Curs Theta Healing Avansat cu psiholog Isabela Georgescu
2 webinar stima de sine isabela georgescu theta healing 2024
THB

24-26 mai 2024

Live • Online

 

Theta Healing®

Curs Avansat

 • Vindecare Emotionala, Mentala, Fizica si Spirituala
 • Dezvoltare si Transformare Personala
 • Evolutie

THETA HEALING® WORLDWIDE

0

TARI

0

ANI EXPERIENTA

0

MILIOANE DE OAMENI FERICITI

Ce este Cursul Theta Healing® Avansat?

Este un curs intensiv si puternic, special conceput pentru echilibrarea si revitalizarea intregii tale fiinte, fiind un proces accelerat de purificare si transformare mentala, emotionala, fizica si spirituala. In cele 3 zile  de curs intensiv:

 

Devii performant in lucrul cu mintea ta, prin metoda Theta Healing, obtinand rezultate instante.

 

Beneficiezi de descarcarea la nivelul subconstientului tau a cel putin 900 de sentimente benefice, ce sprijina sanantatea, succesul si fericirea ta.

 

Dobandesti sensuri noi, mai profunde ale vietii, ajungand astfel sa iti intelegi mai bine propriul Sine complet.

 

Vindeci aspectele fizice si/sau emotionale care te preocupa.

 

Obtii o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

Te asteptam cu drag la Cursul Avansat Theta Healing sa primesti si TU miracolul transformational al acestei tehnici ce functioneaza la toate nivelurile vietii- sanatate, viata profesionala, relatii, prosperitate, dezvoltare personala si spiritualitate, dandu-ti puterea de a-ti recrea viata exact asa cum doresti. 

Descopera si activeaza potentialul infinit din tine! Afla cum poti aprinde stralucirea in viata ta azi!

Pentru cine este Cursul Theta Healing® Avansat?

 Pentru ORICINE doreste sa isi extinda transformarea dupa Cursul Theta Healing de Baza.

  Pentru TOTI cei dornici sa traiasca o viata extraordinara.

  Pentru TINE!

Conditii prealabile pentru a participa la curs: absolvire Curs Theta Healing de Baza.

Ce vei face in Cursul Theta Healing® Avansat?

1

Vei invata metoda mai rapida (scurtatura) de a intra in starea regenerativa, de vindecare Theta.

 

In acest curs vom exersa metode mai rapide de conectare cu Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, cu Sursa Vietii. Acest proces ce conecteaza neuronii creierului cu originea Creatiei, odata antrenat, va descuia porti ale mintii pentru a realiza instant si rapid vindecari, prin conexiunea la Tot Ceea Ce Exista.

 

2Vei dobandi Tehnica Descarcarii Sentimentelor.

 

Stii cum sa traiesti fara suferinte, fara teama, fara furie, fara frustrare, fara conflict? Majoritatea oamenilor raspund cu NU la aceasta intrebare.

 

Una din tehnicile cele mai puternice pe care le vei invata in Cursul Theta Healing® Avansat este Tehnica  Descarcarii Sentimentelor, la nivelul subconstientului. Viteza cu care se fac schimbarile, utilizand aceasta tehnica este uimitoare. Ceea ce unor oameni le ia o viata intreaga sa invete, poate fi invatat in cateva secunde.

Poti astfel sa inveti usor si repede ce inseamna sa fii iubit, onorat, respectat, pretuit, si cum sa traiesti in armonie si echilibru, fara teama, fara furie, fara frustrare, fara conflict!

Cum sunt toate acestea posibile?

spatiu

Celulele au receptori pentru emotii. Indiferent daca acea emotie reprezinta depresia sau fericirea, ea este fixata in celula. Odata ce receptorul se obisnuieste cu acea emotie, el are nevoie de ea in permanenta. Daca obisnuim sa fim deprimati, atunci vom crea si recrea depresie in viata noastra, cu alte cuvinte.

In lucrul cu sentimentele, prin stimuli adecvati, prin tehnica Theta Healing, vom stimula creierul, vom adauga noi conexiuni, invatam cum sa traim fara anumite deprinderi negative, inchidem receptorii care cauta, atrag acele programe emotionale negative si deschidem drumul spre altele pozitive, aducand astfel experiente minunate ale vietii.

3

Te vei eliberara de Respingere, Regrete si Resentimente.

 

In Cursul Theta Healing® Avansat vei elibera spatiul din mintea ta, umpluta inutil cu ganduri negative, cum sunt mania, razbunarea, resentimentele, regretele, ura, agresiunea, gelozia, invidia si amaraciunea. Astfel vei putea utiliza mai multa energie, pentru a reusi vindecari mai rapide, pentru a progresa si pentru a te conecta la Univers. Aceste programe au fost denumite cei trei R- Respingere, Resentiment, Regret.

