Curs Theta Healing de Baza cu psiholog Isabela Georgescu
Isabela Georgescu 789
THB

10-12 noiembrie 2023

Live • Online

 

Theta Healing®

Curs de Baza

 • Vindecare Emotionala, Mentala, Fizica si Spirituala
 • Dezvoltare si Transformare Personala
 • Evolutie

THETA HEALING® WORLDWIDE

0

TARI

0

ANI EXPERIENTA

0

MILIOANE DE OAMENI FERICITI

 Daca vrei metode eficiente si solutii practice ca sa:

sageata-1   VINDECI relatiile din trecut si  sa le IMBUNATATESTI pe cele din prezent.

sageata-1   IDENTIFICI si VINDECI cauzele emotionale ale anxietatii/depresiei, astfel incat sa traiesti in echilibru interior-exterior,

sageata-1   Te REINVENTEZI pentru a da un SENS NOU vietii tale profesionale si financiare,

sageata-1   Accesezi acea putere PUTERE PERSONALA de care ti se tot vorbeste, astfel incat sa traiesti nivele superioare de incredere in sine, valoare de sine, curaj si determinare,

sageata-1   Activezi si amplifici capacitatea de AUTOVINDECARE a corpului tau,

sageata-1   TRANSFORMI imposibilul in posibil pentru intreaga ta viata,

sageata-1   REUSESTI, orice ar fi!

Vindecare si Transformare | Reprogramarea subconstientului | Theta Healing | Psih. Isabela Georgescu

👉 Cum poți REUȘI ORICE ar fi, în întreaga ta viață? #Relații Armonioase, #Prosperitate #Financiară, Succes #Profesional, #Sănătate Optimă, nivel crescut de #Energie → IDENTIFICI și ELIBEREZI gândurile limitative de la nivelul subconștientului, → VINDECI rănile și emoțiile distructive, → Deblochezi PUTEREA personală = capacități, resurse interioare nelimitate, pentru a le folosi în viața de zi cu zi. . ❓ Cum poți face toate acestea cu ușurință? Te invit să descoperi Theta Healing, cea mai puternică tehnică de transformare cuantică a minții și de vindecare a emoțiilor tale! 🌐 15-17 februarie 2019, București ~ Theta Healing ~ Bază ❗️ [DISCOUNT 20%] în următoarele zile. 3 zile în care dobândești răspunsuri clare și soluții practice, astfel încât să dai viață și celor mai îndrăznețe vise! . Mai multe detalii găsești aici: https://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ _____________________ #TransformaImposibilulInPosibil #PotiReusiOriceArFi

Posted by Isabela Georgescu on Sunday, January 13, 2019

Fa astazi primul pas catre adevarata performanta a vietii tale!

Ce este Cursul Theta Healing de Baza?

Este un curs experential, profund transformational, in care:

Inveti cea mai puternica tehnica de lucru cu mintea si emotiile tale, metoda Theta Healing.

Inveti sa accesezi starea meditativa de vindecare si regenerare Theta, unde s-a dovedit ca poti crea orice si iti poti schimba realitatea instantaneu.

Inveti cum sa iti reprogramezi rapid gandurile limitative de la nivelul subconstientului.

Inveti cum sa vindeci emotii distructive si cum sa iti sa-ti deblochezi puterea personala – capacitati, resurse interioare nelimitate, pentru a le folosi in viata de zi cu zi. 

Descoperi cum sa te ajuti atat pe tine, cat si pe cei care iti solicita ajutorul, in situatiile dificile din viata de zi cu zi.

Te antrenezi in lucrul cu propria minte, prin cele 16 exercitii practice Theta Healing (vezi mai jos), pentru imbunatatirea vietii tale, in aspectele ce intereseaza in mod direct.

Cateodata DOAR sa vrei nu este suficient. Ai nevoie sa fii ghidat/a pentru a accesa acea putere personala nelimitata si capacitate de autovindecare de care poate ti s-a tot vorbit pana acum.

