Curs Theta Healing Avansat cu psiholog Isabela Georgescu

THETA HEALING CURS AVANSAT

 

ONLINE

8-10 aprilie 2022

Vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala

Dezvoltare personala

0

TARI

0

ANI EXPERIENTA

0

MILIOANE DE OAMENI FERICITI

Ce este Cursul Theta Healing® Avansat?

Este un curs intensiv si puternic, special conceput pentru echilibrarea si revitalizarea intregii tale fiinte, fiind un proces accelerat de purificare si transformare mentala, emotionala, fizica si spirituala. In cele 3 zile  de curs intensiv:

 

Devii performant in lucrul cu mintea ta, prin metoda Theta Healing, obtinand rezultate instante.

 

Beneficiezi de descarcarea la nivelul subconstientului tau a cel putin 900 de sentimente benefice, ce sprijina, sanantate, succesul si  fericirea ta.

 

Dobandesti sensuri noi, mai profunde ale vietii, ajungand astfel sa iti intelegi mai bine propriul Sine complet.

 

Vindeci aspectele fizice si/sau emotionale care te preocupa.

 

Obtii o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

Te asteptam cu drag la Cursul Avansat Theta Healing sa primesti si TU miracolul transformational al acestei tehnici ce functioneaza la toate nivelurile vietii- sanatate, viata profesionala, relatii, prosperitate, dezvoltare personala si spiritualitate, dandu-ti puterea de a-ti recrea viata exact asa cum doresti. 

Descopera si activeaza potentialul infinit din tine! Afla cum poti aprinde stralucirea in viata ta azi!

Pentru cine este Cursul Theta Healing Avansat?

 Pentru ORICINE doreste sa isi extinda transformarea dupa Cursul Theta Healing de Baza.

 Pentru TOTI cei dornici sa traiasca o viata extraordinara.

 Pentru TINE!

Conditii prealabile pentru a participa la curs: absolvire Curs Theta Healing de Baza.

Ce vei face in Cursul Theta Healing Avansat?

1

Vei invata metoda mai rapida (scurtatura) de a intra in starea regenerativa, de vindecare Theta.

 

In acest curs vom exersa metode mai rapide de conectare cu Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, cu Sursa Vietii. Acest proces ce conecteaza neuronii creierului cu originea Creatiei, odata antrenat, va descuia porti ale mintii pentru a realiza instant si rapid vindecari, prin conexiunea la Tot Ceea Ce Exista.

 

2Vei dobandi Tehnica Descarcarii Sentimentelor.

 

Stii cum sa traiesti fara suferinte, fara teama, fara furie, fara frustrare, fara conflict? Majoritatea oamenilor raspund cu NU la aceasta intrebare.

 

Una din tehnicile cele mai puternice pe care le vei invata in Cursul Theta Healing® Avansat este Tehnica  Descarcarii Sentimentelor, la nivelul subconstientului. Viteza cu care se fac schimbarile, utilizand aceasta tehnica este uimitoare. Ceea ce unor oameni le ia o viata intreaga sa invete, poate fi invatat in cateva secunde.

Poti astfel sa inveti usor si repede ce inseamna sa fii iubit, onorat, respectat, pretuit, si cum sa traiesti in armonie si echilibru, fara teama, fara furie, fara frustrare, fara conflict!

Cum sunt toate acestea posibile?

spatiu

Celulele au receptori pentru emotii. Indiferent daca acea emotie reprezinta depresia sau fericirea, ea este fixata in celula. Odata ce receptorul se obisnuieste cu acea emotie, el are nevoie de ea in permanenta. Daca obisnuim sa fim deprimati, atunci vom crea si recrea depresie in viata noastra, cu alte cuvinte.

In lucrul cu sentimentele, prin stimuli adecvati, prin tehnica Theta Healing, vom stimula creierul, vom adauga noi conexiuni, invatam cum sa traim fara anumite deprinderi negative, inchidem receptorii care cauta, atrag acele programe emotionale negative si deschidem drumul spre altele pozitive, aducand astfel experiente minunate ale vietii.

3

Te vei eliberara de Respingere, Regrete si Resentimente.

 

In Cursul Theta Healing® Avansat vei elibera spatiul din mintea ta, umpluta inutil cu ganduri negative, cum sunt mania, razbunarea, resentimentele, regretele, ura, agresiunea, gelozia, invidia si amaraciunea. Astfel vei putea utiliza mai multa energie, pentru a reusi vindecari mai rapide, pentru a progresa si pentru a te conecta la Univers. Aceste programe au fost denumite cei trei R- Respingere, Resentiment, Regret.

