Curs Theta Healing de Baza cu psiholog Isabela Georgescu

 Daca vrei metode eficiente si solutii practice ca sa:

Vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala

spatiu

Dezvoltare personala

spatiu

Evolutie

0

TARI

0

ANI EXPERIENTA

0

MILIOANE DE OAMENI FERICITI

 Daca vrei metode eficiente si solutii practice ca sa:

sageata-1 VINDECI relatiile din trecut + IMBUNATATESTI pe cele din prezent, pentru a trai in iubire, implinire si armonie,

spatiu-textsageata-1 IDENTIFICI VINDECI cauzele emotionale ale anxietatii/depresiei din viata ta, astfel incat sa traiesti in echilibru interior-exterior,

spatiu-text

sageata-1 Te REINVENTEZI pentru a da un SENS NOU vietii tale profesionale si financiare,

spatiu-text

sageata-1 Accesezi acea putere PUTERE PERSONALA de care ți se tot vorbește, astfel incat sa traiesti nivele superioare de incredere in sine, valoare de sine, curaj si determinare,

spatiu-text

sageata-1 Activezi capacitatea de AUTOVINDECARE a corpului tau, astfel incat sa traiesti in sanatate deplina,

spatiu-text

sageata-1 TRANSFORMI imposibilul in posibil pentru intreaga ta viata,

spatiu-text

sageata-1 REUSESTI, orice ar fi,

spatiu-text

Vindecare, Dezvoltare, Evolutie | Theta Healing cu Isabela Georgescu

🎬Oameni ca și tine îți povestesc experiența lor de transformare a vieții cu ThetaHealing.TU ce vrei să îmbunătățești astăzi la tine?Dacă ești pregătit/ă pentru NOI începuturi, găsești sprijin, răspunsuri clare și soluții practice pentru viața ta participând la Cursul Theta Healing de Bază, din 🌐 9-10-11 februarie 2018.Mai multe detalii găsesti aici: http://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ Poți reuși, orice ar fi!★▬▬▬▬▬▬★ #ThetaHealing #Vindecare #DezvoltarePersonala #Evolutie #PotiReusiOriceArFi #ThetaLifeHealingRo #CursuriThetaHealing

Posted by Isabela Georgescu on Saturday, January 13, 2018

Atunci, fa astazi primul pas catre adevarata performanta a vietii tale:

spatiu

Descopera Theta Healing, cea mai puternica tehnica de lucru cu gandurile si emotiile tale!spatiu

Theta Healing de Baza 

Cand mintea a obosit de tot ceea ce ti se intampla, iar solutiile si raspunsurile intarzie sa apara, e timpul sa te ocupi si te sufletul tau. CUM anume, poate te intrebi?

spatiu

Transformand fundamental aspectele limitative ale mintii si emotiilor tale!

spatiuspatiu

Iar pentru a aduce transformari reale, concrete si permanente in viata ta este necesar sa patrunzi in sistemul de operare al subconstientului tau si sa generezi acolo modificarile potrivite. Realitatea ta este construita de tot ce esti tu ca intreg, fie ca iti place aceasta abordare sau nu. Aproximativ 90% din timp tu esti rulat/a pe pilot automat de gandurile si memoriile tale stocate la nivelul subconstientului. Acestea iti genereaza automat felul in care tu te simti, te comporti si actionezi in viata ta de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, daca in pamantul fertil al subconstientului tau sunt plantate seminte pentru “buruieni”-convingeri despre tine precum” Nu sunt suficient de bun/a!” ori “Este imposibil sa fiu iubit/a!” nu ai cum sa culegi florile experientelor pline de fericire, succes si reusita. Vei trai cu siguranta printre “buruieni” precum anxietate, stima de sine scazuta, amanare sistematica, singuratate, lipsa succesului, greutati financiare sau povara unei vieti neimplinite s.a.m.d. 

sabela georgescu 675

spatiuIntr-o minte plina de temeri nu mai au loc si implinirile. Ca sa culegi experiente cu adevarat infloritoare ai nevoie inainte de toate sa eliberezi vechile „seminte” existente in subconstientul tau, sa eliberezi emotiile distructive asociate acestora si apoi sa plantezi florile pe care ti le doresti, astfel incat sa traiesti reusita vietii in toate aspectele sale. Dincolo de toate acestea, ca sa traiesti in armonie si echilibru ai nevoie sa te intorci la sursa a ceea ce esti cu adevarat, sursa ce iti ofera neconditionat infinte posibilitati de implinire.
Acum poate te intrebi cum anume poti face TU toate acestea? Iti putem spune doar atat: mai simplu si mai rapid decat iti imaginezi!

