Dezvoltarea Capacitatilor Extrasenzoriale - Isabela Georgescu

DEZVOLTAREA CAPACITATILOR EXTRASENZORIALE

Te imbratisez, suflet drag!

 

Inca de mici am fost crescuti cu povesti despre eroi, super-eroi, vrajitoare, vrajitori care aveau anumite abilitati si capacitati care fie se apropiau de domeniul supranaturalului, fie chiar erau supranaturale (aici intra si Mos Craciun care pentru mine a fost prima fiinta de care am auzit sa aiba astfel de abilitati). O perioada de cativa ani, ne-am bucurat cu aceste povesti, poate ne-am si visat cu abilitatile respective. Totul pana in momentul in care, rand pe rand, fiecare poveste a inceput sa fie demontata. Incepand cu Mos Craciun si continuand cu presiunea sociala de a ne integra in anumite standarde, de a nu mai fi visatori si de a intelege ca astfel de lucruri sunt doar basme de adormit copiii.

 

 

Astfel am trait, probabil cum ai trait si tu, o perioada mare de timp in care am respins orice idee de capacitati extrasenzoriale sau puteri paranormale, catalogandu-le drept imature, sau invetii ale unor oameni cu prea mult timp la indemana, chiar daca… in interior… se afla un copil care inca stia, simtea ca totusi ceva din toate acestea sunt posibile. Cu timpul, traind si crescand, au ajuns povesti la urechile tale despre oameni care pot vedea anumite lucruri, care pot sa citeasca campul energetic, care pot sa vindece alti oameni, care pot vada in viitor, care au prezis anumite intamplari. Mai mult ca sigur ai auzit de calugarii budisti care pot sa-si opreasca bataile inimii sau care pot sa usuce un prosop ud pe corpurile lor in zapada, la temeperaturi sub 0 grade Celsius. Sigur ai auzit si de oameni care s-au vindecat singuri de diferite boli, fara tratament. Care au invins cancerul cand doctorii nu le mai dadeau nici o sansa de supravietuire.

Acum vin si-ti pun o intrebare. O intrebare la care vreau sa-ti raspunzi sincer, din inima, din inima copilului caruia i-ai negat posibilitatea de a se exprima liber atata timp. Crezi ca si tu poti toate astea?

Eu stiu deja raspunsul la aceasta intrebare. Adevaratul raspuns. Acela ca DA, poti si tu face toate acestea. Poti si tu sa faci cele povestite mai sus. Este nevoie doar de o deschidere a inimii, a mintii si de exercitiu. Vezi tu, fiecare dintre noi s-a nascut cu abilitati extrasenzoriale, cu capacitati care au ajuns sa fie catalogate drept paranormale pentru simplul fapt ca nu pot fi intelese de catre stiinta conventionala. Guvernele tarilor stiu acest lucru, serviciile stiu acest lucru si oamenii care detin anumite functii sau au diferite resurse stiu aceste lucruri. Doar ca asta ar insemna sa fie pusa o mare putere in mainile fiecarei persoane, o putere pe care sincer, multi nu stiu inca sa o gestioneze intr-un mod benefic tuturor. Capacitatile extrasenzoriale sunt destul de variate si se pot manifesta in diferite moduri in functie de fiecare persoana in parte. Unele persoane pot avea clar-auditie si astfel pot primi informatii sub forma de sunete care se afla dincolo de spectrul auzului normal. Pot auzi diferite entitati, nivele angelice sau sisteme energetice superioare, care de altfel sunt imperceptibile simturilor in mod uzual, sau pot auzi de la distante foarte mari. Unele persoane pot avea clar-vedere-in acest caz este folosit cel de-al treilea ochi despre care probabil ca ai mai auzit si citit. O persoana poate sa vada astfel de la distanta, sa vada dincolo de spectrul vizual normal, culori nemaintalnite, aure, energii subtile si entitati din alte planuri, precum si situatii care vor urma sa se intample(simt profetic) sau intamplari din trecut, pe care de altfel nu ar avea cum sa le stie.

Clarsimtirea-sunt acele persoane care pot simti ceva la o persoana, au presimtiri cu privire la anumite situatii sau evenimente (acel gol in stomac–gutt feeling). Ei pot foarte usor sa preia starea unei persoane, sa o simta in propriul corp (chiar si o durere sau o boala). Aici se incadreaza de exemplu cazurile in care un geaman a simtit cand ceva nu este in regula cu celalt frate geaman.

Telepatia-se incadreaza persoanele care pot comunica de la distanta cu alte persoane. Pot trimite ganduri sau primi ganduri. Aceasta poate fi unidirectionala sau bidirectionala, depinzand de fiecare persoana in parte, cat de deschisa este. Aici pot sa-ti prezint un caz in care cu siguranta te regasesti. Este vorba de situatia in care te gandesti la o persoana si acea persoana te suna putin mai tarziu. Sau invers, ai sunat o persoana si iti spune: chiar la tine ma gandeam. Acestea nu sunt pure coincidente, sunt pur si simplu comunicari la un nivel subtil.