Iar schimbarea apare cand FACI lucrurile diferit, nu doar le intelegi.

Cand mintea a obosit de tot ceea ce ti se intampla, iar solutiile si raspunsurile intarzie sa apara, e timpul sa te ocupi si te sufletul tau. CUM anume, poate te intrebi?

Transformand fundamental aspectele limitative ale mintii si emotiilor tale!

Iar pentru a aduce transformari reale, concrete si permanente in viata ta este necesar sa patrunzi in sistemul de operare al subconstientului tau si sa generezi acolo modificarile potrivite. Realitatea ta este construita de tot ce esti tu ca intreg, fie ca iti place aceasta abordare sau nu. Aproximativ 95% din timp tu esti rulat/a pe pilot automat de gandurile si memoriile tale stocate la nivelul subconstientului. Acestea iti genereaza automat felul in care tu te simti, te comporti si actionezi in viata ta de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, daca in pamantul fertil al subconstientului tau sunt plantate “buruieni” – convingeri limitative – despre tine, precum” Nu sunt suficient de bun/a!” ori “Este imposibil sa fiu iubit/a!” sau “Banii sunt un rau necesar”, nu ai cum sa  traiesti  experinte pline de fericire, succes si reusita. Vei trai cu siguranta printre “buruieni” precum anxietate, stima de sine scazuta, amanare sistematica, singuratate, lipsa succesului, greutati financiare sau povara unei vieti neimplinite s.a.m.d. 

Intr-o minte plina de temeri nu mai au loc si implinirile. 

Ca sa culegi experiente cu adevarat infloritoare este necesar inainte de toate sa eliberezi vechile credinte limitative existente in subconstientul tau, sa eliberezi emotiile distructive asociate acestora, iar apoi sa plantezi “florile” – convingerile constructive – pe care ti le doresti, astfel incat sa traiesti reusita vietii in toate aspectele sale. Dincolo de toate acestea, ca sa traiesti plenar in armonie, echilibru si prosperitate, ai nevoie sa te intorci la sursa a ceea ce esti cu adevarat, sursa ce iti ofera neconditionat infinte posibilitati de implinire.

Acum poate te intrebi cum anume poti face TU toate acestea? Iti pot spune doar atat: mai simplu si mai rapid decat iti imaginezi! Daca esti pregatit/a pentru noi inceputuri, gasesti ghidare, sprijin, raspunsuri clare și solutii practice pentru viata ta participand ONLINE la Theta Healing Curs de Baza.

Un curs intensiv de 3 zile pentru o Viata Noua!

Exercitiile practice din cadrul Cursului Theta Healing de Baza au la baza aplicatii din psihologia moderna, din cuantica Constiintei umane-Medicina si Psihologia Energetica a viitorului-si din sfera reprogramarii mentale. Acestea sunt oferite intr-o maniera simpla, pe intelesul tuturor, astfel incat sa poata fi intelese si aplicate cu usurinta de absolut oricine, fara nici o exceptie, nefiind necesara o pregatire in prealabil, ca si preconditie de participare la acest curs.

Nu timpul schimba lucrurile, ci noi suntem cei ce o vom face.

Iar Cursul Theta Healing de Baza este cadrul cel mai potrivit pentru ca si TU sa primesti miracolul transformational al acestei tehnici ce functioneaza pe toate nivelurile vietii, dandu-ti puterea de a-ti recrea viata exact asa cum doresti.

Sanatate, Relatii, Prosperitate, Viata Profesionala, Dezvoltare Personala si Spirituala.

 

Ce este Theta Healing?

Theta Healing este o tehnica meditativa, energetica (transpersonala), de lucru cu mintea si emotiile tale, metoda prin care te eliberezi  de trecut, recreezi realitatea prezentului si construiesti viitorul pe care ti-l doresti.

Oricare ar fi durerile trecutului ori dificultatile pe care le vezi in fata ta si oricare ar fi suferintele, neputintele pe care le traiesti acum, o solutie simpla, eficienta, dar si rapida pentru a te linisti, vindeca si reimputernici este Theta Healing.

