Curs Theta Healing Tu si Creatorul cu psiholog Isabela Georgescu
Isabela Georgescu 789
THB

6-7 aprilie 2024

Live • Online

 

Curs Theta Healing

Tu si Creatorul

 • Vindecare Emotionala, Mentala, Fizica si Spirituala
 • Dezvoltare si Transformare Personala
 • Evolutie
mailtimers.com

Un curs ce ti upgradeaza set-up-ul mental/emotional/energetic privind relatia ta cu Creatorul; o oportunitate minunata de slefuire, accelerare a intuitiei tale si un antrenament de reconectare a subconstientului tau la adevarata Sursa a Vietii, astfel incat sa functioneze in sprijinul tau si al intentiilor sufletului tau.

Cursul Theta Healing® Tu si Creatorul te ajuta sa:

 

 • Intelegi cum si, totodata, sa faci diferenta intre vocea Creatorului si vocea propriului ego.
 • Stii cum sa identifici ce informatii iti sunt transmise intuitiv din Sursa Vietii si ce informatii provin, de fapt, din fricile tale.
 • Inveti cum sa te lasi cu adevarat ghidat si inspirat divin, versus a fi condus doar de propriile nevoi si dorinte ori doar de ceea ce vrei tu sa se intample.
 • Iti descoperi si iti intelegi Sinele Divin, aspectul mintii de supravietuire si  aspectul subcurent ce te mentine in conflict, drama sau suprasolicitare.
 • Iti cunosti adevaratele motive din spatele intentiilor tale, dincolo de ce identifici la suprafata mintii tale, si care este “drive-ul” care sa te motiveze in mod real.
 • Evoluezi ca fiinta pe acest pamant fara sentimentul ca „ceva din trecut tot nu este in regula”.

THETA HEALING® WORLDWIDE

0

TARI

0

ANI EXPERIENTA

0

MILIOANE DE OAMENI FERICITI

Cursul Theta Healing® Tu si Creatorul este pentru tine daca:

  Te indoiesti de abilitatea ta de “a auzi” intuitiv vocea Creatorului in meditatii, scanari ori vindecari.

 

  Inca simti ca a comunica cu Creatorul este considerat un act de nebunie sau ca oamenii ce comunica frecvent intuitiv cu Sursa Vietii au diferite dezechilibre.

 

  Ti-e teama ca ai putea cere prea multe Creatorului ori ca nu esti “suficient de” pentru toate pe care le soliciti ori te simti vinovat in raport cu ceea ce ceri.

 

  Simti, gandesti ca Creatorul nu asculta cererile tale, ca solicitarile tale nu ajung la Creator, nu sunt receptate, nu sunt primite ori implinite ori luate in seama.

 

  Te indoiesti ca mesajele primite de tine sunt de la Sursa/Creator ori receptezi informatii distorsionate.

 

  Esti rulat/a de diferite angajamente, juraminte ancestrale subconstiente, la nivel de suflet ori istoric fata de diversi alti Zei/alte Zeitati cum ar fi de exemplu zeii Egiptului, Grecii Antice, hinduismului sau Atlantidei, ce te mentin inca in energia supunerii ori la extrema opusa, in cautarea recunoasterii supreme, toate acestea impiedicandu-te sa pasesti in adevarata ta putere de Co-Creator.

 

  Te simti deconectat/a de ceilalti oameni, de viata pe pamant ori te simti prea diferit de restul din jurul tau sau poate te gandesti ca in alte dimensiuni spirituale ar fi mult mai acasa pentru tine.

 

  Vrei sa descoperi ce elemente blocheaza receptarea cu claritate a mesajelor intuitive, cat si principii care aduc mai multa claritate in primirea acestor mesaje cu consecventa.

Intelepciunea Sursei Vietii este disponibila pentru noi toti. 

Tot ce avem de facut este sa ne imprietenim cu gandurile noastre

pentru a comunica intuitiv cat mai eficient.

Culese din programa Cursului Theta Healing® Tu si Creatorul:

  Vei descoperi cum anume functioneaza mintea ta in diferite contexte ale vietii, ce nivele ale mintii accesezi atunci cand faci alegeri si cand actionezi;

 

 

  Vei descoperi care este de fapt aportul egoului tau in ceea ce faci, contributia Sinelui tau mai Inalt si impactul cu adevarat al Sursei Vietii;

 

 

  Vei intelege Eul tau de Supravietuire, ce mentine blocaje astfel incat sa nu manifesti mult prea rapid. Este aspectul mintii ce inca pastreaza temeri ascunse vis a vis de schimbarile prea accelerate, astfel incat sa ramai in zona ta de confort, departe de intentiile inimii tale;

 

 

  Vei incepe sa colaborezi cu Eul tau Subcurent-ce te mentine in situatii in care sa cauti solutii si rezolvare repetitive, sa creezi contexte in care demonstrezi ca ceilalti gresesc si tu ai dreptate, sa manifesti o cautare ferventa a semnificatiei de sine si a aprecierii din partea celorlalti si, implicit, sa mentii drama si haosul in viata ta pentru a-ti valida capacitatea de “problem solver”(de a rezolva problemele cu succes), spre validarea propriului intelect sau a cunoasterii acumulate.

