Imbunatatirea Memoriei - Isabela Georgescu

IMBUNATATIREA MEMORIEI

“Chiar si la nivelul creierului, innoirea celulelor noastre nervoase este favorizata de o gandire cons­tructiva, optimista şi este inhibata de agresivitate, furie şi depresie.”(prof.Dumitru Constantin Dulcan)spatiu

 

O memorie buna depinde de sanatatea si vitalitatea creierului tau. Indiferent ca esti student/a, profesionist sau pensionar, memoria poate fi imbunatatita la orice varsta. Acest lucru se intampla deoarece creierul are neuroplasticitate, adica abilitatea de a se adapta si de a se schimba. Stimulat corect, indiferent de varsta, acesta creeaza noi conexiuni neuronale. De aceea, poti profita de neuroplasticitatea creierului pentru a-ti creste abilitatile cognitive, pentru a putea asimila mai multa informatie si pentru a-ti imbunatati memoria.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

 

Cum pot sa imi imbunatatesc memoria?

 

 

Imbunatatirea memoriei necesita timp, rabdare, exercitiu continuu si perseverenta. Pentru a te asigura ca ai succes, apeleaza la suportul si sustinerea unui psiholog.

 

Lucrand impreuna vei putea sa:

 

 • schimbi convingerile negative si programele mentale ce te limiteaza cu altele constructive, pozitive, ce sustin capacitatea si potentialitatea nelimitata a memoriei tale si ,implicit, sprijina sanatatea, fericirea si starea de bine;
 • eliberezi blocajele emotionale ce mentin situatia prezenta in structurile tale;
 • vindeci emotiile si relatiile din trecut, acolo unde exista;
 • eliberezi frici si temeri asociate neincrederii in sine si in propriile capacitati;
 • reprogramezi receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • iesi din zona de confort, stimuland creierul prin hipnoza sau meditatii si introspectii;

 

 

 • alegi noi activitati pe care sa le intreprinzi si sa iti dezvolti noi abilitati, in asa fe incat acestea sa fie concordanta ca nevoile si preferintele tale. Succesul obtinut atunci cand intreprinzi ceva nou va deveni o recompensa pentru tine, ceea ce va stimula creierul sa invete mai mult;
 • adopti un stil de viata sanatos. Exercitiile fizice stimuleaza creierul deoarece necesita coordonare, destul somn contribuie la regenerarea si mentinerea creierului tanar, iar o alimentatie sanatoasa aduce aportul necesar de nutrieti pentru sustinerea si dezvoltarea armonioasa a noilor conexiuni neuronale;
 • mentii relatii bune cu cei din jur si sa comunici cu ei intr-un mod asertiv, stimulandu-ti creierul;
 • iti mentii echilibrul emotional, atat de necesar pentru buna functionare a creierului;
 • mentii unu nivel scazut de stres;
 • iti dezvolti simtul umorului- rasul activeaza zona din creier responsabila cu invatatul si creativitatea.

 

Un creier tanar si o memorie buna te ajuta atunci cand ai de asimilat multa informatie, te ajuta in cariera si in mentinerea unor relatii sociale sanatoase si stimulante, dar te si fereste de afectiuni precum Alzheimer. Desi la inceput poate necesita putin efort din partea ta, cu timpul toate activitatile intreprinse in acest sens vor deveni o parte integrata din tine si tu vei profita din plin de beneficiile unei memorii excelente.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page