Tehnica imbina meditatia in starea Theta a mintii cu multiple aplicatii practice precum:

Reprogramarea convingerilor subconstiente limitative/nesanatoase,

Vindecarea emotiilor distructive asociate acestora,

Accesarea capacitatilor si resurselor tale nelimitate, subconstiente, inca neexplorate (mentale, emotionale, energetice, intuitive) si aplicarea lor in viata de zi cu zi, dincolo de ce ar fi putut mintea ta constienta sa viseze vreodata ca fiind posibil.

Cele mai frecvente motive pentru care oamenii aleg Theta Healing: 

     • cresterea castigurilor financiare, vindecarea “relatiei”cu banii, depasirea constiintei stagnarii financiare;
     • vindecarea cauzelor depresiei, anxietatii, atacurilor de panica, managementul stresului, eliminarea fricilor si a fobiilor;
     • vindecarea relatiilor familiale, a raporturilor parinti-copii, imbunatatirea relatiilor de cuplu si gasirea sufletului pereche;
     • vindecarea cauzelor a diferite boli si afectiuni fizice;
     • renuntarea la anumite comportamente adictive sau dependente ori eliminarea kg in plus;
     • dezvoltarea personala si profesionala (imbunatatirea increderii in sine, a stimei de sine, a vorbitului in public, eliminarea amanarii sistematice);
     • dezvoltarea spirituala, descoperirea scopului vietii, purificarea si echilibrarea energetica.

Pentru si mai multe detalii privind tehnica Theta Healing poti accesa aici TERAPIE THETA HEALING mai multe articole dedicate acestei metode.

Cum sunt toate acestea posibile?

Theta Healing este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul fizic, conectandu-te astfel la sursa nelimitata a vietii, la campul cuantic, la Univers, la energia creatoare a tot ceea ce este, la Divinitate sau cum simti tu sa ii spui. Aceasta metoda minunata ne permite sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7cicli/sec), pentru ca mai apoi sa putem accesa subconstientul. Starea cerebrala Theta atinsa astfel prin Theta Healing este starea de vindecare si regenerare ce iti ofera accesul la capacitatile si resursele tale nelimitate, intr-o maniera blanda si rapida.

De ce am vrea sa facem acest lucru?

Pentru ca fericirea noastra incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor noastre! Mintea constienta cea care este activa, prezenta si acum cand citesti, este mintea rationala si logica ce este folosita mai putin de 10% din zi. Responsabil pentru 90% din gandurile, emotiile si actiunile noastre este subconstientul. Acesta este “pilotul automat” care ne conduce viata si ne construieste realitatea pe care o traim fiecare dintre noi. “Creierul” Universal numit si camp cuantic (ori energie creatoare a tot ceea ce este) reprezinta nivelul sufletului unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala, in toate aspectele vietii.

Pentru cine este Cursul Theta Healing de Baza?

sageata-1Pentru TOTI cei ce cauta vindecare + evolutie pentru sufletul si viata lor.

 

sageata-1Pentru ORICINE este deschis la schimbari pozitive in viata sa.

 

sageata-1Pentru ORICINE si-a acceptat natura spirituala, dincolo de corp-minte.

 

sageata-1Pentru TOTI cei determinati sa traiasca o viata extraordinara.

 

sageata-1Pentru TINE!

Precizare: A nu se confunda spiritualitatea cu religia. Theta Healing nu este o religie, nici o initiere si nu este afiliata niciunei doctrine religioase. 

Ce vei face in Cursul Theta Healing de Baza?

