Curs Theta Healing Dig Deeper | Psih.Isabela Georgescu

untitled-1

 Theta Healing®

spatiu-textDig Deeper | Sapare Profunda 

Un pilon foarte important in eficienta vindecarii si dezvoltarii noastre personale consta in IDENTIFICAREA cu acuratete a originii, a radacinii blocajelor si problemelor cu care ne confruntam, in toate ariile vietii noastre.

Iar pentru a aduce transformari reale, concrete si permanente in viata noastra este necesar sa patrundem in sistemul de operare al subconstientului nostru si sa generam acolo modificarile potrivite.

spatiu

De ce la nivelul subconstientului, poate inca te intrebi?

spatiu

Pentru ca realitatea ta este construita de tot ce esti tu ca intreg, fie ca iti place aceasta abordare sau nu. Aproximativ 90% din timp tu esti rulat/a pe pilot automat de gandurile si memoriile tale stocate la nivelul subconstientului. Acestea iti genereaza automat felul in care tu te simti, te comporti si actionezi in viata ta de zi cu zi. De aceea, identificare programelor limitative, a convingerilor distructive subconstiente ce mentin situatiile neplacute in viata ta reprezinta punctul de inceput in baza caruia se faciliteaza pe mai departe orice imbunatatire ai avea in intentie.

 De ce Dig Deeper | Sapare Profunda?

spatiu-textspatiu-textsageata-1   Este important sa intelegem ca daca nu avem instrumentele potrivite pentru a IDENTIFICA cu claritate si precizie originea problemelor noastre, nu vom sti vreodata ce programe sau credinte de la nivelul subconstientului sa schimbam. Ceea ce inseamna ca realitatea noastra ramane fix neschimbata, aceeiasi.

spatiu-textspatiu-text

spatiu-textsageata-1   De asemenea, in lipsa identificarii cu acuratete a convingerilor radacina, de baza, eventual facand apel doar la simple presupuneri, modificarile facilitate vor fi doar temporare, de suprafata, iar credintele negative vor construi in continuare adevarate bariere in vindecarea, dezvoltarea, evolutia si implinirea noastra.

spatiu-text

spatiu-text

Vindecare, Dezvoltare, Evolutie | Theta Healing cu Isabela Georgescu

🎬Oameni ca și tine îți povestesc experiența lor de transformare a vieții cu ThetaHealing.TU ce vrei să îmbunătățești astăzi la tine?Dacă ești pregătit/ă pentru NOI începuturi, găsești sprijin, răspunsuri clare și soluții practice pentru viața ta participând la Cursul Theta Healing de Bază, din 🌐 9-10-11 februarie 2018.Mai multe detalii găsesti aici: http://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ Poți reuși, orice ar fi!★▬▬▬▬▬▬★ #ThetaHealing #Vindecare #DezvoltarePersonala #Evolutie #PotiReusiOriceArFi #ThetaLifeHealingRo #CursuriThetaHealing

Posted by Isabela Georgescu on Saturday, January 13, 2018

Ce este Cursul Theta Healing

spatiu-textDig Deeper | Sapare Profunda?

Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda este un curs special conceput astfel incat sa ii ajute pe toti cursantii Theta Healing sa identifice eficient, rapid si cu usurinta aspectele subconstiente, limitative/de baza/radacina ale situatiilor cu care se confrunta atat ei insisi, cat si persoanele cu care aleg sa lucreze.

 

Totodata, acest curs intensiv ofera o baza solida de practica, aplicatii si informatii, astfel incat toti cursantii sa capete incredere in a aborda oricare situatie de viata spre vindecare, schimbare ori imbunatatire.


Cursul Theta Healing Dig Deeper| Sapare Profunda este o experiență practică 75% si acopera toate cele 8 abordari pentru identificarea eficienta, cu precizie si acuratete a programelor subconstiente de baza/radacina sau a sentimentelor lipsa ce genereaza blocajul din tine sau din persoanele cu care lucrezi, in toate ariile vietii. Un curs despre vindecare, schimbare si transcedere cu usurinta, intr-o maniera clara, fiind pe deplin ghidat/a pas cu pas in directia pe care ti-o doresti. 

