Curs Theta Healing Tu si Creatorul cu psiholog Isabela Georgescu
pagina site tu si creatorul isabela georgescu 2022 banner principal
 • Tu si Creatorul
 • Curs Theta Healing
 • 21-22 mai 2022, Online

Un curs ce ti upgradeaza set-up-ul mental/emotional/energetic privind relatia ta cu Creatorul; o oportunitate minunata de slefuire, accelerare a intuitiei tale si un adevarat antrenament de reconectare a subconstientului tau la adevarata Sursa a Vietii, astfel incat sa functioneze in sprijinul tau si al intentiilor sufletului tau.

Cursul Theta Healing® Tu si Creatorul te ajuta sa:

 

 • Intelegi cum si, totodata, sa faci diferenta intre vocea Creatorului si vocea propriului ego.
 • Stii cum sa identifici ce informatii iti sunt transmise intuitiv din Sursa Vietii si ce informatii provin, de fapt, din fricile tale.
 • Inveti cum sa te lasi cu adevarat ghidat si inspirat divin versus a fi condus doar de propriile nevoi si dorinte ori doar de ceea ce vrei tu sa se intample.
 • Iti descoperi si sa iti intelegi Sinele Divin si aspectul mintii subconstiente de supravietuire, aspectul subconstient subcurent ce te mentine in conflict, drama sau suprasolicitare.
 • Iti cunosti adevaratele motive din spatele intentiilor tale, dincolo de ce identifici la suprafata mintii tale, si care este “drive-ul” care sa te motiveze in mod real.
 • Evoluezi ca fiinta pe acest pamant fara sentimentul ca „ceva din trecut nu este in regula”.

Cursul Theta Healing® Tu si Creatorul este pentru tine daca:

  Te indoiesti de abilitatea ta de “a auzi” intuitiv vocea Creatorului in meditatii, scanari ori vindecari.

 

  Inca simti ca a comunica cu Creatorul este considerat un act de nebunie sau ca oamenii ce comunica frecvent intuitiv cu Sursa Vietii au diferite dezechilibre.

 

  Ti-e teama ca ai putea cere prea multe Creatorului ori ca nu esti “suficient de” pentru toate pe care le soliciti ori te simti vinovat in raport cu ceea ce ceri.

 

  Simti, gandesti ca Creatorul nu asculta cererile tale, ca solicitarile tale nu ajung la Creator, nu sunt receptate, nu sunt primite ori implinite ori luate in seama.

 

  Te indoiesti ca mesajele primite de tine sunt de la Sursa/Creator ori receptezi informatii distorsionate.

 

  Esti rulat/a de diferite angajamente, juraminte ancestrale subconstiente, la nivel de suflet ori istoric fata de diversi alti Zei/alte Zeitati cum ar fi de exemplu zeii Egiptului, Grecii Antice, hinduismului sau Atlantidei, ce te mentin inca in energia supunerii ori la extrema opusa, in cautarea recunoasterii supreme, toate acestea impiedicandu-te sa pasesti in adevarata ta putere de Co-Creator.

 

  Te simti deconectat/a de ceilalti oameni, de viata pe pamant ori te simti prea diferit de restul din jurul tau sau poate te gandesti ca in alte dimensiuni spirituale ar fi mult mai acasa pentru tine.

 

  Vei descoperi elemente care blocheaza primirea cu claritate a mesajelor intuitive cat si principii care aduc mai multa claritate in primirea acestor mesaje cu consecventa.

Intelepciunea Sursei Vietii este disponibila pentru noi toti. 

Tot ce avem de facut este sa ne imprietenim cu gandurile noastre

pentru a comunica intuitiv cat mai eficient.

