Manifestare si Abundenta| Theta Healing cu Isabela Georgescu
2 webinar stima de sine isabela georgescu theta healing 2024
THB

22-23 iunie 2024

Live • Online

 

Theta Healing®

Curs Manifestare si Abundenta

 • Vindecare Emotionala, Mentala, Fizica si Spirituala
 • Dezvoltare si Transformare Personala
 • Evolutie

O experienta puternica de dezvoltare personala, conceputa pentru echilibrarea si potentarea Energiei Prosperitatii si Abundentei intregii tale fiinte, Cursul fiind un real proces de purificare si transformare mentala, emotionala, fizica si spirituala, astfel incat TU sa devii un Creator Puternic, de precizie, pentru Bunastarea Vietii tale.

ABUNDENTA reprezinta natura esentiala a oricarui individ, energie prezenta in oricine. Lipsurile, golurile, nevoile in materie de bani si Prosperitate, percepute de mintea constienta, reprezinta oglinda limitarilor mentale si a blocajelor emotionale interioare. Cu alte cuvinte, o minte saraca creeaza o viata saraca. Oamenii NU au Abundenta pe care si-o doresc deoarece constiinta lor o blocheaza sau o resping. In campul de forta al fiecaruia dintre noi salasluieste energia Abundentei, disponibila fiecaruia dintre noi, intr-o maniera Neconditionata.

Tu ai putea  intreba ce vrea sa insemne asta, cum poate fi tot ceea ce eu am nevoie in interiorul meu…..masina, casa, jobul visurilor mele? Ei bine, DA, asa este. Banii pe care ii ai sau nu acum, precum si toate formele de Abundenta si Prosperitate, prezente sau lipsa din viata ta, sunt de fapt felul in care mintea ta intelege, interpreteaza si gestioneaza prezenta energiei Abundentei ce exista in tine.

Bunastarea materiala pe care o ai in plan fizic, nivelul tau de trai cu alte cuvinte, este doar simbolul in exterior al bunastarii tale interioare.

Si DA, exista in aceasta lume DESTUL pentru noi toti , astfel incat TOTI sa traim in armonie si bunastare in toate planurile vietii.

Cursul Theta Healing® Manifestare si Abundenta este pentru tine:

 • Daca vrei sa inveti pas cu pas cum sa manifesti intr-o maniera accelerata tot ceea ce iti doresti in aceasta viata.
 • Daca vrei sa reintri la carma propriei vieti.
 • Daca vrei sa devii un Creator Puternic si de precizie in toate domeniile vietii.
 • Daca ai absolvit Cursul Theta Healing Dig Deeper.

 

 

Indiferent de situatia cu care te confrunti in prezent, Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta® te ajuta pe deplin sa depasesti toate aspectele pentru care cauti raspunsuri, solutii sau vindecare, transformand Imposibilul in Posibil.

Ce obtii daca vii la Cursul Theta Healing® Manifestare si Abundenta?

spatiuO tehnica puternica prin care Manifesti in mod accelerat Abundenta si Prosperitatea in viata ta.

spatiu

spatiu Solutii si Raspunsuri pentru un Viitor Prosper.

spatiu

spatiuVindecarea aspectelor ce stateau intre Visurile tale si Implinirea lor.

spatiu

spatiuArmonie si Bunastare interioara.

spatiu

Ce vei face in Cursul Theta Healing® Manifestare si Abundenta?

Iata 9 daruri culese pentru tine din programul Cursului Theta Healing Manifestare si Abundenta:

1Primesti un Program Complet pentru a deveni un Creator Puternic, de precizie, pentru Prosperitatea vietii tale; integrezi importanta gandurilor, cuvintelor si actiunilor tale, importanta de a sti exact ceea ce iti doresti; inveti cum sa manifesti prin Energia Creatiei avand obiective clar definite; descoperi ce poti cere si ce nu poti cere (liber arbitru) si importanta schimbului de energie in Manifestare si Abundenta;

 