 

Daca esti pregatit/a pentru noi inceputuri, gasesti ghidare, sprijin, raspunsuri clare și solutii practice pentru viata ta participand la Theta Healing-Curs de Baza, din 23-25 noiembrie 2018, Bucuresti.

 

spatiuUn curs intensiv de 3 zile pentru o viata NOUA!

Ce este Cursul Theta Healing de Baza?

Este un curs introductiv, pentru incepatori, in care :

spatiu
bifa-mov-buna

Inveti cea mai puternica tehnica de lucru cu mintea si emotiile tale, metoda Theta Healing.

spatiu

bifa-mov-bunaInveti sa accesezi starea meditativa de vindecare si regenerare Theta,  unde s-a dovedit ca poti crea orice si iti poti schimba realitatea instantaneu.

spatiu

bifa-mov-bunaDescoperi cum sa te ajuti atat pe tine, cat si pe cei care iti solicita ajutorul, in situatiile dificile din viata de zi cu zi.

spatiu

bifa-mov-bunaTe antrenezi in lucrul cu propria minte, prin cele 17 aplicatii practice Theta Healing, pentru imbunatatirea vietii tale, in aspectele ce intereseaza in mod direct.

Transformă Imposibilul in Posibil! | Psih. Isabela Georgescu

Reprogramarea cuantică a subconștientului și vindecarea emoțiilor pentru o viață EXTRAORDINARĂ! ❗️Poți Reuși, Orice ar fi! #Sănătate #Relații #Prosperitate 🌐 14-16 septembrie 2018, București ~ #ThetaHealing ~ Bază_____________________Te invit să descoperi Theta Healing, cea mai puternică tehnică de transformare a minții și de vindecare a emoțiilor tale!Un curs practic și profund în care înveți cum: ✔️ Să accesezi starea meditativă de vindecare și regenerare Theta; ✔️ Să îți reprogramezi gândurile nesănătoase, limitative, de la nivelul subconștientului; ✔️ Să îți vindeci emoțiile distructive; ✔️ Să îți deblochezi puterea personala = capacități, resurse mentale, emoționale, energetice, intuitive, pentru a le aplica în viața de zi cu zi..3 zile în care dobândești răspunsuri clare și soluții practice pentru a-ți reconstrui pas cu pas toate nivelurile vieții: Sănătate, Relații, Viață Profesională, Prosperitate, Dezvoltare Personală și Spirituală.Mai multe detalii găsești aici: https://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/_____________________Vrei să ajutăm împreună cât mai mulți oameni să își transforme viețile? Dacă da, atunci dă te rog, SHARE acestei postări!_____________________#PotiReusiOriceArFi #CursuriThetaHealing

Posted by Isabela Georgescu on Wednesday, July 18, 2018

Cateodata DOAR sa vrei nu este suficient. Ai nevoie sa fii ghidat/a pentru a accesa acea putere personala infinita si capacitate de autovindecare de care poate ti s-a tot vorbit pana acum.

spatiuIar schimbarea apare cand FACI lucrurile diferit, nu doar le intelegi.

spatiu

Exercitiile practice din cadrul cursurilor Theta Healing au la baza aplicatii din psihologia moderna, din cuantica Constiintei umane-Medicina si Psihologia Energetica a viitorului- si din sfera reprogramarii mentale. Acestea sunt oferite intr-o maniera simpla, pe intelesul tuturor, astfel incat sa poata fi intelese si aplicate cu usurinta de absolut oricine, fara nici o exceptie, nefiind necesara o pregatire in prealabil, ca si preconditie de participare la acest curs.

Nu timpul schimba lucrurile, ci noi suntem cei ce o vom face.

spatiuIar Cursul Theta Healing de Baza este cadrul cel mai potrivit pentru ca si TU sa primesti miracolul transformational al acestei tehnici ce functioneaza pe toate nivelurile vietii- Sanatate, Viata Profesionala, Relatii, Prosperitate, Dezvoltare Personala si Spirituala, dandu-ti puterea de a-ti recrea viata exact asa cum doresti.