Vrei ca lumea sa se schimbe? Fa schimbari in propria ta lume!

spatiu-text

Participa la Cursul Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda


din 2-3 februarie 2019, Bucuresti!

Acest curs este  pentru tine daca:

bifa-mov-buna

Vrei sa inveti cum sa identifici cu precizie si usurinta programele subconstiente limitative de baza, aflate la radacina oricarui tip de situatie din viata ta, indiferent de natura sa + cum sa schimbi aceste programe, astfel incat sa traiesti in Sanatate, Armonie, Echilibru, Implinire si Iubire.

 

 

bifa-mov-bunaVrei sa iti intelegi pe deplin propriile trairi, comportamente si atitudini, dincolo de perspectiva vechii realitati, pentru ca mai apoi sa imbunatatesti aspectele potrivite.

 

 

bifa-mov-bunaVrei sa experimentezi un nivel superior de vindecare si dezvoltare personala, aducand cu usurinta imbunatatiri reale si permanente, in domeniile vietii ce te interesaza in mod direct.

 

 

bifa-mov-bunaVrei sa inveti cum sa gestionezi situatia persoanelor care iti solicita ajutorul, dintr-un spatiu echilibrat, compasiv si al detasarii, aspect foarte important in orice proces de vindecare.

 

 

bifa-mov-buna

 

Vrei sa devii performant in practica Theta Healing si sa capeti claritate + structura privind desfasurarea sesiunilor Theta Healing.

spatiu-text

spatiu-textPreconditii prealabile pentru a participa la Cursul Theta Healing Dig Deeper  | Sapare Profunda:

absolvirea cursurilor Theta Healing de Baza si Avansat.

spatiu

Totodata, Cursul Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda ofera atat platforma de informatii, cat si aplicatiile necesare celor ce vor sa continue transformarea vietii cu Theta Healing, in sectoare specifice ale vietii precum:spatiu-text


red_arrow_left   Potentarea capacitatii de manifestare + Activarea energiei abundentei, prosperitatii + Depasirea constiintei saraciei- prin cursul Manifestare și Abundenta

spatiu-text

 

red_arrow_left   Reactivarea energiei bucuriei acestei vieti + Potentarea energiei succesului + Cresterea profesionala- prin cursul Jocul Vietii

spatiu-text

 

 

+ alte cursuri din Curricula extinsa Theta Healing.

Nu timpul schimba lucrurile, ci noi suntem cei ce o vom face.

spatiu

Schimband programele din subconstient si vindecandu-ti emotiile iti schimbi viata! 

Deblocand potentialul infinit din tine devii maestrul vietii tale!

Ce vei face in Cursul Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda?

Iata 14 beneficii pentru TINE, culese din Programul Cursului Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda:

programa-spatiu

 

1Vei invata si aplica cele 8 abordari de a „sapa”, de a identifica programele subconstiente de baza ce mentin situatiile cu care te confrunti tu sau clientii tai.

programa-spatiu

2Vei elibera temerile, nesigurantele si confuziile legate de procesul de sapare pentru a ajunge la convingerile cheie, atat pentru tine cat si pentru cei cu care lucrezi Theta Healing.

programa-spatiu

3Vei invata cum sa lucrezi eficient atat cu tine insuti/insati cat si cu clientii tai, fara a te implica în drama sau durerea situatiei adusa in discutie, in cadrul sesiunii de Theta Healing.

programa-spatiu

4Vei invata cum sa pastrezi ego-ul si parerile personale, in afara sesiunii de lucru Theta Healing, atat pentru tine insuti/insati, cat si atunci cand lucrezi cu alte persoane.

programa-spatiu

5Vei elibera auto-sabotarile ce te impiedica sa iti atingi intregul potential in (auto)vindecare si (auto)dezvoltare ca si Theta Healing practitioner.

programa-spatiu

6Vei elibera convingerile ce-ti limiteaza inconstient capacitatea de sapare si co-creare a vindecarii, prin intermediul Energiei Creatoare a tot ceea ce este.

