Sexualitate Feminina. Vindecare si Transformare - Isabela Georgescu

SEXUALITATE FEMININA

 

Vindecare & Transformare

 

4 octombrie – 8 noiembrie 2022

Live – Online

“Viata este un mister. Un mister atat de minunat incat fugim de intensitatea sa. Pentru a ne amorti frica de necunoscut ne desensibilizam in fata miracolului vietii.” (Timothy Freke)

 

Societatea in care traim a favorizat cuvantul iubirii rostit, in defavoarea exprimarii trupesti complete prin sexualitate. Multi dintre noi traim plenar o nepermisiune inconstienta si tacita la adresa corpului nostru. Ii anulam dreptul de a se exprima liber prin intimitate si, mai ales, multi dintre noi inca nu stim cum sa onoram capacitatea sa inerenta in materie de energie sexuala.

Traim vremuri in care omul spiritual isi iubeste si isi onoreaza sufletul, dar isi inhiba pulsiunile sexuale sau isi neglijeaza/uraste corpul fizic ori chiar se dezice complet de prezenta erosului in viata sa.

Traim vremuri in care seductia partenerului si conectarea au devenit eforturi mult prea mari, iar pasiunea sexuala este separata de ceea ce numim relatii de lunga durata sau casatorie. Deja pentru multi oameni a devenit extrem de dificil sa starneasca dorinta aprinsa in persoana langa care se asteapta sa traiasca stabilitatea, siguranta ori confortul acestei vieti.

 

Ce avem nevoie sa intelegem este faptul ca, din punct de vedere sexual, suntem structurati in asa fel incat nevoile noastre fundamentale umane sunt acordate atat la nevoia de a fi protejati si in siguranta, cat  si la nevoia de noutate-de emotie. Iar iubirea intr-o relatie prospera doar intr-un context real de apropiere fizica, de reciprocitate si egalitate.

Constientul colectiv in care existam si ne manifestam ne hraneste constant cu concepte prin care responsabilitatea si grija hranesc iubirea, dar blocheaza inconstientul ce alimenteaza placerea erotica. Sub apanajul ca partea masculina este construita d.p.d.v. biologic non-monogama, barbatii ajung sa fie speriati de intimitatea stabila cu aceeiasi femeie si folosesc sexul ca unealta de validare a barbatiei, a capacitatii de dominare a sexului opus.

 

Suntem “racordati” la un constient colectiv impregnat cu maniere distructive de a utiliza sexul intr-o relatie, iar intimitatea a devenit chiar o modalitate de a lamuri conflictele sau suprematia in cuplu. Totodata, elanul erotic catre partener este mentinut doar daca exista un obstacol de depasit, un nivel ”interzis” al lucrurilor, altfel totul cade in monotonie sau chiar lipsa a dorintei si a placerii sexuale.

Sa nu uitam de energia rusinii, a judecatii, a non-moralitatii sau invinovatirii-pentru tot ceea ce razbate din sexualitate-transmisa din generatie in generatie, energie ce nu face decat sa ii afunde pe multi dintre noi in vieti lipsite de energie, culoare, intensitate, pasiune si eros.

Insa, adevarul este doar unul: cu cat esti mai implinit/a din punct de vedere erotic, emotional si spiritual, cu atat mai multa energie si bucurie vei avea de impartasit tuturor celor din viata ta, tie implicit.

Ce este programul transformational

SEXUALITATE FEMININA. VINDECARE si TRANSFORMARE ?

 

 Un program experential de terapie si transformare personala ce te reimputerniceste pas cu pas pentru a-ti duce viata sexuala la un nivel superior de EROS, PASIUNE si IMPLINIRE.

 O calatorie interioara de restructurare a mind-setului tau pentru imbogatirea si optimizarea intimitatii tale sexuale.

 O experienta profunda de vindecare si reconditionare a emotiilor tale ce sprijina redobandirea unei vieti sexuale sanatoase si implinitoare.

