Maiestreste-ti Viitorul-Terapie Audio-Psih. Isabela Georgescu - Isabela Georgescu

MĂIESTREȘTE-ȚI VIITORUL

 

 

TERAPIE AUDIO

Categorie: Dezvoltare Personala, Sănătate Fizică, Mentală și Emoțională

Durata 35 min.

ACCES GRATUIT

 

Această sesiune de terapie audio ghidată îți va aduce:

 

  • Eliberarea confuziei, a incertitudinii, a temerilor în legătură cu perioada următoare din viața ta, în contextul actual de sănătate publica.
  • Activarea resurselor interioare pentru gestionarea frustrării/epuizării psihice determinate de neprevăzutul vremurilor în care ne aflăm și amplificarea capacității de adaptare la mediul nou creat.
  • Dizolvarea blocajelor emoționale acumulate în aceste vremuri noi de dinamică socio-economică și recăpătarea controlului asupra propriei vieți.
  • Dobândirea unui set-up mental-emoțional-energetic puternic și constructiv pentru a-ți măiestri cu ușurință viitorul profesional, financiar și relațional, astfel încât să te bucuri de certitudinea reușitelor.
  • Reglarea fiziologică, îmbunătățirea calității somnului și ameliorarea stărilor de anxietate și depresie.

 

 

Poți Reuși, Orice ar Fi!

 

Isabela Georgescu

Psiholog, Master Trainer & Coach Theta Healing

* indicates required

TE-AR PUTEA INTERESA:

Mai multe

sesiuni buton

ACCES GRATUIT

Vindecare si Transformare | Reprogramarea subconstientului | Theta Healing | Psih. Isabela Georgescu

👉 Cum poți REUȘI ORICE ar fi, în întreaga ta viață? #Relații Armonioase, #Prosperitate #Financiară, Succes #Profesional, #Sănătate Optimă, nivel crescut de #Energie → IDENTIFICI și ELIBEREZI gândurile limitative de la nivelul subconștientului, → VINDECI rănile și emoțiile distructive, → Deblochezi PUTEREA personală = capacități, resurse interioare nelimitate, pentru a le folosi în viața de zi cu zi. . ❓ Cum poți face toate acestea cu ușurință? Te invit să descoperi Theta Healing, cea mai puternică tehnică de transformare cuantică a minții și de vindecare a emoțiilor tale! 🌐 15-17 februarie 2019, București ~ Theta Healing ~ Bază ❗️ [DISCOUNT 20%] în următoarele zile. 3 zile în care dobândești răspunsuri clare și soluții practice, astfel încât să dai viață și celor mai îndrăznețe vise! . Mai multe detalii găsești aici: https://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ _____________________ #TransformaImposibilulInPosibil #PotiReusiOriceArFi

Posted by Isabela Georgescu on Sunday, January 13, 2019
mic logo

Detalii următorul

curs buton

Isabela Georgescu este Master Trainer Theta Healing, Psiholog, Hipnoterapeut și Life-Coach-expert în Poți reuși, Orice ar fi.

Susține cursuri Theta Healing de dezvoltare personală și vindecare mentală, emoțională, fizică și spirituală, sprijinind oamenii să descopere miracole chiar și acolo unde alții văd Imposibilul.

Facilitează sesiuni individuale și corporate pentru toți cei ce vor să devină oameni noi, liberi de constrângeri și auto-limitări.

Desfășoară periodic workshopuri tematice și programe transformaționale ajutând oamenii să obțină SUCCESUL, RELAȚIILE, SĂNĂTATEA ȘI FERICIREA la care visează. 

You cannot copy content of this page