programa-spatiu

7Vei invata cum sa eliberezi traume, drame din spatiul total al acceptarii neconditionate, fara a crea atasamente si fara a emite judecati de valoare sau morale referitoare la viata persoanelor implicate.

programa-spatiu

8Vei invata cum sa asisti la o vindecare instantanee, fara “nevoia” de a complica procesul.dig-deeper-theta-healing-cu-isabela-georgescu-3

programa-spatiu

9Vei invata cum sa te desprinzi de rezultatul sesiunii si cum sa lucrezi Theta Healing fara sa”fortezi” vindecarea/schimbarea prin propria ta energie mentala. 

programa-spatiu
10Vei invata cum sa lucrezi o sesiune Theta Healing din spatiul nondirectivitatii = a respecta liberul arbitru al fiecaruia si a nu decide in locul persoanelor ce ne solicita ajutorul.

programa-spatiu

11Vei invata si vei intelege cum sa facilitezi procesul Theta Healing din spatiul de martor co-creator, prezent si observator, detasat de asumarea de a fi tu cel ce creeaza vindecarea.

programa-spatiu

12Vei aprofunda identificarea + listarea lectiilor si beneficiilor ce le ofera situatia adusa in lucru in cadrul sesiunii Theta Healing.

programa-spatiu

13Vei lucra diferite exerciti de vindecare profunda emotionala.

programa-spatiu

14Vei dobandi o structura clara, concreta si practica a unei sesiuni de vindecare/dezvoltare Theta Healing, in baza tuturor aplicatiilor Theta Healing invatate anterior

programa-spatiu

Cursul Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda

este raspunsul pentru omul modern, determinat sa gaseasca solutii clare, eficiente si practice pentru vindecarea, evolutia si stralucirea sa in aceasta viata,

dar si pentru a fi un ajutor de calitate si valoros pentru cei din jurul sau.

spatiu-text

Ceea ce devii  tu, devine si lumea ta. Si fara ca tu sa te schimbi, sa cresti si sa evoluezi, nu poate exista nici o schimbare a lumii.

spatiu-text

Tu ce alegi?

Povesti de Succes

theta-healing-cu-isabela-georgescu-658

Si mai multe povesti de succes gasesti  AICI sau  AICI.

Cat costa Cursul Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda?

Investitia in TINE, pentru Viitorul tau este:

DIAMOND EARLY BIRD

PLATA INTEGRALA TIMPURIE

A

720 lei

A

728 lei

+

570 lei

A

Theta Healing®

Curs Dig Deeper

A

A

Reprezentand PLATA INTEGRALA a cursului.

 Valabil pentru plata pana pe 14 ianuarie 2019.

pana in ziua 1 a cursului.

 +

GOLD

PLATA INTEGRALA

A

720 lei

A

778 lei

+

728 lei

A

Theta Healing®

Curs Dig Deeper

A

A

Reprezentand PLATA INTEGRALA a cursului.

 Valabil pentru plata incepand cu 15 ianuarie 2019,

pana in ziua 1 a cursului.

 +

Investitia in TINE, pentru Viitorul tau este:

Cum platesc?

PASUL 1  » Completezi FORMULARUL DE INSCRIERE  in curs prezent pe aceasta pagina.

 

PASUL 2  » Deschizi mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale in curs si detaliile necesare finalizarii platii.

 

PASUL 3  »  Alegi modalitatea prin care vrei sa platesti si efectuezi plata. Poti opta pentru: 

 

  • Transfer bancar (virament bancar/ordin de plata).
  • Plata securizata prin card.

 

 

mobilpay

 

 

IMPORTANT!

