Curs Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu | Psih.Isabela Georgescu

spatiu-textTHETA HEALING® TU si RELATIA TA de CUPLU

spatiu-text

25-27 iunie 2021, Online

spatiu-text

sageata-1

Cum poti avea o relatie de cuplu fericita, in timp ce esti implinit/a si in celelalte aspecte ale vietii tale?

 

sageata-1

Cum poti avea o relatie de cuplu in care sa va sprijiniti complet unul pe celalalt, lasand in acelasi timp sa creasca iubirea, armonia, echilibrul, atractia in inimile voastre?

 

sageata-1

Cum poti sa evoluezi ca fiinta pe acest pamant fara sa simti ca partenerul sau partenera ta va avea de suferit ori va ramane in urma ori poate chiar il/o vei pierde?

 

sageata-1

Cum poti avea armonie in cuplu si crestere financiara in acelasi timp?

 

sageata-1

Cum poti simti atractie si dorinta fata de partenera ta/partenerul tau, avand o relatie stabila, de durata, monogama, in timp ce pastrezi entuziasmul si sentimentul de aventura a vietii in relatia ta?

 

sageata-1

Cum este posibil sa te simti dorit/a, apreciat/a, iubit/a si respectat/a in acelasi timp in relatia cu persoana semnificativa din viata ta?

 

sageata-1

Cum poti trai iubirea adevarata fara sacrificiul de sine sau al altora ori fara sa renunti la tine si visele tale?

 

 

Sunt doar cateva intrebari fundamentale la care Cursul Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu raspunde. Si da, este timpul ca iubirea, armonia si evolutia sa faca parte din viata ta.

Inima ta deja stie ca atat tu, cat si lumea in care traiesti sunteti pregatiti de acest salt important in constiinta relatiilor, in Iubire.

Pentru cine este acest curs?

Acest seminar nu este doar pentru cupluri, ci pentru oricine doreste sa-si dezvolte o relatie, o relatie intima, un parteneriat care sa atinga potentialul sau cel mai inalt.

 

Daca deja esti intr-o relatie:

 

Cursul Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu te va ajuta sa construiesti fundatia unui parteneriat puternic, sa iti pastrezi relatia proaspata, atractiva, fiind conceput astfel incat sa te sprijine ca relatia ta sa functioneze pentru tine, spre implinirea celor mai marete vise.

  Daca nu esti inca intr-o relatie:

 

Cursul este o experienta transformationala ce te va ajuta in mod direct in eliberarea potentialelor blocaje mentale si emotionale, in ceea ce priveste atragerea unui suflet pereche compatibil, potrivit pentru tine, in acord deplin cu intentiile si idealurile tale.

 

Este oportunitatea ta de a dizolva tiparele ce te auto-saboteaza, astfel incat sa traiesti divinul feminin sau masculin in interiorul unei relatii de iubire.

Preconditie participare: Absolvire Curs Theta Healing Baza, Avansat si Dig Deeper.

Se spune ca sufletele noastre pereche ne cunosc atat de bine la nivel spiritual incat ceea ce ai de facut este doar sa inveti sa te iubesti pe tine cu adevarat.

Atunci cand iubesti, vezi cu claritate fata Creatorului.

De ce sa participi la Cursul Theta Healing

spatiu-textTu si Relatia Ta de Cuplu?

In mare parte, blocajele din relatiile de cuplu sunt de natura genetica (de la stramosii nostri) sau chiar la nivel istoric, in campul auric al fiecaruia dintre noi, dincolo de ce mintea noastra constienta poate cuprinde.

 

Indiferent de statutul tau relational la acest moment, cursul este conceput astfel incat sa duca energia relatilor tale la un nivel superior de constiinta si te sprijina in a elibera aspectele ce te impiedica sa functionezi in sinergie cu un partener/o partenera, in unitate, ca si intreg, in deplinatate rolurilor pe care le aveti in viata de zi cu zi (femeie/barbat, iubit/iubita, parinti, profesionisti).

In acest curs vei invata cum sa iubesti cu adevarat o alta persoana, in deplinatatea a ceea ce este, din perspectiva divina, și cum sa o lasi sa te iubeasca la randul sau, în timp ce vei elibera limitari transmise transgenerational si istoric de stramoșii tai.