 Un program exclusiv pentru femeile deschise la nou, asumate si responsabile cu propria lor evolutie si, in acelasi timp, determinate sa opereze schimbari in spatiul lor interior, astfel incat sa se bucure de o viata sexuala infloritoare si implinitoare.

 Este un proces profund pentru femeile ce si-au imbratisat natura spirituala si resimt chemarea inerenta a corpului fizic de a se reconecta cu energia sexuala, cu energia completentei fizice, in baza adevarului ca prin energia erotica creatorul din fiecare dintre noi se conecteaza la sursa suprema a tot ceea ce este.

SEXUALITATE FEMININA. VINDECARE si TRANSFORMARE 

este pentru tine daca:

 

 

 Ai constatat diminuarea sau chiar anestezierea capacitatii de a simti placere in plan intim.

 

 Te confrunti cu scaderea libidoului, dar iti doresti cresterea dorintei tale sexuale, cresterea frecventei raporturilor intime implinitoare si dinamizarea intesitatii erotice.

 

 Iti doresti sa aduci mai multa pasiune si savoare vietii sexuale conjugale.

 

 Iti doresti sa pastrezi dorinta sexuala vie intr-o relatie stabila, de lunga durata, fara a cadea in capcana monotoniei.

 

 Vrei sa iesi din sablonul prin care profesia ta sau activitatile, preocuparile tale curente iti deturneaza resursele pentru o viata sexuala implinitoare.

 

 Simti ca trecerea la statutul de parinte s-a transformat intr-un dezastru erotic ori cresterea copiilor iti consuma intregul elan sexual.

 

 Esti deschisa schimbarilor astfel incat sa iti onorezi senzualitatea si forta vitala feminina, ca atribute depline ale vietii tale sexuale.

 

 Vrei sa iti duci sexualitatea la un nivel superior de renastere, vitalitate, conectare si erotism.

 

Acest program este dedicat exclusiv femeilor.

In ce consta acest program transformational ?

 

 • 6 sesiuni-live, in format Online (non-inregistrabile)-terapie & coaching de grup, mind-emotion-body-spirit oriented, avand durata 3 ore fiecare, o data pe saptamana, in ziua de marti, in intervalul 18,00-21,00 (vezi mai jos programul complet).

+

 • 4 sesiuni individuale ghidate audio de self-healing (transmise in format electronic, pe parcursul programului, intre sesiunile online de terapie & coaching de grup).

+

 • 8 practici individuale-exercitii, tehnici de imbunatatire si optimizare a intregului sistem energetic sexual pentru a rezona pe frecventa de vibratie a vitalitatii, fericirii si implinirii potentialului ca si femeie (transmise in format electronic, pe parcursul programului, intre sesiunile online de terapie & coaching de grup).

 

Acest program este un proces terapeutic, de vindecare mentala, emotionala si nu implica ritualuri/ initieri, nu presupune expunerea zonelor intime, nu implica interactiuni/atingeri fizice individuale in cadrul sesiunilor online de grup si nici interactiuni/atingeri fizice din partea terapeutului.

 

O parte din practicile individuale ghidate (pentru acasa, intre sesiunile de terapie de grup) presupun folosirea oului Yoni, aceste exercitii avand rolul de trezire a energiei feminine si de optimizare a intregului sistem energetic sexual. Informatiile complete privind acest aspect vor fi furnizate participantelor in prima sesiune a programului.

 

Ce obtii prin programul

SEXUALITATE FEMININA. VINDECARE si TRANSFORMARE?

 

  Trecerea de la a trai sexualitatea ca pe o alegere inconstienta consumatoare de energie → la o alegere constienta ce te incarca cu viata.

 Dinamizare si amplificarea energiei sexuale in spectrul dorinta-pasiune-placere sexuala. Trecerea la o sexualitate traita in totalitatea atributelor sale, in spontaneitatea dorintei, ca o expresie autentica a vietii.

 Imbunatatirea vietii sexuale, a starii de sanatate pelviene, dezvoltarea unui nivel superior de erotism, de senzualitate si trezirea fortei vitale feminine.

