Imbunatatirea Capacitatii de lua Decizii - Isabela Georgescu

IMBUNATATIREA CAPACITATII DE A LUA DECIZII

„Toate hotararile importante trebuie sa le iei singur, fara influenta altora.” (Titu Maiorescu)

 

 

Cariera, familie, prieteni, mutatul intr-un alt oras sau mobila noua. Ai de luat zilnic decizii, unele necesitand o atentie mai mare deoarece iti influenteaza viata pe termen lung.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Cum pot dobandi si imbunatati abilitatile necesare pentru a lua decizii mai bune?

 

Dezvoltarea acestor abilitati necesita timp, exercitiu si rabdare. Desi rezultatele se pot vedea imediat, este nevoie sa te mentii motivat/a pentru a exersa suficient de mult pana cand toate activitatile intreprinse sa devina obicieuri. Pentru a te asigura ca ai succes, apeleaza la suportul si sustinerea unui psiholog.

 

Lucrand impreuna vei putea sa:

 

 • vindeci emotiile si experientele din trecut care actioneaza ca un sabotor intern in luarea deciziilor de catre tine;
 • reprogramezi convingeriile limitative de la nivelul subconstientului ce te tin in pozitia de a nu lua decizii sau de a le lua cu maxima greutate;
 • dobandandesti intelegerea si perspectiva despre ce inseamna a fi responsabil si asumat fata de propriile decizii si propria viata;
 • inveti care sunt parghiile emotionale si cognitive prin care te poti opri din fuga fata de propria viata si deciziile personale;
 • vindeci emotiile si relatiile din trecut, acolo unde exista;
 • eliberezi frici si temeri asociate situatiei prezente;

 

 

 • reprogramezi receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • iti identifici maniera potrivita in luarea celor mai bune decizii pentru tine si cum se simte acesta la nivelul tuturor simturilor tale;
 • inveti sa iti analizezi corect impulsul inimii versus impulsul mintii atunci cand vine vorba de luarea unei decizii;
 • te consulti cu ceilalti fara a te lasa influentat, in final decizia apartinand numai tie;
 • analizezi corect care sunt optiunile, consecintele si cum voi fi ceilalti inlfluentati;
 • iti identifici sentimentele si sa tii cont de ele atunci cand iei decizia finala.

 

Schimbarea nu va veni daca asteptam alta persoana sau asteptam alte timpuri. Noi suntem cei pe care-i asteptam. Noi suntem schimbarea pe care o cautam. Educatia formala iti va asigura existenta. Autoeducatia iti va asigura o avere. Niciodata nu este prea tarziu sa fii ceea ce ai fi putut sa fii.

 

Incepe acum sa iei decizii mai sanatoase pentru tine si viitorul tau!

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page