2Experimentezi un Chestionar uimitor, ce contine peste 100 de Convingeri spre Testari – Lista Abundentei – ce te sprijina sa gasesti marea parte a blocajelor surprinzatoare, adanc ingropate in subconstientul tau, ce stau in acest moment intre tine si visele tale;

 

manifesting-prac-cover

3Inveti printr-o serie de exercitii Theta Healing cum sa eliberezi definitiv, de la toate nivelurile fiintei tale, blocajele pricipale ce te tin departe de Bunastarea pe care ti-o doresti;

 

4Intelegi, integrezi si aplici Principiile Universale ale Intentiei si Manifestarii Abundentei si Prosperitatii, astfel incat sa iti manifesti visele in realitatea fizica, intr-o maniera accelerata, in acord cu binele tau suprem.

 

5

Inveti despre Amintirea Viitorului, precognitie (citirea Viitorului) si cum  sa-ti creezi Viitorul din Energia Sursei Vietii, sa faci un plan, cum sa iti setezi intentiile si sa iti urmezi ideile pentru a obtine succes.

 

6Descoperi importanta Binecuvantarii, a Recunostintei si inveti cum sa le practici in mod asumat; Recunostinta serveste la reformarea memoriei celulare a lipsurilor actuale, in propriile structuri.

 

7Vei vindeca aspecte energetice si karmice – Karma de Neam, de saracie, de lipsuri; te vei desprinde de fraiele karmice pentru a activa campul de forta creatoare din tine, unde salasluieste Neconditionat Energia Abundentei.

 

8Vei schimba raportul de Putere dintre Tine si Energia Banilor, in plan transgenerational si istoric, pana la nivel de ADN, pentru a face pace completa cu Energia Prosperitatii in acest plan, in aceasta viata. Atata timp cat  inca „Banii sunt mai puternici decat tine”, intreaga ta Manifestare a Abundentei este compromisa.

 

9Iti reprogramezi mintea astfel incat sa dobandesti set-up-ul necesar, interior, pentru Bunastare si Prosperitate.

In Theta Healing®, Manifestare se axeaza  pe conceptul cum ca este posibil sa creezi, sa materializezi ceva in lumea fizica, folosind conectarea cu Sursa Vietii, cu Energia Creatoare a Tot Ceea ce este. Ceea ce gandesti si spui, influenteaza direct Manifestarea intr-un fel benefic sau in detrimentul tau.

De exemplu, daca spui in mod constant ca esti sarac, atunci asa vei fi. Daca SIMITI si GANDESTI ca esti prosper financiar, atunci asa vei fi! 

In unele situatii, setarea unei noi intentii iti poate provoca sentimente contrare. Te incarci cu entuziasm si energie si, in acelasi timp, pui la indoiala succesul reusitei tale. Iti imaginezi cum va arata viata ta, atunci cand planul propus se va materializa si peste doua minute iti spui: “Nu stiu cum sa fac asta. Nu cred ca o sa mearga. Nu pot. Este imposibil. Sunt doar visuri, etc.” Dialogul interior devine un loc al extremelor. O voce te sustine, alta te dezaproba. Aceasta dualitate este principalul tau sabotor pentru orice iti propui sa manifesti in viata ta.

Vestea buna este ca prin metoda Theta Healing pot fi accesate intr-o maniera rapida si eficienta principalele blocaje, astfel incat capacitatile tale de Manifestare sa fie pe deplin potentate si accelerate pana la 80-90%.

 

In Manifestare :

 

 • Eficacitatea cuvantului este de 30-40%.
 • Eficacitatea vizualizarii este de 50%.
 • Eficacitatea undelor Theta este de 80-90% !

Oricare ar fi dificultatile pe care le vezi in fata ta si oricare ar fi neputintele, golurile sau lipsurile pe care le traiesti acum, o solutie simpla, eficienta, dar si rapida, pentru a te linisti, a-ti transforma viata, pentru a-ti trai visele, este Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta!