  Vei afla cum sa eliberezi aspecte din mintea ta subconstienta care te pot mentine blocat in situatii repetitive al caror beneficiu este supravietuirea;

 

 

  Vei invata cum sa te eliberezi de eventualele probleme preluate de la stramosi sau din alte vieti pe care mintea ta poate incerca, in mod inconstient sa le rezolve si astfel sa eviti repetarea acelorasi situatii neplacute in viata ta;

 

 

  Vei invata cum sa faci ordine in mintea si gandurile tale ori de cate ori ai nevoie, prin intelegere si intuitie, in acelasi timp, pentru a creste bucuria sufletului tau pe acest pamant;

 

 

  Vei putea imbunatati comunicarea cu Sinele tau Superior si vei intelege rolul acestuia in viata ta si cum poti aduce mai mult din acesta in prezent.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

6-7 aprilie 2024, Live Online

 

Cursul dureaza 2 zile, dupa urmatorul program:

 

 • samabata: 10,00- 18,30, incluzand 2 pauze si masa pranz;
 • duminica: 10,00-18,30, incluzand 2 pauze si masa de pranz.

 

linie-spatiuDetaliile si locul de desfasurare iti vor fi comunicate ulterior prin email, in baza inscrierii tale.

 

Cursul Theta Healing Tu si Creatorul se va desfasura LIVE • ONLINE, INTERACTIV, ce necesita prezenta ta in mod direct (video-audio) pe toata dupa programului de curs si nu implica facilitarea accesului ulterior la o inregistrare a cursului, pentru o parcurgere ulterioara.

 

Necesar pentru o buna desfasurare Online:

 

 • laptop/calculator cu microfon (nu telefon) + camera functionale (marea parte a dispozitivelor le au deja incorporate). Conform reglementarilor THInK Institute Of Knowledge USA ce certifica acest curs, este necesar ca pe tot parcursul cursului camerele video ale participantilor sa fie pornite (exceptie timpul pauzelor);
 • acces internet cu o conexiune stabila.

 

Aici poti parcurge toti Termenii de Participare in acest curs.

Cat costa Cursul Theta Healing® Tu si Creatorul?

mailtimers.com

OFERTA SPECIALA

A

720 lei

A

888 lei

1160 lei

 

 

649* lei

A

Theta Healing®

Curs Tu si Creatorul

pana in ziua cursului.

6-7 aprilie 2024

 

Valabil pentru plata pana pe 1 februarie, inclusiv.

pana in ziua cursului.

+

In baza conditiilor de desfasurare stabilite de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA ce acrediteaza acest curs ONLINE,

locurile pentru acest format de curs sunt limitate.

Cum platesc?

*Oferta se desfasoara in baza acestor Termeni si Conditii.

Dupa ce accesezi butonul Ma Inscriu vei fi directionat catre pagina de inscriere in curs si plata securizata prin card.

Dupa efectuarea platii vei primi in mod automat confirmarea inscrierii si a platii tale.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

 

 

 

linie-spatiu

MENTIUNI PRIVIND PLATA

 • Este posibil sa reportezi/ transferi plata deja efectuata de tine catre urmatorul curs similar, o singura data, anuntand acest aspect pe adresa de email echipa@isabelageorgescu.com cu minim 3 zile inainte de inceperea cursului pentru care ai achitat deja inregistrarea.
 • Plata efectuata este returnabila integral daca pana la inceperea cursului sunt mai mult de 10 zile. Daca pana la data de incepere a cursului sunt mai putin de 10 zile, plata efectuata este returnabila doar daca gasesti o persoana interesata sa preia locul rezervat de tine.

In cost sunt incluse:

spatiu

 • cursul celor 2 zile;
 • manualul cursului in limba romana in format electronic;
 • Certificatul Oficial ca si practitioner Theta Healing You and The Creator, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
 • refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, in cazul in care se doreste acest lucru;
 • accesul in mod gratuit, post-curs, la serile de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners;
 • starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

Aici poti parcurge toti Termenii de Participare in acest curs.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Certificate of Science & Master Theta Healing, Trainer certificat international si Coach Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de Transformare Personala si Vindecare Mentala, Emotionala, Fizica si Spirituala, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat comunitatea Theta Healing Romania – We are One ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

Povesti de Succes

Vindecare, Dezvoltare, Evolutie | Theta Healing cu Isabela Georgescu

🎬Oameni ca și tine îți povestesc experiența lor de transformare a vieții cu ThetaHealing. TU ce vrei să îmbunătățești astăzi la tine? Dacă ești pregătit/ă pentru NOI începuturi, găsești sprijin, răspunsuri clare și soluții practice pentru viața ta participând la Cursul Theta Healing de Bază, din 🌐 9-10-11 februarie 2018. Mai multe detalii găsesti aici: http://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ Poți reuși, orice ar fi! ★▬▬▬▬▬▬★ #ThetaHealing #Vindecare #DezvoltarePersonala #Evolutie #PotiReusiOriceArFi #ThetaLifeHealingRo #CursuriThetaHealing

Posted by Isabela Georgescu on Saturday, January 13, 2018
You cannot copy content of this page