16 beneficii pentru TINE, culese din Programul Cursului:

1 Inveti cum sa accesezi starea meditativa Theta, starea de vindecare, regenerare si reprogramare mentala.

programa-spatiu

2Inveti cum sa te ajuti practic atat pe tine, dar si pe cei care iti solicita ajutorul.

programa-spatiu

3Dobandesti cea mai simpla si eficienta tehnica de schimbare a convingerilor negative, limitative, cu altele pozitive, constructive, ce sustin si sprijina fericirea ta.

programa-spatiu

4Inveti cum sa elimini frici, suferinte emotionale si fizice, atat constiente cat si inconstiente, pentru a-ti recapata intreaga forta personala ce a fost blocata de toate acestea.

programa-spatiu

5Dobandesti suportul tau intern pentru vindecarea cauzelor stresului, a tulburarilor depresive/anxioase/de panica, s.a.m.d.

programa-spatiu

6Iti reintregesti si iti vindeci sufletul fragmentat, pierdut prin suferinta si durere, in diferite experiente si situatii ale existentei.

programa-spatiu

7Accesezi resursele inca neexplorate ale mintii tale si inveti sa le aplici in toate domeniile vietii.

programa-spatiu

8Descoperi aspectele cele mai profunde, autolimitative ale subconstientului tau, prin tehnicile de kinesiologie aplicata si testare energetica.

programa-spatiu

isabela georgescu theta healing

9Inveti cum sa vindeci relatiile cu ceilalti, dizolvand neiertarea, furia, mania, ura si regretele, ce mentin starea conflictuala in viata ta. 

programa-spatiu

10Iti activezi simturile paranormale si capacitatile extrasenzoriale, precum intuitia, capacitatea de scanare intuitiva, clarvederea, clarauditia, precognitia, telepatia etc.

programa-spatiu

11Iti echilibrezi centrii energetici si inveti metode de activare si potentare a acestora, pentru restabilirea fortei tale vitale.

programa-spatiu

12 Iti cureti campul energetic de influente negative precum atacuri paranormale, diferite carlige energetice si entitati de vibratie joasa. Inveti tehnici de purificare si protectie energetica.

programa-spatiu

13Inveti sa comunici cu niveluri angelice ale creatiei, ghizi interiori, ingeri pazitori, forme elevate de Constiinta.

programa-spatiu

14Dobandesti tehnica de atragere a sufletului pereche cel mai compatibil in viata ta.

programa-spatiu

15Inveti tehnica de manifestare pentru a aduce in realitatea ta tot ceea ce ti-ai propus.

programa-spatiu

16Restabilesti legatura cu sufletul tau, cu Sinele tau mai inalt si cu intreaga sursa a vietii, cu energia infinita, creatoare a tot ceea ce este, dobandind astfel un sens mult clar al propriei vieti si o intelegere mai profunda a existentei umane.programa-spatiu

Cat costa Cursul Theta Healing de Baza?

Investitia in Tine, pentru Viitorul tau este:

SCHOLARSHIP AVAILABLE

FRIENDLY VIBES

A

778 lei

+

1160 lei

A

Theta Healing

Curs de Baza

Live, Online

pana in ziua cursului.

10-12 noiembrie 2023

 

Valabil pentru plata pana pe 8 noiembrie, inclusiv.

pana in ziua cursului.

+

PLATA INTEGRALA

DIAMOND VIBES

A

778 lei

+

1680 lei

A

Theta Healing

Curs de Baza

Live, Online

pana in ziua cursului.

10-12 noiembrie 2023

 

Valabil pentru plata pana pe 10 noiembrie.

pana in ziua cursului.

+

In baza conditiilor de desfasurare stabilite de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA ce acrediteaza acest curs ONLINE,

locurile pentru acest format de curs sunt limitate.

IN COST SUNT INCLUSE:

 • cursul celor 3 zile;
 • manualul cursului in limba romana in format electronic;
 • Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing Basic, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
 • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pe perioada urmatorului an, in cazul in care se doreste acest lucru;
 • accesul in mod gratuit, post-curs, la serile de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;
 • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

Cum platesc?

Dupa ce accesezi butonul MA INSCRIU vei fi directionat catre pagina de inscriere in curs si plata securizata prin card. 