Când ne iubim cu adevarat pe noi înșine, atingem un nivel superior de evolutie in toate planurile si, de ce nu, de iluminare.

 

 • Ti-ar placea sa știi cum sa-ti traiești viata fara sa iti mai fie frica de iubirea adevarata?

 

 • Fara frica de a iubi prea mult sau de a fi iubit/a prea mult?

 

 • Fara vina, fara neincredere, fara frica de suferinta, de tradare, de angajament sau, de ce nu, de singuratate?

 

 • Fara sa te transformi in mama pentru partenerul tau sau in tata pentru partenera ta?

 

 • Ti-ar placea sa stii cum sa gestionezi cu usurinta aspectele care influenteaza relatia de cuplu, cum ar fi banii, copiii, prietenia, sexualitatea, iertarea, intelegerea si acceptarea unuia fata de celalalt, interactiunea cu rudele (socrii), implicit?

Atunci Cursul Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu este pentru tine.

Ce vom face in Cursul Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu?

Iata 11 beneficii pentru TINE, culese din Programul Cursului Theta Healing Tu si Relatia ta de Cuplu:

programa-spatiu

 

1Vei invata cum sa iti asumi rolul de barbat/femeie in relatia ta de cuplu si ce inseamna fiecare dintre acestea, din perspectiva divina a vietii. Vei descoperi cum sa eviti co-dependenta sau rolurile de parinte/copil in cuplul pe care il formezi cu partenerul/partenera ta, deoarece limitarile in aceste privinte creeaza confuzie, resentimente, inadecvare personala sau lipsa atractivitatii.

programa-spatiu

2Vei invata cum sa creezi impreuna cu persoana semnificativa din viata ta regulile pro-armonie, iubire/echilibru/crestere pentru relatia voastra de cuplu. Acestea se stabilesc cand cei doi parteneri se deschid si discuta impreuna despre asteptarile lor la adresa celuilalt. De asemenea, explorezi cum sa reglati exceptiile pe care le agreati pentru ca relatia voastra sa functioneze in conditii optime.

programa-spatiu

3Iti vei explora convingerile de la nivelul genetic si istoric despre rolurile traditionale ale genului masculin si feminin ce saboteaza contextul tau relational, dar si cele care privesc cuplul modern.

programa-spatiu

4Vei descoperi cum sa aduci avantajele tale ca si barbat/femeie in relatie, fara a genera jocuri de putere, control, dominare sau manipulare a celuilalt.

 

programa-spatiu

5Vei lucra diferite exercitii de iertare si de eliberare a resentimentelor, regretelor fata de persoanele din viata ta, prin filtrele carora iti traiesti relatiile din prezent.

programa-spatiu

6

Vei invata cum sa mentii relatii echilbrate cu rudele prin alianta (soacra/ socrul, de exemplu) si cum sa creezi granite sanatoase cu acestia.

 
programa-spatiu

7Vei vindeca aspectul banilor in relatia de cuplu si asumarea responsabilitatii mutuale privind cresterea voastra financiara.

programa-spatiu

8Vei invata cum sa ai un echilibru intre relatia de cuplu si relatia cu copiii. Unii oameni raman in relatii nefericite doar pentru copii ori, cateodata, partenerii se limiteaza doar la convietuirea din rolul de parinte, ingropand femeia/barbatul ce sunt dincolo de contextul familial.
programa-spatiu

9Vei explora convingerile care blocheaza sexualitatea in relatia de cuplu. Printre ele se numara diferite tipare despre intimitate, pasiune, loialitate, imaginea corpului sau conceptul de frumusete si atractivitate. In plus, vei putea crea angajamente in relatie fara sentimentul de a fi prins/a, blocat/a, anulat/a ca barbat/femeie si, important, fara sentimentul de pierdere a propriei libertati.


10Vei invata cum sa gestionezi situatii legate de sanatatea fizica, mentala si emotionala, dar si eventuale adictii din cadrul relatiei de cuplu.

programa-spatiu

11Totodata, vei invata cum sa salvezi o relatie, daca simti ca este ceea ce iti doresti. Pentru asta este potrivit sa stii inca de pe acum ca este necesar ca ambii parteneri sa isi doreasca acelasi lucru si sa fie deschisi sa investeasca in aceeiasi masura timp si energie ca relatia sa functioneze pe mai departe.

programa-spatiu

programa-spatiu

Cand iubim cu adevarat luminam partea cea mai frumoasa din noi.

