

spatiu

Pentru ca realitatea ta este construita de tot ce esti tu ca intreg, fie ca iti place aceasta abordare sau nu. Aproximativ 90% din timp tu esti rulat/a pe pilot automat de gandurile si memoriile tale stocate la nivelul subconstientului. Acestea iti genereaza automat felul in care tu te simti, te comporti si actionezi in viata ta de zi cu zi. De aceea, identificare programelor limitative, a convingerilor distructive subconstiente ce mentin situatiile neplacute in viata ta reprezinta punctul de inceput in baza caruia se faciliteaza pe mai departe orice imbunatatire ai avea in intentie.

De ce Dig Deeper?

sageata-1 Este important sa intelegem ca daca nu avem instrumentele potrivite pentru a IDENTIFICA cu claritate si precizie originea problemelor noastre, nu vom sti vreodata ce programe sau credinte de la nivelul subconstientului sa schimbam. Ceea ce inseamna ca realitatea noastra ramane fix neschimbata, aceeiasi.

sageata-1   De asemenea, in lipsa identificarii cu acuratete a convingerilor radacina, de baza, eventual facand apel doar la simple presupuneri, modificarile facilitate vor fi doar temporare, de suprafata, iar credintele negative vor construi in continuare adevarate bariere in vindecarea, dezvoltarea, evolutia si implinirea noastra.

Ce este Cursul Theta Healing

spatiu-textDig Deeper?

Theta Healing Dig Deeper este un curs special conceput astfel incat sa ii ajute pe toti cursantii Theta Healing sa identifice eficient, rapid si cu usurinta aspectele subconstiente, limitative/de baza/radacina ale situatiilor cu care se confrunta atat ei insisi, cat si persoanele cu care aleg sa lucreze.

 

Totodata, acest curs intensiv ofera o baza solida de practica, aplicatii si informatii, astfel incat toti cursantii sa capete incredere in a aborda oricare situatie de viata spre vindecare, schimbare ori imbunatatire.


Cursul Theta Healing Dig Deeper este o experiență practică 75% si acopera toate cele 8 abordari pentru identificarea eficienta, cu precizie si acuratete a programelor subconstiente de baza/radacina sau a sentimentelor lipsa ce genereaza blocajul din tine sau din persoanele cu care lucrezi, in toate ariile vietii. Un curs despre vindecare, schimbare si transcedere cu usurinta, intr-o maniera clara, fiind pe deplin ghidat/a pas cu pas in directia pe care ti-o doresti. 

Vrei ca lumea sa se schimbe? Fa schimbari in propria ta lume!

Acest curs este  pentru tine daca:

Vrei sa inveti cum sa identifici cu precizie si usurinta programele subconstiente limitative de baza, aflate la radacina oricarui tip de situatie din viata ta, indiferent de natura sa + cum sa schimbi aceste programe, astfel incat sa traiesti in Sanatate, Armonie, Echilibru, Implinire si Iubire.

 

 

Vrei sa iti intelegi pe deplin propriile trairi, comportamente si atitudini, dincolo de perspectiva vechii realitati, pentru ca mai apoi sa imbunatatesti aspectele potrivite.

 

 

Vrei sa experimentezi un nivel superior de vindecare si dezvoltare personala, aducand cu usurinta imbunatatiri reale si permanente, in domeniile vietii ce te interesaza in mod direct.

 

 

Vrei sa inveti cum sa gestionezi situatia persoanelor care iti solicita ajutorul, dintr-un spatiu echilibrat, compasiv si al detasarii, aspect foarte important in orice proces de vindecare.

 

 

Vrei sa devii performant in practica Theta Healing si sa capeti claritate + structura privind desfasurarea sesiunilor Theta Healing.

spatiu-text

spatiu-textPreconditii prealabile pentru a participa la Cursul Theta Healing Dig Deeper :

absolvirea cursurilor Theta Healing de Baza si Avansat.

