Directie in Cariera - Isabela Georgescu

FACILITAREA UNEI DIRECTII IN CARIERA

“Un job perfect este la fel de greu de descoperit ca si sufletul pereche. Si cum, in cultura noastra, 50% din casnicii sfarsesc printr-un divort, provocarea este mare.” (Piers Steel)

spatiu

De ce este atat de greu sa gasesti cariera potrivita?

 

Alegerile privitoare la cariera nu sunt deloc usoare. Cel mai indicat este sa cauti jobul care poate deveni o vocatie, adica pe care sa il faci cu placere. Dar sa-ti gasesti vocatia inseamna mult mai mult decat sa identifici lucrurile pe care ti le doresti. Inainte de toate, trebuie sa te cunosti cat mai bine pe tine, apoi sa vezi ce iti pot oferi anumite joburi. Dupa acesti pasi, va trebui sa gasesti o relatie intre tine si acele joburi, astfel incat ele sa aiba o relatie de congruenta. Pare greu, nu este asa?

 

 

 

 

Ce pot face pentru a fi sigur/a ca am luat decizia corecta?

 

Indiferent daca acum doresti sa iti alegi un drum sau daca ai pornit deja dar nu esti satisfacut/a, cea mai buna solutie este sa apelezi la ajutorul unui psiholog sau consilier vocational.

 

Impreuna cu psihologul/consilierul:

 

 • vei face o analiza a personalitatii tale;
 • te vei cunoaste mult mai bine;
 • vei descoperi care sunt abilitatile tale;
 • vei castiga increderea in sine de care ai nevoie pentru a dobandi un viitor profesional in acord cu personalitatea ta;
 • vei optimiza capacitatile si abilitatile necesare pentru domeniul professional care se afla in intentiile tale;
 • vei descoperi care este modalitatea ta de a te raporta la munca si vei imbunatati aspectele limitative;
 • vei schimba convingerile negative si programele mentale ce te limiteaza cu altele constructive, pozitive, ce sustin implinirea obiectivelor terapiei tale si, implicit, sprijina  sanatatea, fericirea si starea de bine;
 • vei elibera blocajele emotionale ce mentin situatia prezenta in structurile tale;
 • vei vindeca emotiile si relatiile din trecut, acolo unde exista;
 • vei elibera frici si temeri asociate situatiei prezente;
 • vei reprograma receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • vei descoperi in care dintre urmatoarele sase domenii te incadrezi cel mai bine: realist (a face), investigativ (a gandi), artistic (a crea), social (a ajuta), intreprinzator (a convinge), conventional (a organiza);
 • iti vei extinde aria de actiune incercand lucruri noi si descoperind noi abilitati;
 • vei corela abilitatile tale cu cele necesare profilului jobulurilor existente si astfel vei afla ce ti se potriveste cel mai bine;
 • iti vei vindeca aspectele mentale si emotionale ce inca te gata de trecutul tau profesional, pastrandu-te in anxietate fata de viitor.

 

 

“Cea mai mare provocare este sa fii tu insuti intr-o lume care incearca in permanenta sa faca sa fii altcineva.”(E. E. Cummings)

 

[ File # csp11736204, License # 3129813 ]Licensed through http://www.canstockphoto.com in accordance with the End User License Agreement (http://www.canstockphoto.com/legal.php)(c) Can Stock Photo Inc. / alphaspirit

 

Viata profesionala este un sector important, care le poate influenta pe toate celelalte. De aceea, este necesar sa acorzi mare importanta alegerii carierei.

 

Viitorul este in mainile tale asa ca te sfatuiesc sa faci alegerea potrivita inimii tale!

 

 

linie-gri-curs-baza

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page