 

Ceea  ce este prea putin cunoscut este faptul ca daca elimini programele asociate cu aceste emotii, vei elibera suficient spatiu in propria minte, astfel incat sa fii capabil chiar sa misti obiecte prin puterea mintii (telekinezia). Mintea noastra pierde enorm de mult timp cu aceste trei probleme, iar neuronii creierului sunt ocupati cu resentimente si regrete. Respingerea, resentimentele si regretele stau intotdeauna in calea redresarii si vindecarii oamenilor. Poate ca sunt regrete legate de casnicii esuate, de singuratate, de a nu fi spus cuiva ca il iubesti, etc. Toate acestea pot imbolnavi pe cineva. Pot afecta plamanii, dar si restul corpului. Pot impiedica succesul si descoperirea iubirii adevarate. Teama de respingere poate provoca esecul chiar inainte de a incepe ceva si poate determina unele persoane sa se auto-saboteze in tot ceea ce fac. Inlaturand teama de a fi respins, vom ajuta acea persoana sa-si traiasca viata.

Totodata prin eliberarea regretelor si a resentimentelor  se vor curata rinichii, plamanii si ficatul.

 

 

4Vei invata cele 7 Planuri ale Existentei si Energia aferenta fiecarui plan in parte.

 

Sursa Creatoare exista pretutindeni. Energia Creatiei exista pretutindeni. Este peste tot in jurul nostru. Este ceea ce suntem. Noi, cu absolut Tot Ceea Ce Exista in intreaga Creatie, formam Planurile Existentei. Planurile Existentei sunt divizate in grade si, deja se stie ca exista mai multe nivele ale Creatiei, cel de al 7 le-a plan al Existentei cuprinzand multe alte mii de dimensiuni. Fiecare Plan reprezinta aspecte fizice si emotionale ale noastre. Daca exista echilibru perfect intre aceste Planuri, atunci va exista si sanatate perfecta.

Prin intermediul acestor planuri vom invata sa realizam vindecari instantanee, sa progresam spiritual si ne este facilitata descoperirea iluminarii.

 

In acest moment, marea majoritate a populatiei acceseaza cel mult 10-15% din creier si aproximativ 3% din ADN. Sursa Vietii NU ar fi creat nimic care sa functioneze la o rata de eficienta de doar 3%!

Din fericire, prin antrenament si lucru cu mintea noastra catre elevarea constiintei, prin starea meditativa Theta si prin deschiderea noastra catre Planurile Existentei, putem sa avem acces la acel 90-85% al creierului neexploatat, stare de constiinta inalta ce  va ”porni” restul de 97%  din ADN-ul neutilizat inca de foarte multi dintre noi. Este ceea ce noi numim evolutie spirituala accelerata sau calea spre Iluminare.

Aceasta accelerare de care amintesc este generata si de eliberarea juramintelor, angajamentelor sau programelelor limitative asociate fiecarui Plan al Existentei, din intreaga Creatie.

Programul Cursului Theta Healing® Avansat mai cuprinde:

 

5Vindecarea sufletului ranit si zdrobit;

spatiu

6Eliberarea amintirilor si memoriilor, care plutesc liber si pe care le-ai acceptat cand mintea ta constienta era inchisa, iar subconstientul era vulnerabil la ele (drame, traume, accidente, operatii);

 

7Exercitiul prin care trimiti Iubire copilului care ai fost, inca din faza intra-uterina, astfel incat sa iti vindeci memoriile din faza de pantec al mamei, acest exercitiu reprogramand subconstientul pentru receptarea iubirii adevarate;

 

8Inveti cum sa vindeci plantele, animalele si cum sa te conectezi cu materia anorganica– pe langa rezultatele remarcabile, aceste exercitii antreneaza minunat capacitatile de scanare intuitiva si imbunatatesc capacitatea de a discerne intre propriile ganduri si mesajele intuitive, din timpul scanarilor;

 

9Inveti cum sa cureti casa, spatiile si intreaga materie anorganica de energii de frecventa joasa, negativa (si obiectele/spatiile pot pastra amintiri, emotii si sentimente, amprente energetice ale tuturor situatiilor ce s-au petrecut in jurul lor sau in interiorul lor);

 

10Inveti cum sa te conectezi cu stramosii, exercitiu ce permite oricarei persoane sa-si incheie orice fel de energie emotionala care o conecta cu fiinta respectiva;

 

11Inveti cum sa te conectezi cu Eul Superior al unei persoane. Pe langa beneficiul de a intelege cat mai profund propriul Sine, aplicand aceasta tehnica, de-a lungul timpului, s-au obtinut rezultate absolut remarcabile privind imbunatatiri ale starii de sanantate, pentru persoane aflate in coma, in situatii de inconstienta sau in imposibilitatea fizica, verbala de comunicare.

Cat costa Cursul Theta Healing Avansat?

Investitia in Tine, pentru Viitorul tau este:

SCHOLARSHIP AVAILABLE

FRIENDLY VIBES

A

778 lei

+

1160 lei

A

Theta Healing

Curs Avansat, Online

pana in ziua cursului.

24-26 mai 2024

 

Valabil pana pe 19 mai, inclusiv.

pana in ziua cursului.