 

Ce este Theta Healing?

Theta Healing este o metoda practica de lucru cu mintea si emotiile tale, tehnica prin care te eliberezi  de trecut, recreezi realitatea prezentului si construiesti viitorul pe care ti-l doresti. Oricare ar fi durerile trecutului ori dificultatile pe care le vezi in fata ta si oricare ar fi suferintele, neputintele pe care le traiesti acum, o solutie simpla, eficienta, dar si rapida pentru a te linisti, vindeca si reimputernici este Theta Healing. 

Tehnica dinamica, de vindecare si dezvoltare personala Theta Healing, imbina meditatia in starea Theta a mintii cu multiple aplicatii practice precum:

 Schimbarea/Reprogramarea gandurilor nesanatoase, limitative.

Vindecarea emotiilor distructive asociate acestora.

Accesarea capacitatilor si resurselor tale infinite- mentale, emotionale, energetice, intuitive, inca neexplorate ale subconstientului, si aplicarea lor in viata de zi cu zi, dincolo de ce ar fi putut mintea ta constienta sa viseze vreodata ca fiind posibil.

Cum sunt toate acestea posibile?

 

Theta Healing este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la sursa nelimitata a vietii, la campul cuantic, la supraconstientul Universal, la energia creatoare a tot ceea ce este, la Divinitate sau cum simti tu sa ii spui. Aceasta metoda minunata ne permite sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- creierul Universal- spatiul cuantic al puterii infinite. Starea cerebrala Theta atinsa prin Theta Healing este starea de vindecare si regenerare ce iti ofera accesul la capacitatile si resursele tale infinite, intr-o maniera blanda si rapida.

 

 

 

De ce am vrea sa facem asta?

 

Pentru ca fericirea noastra incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor noastre! Mintea constienta cea care este activa, prezenta si acum cand citesti, este mintea rationala si logica ce este folosita mai putin de 10% din zi. Responsabil pentru 90% din gandurile, emotiile si actiunile noastre din fiecare zi este subconstientul. Acesta este “pilotul automat” care ne conduce viata si ne construieste realitatea pe care o traim fiecare dintre noi. Supraconstientul sau creierul Universal numit si camp cuantic ori energie creatoare a tot ceea ce este reprezinta nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala, in toate aspectele vietii.

Schimband programele din subconstient si vindecandu-ti emotiile iti schimbi viata! 

Deblocand potentialul infinit din tine devii maestrul vietii tale!

spatiu

Te asteptam si pe tine la acest curs miracol pentru purificarea vietii, de conectare constienta cu propria ta esenta, prezent in 152 de tari ale lumii, de peste 20 de ani.

 

Pentru si mai multe detalii privind tehnica Theta Healing, te invit cu drag:

spatiu

spatiu

 

Pentru cine este Cursul Theta Healing de Baza?

 

sageata-1Pentru TOTI cei ce cauta vindecare + evolutie pentru sufletul si viata lor.

 

Pentru TOTI cei determinati sa traiasca o viata extraordinara.

 

Pentru ORICINE este deschis la schimbari pozitive in viata sa.

 

Pentru ORICINE si-a acceptat natura spirituala, dincolo de corp-minte.

 

sageata-1Pentru TINE!

untitled-1Precizare: A nu se confunda spiritualitatea cu religia ! Theta Healing nu este o religie, nici o initiere si nu este afiliata nici unei doctrine religioase. Este compatibila cu oricare din sistemele de credinte religioase. Chiar daca nu esti sigur/a in ce crezi, Theta Healing tot va functiona!

Ce obtii daca vii la Cursul Theta Healing de Baza?

Dupa cele 3 zile de curs, pleci acasa cu :

1.

O Tehnica Puternica de lucru cu Tine, prin care sa depasesti toate situatiile vietii.

2.

Solutii si Raspunsuri pentru un Viitor Luminos.

3.

Vindecarea aspectelor emotionale, mentale si fizice pentru care esti pregatit/a.

4.

Stare de Bine, Armonie si Echilibru Interior.

A

Cursul de Baza Theta Healing este raspunsul pentru omul modern ce cauta solutii de vindecare, evolutie si stralucire, iar pentru tine poate reprezenta un nou inceput, astazi, aici si acum.

Cum ma ajuta Cursul Theta Healing de Baza?