Te asteptam la acest curs intens sa primesti si TU miracolul transformational al vietii, dandu-ti puterea de a-ti recrea prezentul exact asa cum doresti! Cand iti doresti ceva cu adevarat, Universul intreg conspira in favoarea ta.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

 • 22-23 iunie 2024
 • Live • Online

 

Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta se va desfasura LIVE • ONLINE, INTERACTIV, ce necesita prezenta ta in mod direct (video-audio) pe toata dupa programului de curs si nu implica facilitarea accesului ulterior la o inregistrare a cursului, pentru o parcurgere ulterioara.

 

Cursul Theta Healing Manifestare si Abundenta dureaza 2 zile, dupa urmatorul program:  

 • Sambata si Duminica: 10,00-18,30, incluzand 2 pauze de 15 minute si masa de pranz.

 

In baza conditiilor de desfasurare stabilite de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA ce acrediteaza acest curs ONLINE, locurile pentru acest format de curs sunt limitate.

 

Cursul Theta Healing Manifestare si Abudenta se va desfasura ONLINE, pe platforma Zoom.

Necesar pentru o buna desfasurare:

 • un laptop/calculator cu microfon + camera functionale,
 • acces la internet cu o conexiune stabila.

Daca nu cunosti prea bine zona ONLINE-ului sau intampini dificultati tehnice, te vom sprijini indeaproape si in acest sens, astfel incat experienta ta sa fie una placuta si foarte confortabila pentru tine, de oriunde te-ai afla.

Totalitatea detaliilor de desfasurare iti vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea cursului, in baza inscrierii tale aici.

Pentru a primi pe deplin beneficiile acestui curs este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele 2 zile de curs, pe durata intregului program.

 

Aici poti parcurge toti Termenii de Participare in acest Curs.

Cat costa Cursul Theta Healing® Manifestare si Abundenta?

SCHOLARSHIP AVAILABLE

FRIENDLY VIBES

720 lei

A

778 lei

+

1160 lei

A

Theta Healing®

Curs Manifestare si Abundenta

 

A

 

22-23 iunie 2024

Valabil pentru plata pana la 16 iunie, inclusiv.

.

 +

PLATA INTEGRALA

DIAMOND VIBES

720 lei

A

778 lei

+

1680 lei

A

Theta Healing®

Curs Manifestare si Abundenta

 

A

 

22-23 iunie 2024

Valabil pentru plata incepand cu 24 iunie.

.

 +

Cum platesc?

Dupa ce accesezi butonul Ma Inscriu vei fi directionat catre pagina de inscriere in curs si plata securizata prin card. 

Dupa efectuarea platii vei primi in mod automat confirmarea inscrierii si a platii tale.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

 

 

linie-spatiu

In cost sunt incluse:

spatiu

 • cursul celor 2 zile;
 • manualul cursului in format electronic, non-printabil;
 • Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing Manifesting & Abundance, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
 • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, in cazul in care se doreste acest lucru;
 • accesul in mod gratuit, post-curs, la serile de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;
 • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

spatiu

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Certificate of Science & Master Theta Healing, Trainer certificat international si Coach Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de Transformare Personala si Vindecare Mentala, Emotionala, Fizica si Spirituala, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat comunitatea Theta Healing Romania – We are One ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

Povesti de Succes

Vindecare, Dezvoltare, Evolutie | Theta Healing cu Isabela Georgescu

🎬Oameni ca și tine îți povestesc experiența lor de transformare a vieții cu ThetaHealing. TU ce vrei să îmbunătățești astăzi la tine? Dacă ești pregătit/ă pentru NOI începuturi, găsești sprijin, răspunsuri clare și soluții practice pentru viața ta participând la Cursul Theta Healing de Bază, din 🌐 9-10-11 februarie 2018. Mai multe detalii găsesti aici: http://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ Poți reuși, orice ar fi! ★▬▬▬▬▬▬★ #ThetaHealing #Vindecare #DezvoltarePersonala #Evolutie #PotiReusiOriceArFi #ThetaLifeHealingRo #CursuriThetaHealing

Posted by Isabela Georgescu on Saturday, January 13, 2018
You cannot copy content of this page