Disclamer - Isabela Georgescu

DISCLAMER

Niciuna dintre metodele prezentate in cadrul articolelor, programelor si cursurilor pe site-ul www.isabelageorgescu.com nu exclud si nu pot inlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Recomandam sa urmati sfatul medicului si sa nu intrerupeti niciun tratament medicamentos prescris de acesta. Oricine prezinta simptome de boala este indemnat sa caute ajutor medical. Materialele prezente pe acest site sunt destinate exclusiv pentru scopuri informative.

 

Terapiile alternative si meditatia reprezinta instrumente suplimentare excelente, care ne ajuta sa obtinem un echilibru emotional, mental si o stare generala buna. Terapiile alternative (denumite si terapii complementare), pot fi practicate in paralel cu orice fel de tratament medical conventional, deoarece aceste terapii ne ajuta prin prisma abordarii lor holistice in ceea ce priveste armonia si buna-starea noastra emotionale si psihosomatice. Cuvintele „vindecator”, precum si „terapie/vindecare” sunt folosite in site respectand aceste principii si sunt utilizate in sensul larg si general al acestor expresii si nu sunt folosite in aceleasi contexte in care sunt utilizate in limbajul conventional medical sau in contextul stiintelor medicale.

 

Totodata, tehnicile descrise in site-ul www.isabelageorgescu.com NU contin nici un fel de dogma, nu sunt subordonate nici unui sistem de credinte sau religii si nici vreunei pozitii politice sau sociale. Acestea NU ofera un nou sistem de credinte astfel ca, persoanele din toate categoriile sociale, medii profesionale si religioase pot participa la orice program sau curs fara a intra in conflict cu propriile lor credinte.

Dreptul la Spiritualitate si dreptul de a aplica practici spirituale sunt garantate prin Constitutia Romaniei conform Art. 6, Art. 29 (Libertatea Constiintei), iar dreptul la exprimarea oricarei pareri despre acest tip de practici si accesul la cultura sunt de asemenea garantate constitutional conform Art. 30 (Libertatea de Exprimare) si Art. 33.

 

Toate programele si cursurile  prezentate pe site-ul www.isabelageorgescu.com sunt deschise, fara nici un fel de discriminare, tuturor persoanelor, indiferent de crezul personal, nivelul de educatie, ocupatie, origine nationala sau etnica.

 

Toate produsele si materialele, in orice forma, audio sau scris, sunt destinate doar pentru scopuri de relaxare. Ele nu sunt dispozitive medicale sau terapeutice si nu sunt destinate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune sau boala.

Din motive ce tin de codul etic, imi rezerv dreptul de a refuza solicitarile de servicii care presupun intrebari nepotrivite sau care nu corespund principiilor enuntate in detalii “Servicii” si “ Sesiuni”.

You cannot copy content of this page