Culese din programa Cursului Theta Healing® Tu si Creatorul:

  Vei descoperi cum anume functioneaza mintea ta in diferite contexte ale vietii, ce nivele ale mintii accesezi atunci cand faci alegeri si cand actionezi;

 

 

  Vei descoperi care este de fapt aportul egoului tau in ceea ce faci, contributia Sinelui tau mai Inalt si impactul cu adevarat al Sursei Vietii;

 

 

  Vei intelege Eul tau de Supravietuire, ce mentine blocaje astfel incat sa nu manifesti mult prea rapid. Este aspectul mintii ce inca pastreaza temeri ascunse vis a vis de schimbarile prea accelerate, astfel incat sa ramai in zona ta de confort, departe de intentiile inimii tale;

 

 

  Vei incepe sa colaborezi cu Eul tau Subcurent-ce te mentine in situatii in care sa cauti solutii si rezolvare repetitive, sa creezi contexte in care demonstrezi ca ceilalti gresesc si tu ai dreptate, sa manifesti o cautare ferventa a semnificatiei de sine si a aprecierii din partea celorlati si, implicit, sa mentii drama si haosul in viata ta pentru a-ti valida capacitatea de “problem solver”/ de a rezolva problemele cu succes, spre validarea propriului intelect sau a cunoasterii acumulate.

  Vei afla cum sa eliberezi aspecte din mintea ta subconstienta care te pot mentine blocat in situatii repetitive al caror beneficiu este supravietuirea;

 

 

  Vei invata cum sa te eliberezi de eventualele probleme preluate de la stramosi sau din alte vieti pe care mintea ta poate incerca, in mod inconstient sa le rezolve si astfel sa eviti repetarea acelorasi neplacute in viata ta;

 

 

  Vei invata cum sa faci ordine in mintea si gandurile tale, ori de cate ori ai nevoie, prin intelegere si intuitie in acelasi timp, pentru ca creste bucuria sufletului tau care se afla pe acest pamant;

 

 

  Vei putea imbunatati comunicarea cu Sinele tau Superior si vei intelege rolul acestuia in viata ta si cum poti aduce mai mult din acesta in prezent.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

21-22 mai 2022, Online

 

Cursul dureaza 2 zile, dupa urmatorul program:

 

 • samabata: 10,00- 18,30, incluzand 2 pauze si masa pranz;
 • duminica: 10,00-18,30, incluzand 2 pauze si masa de pranz.

 

linie-spatiuDetaliile si locul de desfasurare iti vor fi comunicate ulterior prin email, in baza inscrierii tale AICI.

 

Necesar pentru o buna desfasurare Online:

 

 • laptop/calculator cu microfon (nu telefon) + camera functionale (marea parte a dispozitivelor le au deja incorporate). Conform reglementarilor THInK Institute Of Knowledge USA ce certifica acest curs, este necesar ca pe tot parcursul cursului camerele video ale participantilor sa fie pornite (exceptie timpul pauzelor);
 • acces internet cu o conexiune stabila.

Cat costa Cursul Theta Healing® Tu si Creatorul?

OPTIUNE SPECIALA

DISCOUNT 50%

A

720 lei

A

888 lei

+

1070 lei

 

535 lei

A

Theta Healing®

Curs Tu si Creatorul

pana in ziua cursului.

21-22 mai 2022

 

Valabil pentru plata pana pe 18 mai 2022.

pana in ziua cursului.

+

Locurile pentru acest format de curs sunt limitate

si se vor ocupa in ordinea platilor, nu a inscrierilor.

Cum platesc?

PASUL 1  » Completezi FORMULARUL DE INSCRIEREi in curs prezent pe aceasta pagina.

 

PASUL 2  » Deschizi mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale in curs si detaliile necesare finalizarii platii.

 

PASUL 3  »  Efectuezi plata.

 

 • Plata securizata prin card.

 

 

 

IMPORTANT!

Dupa ce completezi inscrierea in curs, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

 

linie-spatiu

In cost sunt incluse:

spatiu

 • cursul celor 3 zile;
 • manualul cursului in limba romana;
 • Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing You and The Creator, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
 • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru;
 • accesul in mod gratuit, post-curs, la serile lunare de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;
 • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute de Isabela Georgescu, Certificate of Science & Master Trainer in Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog acreditat, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

 

Isabela sustine cursuri Theta Healing de dezvoltare personala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala, peste tot in lume, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

 

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

linie-spatiu

You cannot copy content of this page