 

Ceea  ce este prea putin cunoscut este faptul ca daca elimini programele asociate cu aceste emotii, vei elibera suficient spatiu in propria minte, astfel incat sa fii capabil chiar sa misti obiecte prin puterea mintii (telekinezia). Mintea noastra pierde enorm de mult timp cu aceste trei probleme, iar neuronii creierului sunt ocupati cu resentimente si regrete. Respingerea, resentimentele si regretele stau intotdeauna in calea redresarii si vindecarii oamenilor. Poate ca sunt regrete legate de casnicii esuate, de singuratate, de a nu fi spus cuiva ca il iubesti, etc. Toate acestea pot imbolnavi pe cineva. Pot afecta plamanii, dar si restul corpului. Pot impiedica succesul si descoperirea iubirii adevarate. Teama de respingere poate provoca esecul chiar inainte de a incepe ceva si poate determina unele persoane sa se auto-saboteze in tot ceea ce fac. Inlaturand teama de a fi respins, vom ajuta acea persoana sa-si traiasca viata.

Totodata prin eliberarea regretelor si a resentimentelor  se vor curata rinichii, plamanii si ficatul.

 

 

4Vei invata cele 7 Planuri ale Existentei si Energia aferenta fiecarui plan in parte.

 

Sursa Creatoare exista pretutindeni. Energia Creatiei exista pretutindeni. Este peste tot in jurul nostru. Este ceea ce suntem. Noi, cu absolut Tot Ceea Ce Exista in intreaga Creatie, formam Planurile Existentei. Planurile Existentei sunt divizate in grade si, deja se stie ca exista mai multe nivele ale Creatiei, cel de al 7 le-a plan al Existentei cuprinzand multe alte mii de dimensiuni. Fiecare Plan reprezinta aspecte fizice si emotionale ale noastre. Daca exista echilibru perfect intre aceste Planuri, atunci va exista si sanatate perfecta.

Prin intermediul acestor planuri vom invata sa realizam vindecari instantanee, sa progresam spiritual si ne este facilitata descoperirea iluminarii.

 

In acest moment, marea majoritate a populatiei acceseaza cel mult 10-15% din creier si aproximativ 3% din ADN. Sursa Vietii NU ar fi creat nimic care sa functioneze la o rata de eficienta de doar 3%!

Din fericire, prin antrenament si lucru cu mintea noastra catre elevarea constiintei, prin starea meditativa Theta si prin deschiderea noastra catre Planurile Existentei, putem sa avem acces la acel 90-85% al creierului neexploatat, stare de constiinta inalta ce  va ”porni” restul de 97%  din ADN-ul neutilizat inca de foarte multi dintre noi. Este ceea ce noi numim evolutie spirituala accelerata sau calea spre Iluminare.

Aceasta accelerare de care amintesc este generata si de eliberarea juramintelor, angajamentelor sau programelelor limitative asociate fiecarui Plan al Existentei, din intreaga Creatie.

Programul Cursului Theta Healing® Avansat mai cuprinde:

 

5Vindecarea sufletului ranit si zdrobit;

spatiu

6Eliberarea amintirilor si memoriilor, care plutesc liber si pe care le-ai acceptat cand mintea ta constienta era inchisa, iar subconstientul era vulnerabil la ele (drame, traume, accidente, operatii);

 

7Exercitiul prin care trimiti Iubire copilului care ai fost, inca din faza intra-uterina, astfel incat sa iti vindeci memoriile din faza de pantec al mamei, acest exercitiu reprogramand subconstientul pentru receptarea iubirii adevarate;

 

8Inveti cum sa vindeci plantele, animalele si cum sa te conectezi cu materia anorganica– pe langa rezultatele remarcabile, aceste exercitii antreneaza minunat capacitatile de scanare intuitiva si imbunatatesc capacitatea de a discerne intre propriile ganduri si mesajele intuitive, din timpul scanarilor;

 

9Inveti cum sa cureti casa, spatiile si intreaga materie anorganica de energii de frecventa joasa, negativa (si obiectele/spatiile pot pastra amintiri, emotii si sentimente, amprente energetice ale tuturor situatiilor ce s-au petrecut in jurul lor sau in interiorul lor);

 