Cele mai frecvente 7 aspecte ale vietii ce si-au gasit vindecare prin tehnica Theta Healing:

linie-spatiu

» tratarea depresiei, anxietatii, atacurilor de panica, managementul stresului, eliminarea fricilor si a fobiilor;linie-spatiu» vindecarea a diferite boli si afectiuni fizice, precum cancerul, infertilitatea, alergiile etc.;linie-spatiu

 » vindecarea relatiilor familiale, a raporturilor parinti-copii, imbunatatirea relatiilor de cuplu, vindecarea relatiilor si gasirea sufletului pereche;

linie-spatiu» renuntarea la anumite comportamente adictive, precum fumatul sau alte dependente, si eliminarea kg in plus;

linie-spatiu» vindecarea “relatiei”cu banii, depasirea constiintei saraciei, cresterea castigurilor financiare;

linie-spatiu» dezvoltarea personala si profesionala (imbunatatirea increderii in sine, a stimei de sine, a vorbitului in public, eliminarea procrastinarii);

linie-spatiu»  dezvoltarea spirituala, descoperirea scopului vietii, purificarea si echilibrarea energetica.

Despre ampla aplicabilitate a tehnicii Theta Healing® poti afla mai multe citind in continuare LISTA COMPLETA DE SOLUTII PENTRU TINE!

Povesti de Succes

theta-healing-cu-isabela-georgescu-colaj

Si mai multe povesti de succes gasesti AICI sau  AICI.

Ce vei face in Cursul Theta Healing de Baza?

Iata 17 beneficii pentru TINE, culese din Programul Cursului Theta Healing de Baza:

 

1 Inveti starea meditativa Theta, starea de vindecare, regenerare si evolutie.

programa-spatiu

2Inveti cum sa te ajuti practic atat pe tine, dar si pe cei care iti solicita ajutorul, in situatiile dificile din viata de zi cu zi.

programa-spatiu

3Dobandesti cea mai simpla si eficienta tehnica de schimbare a convingerilor negative, limitative, cu altele pozitive, constructive, ce sustin si sprijina fericirea ta.

programa-spatiu

4Inveti cum sa elimini frici, traume, suferinte emotionale si fizice, atat constiente cat si inconstiente, pentru a-ti recapata intreaga forta personala ce a fost blocata de toate acestea.

programa-spatiu

5Dobandesti suportul tau intern, pentru vindecarea stresului, a tulburarilor depresive/anxioase/de panica, s.a.m.d.

programa-spatiu

6Iti reintregesti si iti vindeci sufletul fragmentat, pierdut prin suferinta si durere, in diferite experiente si situatii ale existentei.

programa-spatiu

7Accesezi resurse infinite, interioare, inca neexplorate ale mintii tale-creativitate, imaginatie, memorie, vointa etc. si inveti sa le aplici in toate domeniile vietii.

programa-spatiu

8Descoperi aspectele cele mai profunde, autolimitative ale subconstientului tau, prin tehnicile de kinesiologie aplicata si testare energetica, pe care le vei invata in cadrul cursului.

programa-spatiu

787680

9Inveti cum sa vindeci relatiile cu ceilalti, dizolvand neiertarea, furia, mania, ura si regretele, ce mentin starea conflictuala in viata ta. 

programa-spatiu

10Iti activezi simturile paranormale si capacitatile extrasenzoriale, precum intuitia, capacitatea de scanare intuitiva, clarvederea, clarauditia, precognitia, telepatia etc.

programa-spatiu

11Obtii activarea energetica a celor 12 secvente de ADN, exercitiu ce genereaza deblocarea potentialului uman latent, activarea cromozomului tineretii si a vitalitatii, pentru inversarea  procesului de imbatranire.

programa-spatiu

12Iti echilibrezi centrii energetici si inveti metode de activare si potentare a acestora, pentru restabilirea fortei tale vitale.

programa-spatiu

13Iti cureti propriului camp energetic de influente negative precum atacuri paranormale, diferite carlige energetice si entitati de vibratie joasa. Inveti tehnici de purificare si protectie energetica.

programa-spatiu

14Inveti sa comunici cu niveluri angelice ale creatiei, ghizi interiori, ingeri pazitori, cu forme elevate de Constiinta.

programa-spatiu

15Dobandesti tehnica de atragere a sufletului pereche cel mai compatibil in viata ta pentru cresterea, fericirea si bunastarea sufletului tau.

programa-spatiu

16Inveti vizualizarea si manifestarea pentru a aduce in realitatea ta tot ceea ce ti-ai propus.

programa-spatiu

17Restabilesti legatura cu sufletul tau, cu Sinele tau mai inalt si cu intreaga sursa a vietii, cu energia infinita, creatoare a tot ceea ce este, dobandind astfel un sens mult clar al propriei vieti si o intelegere mai profunda a existentei umane.