Dupa efectuarea platii vei primi in mod automat confirmarea inscrierii si a platii tale.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

MENTIUNI PRIVIND PLATA

 • Este posibil sa reportezi/ transferi plata deja efectuata de tine catre urmatorul curs similar, o singura data, anuntand acest aspect pe adresa de email echipa@isabelageorgescu.com cu minim 3 zile inainte de inceperea cursului pentru care ai achitat deja inregistrarea.
 • Plata efectuata este returnabila integral daca pana la inceperea cursului sunt mai mult de 10 zile. Daca pana la data de incepere a cursului sunt mai putin de 10 zile, plata efectuata este returnabila doar daca gasesti o persoana interesata sa preia locul rezervat de tine.

MENTIUNI CERTIFICARE

La sfarsitul Cursului Theta Healing de Baza, toti cursantii ce au participat la programul complet al cursului primesc un Certificat Oficial ca si practitioner Theta Healing Basic, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practitioner Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente.

Pentru intarzierile cumulate de peste 1 ora si/sau pentru neparticiparea la exercitiile practice ale cursului, nu este posibila emiterea certificatului de acreditare ca si practitioner Theta Healing.

Cat dureaza cursul, cum, unde si cand se desfasoara?

 • 10-12 noiembrie 2023
 • LIVE • ONLINE

 

Cursul Theta Healing Baza se va desfasura LIVE • ONLINE, INTERACTIV, ce necesita prezenta ta in mod direct (video-audio) pe toata dupa programului de curs si nu implica facilitarea accesului ulterior la o inregistrare a cursului, pentru o parcurgere ulterioara.

 

Necesar pentru o buna desfasurare ONLINE:

 • un laptop/calculator cu microfon + camera (ambele functionale);
 • acces internet cu o conexiune stabila.

Daca nu cunosti prea bine zona ONLINE-ului sau intampini dificultati tehnice te vom sprijini indeaproape si in acest sens, astfel incat experienta ta sa fie una placuta si foarte confortabila pentru tine, de oriunde te-ai afla.

Totalitatea detaliilor de desfasurare iti vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea cursului, in baza inscrierii tale aici.

 

linie-spatiu

 Cursul dureaza 3 zile si se desfasoara dupa urmatorul program:

 • vineri: 17:00-21:00, incluzand o pauza de 15 minute;
 • sambata si duminica: 10:00-18:00, incluzand 2 pauze de 15 minute si masa de pranz.

 

Pentru a primi pe deplin beneficiile acestui curs este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele 3 zile de curs, pe durata intregului program. Tematica abordata are continuitate de la o etapa la alta a cursului si, in mare parte, implica experienta practica ce contine atat exercitii ghidate individuale, cat si exercitii de lucru in perechi, cu gandurile tale limitative si emotiiile asociate, toate acestea avand scopul ca tu sa iti insusesti cu usurinta bazele practice ale tehnicii Theta Healing, pentru a o aplica in lucrul cu tine insuti/insati.

 

Aici poti parcurge toti Termenii de Participare in curs.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Certificate of Science & Master Theta Healing, Trainer certificat international si Coach Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de Transformare Personala si Vindecare Mentala, Emotionala, Fizica si Spirituala, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat comunitatea Theta Healing Romania – We are One ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

Povesti de Succes

Vindecare, Dezvoltare, Evolutie | Theta Healing cu Isabela Georgescu

🎬Oameni ca și tine îți povestesc experiența lor de transformare a vieții cu ThetaHealing. TU ce vrei să îmbunătățești astăzi la tine? Dacă ești pregătit/ă pentru NOI începuturi, găsești sprijin, răspunsuri clare și soluții practice pentru viața ta participând la Cursul Theta Healing de Bază, din 🌐 9-10-11 februarie 2018. Mai multe detalii găsesti aici: http://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ Poți reuși, orice ar fi! ★▬▬▬▬▬▬★ #ThetaHealing #Vindecare #DezvoltarePersonala #Evolutie #PotiReusiOriceArFi #ThetaLifeHealingRo #CursuriThetaHealing

Posted by Isabela Georgescu on Saturday, January 13, 2018
You cannot copy content of this page