10Inveti cum sa te conectezi cu stramosii, exercitiu ce permite oricarei persoane sa-si incheie orice fel de energie emotionala care o conecta cu fiinta respectiva;

 

11Inveti cum sa te conectezi cu Eul Superior al unei persoane. Pe langa beneficiul de a intelege cat mai profund propriul Sine, aplicand aceasta tehnica, de-a lungul timpului, s-au obtinut rezultate absolut remarcabile privind imbunatatiri ale starii de sanantate, pentru persoane aflate in coma, in situatii de inconstienta sau in imposibilitatea fizica, verbala de comunicare.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

linie-spatiu

8-10 aprilie 2022
ONLINE
 

In baza conditiilor de desfasurare stabilite de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA ce acrediteaza acest curs ONLINE, locurile pentru acest format de curs sunt limitate. Locurile se vor ocupa in ordinea platilor, nu a inscrierilor.

 

 

Cursul Theta Healing Avansat se va desfasura ONLINE, pe platforma Zoom.

Necesar pentru o buna desfasurare ONLINE:

  • un laptop/ calculator cu microfon + camera functionale (marea parte a dispozitivelor le au deja incorporate);
  • acces internet cu o conexiune stabila.

Daca nu cunosti prea bine zona ONLINE-ului sau intampini dificultati tehnice te vom sprijini indeaproape si in acest sens, astfel incat experienta ta sa fie una placuta si foarte confortabila pentru tine, de oriunde te-ai afla.

Totalitatea detaliilor de desfasurare iti vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea cursului, in baza inscrierii tale aici.

Cursul Theta Healing Avansat dureaza 3 zile, dupa urmatorul program:
vineri: 17:00- 21:00, incluzand o pauza de 15 minute;
sambata si duminica: 10:00-18:30, incluzand 2 pauze de 15 min si masa de pranz.

Pentru a primi pe deplin beneficiile acestui curs este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele 3 zile de curs, pe durata intregului program. Tematica abordata are continuitate de la o etapa la alta a cursului, iar pentru intarzierile de peste 1 ora nu mai este posibila emiterea certificatului de acreditare ca si practitioner Theta Healing.

 

mailtimers.com

Investitia in TINE, pentru Viitorul tau este:

DISCOUNT 50%

OPTIUNE SPECIALA

A

778 lei

+

1070 lei

 

535 lei

A

Theta Healing

Curs Avansat, Online

pana in ziua cursului.

8-10 aprilie 2022

 

Valabil pentru plata pana pe 16 martie 2022.

pana in ziua cursului.

+

Locurile pentru acest format de curs sunt limitate

si se vor ocupa in ordinea platilor, nu a inscrierilor.

Cum platesc?

PASUL 1  » Completezi FORMULARUL DE INSCRIERE in curs prezent pe aceasta pagina.

 

PASUL 2  » Deschizi mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale in curs si detaliile necesare finalizarii platii.

 

PASUL 3  »  Efectuezi plata. 

 

  • Plata securizata prin card.

 

 

IMPORTANT!

Dupa ce completezi inscrierea in curs, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

 

linie-spatiu

spatiuIN COST SUNT INCLUSE:

spatiu

  • cursul celor 3 zile;
  • manualul cursului in limba romana in format digital;
  • Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing Advanced DNA 2, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
  • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, pe perioada urmatorului an, in cazul in care se doreste acest lucru. Participarea ca si reviewer gratuit va fi onorata doar in cadrul cursurilor format in persoana (sala de curs).
  • accesul in mod gratuit, post-curs, la serile lunare de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;
  • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

spatiu

spatiu

null

MENTIUNI CERTIFICARE         

                                                                                         

La sfarsitul Cursului Theta Healing Avansat, toti cursantii primesc un Certificat Oficial ca si practitioner Theta Healing Advanced DNA 2, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practitioner Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata  si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente.
Prin acordul participantului, acesta va fi inscris si pe site-ul oficial www.thetahealing.com ca practitioner al tehnicii Theta Healing®.

Totodata, dupa curs, cursantilor li se ofera oportunitatea de a se inscrie in Comunitatea Theta Life Healing Romania ce aduce impreuna oamenii ce impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata si sunt dornici sa se ajute, sa se sprijine reciproc, in diferite aspecte ale vietii.

Povesti de Succes

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Master Trainer & Coach Theta Healing®, certificat international prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de Transformare Personala si Vindecare Mentala, Emotionala, Fizica si Spirituala, peste tot in lume, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

You cannot copy content of this page