Totodata, Cursul Theta Healing Dig Deeper  ofera atat platforma de informatii, cat si aplicatiile necesare celor ce vor sa continue transformarea vietii cu Theta Healing, in sectoare specifice ale vietii precum:spatiu-text


red_arrow_left   Potentarea capacitatii de manifestare + Activarea energiei abundentei, prosperitatii + Depasirea constiintei saraciei, prin cursul Manifestare și Abundenta;

spatiu-text

 

red_arrow_left   Reactivarea energiei bucuriei acestei vieti + Potentarea energiei succesului + Cresterea profesionala, prin cursul Jocul Vietii

spatiu-text

+ alte cursuri din Curricula extinsa Theta Healing.

Nu timpul schimba lucrurile, ci noi suntem cei ce o vom face.

spatiu

Schimband programele din subconstient si vindecandu-ti emotiile iti schimbi viata! 

Deblocand potentialul infinit din tine devii maestrul vietii tale!

Ce vei face in Cursul Theta Healing Dig Deeper?

Iata 14 beneficii pentru TINE, culese din Programul Cursului Theta Healing Dig Deeper:

programa-spatiu

 

1Vei invata si aplica cele 8 abordari de a “sapa”, de a identifica programele subconstiente de baza ce mentin situatiile cu care te confrunti tu sau clientii tai.

programa-spatiu

2Vei elibera temerile, nesigurantele si confuziile legate de procesul de sapare pentru a ajunge la convingerile cheie, atat pentru tine cat si pentru cei cu care lucrezi Theta Healing.

programa-spatiu

3Vei invata cum sa lucrezi eficient atat cu tine insuti/insati cat si cu clientii tai, fara a te implica în drama sau durerea situatiei adusa in discutie, in cadrul sesiunii de Theta Healing.

programa-spatiu

4Vei invata cum sa pastrezi ego-ul si parerile personale, in afara sesiunii de lucru Theta Healing, atat pentru tine insuti/insati, cat si atunci cand lucrezi cu alte persoane.

programa-spatiu

5Vei elibera auto-sabotarile ce te impiedica sa iti atingi intregul potential in (auto)vindecare si (auto)dezvoltare ca si Theta Healing practitioner.

programa-spatiu

6Vei elibera convingerile ce-ti limiteaza inconstient capacitatea de sapare si co-creare a vindecarii, prin intermediul Energiei Creatoare a tot ceea ce este.

programa-spatiu

7Vei invata cum sa eliberezi traume, drame din spatiul total al acceptarii neconditionate, fara a crea atasamente si fara a emite judecati de valoare sau morale referitoare la viata persoanelor implicate.

programa-spatiu

8Vei invata cum sa asisti la o vindecare instantanee, fara “nevoia” de a complica procesul.programa-spatiudig-deeper-theta-healing-cu-isabela-georgescu-3

9Vei invata cum sa te desprinzi de rezultatul sesiunii si cum sa lucrezi Theta Healing fara sa”fortezi” vindecarea/schimbarea prin propria ta energie mentala. 


10Vei invata cum sa lucrezi o sesiune Theta Healing din spatiul nondirectivitatii = a respecta liberul arbitru al fiecaruia si a nu decide in locul persoanelor ce ne solicita ajutorul.

programa-spatiu

11Vei invata si vei intelege cum sa facilitezi procesul Theta Healing din spatiul de martor co-creator, prezent si observator, detasat de asumarea de a fi tu cel ce creeaza vindecarea.

programa-spatiu

12Vei aprofunda identificarea + listarea lectiilor si beneficiilor ce le ofera situatia adusa in lucru in cadrul sesiunii Theta Healing.

programa-spatiu

13Vei lucra diferite exerciti de vindecare profunda emotionala.

programa-spatiu

14Vei dobandi o structura clara, concreta si practica a unei sesiuni de vindecare/dezvoltare Theta Healing, in baza tuturor aplicatiilor Theta Healing invatate anterior

programa-spatiu

Cursul Theta Healing Dig Deeper este raspunsul pentru omul modern, determinat sa gaseasca solutii clare, eficiente si practice pentru vindecarea, evolutia si stralucirea sa in aceasta viata, dar si pentru a fi un ajutor de calitate si valoros pentru cei din jurul sau. Ceea ce devii  tu, devine si lumea ta. Si fara ca tu sa te schimbi, sa cresti si sa evoluezi, nu poate exista nici o schimbare a lumii.

spatiu-text

Tu ce alegi?

