Dependenta de Joc Patologic - Isabela Georgescu

ELIBERAREA DEPENDENTEI DE JOC PATOLOGIC

“Cea mai mare glo­rie nu o doban­desti atunci cand nu esti dobo­rat nici­o­data, ci atunci cand te ridici dupa ce ai cazut. “ (Confucius)linie-spatiu

Totul a inceput cu cateva seri intre prieteni sau la un bar din apropiere. Te-ai alaturat unei partide de pocher, ai jucat la ruleta sau poate chiar la aparate cu jocuri de carti. Cu timpul, ai inceput sa joci din ce in ce mai mult si sa simti nevoia de a paria din ce in ce mai mult, iar apoi nu te-ai mai putut opri. Acum te incearca o multitudine de emotii : anxietate, disperare, nervozitate. Iti doresti sa depasesti acest sumbru episod deoarece ai trecut prin multe etape si viata ta a fost afectata foarte mult.

 

 

 

Pana sa constientizezi ca te afli intr-o situatie dificila, este posibil sa fi trecut prin urmatoarele :

 

 • jocurile de noroc au inceput sa iti ocupe din ce in ce mai mult timp, ajungand sa iti neglijezi familia si astfel relatiile s-au deteriorat;
 • atunci cand ai pierdut, ai inceput sa pariezi sume mai mari sperand sa recuperezi pierderea;
 • ai inceput sa pariezi banii cu care ar fi trebuit sa achiti cheltuielile casei sau taxele scolare;
 • ai crezut ca te vei relaxa si vei mai uita din problemele zilnice;
 • ai inceput sa dormi mai putin, te-ai ingrasat sau poate ai slabit in ultima perioada;
 • atunci cand ai incercat sa renunti la acest obicei te-ai simtit nelinistit sau nervos tot timpul;
 • atunci cand ai cheltuit toti banii avuti la dispozitie ai incercat sa procuri altii prin orice metoda, poate chiar si prin furt sau te-ai simtit disperat si ai avut ganduri negre, suicidare.

 

 

“Sunt doar doua feluri de oameni pe lume: cei care incearca sa-si umple goli­ciu­nea inte­ri­oara si acele per­soane foarte rare si deo­se­bite care incearca sa-si vada aceasta goli­ciune.”(Osho)

 

 

Faptul ca acum citesti aceste randuri reprezinta primul pas in directia eliberarii dependentei de joc patologic, inseamna ca acum admiti existenta unei probleme. Desi acum esti neincrezator sau poate descurajat, iti voi spune ca poti reusi. Cu ajutorul unui psiholog, poti depasi aceasta situatie in care te afli acum.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Impreuna cu psihologul vei discuta anumite aspecte ale vietii tale, vei invata diferite tehnici si le vei aplica in viata de zi cu zi pentru a obtine rezultatul dorit. Demersul terapeutic al eliberarii dependentei de joc patologic presupune:

 

 • sa schimbi convingerile negative si programele mentale ce te limiteaza cu altele constructive, pozitive, ce sustin implinirea obiectivelor terapiei tale si, implicit, sprijina  sanatatea, fericirea si starea de bine;
 •  sa eliberezi blocajele emotionale ce mentin situatia prezenta in structurile tale;
 •  sa vindeci emotiile si relatiile din trecut, acolo unde exista;
 •  sa eliberezi frici si temeri asociate situatiei prezente;
 •  sa reprogramezi receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • sa identifici si sa solutionezi problemele care pot face ca jocurile de noroc sa para singura modalitate de relaxare sau evadare din cotidian;
 • sa schimbi comportamentele distructive si sa le inlocuiesti cu alte activitati;
 • sa identifici gandurile disfunctionale si sa le corectezi;
 • sa inveti cum sa maresti treptat intervalul de timp dintre partidele de jocuri de noroc;
 • sa inveti tehnici prin care sa rezisti nevoii de a paria;
 • sa elimini riscului recaderii;
 • sa te vindeci emotional.

 

 

 

Pe langa toate acestea, asistenta pe care o primesti de la mine, are menirea de a te ajuta sa:

 

 • integrezi bland si fara efort tehnicile utilizate;
 • te adaptezi noilor aspecte ce privesc viata relationala (managementul relatiilor);
 • sa introduci in viata de zi cu zi abilitati de lucru cu tine insuti in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page