Dizolvarea Dependentelor Financiare - Isabela Georgescu

DIZOLVAREA DEPENDENTELOR FINANCIARE

Te imbratisez suflet drag!

 

Orice forma de dependenta din viata noastra reprezinta o incatusare a libertatii noastre.

 

Omenirea este menita sa foloseasca si sa se bucure de lucrurile de pe Pamant, intr-un mod neconditionat, dar a ajuns in mod eronat la concluzia ca nu poate supravietui fara ele. Aminteste-ti intotdeauna ca orice din exterior reprezinta semnificatia materiala  a interpretarilor mintii noastre.

Dependentele apar in viata noastra in contextul in care cautam un spatiu de siguranta sau o activitate care sa imputerniceasca anumite aspecte ale vietii noastre in care consideram ca avem lipsuri. Problema cu dependentele este ca ele ajung sa ne forteze sa renuntam, de multe ori inconstient, la multe alte aspecte ale vietii pentru ele, si ne inlantuiesc in situatii prin care tot ce facem este sa ne predam puterea personala si sa retraim la nesfarsit aceleasi tipare situationale.

La fel este si in cazul dependentelor financiare.

 

 

De mici observam ca existenta si supravietuirea noastra depinde de parinti. Acestia ne-au asigurat resursele financiare de care am avut nevoie ca sa traim si sa ne dezvoltam in prima etapa a vietii noastre. Acest lucru este perfect normal in masura in care aceasta legatura se si intrerupe la un moment dat, intr-o maniera sanatoasa, si preluam asupra noastra acest aspect al vietii prin care ne asiguram singuri resursele financiare necesare spre implinirea vietii. Preluam carma propriei vieti, cum s-ar spune. Insa tiparul de dependenta financiara se poate mentine de multe ori in viata, fiind perpetuat prin dependenta  fata de resursele financiare ale familiei dar si prin schimbarea sursei dependentei de venituri( de exemplu, poti cauta sa primesti aceste resurse de la partenerul de cuplu, dependenta cea mai frecventa in societatea noastra). De fiecare data cand se consuma aceasta dependenta renuntam de fapt la libertatea noastra de a gandi, de a actiona, de a fi ceea ce suntem cu adevarat in esenta noastra. In primul rand, dependenta financiara pe care o traiesti porneste din convingerea subconstienta ca tu nu poti sa te autosustii, ca nu esti in stare/suficient de capabil/capabila, ca cineva stie mai bine cum sa faca bani pentru tine, ca are mai multe abilitati sau cunostinte ori, pur si simplu, asa a devenit  mai simplu pentru tine.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Printre aceste blocaje se mai pot numara:

 

 • Nu sunt destul de bun/buna;
 • Trebuie sa muncesc din greu ca sa ma pot autosustine;
 • Nu merit sa am mai mult;
 • Viata mea depinde de parinti/de cei care ma iubesc/de persoana x-subiectul dependentei mele;
 • Asocierea/Conditionarea dintre iubire si dependenta financiara, in special in relatia femeie-barbat sau copil-parinte( Daca ma iubeste, e normal sa imi dea);
 • Daca devin independent/a financiar renunt la familie, la cei dragi, raman singur/a;

 

Totodata in aceste situatii este esentiala si perspectiva ta asupra domeniului financiar, adica felul in care tu te raportezi la bani si ce reprezinta ei pentru tine.

 


 

 

Printre acestea se pot numara:

 

 • convingerile obtinute pe cale religioasa potrivit carora bogatii nu ajung in rai, bogatii sunt mai rai decat cei saraci, banii sunt ochiul celui rau, banii te blocheaza in evolutia spirituala, banii te fac rau, indiferent la nevoile celorlalti samd.
 • convingerile obtinute prin constiinta de grup a mediului din care faci parte: consideri ca nu meriti sa ai sau sa ai mai mult decat in prezent, ca doar furand poti avea, consideri ca este rau sa fii bogat sau ca daca tu ai mai mult, ceilalti raman fara si in suferinta.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Aceste convingeri si temeri, plus multe altele, fie vin pe linia parintilor/genetica, fie le-ai dobandit pe parcursul vietii cu scopul de a-ti servi intr-o maniera care inca nu este prezenta in mintea ta constienta. Poate ca te-au ajutat sa intelegi mai bine paradigma oamenilor care sunt saraci, poate ca te-au ajutat sa te mentii intr-o cautare interioara de raspunsuri, intr-o dezvoltare spirituala mai profunda sau doar te-au ajutat sa nu te pierzi in lumea materiala si sa uiti de cei dragi. Si lista ar putea continua, pentru ca darurile ingropate in experienta pe care o traieste fiecare in parte sunt infinite si unice pentru fiecare dintre noi. Este de mentionat si faptul ca, de cele mai multe ori, oamenii actioneaza dintr-un sentiment de nevoie, dintr-o lipsa si odata satisfacuta aceasta nevoie, ei renunta la a mai lucra la dezvoltarea lor. Considera ca este de ajuns si asteapta urmatoarea perioada in care vor simti o lipsa sau o nevoie. In baza concentrarii pe lipsurile din viata si pe umplerea lor, se creeaza un tipar de gandire care blocheaza, limiteaza si ingreuneaza identificarea oportunitatilor de crestere, dezvoltare. In loc sa gandesti proactiv, ajungi de fapt sa gandesti reactiv la ce se intampla in jurul tau.