Cat costa Cursul Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu?

Investitia in TINE si Relatia ta este:

PLATA INTEGRALA

DIAMOND VIBES

A

720 lei

A

778 lei

+

1070 lei

 

749 lei

A

Theta Healing®

Tu si Relatia ta de Cuplu Online

A

A

 Valabil pentru plata 

pana la 20 iunie 2021, inclusiv.

 +

Daca ai absolvit deja acest curs cu un alt instructor, poti reface cursul platind doar 80% din optiunea aleasa de tine.

Cum platesc?

PASUL 1  » Completezi Formularul de Inscriere in curs prezent pe aceasta pagina.

PASUL 2  » Deschizi mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale in curs si detaliile necesare finalizarii platii.

PASUL 3  »  Alegi modalitatea prin care vrei sa platesti si efectuezi plata. Poti opta pentru: 

 • Transfer bancar (virament bancar/ordin de plata).
 • Plata securizata prin card.

mobilpay

 

 

IMPORTANT!

Dupa ce completezi inscrierea in curs, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

linie-spatiu

spatiuIn costul cursului sunt incluse:

spatiu

red_arrow_left  cursul celor 3 zile;

red_arrow_left  Manualul cursului in limba romana in format digital. Daca vrei manualul cursului si in format print, te rugam sa transmiti acest aspect pe email, urmand sa iti trimitem manualul in format print prin curierat rapid in RO (plata la destinatar a transportului)

red_arrow_left  Certificatul Oficial ca si practician Theta Healing Growing Your Relations 1: You and Your Significant Other, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;

red_arrow_left  refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru. Participarea ca si reviewer gratuit va fi onorata doar in cadrul cursurilor format in persoana (sala de curs);

red_arrow_left  accesul in mod gratuit, post-curs, la serile lunare de practica si terapie de grup organizate pentru Theta Healing practitioners.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

linie-spatiu

arrow-mov  25-27 iunie 2021, Bucuresti

arrow-mov  ONLINE

 

 

 

In baza conditiilor de desfasurare stabilite de THInK ThetaHealing® Institute of Knowledge® USA ce acrediteaza acest curs ONLINE, locurile pentru acest format de curs sunt limitate. Locurile se vor ocupa in ordinea platilor, nu a inscrierilor.

 

 

Cursul Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu se va desfasura ONLINE, pe platforma Zoom.

Necesar pentru o buna desfasurare ONLINE:

 • un laptop/ calculator cu microfon + camera functionale (marea parte a dispozitivelor le au deja incorporate);
 • acces internet cu o conexiune stabila.

Daca nu cunosti prea bine zona ONLINE-ului sau intampini dificultati tehnice te vom sprijini indeaproape si in acest sens, astfel incat experienta ta sa fie una placuta si foarte confortabila pentru tine, de oriunde te-ai afla.

Totalitatea detaliilor de desfasurare iti vor fi anuntate pe email/sms cu 3 zile inainte de inceperea cursului, in baza inscrierii tale aici.

 

 

Cursul Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu dureaza 3 zile, dupa urmatorul program:
 • vineri: 17:00- 21:00, incluzand o pauza de 15 minute;
 • sambata si duminica: 10:00-18:00, incluzand 2 pauze de 15 minute si masa de pranz.

 

Pentru a primi pe deplin beneficiile acestui curs este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele 3 zile de curs, pe durata intregului program. Tematica abordata are continuitate de la o etapa la alta a cursului, iar pentru intarzierile de peste 1 ora nu mai este posibila emiterea certificatului ca si practitioner Theta Healing You and Your Significant Other.

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, Master Trainer & Coach Theta Healing, Trainer certificat international si Coach-terapeut Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Isabela sustine cursuri Theta Healing de Transformare Personala si Vindecare Mentala, Emotionala, Fizica si Spirituala, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

Cursul Theta Healing Tu si Relatia Ta de Cuplu este raspunsul pentru cei ce vor sa traiasca o relatie de cuplu implinita pe toate planurile, profund conectati la nivel de suflet, spiritual, dar si fizic in acelasi timp, fara obligatii sau alte tipare ce ingradesc iubirea si evolutia in cuplu.

spatiu-text

Tu ce alegi?

You cannot copy content of this page