Cat costa Cursul Theta Healing de Baza?

Investitia in TINE, pentru Viitorul tau este:

DIAMOND EARLY BIRD

PLATA INTEGRALA TIMPURIE

A

720 lei

A

778 lei

+

620 lei

A

Theta Healing®

Curs de Baza

A

A

Reprezentand PLATA INTEGRALA a cursului.

 Valabil pentru plata pana pe 13 noiembrie 2018.

Aceasta Oferta a expirat.

 +

GOLD

PLATA INTEGRALA

A

720 lei

A

778 lei

+

778 lei

A

Theta Healing®

Curs de Baza

A

A

Reprezentand PLATA INTEGRALA a cursului.

 Valabil pentru plata incepand cu 14 noiembrie 2018,

pana in ziua 1 a cursului.

 +

Cum platesc?

PASUL 1  » Completezi FORMULARUL DE INSCRIERE in curs prezent pe aceasta pagina.

 

PASUL 2  » Deschizi mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale in curs si detaliile necesare finalizarii platii.

 

PASUL 3  »  Alegi modalitatea prin care vrei sa platesti si efectuezi plata. Poti opta pentru: 

 

  • Transfer bancar (virament bancar/ordin de plata).
  • Plata securizata prin card.

 

 

mobilpay

 

 

IMPORTANT!

Dupa ce completezi inscrierea in curs, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

 

linie-spatiu

spatiuIN COST SUNT INCLUSE:

spatiu

→ cursul celor 3 zile;

→ manualul cursului in limba romana;

→ cartea Theta Healing scrisa de Vianna Stibal, cadou din partea mea pentru voi toti;

→ Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing Basic, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;

→ refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru;

→ accesul in mod gratuit, post-curs, la serile lunare de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;

→ starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

spatiu

MENTIUNI CERTIFICARE         

                                                                                         

La sfarsitul Cursului Theta Healing de Baza, toti cursantii primesc un Certificat Oficial ca si practitioner Theta Healing basic, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practitioner Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata  si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente.
Prin acordul participantului, acesta va fi inscris si pe site-ul oficial www.thetahealing.com ca practitioner al tehnicii Theta Healing®.

Totodata, dupa curs, cursantilor li se ofera oportunitatea de a se inscrie in Comunitatea Theta Life Healing Romania ce aduce impreuna oamenii ce impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata si sunt dornici sa se ajute, sa se sprijine reciproc, in diferite aspecte ale vietii.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

calendar

linie-spatiu

bifa-purpule23-25 noiembrie 2018, Bucuresti

 

Cursul Theta Healing de Baza dureaza 3 zile si se desfasoara dupa urmatorul program:

  • vineri: 17,00-21,00, incluzand o pauza de 15 minute;
  • sambata si duminica: 10,00-18,30, incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

 

Este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele zile de curs, pe durata intregului program.

linie-spatiuLOCUL de desfasurare iti va fi anuntat pe email cu 3 zile inainte de inceperea cursului,  in baza inscrierii tale AICI.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Trainer certificat international si Coach-terapeut Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog acreditat, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de dezvoltare personala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala, peste tot in lume, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiulinie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

linie-spatiu

linie-spatiu

 

linie-spatiu

Urmatoarea frontiera decisiva in dezvoltarea umanitatii este explorarea constiintei umane. Aceasta se dezvolta din nevoia de a intelege ce inseamna a fi, a percepe, a experimenta, a dezvolta, a crea, a cauta sensuri. Prin urmare, ceea ce facem noi in cadrul Cursurilor Theta Healing nu este un accesoriu secundar al conditiei umane ci este o actiune de o importanta majora si decisiva in evolutia si stralucirea fiecarui om in parte, cat si a planetei, implicit.

linie-spatiulinie-spatiuIn fiecare om salasluieste un soare, totul e sa-l lasam sa straluceasca!

linie-spatiu