Dupa ce completezi inscrierea in curs, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

 

linie-spatiu

spatiuIn costul cursului sunt incluse:

spatiu

red_arrow_left  cursul celor 2 zile;

red_arrow_left  manualul cursului in limba romana;

red_arrow_left  Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing Dig Deeper, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;

red_arrow_left  refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru;

red_arrow_left  accesul in mod gratuit, post-curs, la serile lunare de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;

red_arrow_left  starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

spatiuDaca ai absolvit deja acest curs cu un alt instructor, poti reface cursul platind doar 75% din optiunea aleasa de tine.

theta-healing-cu-isabela-georgescu-4567

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

linie-spatiu

arrow-mov   2-3 februarie 2019, Bucuresti

 

Cursul Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda dureaza 2 zile si se desfasoara dupa urmatorul program:

linie-spatiu

  • sambata si duminica: 10,00-18,30, incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

 

Este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele zile de curs, pe durata intregului program.

linie-spatiuLOCUL de desfasurare iti va fi anuntat pe email cu 3 zile inainte de inceperea cursului,  in baza inscrierii tale AICI.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Trainer certificat international si Coach-terapeut Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog acreditat, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de dezvoltare personala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala, peste tot in lume, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiulinie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

linie-spatiu

linie-spatiu

„Raiul nu este undeva acolo sus, ci este aici, este relatia pe care o ai tu cu lumina din tine. Te astept cu drag la acest curs de schimb al bucuriei, in care sa iti deschizi inima, astfel incat sa traiesti in implinire. Poti REUSI, orice ar fi!” ( Isabela Georgescu)

linie-spatiu

Cum ma ajuta Theta Healing?

Iata cele mai frecvente 7 aspecte ale vietii ce si-au gasit vindecare prin tehnica Theta Healing:

linie-spatiu

1. tratarea depresiei, anxietatii, atacurilor de panica, managementul stresului, eliminarea fricilor si a fobiilor;

linie-spatiu2. vindecarea a diferite boli si afectiuni fizice, precum cancerul, infertilitatea, alergiile etc.;linie-spatiu

3.  vindecarea relatiilor familiale, a raporturilor parinti-copii, imbunatatirea relatiilor de cuplu, vindecarea relatiilor si gasirea sufletului pereche;

linie-spatiu4renuntarea la anumite comportamente adictive, precum fumatul sau alte dependente, si eliminarea kg in plus;

linie-spatiu

5. vindecarea “relatiei”cu banii, depasirea constiintei saraciei, cresterea castigurilor financiare;

linie-spatiu6. dezvoltarea personala si profesionala (imbunatatirea increderii in sine, a stimei de sine, a vorbitului in public, eliminarea procrastinarii);

linie-spatiu

7. dezvoltarea spirituala, descoperirea scopului vietii, purificarea si echilibrarea energetica.

Despre ampla aplicabilitate a tehnicii Theta Healing® poti afla mai multe citind in continuare Lista completa de SOLUTII PENTRU TINE!

Pentru si mai multe detalii privind tehnica Theta Healing, te invit cu drag:

spatiu

red_arrow_left  sa accesezi aici articolele dedicate acestei metode in rubrica TERAPIE THETA HEALING.

red_arrow_left  sa rasfoiesti aici INTREBARILE si RASPUNSURILE FRECVENTE DESPRE THETA HEALING.

 

Te asteptam cu drag si pe tine la Theta Healing Dig Deeper | Sapare Profunda, un curs miracol pentru purificarea si imbunatatirea vietii, prin conectare constienta cu propria ta esenta, curs prezent in 152 de tari ale lumii, de peste 20 de ani!

 

 

Urmatoarea frontiera decisiva in dezvoltarea umanitatii este explorarea constiintei umane. Aceasta se dezvolta din nevoia de a intelege ce inseamna a fi, a percepe, a experimenta, a dezvolta, a crea, a cauta sensuri. Prin urmare, ceea ce facem noi in cadrul Cursurilor Theta Healing nu este un accesoriu secundar al conditiei umane ci este o actiune de o importanta majora si decisiva in evolutia si stralucirea fiecarui om in parte, cat si a planetei, implicit.

linie-spatiulinie-spatiuIn fiecare om salasluieste un soare, totul e sa-l lasam sa straluceasca!

spatiu-text

Poti Reusi, Orice ar fi!

linie-spatiu