Cat costa Cursul Theta Healing Dig Deeper?

Investitia in TINE, pentru Viitorul tau este:

OPTIUNE

SCHOLARSHIP GOOD VIBES

A

720 lei

A

778 lei

+

1070 lei

 

535 lei

A

Theta Healing®

Curs Dig Deeper Online

20-21 noiembrie 2021

A

A

Valabil pentru plata pana pe 17 noiembrie 2021, inclusiv.

 +

Cum platesc?

PASUL 1  » Completezi FORMULARUL DE INSCRIERE in curs prezent pe aceasta pagina.

PASUL 2  » Deschizi mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale in curs si detaliile necesare finalizarii platii.

PASUL 3  » Efectuezi plata. 

  • Plata securizata prin card.

mobilpay

 

 

IMPORTANT!

Dupa ce completezi inscrierea in curs, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

spatiuIn costul cursului sunt incluse:

spatiu

red_arrow_left  cursul celor 2 zile;

red_arrow_left  manualul cursului in format electronic;

red_arrow_left  Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing Dig Deeper, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;

red_arrow_left  refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru. Participarea ca si reviewer gratuit va fi onorata doar in cadrul cursurilor format in persoana (sala de curs).

red_arrow_left  accesul in mod gratuit, post-curs, la serile lunare de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners.

Daca ai absolvit deja acest curs cu un alt instructor, poti reface cursul platind doar 80% din optiunea aleasa de tine.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

linie-spatiu arrow-mov  20-21 noiembrie 2021

arrow-mov  ONLINE

Cursul Theta Healing Dig Deeper dureaza 2 zile si se desfasoara dupa urmatorul program:

linie-spatiu

  • sambata si duminica: 09:00-18:30, incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

 

In baza conditiilor de desfasurare stabilite de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA ce acrediteaza acest curs ONLINE, locurile pentru acest format de curs sunt limitate. Locurile se vor ocupa in ordinea platilor, nu a inscrierilor.

 

 

Cursul Theta Healing Dig Deeper se va desfasura ONLINE, pe platforma Zoom.

Necesar pentru o buna desfasurare ONLINE:

  • un laptop/ calculator cu microfon + camera functionale (marea parte a dispozitivelor le au deja incorporate);
  • acces internet cu o conexiune stabila.

Daca nu cunosti prea bine zona ONLINE-ului sau intampini dificultati tehnice te vom sprijini indeaproape si in acest sens, astfel incat experienta ta sa fie una placuta si foarte confortabila pentru tine, de oriunde te-ai afla.

Totalitatea detaliilor de desfasurare iti vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea cursului, in baza inscrierii tale aici.

 

linie-spatiu

 Cursul dureaza 2 zile si se desfasoara dupa urmatorul program:

  • sambata si duminica: 09:00-18:30, incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

Pentru a primi pe deplin beneficiile acestui curs este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele 2 zile de curs, pe durata intregului program. Tematica abordata are continuitate de la o etapa la alta a cursului, iar pentru intarzierile de peste 1 ora nu mai este posibila emiterea certificatului de acreditare ca si practitioner Theta Healing.

linie-spatiu

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Master Trainer & Coach Theta Healing, Trainer certificat international si Coach-terapeut Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de Transformare Personala si Vindecare Mentala, Emotionala, Fizica si Spirituala, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

Urmatoarea frontiera decisiva in dezvoltarea umanitatii este explorarea constiintei umane. Aceasta se dezvolta din nevoia de a intelege ce inseamna a fi, a percepe, a experimenta, a dezvolta, a crea, a cauta sensuri. Prin urmare, ceea ce facem noi in cadrul Cursurilor Theta Healing nu este un accesoriu secundar al conditiei umane ci este o actiune de o importanta majora si decisiva in evolutia si stralucirea fiecarui om in parte, cat si a planetei, implicit.

In fiecare om salasluieste un soare, totul e sa-l lasam sa straluceasca!

spatiu-text

linie-spatiu

You cannot copy content of this page