Echilibrare Energetica - Isabela Georgescu

ECHILIBRARE ENERGETICA

Intregul univers, inclusiv corpurile noastre sunt formate din materie si materia este o forma de energie condensata. Practic suntem energie sub diferite forme.

 

Pe langa energiile pe care le vedem sub forma de lumina, materie sau le simtim precum caldura, mai exista o multitudine de alte tipuri de energii care sunt invizibile ochiului liber sau simturilor in mod traditional.

 

 

Aceste energii care ne compun interactioneaza in mod continu chiar si de la distante foarte mari cu energiile din jurul nostru. Unele energii trec prin noi, altele ne evita si altele pur si simplu intra si raman in noi. Foarte important de retinut in aceasta interactiune care are loc intre energii este faptul ca ea se intampla cu permisiunea noastra, de cele mai multe ori inconstienta.

Probabil ca stii de principiul atragi ceea ce esti. De aceea persoanele violente atrag violenta in viata lor, persoanele calme atrag calmitate in viata lor, samd.

Reteaua energetica din corpurile noastre este formata din ceea ce sunt numite in mod traditional Chakre (centre energetice) si meridiane.

In corpul fiecarui om se afla un numar de 7 Chakre principale pornind de la baza trunchiului, vertical pana in varful capului si minim alte 107 alte chakre de dimensiuni mai mici raspandite in corp. Fiecare dintre aceste chakre joaca un rol diferit si sustine interactiunile energetice din corp si dintre corp si mediul inconjurator.

In acest sistem energetic, pot aparea atat blocaje, perturbari si dizarmonii din interior cat si din exterior. Dar in mod invariabil, acestea se intampla datorita unor ganduri, emotii, convingeri sau actiuni intreprinse de tine care fie le genereaza, fie atrag alte energii care sa le genereze (te tranforma intr-o gazda buna pentru anumite energii). In momentul in care apar aceste blocaje si perturbari, senzatiile pot varia de la ameteala, bulversare, incoerenta pana la blocaje emotionale/mentale sau afectiuni de ordin fizic. De aceea este necesara realizarea unei echilibrari a energiilor din structurile tale si dizolvarea celor care nu-ti servesc precum si alinierea corpurilor care te compun (Corpul Fizic, Corpul Emotional, Corpul Mental, Corpul Astral, Corpul Eteric si Corpul Cauzal). Desigur ca aceasta este o solutie de moment si de preferat ar fi sa fie lucrate aspectele din tine care permit acestor perturbari si dezechilibre sa se intample.

De exemplu unul din echilibrele care este cel mai des perturbat la marea parte a oamenilor este cel al energiei masculine si al energiei feminine. Un alt tip de dezechilibru poate fi cel al energiei sexuale, care poate perturba intregul tau sistem fizic. Energia este blocata la nivelul Chakrei a 2-a generand dezechilibre in mai multe aspecte ale vietii (este blocata energia creatiei).

De asemenea poate fi perturbata energia vointei (ducand la letargie, procrastinare si lene) sau energia abundentei.

Lista poate continua, dar esential este sa intelegem ca aceste perturbari pot fi identificate si dizolvate printr-un proces terapeutic.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Pentru ca este responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa invatam sa ne mentinem integritatea energetica, iti propun sedintele de terapie Theta Healing pentru echilibrare energetica in care :

 

 

 • Iti vei echilibra centrii energetici si vei invata metode de activare si potentare a acestora, pentru restabilirea fortei tale vitale;

 

 

 

 • Iti vei curata propriului camp energetic de influente negative precum atacuri paranormale, diferite carlige energetice si entitati de vibratie joasa;
 • Vei invata sa te protejezi de energiile care te afecteaza intr-un mod nebenefic;
 • Vei elibera convingerile, emotiile, sistemele de gandire care genereaza si atrag dezechilibre energetice in viata ta;
 • Vei invata sa identifici atunci cand o energie iti apartine sau este preluata din mediul inconjurator;
 • Vei integra convingeri, sentimente si sisteme de gandire prin care vei atrage energii benefice pentru tine;
 • Vei schimba convingerile negative, programele mentale ce te limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina starea ta de bine;
 • Vei vindeca emotiile, totalitatea resentimentelor (vinovatie, apatie, rusine, mandrie, ura, manie, furie, neiertare) si vei vindeca relatiile din trecut ce inca iti afecteaza experientele prezente, construind din tine o gazda prielnica atacurilor energetice.Orice incercare de a elimina simptomul fara a lucra la eliminarea cauzei emotionale care a stat la baza producerii lui este inutila, tocmai de aceea, aceasta o etapa este importanta in demersul tau terapeutic;
 • Vei reprograma receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • Vei intelege ca aparitia unui conflict in viata ta reprezinta de fapt o oportunitate de a evolua, de a intelege care sunt nevoile si valorile tale;
 • Vei invata cum se analizeaza corect un conflict, cum sa descoperi felul in care contribui la aparitia sau mentinerea acestuia si cum poate fi solutionat;
 • Vei restabili legatura cu sufletul tau, cu Sinele tau mai inalt si cu intreaga Sursa a Vietii, cu Energia infinita, Creatoare a Tot Ceea Ce Este, dobandind astfel un sens mult clar al propriei vieti si o intelegere mai profunda a existentei umane.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Cum sunt toate acestea posibile?

 

Prin Theta Healing.

 

Theta Healing este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la Sursa nelimitata a Vietii, la supraconstientul Universal, la Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, la Forta suprema, la Divinitate, la Creator, sau cum simti tu sa ii spui.

Theta Healing este metoda care ne permite sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- „creierul” Universal- spatiul puterii infinite.

Supraconstientul sau creierul Universal numit si Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, reprezinta  nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala, in toate aspectele vietii.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page