+

PLATA INTEGRALA

DIAMOND VIBES

A

778 lei

+

1680 lei

A

Theta Healing

Curs Avansat, Online

pana in ziua cursului.

24-26 mai 2024

 

Valabil incepand cu 20 mai.

pana in ziua cursului.

+

In baza conditiilor de desfasurare stabilite de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA ce acrediteaza acest curs ONLINE,

locurile pentru acest format de curs sunt limitate.

IN COST SUNT INCLUSE:

 • cursul celor 3 zile;
 • manualul cursului in limba romana in format electronic;
 • Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing Avansat, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
 • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pe perioada urmatorului an, in cazul in care se doreste acest lucru;
 • accesul in mod gratuit, post-curs, la serile de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;
 • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

Cum platesc?

Dupa ce accesezi butonul MA INSCRIU vei fi directionat catre pagina de inscriere in curs si plata securizata prin card. 

Dupa efectuarea platii vei primi in mod automat confirmarea inscrierii si a platii tale.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

MENTIUNI PRIVIND PLATA

 • Este posibil sa reportezi/ transferi plata deja efectuata de tine catre urmatorul curs similar, o singura data, anuntand acest aspect pe adresa de email echipa@isabelageorgescu.com cu minim 3 zile inainte de inceperea cursului pentru care ai achitat deja inregistrarea.
 • Plata efectuata este returnabila integral daca pana la inceperea cursului sunt mai mult de 10 zile. Daca pana la data de incepere a cursului sunt mai putin de 10 zile, plata efectuata este returnabila doar daca gasesti o persoana interesata sa preia locul rezervat de tine.

MENTIUNI CERTIFICARE

La sfarsitul Cursului Theta Healing Avansat, toti cursantii ce au participat la programul complet al cursului primesc un Certificat Oficial ca si practitioner Theta Healing DNA 2, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practitioner Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente.

Pentru intarzierile cumulate de peste 1 ora si/sau pentru neparticiparea la exercitiile practice ale cursului, nu este posibila emiterea certificatului de acreditare ca si practitioner Theta Healing.

Cat dureaza cursul, cum, unde si cand se desfasoara?

 • 24-26 mai 2024
 • LIVE • ONLINE

 

Cursul Theta Healing Avansat se va desfasura LIVE • ONLINE, INTERACTIV, ce necesita prezenta ta in mod direct (video-audio) pe toata dupa programului de curs si nu implica facilitarea accesului ulterior la o inregistrare a cursului, pentru o parcurgere ulterioara.

 

Necesar pentru o buna desfasurare ONLINE:

 • un laptop/calculator cu microfon + camera (ambele functionale);
 • acces internet cu o conexiune stabila.

Daca nu cunosti prea bine zona ONLINE-ului sau intampini dificultati tehnice te vom sprijini indeaproape si in acest sens, astfel incat experienta ta sa fie una placuta si foarte confortabila pentru tine, de oriunde te-ai afla.

Totalitatea detaliilor de desfasurare iti vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea cursului, in baza inscrierii tale aici.

 

linie-spatiu

 Cursul dureaza 3 zile si se desfasoara dupa urmatorul program:

 • vineri: 17:00-21:00, incluzand o pauza de 15 minute;
 • sambata si duminica: 10:00-18:00, incluzand 2 pauze de 15 minute si masa de pranz.

 

Pentru a primi pe deplin beneficiile acestui curs este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele 3 zile de curs, pe durata intregului program. Tematica abordata are continuitate de la o etapa la alta a cursului si, in mare parte, implica experienta practica ce contine atat exercitii ghidate individuale, cat si exercitii de lucru in perechi, cu gandurile tale limitative si emotiiile asociate, toate acestea avand scopul ca tu sa iti insusesti cu usurinta bazele practice ale tehnicii Theta Healing, pentru a o aplica in lucrul cu tine insuti/insati.

 

Aici poti parcurge toti Termenii de Participare in acest curs.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Certificate of Science & Master Theta Healing, Trainer certificat international si Coach Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de Transformare Personala si Vindecare Mentala, Emotionala, Fizica si Spirituala, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat comunitatea Theta Healing Romania – We are One ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

Povesti de Succes

Vindecare, Dezvoltare, Evolutie | Theta Healing cu Isabela Georgescu

🎬Oameni ca și tine îți povestesc experiența lor de transformare a vieții cu ThetaHealing. TU ce vrei să îmbunătățești astăzi la tine? Dacă ești pregătit/ă pentru NOI începuturi, găsești sprijin, răspunsuri clare și soluții practice pentru viața ta participând la Cursul Theta Healing de Bază, din 🌐 9-10-11 februarie 2018. Mai multe detalii găsesti aici: http://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ Poți reuși, orice ar fi! ★▬▬▬▬▬▬★ #ThetaHealing #Vindecare #DezvoltarePersonala #Evolutie #PotiReusiOriceArFi #ThetaLifeHealingRo #CursuriThetaHealing

Posted by Isabela Georgescu on Saturday, January 13, 2018
You cannot copy content of this page