Acestea ar fi cele mai cunoscute si usor tangibile capacitati extrasenzoriale. Desigur ca mai sunt si telekinezia, channelingul, vindecarea la distanta, bilocatia, teleportarea, psihometria, s.a.m.d, care par de domeniul SF inca pentru multi, dar sunt la fel de posibile tuturor, prin antrenament. Aceste abilitati nu sunt ceva in afara ta, sunt in tine si se pot manifesta in masura in care le permiti. Singurul lucru care sta in calea lor esti tu-convingerile, temerile si blocajele tale. Nu trebuie sa fii Alesul pentru a avea acces la ele, pentru ca tu deja esti Alesul, la fel ca noi toti. Suntem cu totii speciali in felul nostru si in acelasi timp, unici.

Ca sa nu mai lungesc mult aceasta pledoarie, iata cum poti si tu sa ai acces la aceste abilitati innascute, daruri divine care sunt de drept ale tale, au fost si vor fi in continuare.

Printr-un proces de dezvoltare personala +dezvoltare transpersonala si prin propriul tau studiu, lucru, poti debloca, potenta aceste abilitati.

 

 

 

 

Lucrand impreuna vei obtine beneficiile pe care le voi descrie in continuare si, prin invatarea tehnicii Theta Healing pe care o predau, vei putea sa iti dezvolti chiar si singur/singura propriile capacitatile extrasenzoriale.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

In urma sesiunilor desfasurate impreuna:

 

 • Vei restabili legatura cu sufletul tau, cu Sinele tau mai inalt si cu intreaga Sursa a Vietii, cu Energia infinita, Creatoare a Tot Ceea Ce Este, dobandind astfel un sens mult clar al propriei vieti si o intelegere mai profunda a existentei umane;
 • Iti vei activa simturile paranormale si capacitatile extrasenzoriale, precum intuitia, capacitatea de scanare intuitiva, clarvederea, clarauditia, precognitia, telepatia etc.;
 • Vei obtine activarea energetica a celor 12 secvente de ADN, exercitiu ce genereaza deblocarea potentialului uman latent, activarea cromozomului tineretii si a vitalitatii;
 • Vei accesa resurse interioare inca neexplorate ale mintii tale si vei invata sa le aplici in toate domeniile vietii tale.
 • Vei schimba convingerile negative, programele mentale ce te limiteaza in manifestarea abilitatilor, cu altele constructive, pozitive, ce sustin starea ta de bine, prin manifestarea in lume a capacitatilor tale extrasenzoriale;
 • Vei vindeca emotiile, totalitatea resentimentelor (vinovatie, apatie, rusine, mandrie, ura, manie, furie, neiertare) si vei vindeca relatiile din trecut ce inca iti afecteaza experientele prezente. Orice incercare de a elimina simptomul fara a lucra la eliminarea cauzei emotionale care a stat la baza producerii lui este inutila, tocmai de aceea, aceasta o etapa este importanta in demersul tau terapeutic;
 • Vei dobandi o intelegere sanantoasa cu privire la abilitatile si capacitatile tale extrasenzoriale;
 • Vei evalua in mod obiectiv situatia ta prezenta;
 • Vei integra lectiile si beneficiile ”invizibile” din experientele de viata ce au determinat blocarea sau limitarea capacitatilor tale extrasenzoriale;
 • Vei elibera blocajele emotionale ce te mentin intr-o inabilitate de a le manifesta;
 • Vei eliberara frici si temeri asociate vietii, propriei identitati si capacitatilor extrasenzoriale;
 • Vei reprograma receptorii celulari pentru a-ti manifesta capacitatile in viata de zi cu zi;
 • Vei restaura increderea in oameni, in lume, in cosmosul personal; scopul, in ultima instanta, este restaurarea eului, imaginea de sine, constructia mentala despre lume, despre ceilalti si Tot Ceea Ce Este.
 • Vei invata cum sa-ti folosesti capacitatile extrasenzoriale intr-un mod armonios atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau, respectand liberul lor arbitru.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Cum sunt toate acestea posibile?

 

Prin Theta Healing.

 

Theta Healing este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la Sursa nelimitata a Vietii, la supraconstientul Universal, la Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, la Forta suprema, la Divinitate, la Creator, sau cum simti tu sa ii spui.

Theta Healing este metoda care ne permite sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- „creierul” Universal-spatiul puterii infinite.

Supraconstientul sau creierul Universal numit si Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, reprezinta  nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala, in toate aspectele vietii.

Schimband programele din subconstient si vindecandu-ti emotiile iti schimbi viata.

Deblocand potentialul infinit din tine devii maestrul vietii tale!

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page