Astfel, in masura in care nevoile personale sunt satisfacute de catre altcineva, nu mai simti impulsul, vointa, puterea de a actiona pentru tine. Te asezi intr-o stare de confort, inactiune si iti predai puterea respectivei persoane.

Insa abundenta este o stare naturala a omului atunci cand acesta nu se limiteaza singur. Distanta dintre a vrea si a avea este aproape inexistenta atunci cand nu sunt blocaje de ordin mental sau emotional. Abundenta reprezinta natura esentiala a oricarui individ, energie prezenta in oricine. Lipsurile, golurile, nevoile in materie de bani si prosperitate, percepute de mintea constienta, reprezinta intotdeauna oglinda limitarilor mentale si a blocajelor emotionale interioare. Cu alte cuvinte, o minte saraca creeaza o viata saraca! Oamenii nu au prosperitatea pe care si-o doresc deoarece constiinta lor o blocheaza sau o resping. In campul de forta al fiecaruia dintre noi salasluieste energia bunastariii, disponibila fiecaruia dintre noi, intr-o maniera neconditionata

Pentru a imbunatati situatia cu care te confrunti in prezent, iti propun un proces terapeutic prin care vom lucra la depasirea dependentelor tale financiare si la imputernicirea ta personala.

 

 

 

Prin acest proces:

 

 • Vei schimba convingerile negative, programele mentale ce mentin dependenta financiara, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina manifestarea abundentei in viata ta prin propriile puteri;
 • Vei dizolva dependenta de anumite persoane din punct de vedere financiar;
 • Iti vei recupera puterea personala pe care ai predat-o celor din jurul tau, pentru bunastarea financiara;
 • Vei identifica masura castigurilor financiare care pot sa-ti asigure o stare de confort si destul timp pentru a face ceea ce vrei, ce te pasioneaza;
 • Vei regasi conexiunea ta cu energia abundentei si cu puterea personala de a crea;
 • Vei invata sa atragi abundenta in viata ta, prin propriile resurse;
 • Vei evalua in mod obiectiv situatia ta prezenta;
 • Vei invata cum se analizeaza corect o situatie dificila, cum sa descoperi felul in care contribui la aparitia sau mentinerea acesteia si cum poate fi solutionata;
 • Vei intelege ca aparitia unei situatii dificile reprezinta o oportunitate de a evolua, de a intelege care sunt nevoile si valorile tale;
 • Vei analiza mecanismele tale de adaptare la situatiile stresante si vei decide daca acestea pot fi inlocuite sau imbunatatite;
 • Vei integra lectiile si beneficiile ”invizibile” din aceasta experienta de dependenta;
 • Vei eliberara frici si temeri asociate saraciei, pierderilor sau castigurilor, daca acestea exista;
 • Vei vindeca emotiile, totalitatea resentimentelor(vinovatie, apatie, rusine, mandrie, ura, manie, furie, neiertare) si vei vindeca relatiile din trecut ce inca iti afecteaza implinirea acestei vieti. Orice incercare de a elimina simptomul fara a lucra la eliminarea cauzei emotionale care a stat la baza producerii lui este inutila, tocmai de aceea, aceasta o etapa este importanta in demersul tau terapeutic. Sa nu uitam ca atasamentele emotionale de aspecte deja trecute recreeaza automat, intotdeauna situatia din prezent.
 • Vei reprograma receptorii celulari pentru a manifesta abundenta in viata ta;
 • Vei regasi puterea de a crea in viata ta;
 • Vei invata cum sa-ti gestionezi resursele intr-un mod benefic, cu discernamant si intelepciune;
 • Vei invata cum sa mentii fluxul de abundenta in viata ta;
 • Vei elibera aspectele energetice si karmice- karma de neam, de saracie, de lipsuri- desprinzandu-te de fraiele karmice pentru a activa campul de forta creatoare unde salasluieste neconditionat energia banilor/abundentei;
 • Vei schimba raportul de putere dintre tine si bani, in plan transgenerational si istoric pana la nivel de ADN, pentru a face pace completa cu energia prosperitatii in acest plan, in aceasta viata;

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page