 Echilibrarea hormonala ce are ca efect direct regenerarea si stralucirea trupului.

 Amplificarea energiei vietii si imbunatatirea tonusului general. Armonizarea intregii fiinte, trup-minte-spirit.

Cand si unde se desfasoara programul?

 

Sesiunile live de terapie & coaching de grup (non-inregistrabile) se vor desfasura in format Online, pe platforma Zoom, astfel:

 

 • Marti, 4 octombrie 2022, intervalul 18:00-21:30
 • Marti, 11 octombrie 2022, intervalul 18:00-21:00
 • Marti, 18 octombrie 2022, intervalul 18:00-21:00
 • Marti, 25 octombrie 2022, intervalul 18:00-21:00
 • Marti, 1 noiembrie 2022, intervalul 18:00-21:00
 • Marti, 8 noiembrie 2022, intervalul 18:00-21:00.

Necesar pentru o buna desfasurare Online:

– laptop/calculator cu microfon + camera, ambele functionale (marea parte a dispozitivelor le au deja incorporate).

Daca nu cunosti prea bine zona Online-ului sau intampini dificultati tehnice te vom sprijini indeaproape si in acest sens, astfel incat experienta ta sa fie una placuta si foarte confortabila pentru tine, de oriunde te-ai afla.

Linkul de acces in eveniment iti va fi anuntat pe email cu 3 zile inainte de inceperea programului, in baza inscrierii tale aici.

 

Sesiunile individuale de self-healing (total 6 ore) vor fi sesiuni pesonalizate ghidate audio/electronic transmise prin intermediul emailului, impreuna cu pasii meniti sa usureze parcurgerea tuturor exercitiilor individuale pentru activarea unei stari plenare de sexualitate. Aceste sesiuni vor fi livrate saptamanal.

Care este investitia ta pentru intregul program transformational?

 

PLATA ESALONATA

text pentru spatiu

 

 

 

503 lei

503 lei

 

 

 

 

Optiune valabila pana la 3 octombrie 2022.

Reprezentand rata 1/2 din plata esalonata a intregului programului.

 

 

spatiu

MA INSCRIU (Plata Esalonata)

PLATA DISCOUNT 50%

text pentru spatiu

 

 

2012 lei

 

1006 lei

 

 

 

 

Optiune valabila pana la 3 octombrie 2022.

Reprezentand plata intregului program.

 

 

 

 

MA INSCRIU (Plata Integrala)

Ce primesti pentru aceasta suma?

 

Primesti 6 sesiuni live de terapie & coaching grup, in format Online, pe platforma Zoom (1 sedinta pe saptamana-durata 3 ore/fiecare sesiune-timp de 6 saptamani), in total 18 ore de Terapie & Coaching, pentru vindecarea si transformarea sexualitatii tale.

+

Primesti 4 programe audio de meditatie personalizata, intre sesiunile saptamanale de terapie grup (total 3 ore meditatie audio) pentru consolidare si dinamizare a efectelor obtinute in cadrul sesiunilor de grup.

+

Primesti 8 sesiuni individuale ghidate in format electronic (total 3 ore), constand in practici individuale + exercitii ghidate, tehnici pentru imbunatatirea fiziologiei sexuale si a senzualitatii femine.

 

In general, in afara acestui program, valoarea acestui parcurs de vindecare si transformare prin sesiuni de grup este de 3200 lei, iar prin sesiuni individuale este de minim 4890 lei. Pentru ca imi doresc sa vin in ajutorul a cat mai multor femei, iti ofer pe perioada urmatoare programul complet in baza investitiei in tine de 2012 lei.

Dupa ce accesezi butonul Ma Inscriu vei fi directionat catre pagina de inscriere in curs si plata securizata prin card.

Dupa efectuarea platii vei primi in mod automat confirmarea inscrierii si a platii tale.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

 

 

Mentiuni:

 

 • Daca te razgandesti din diferite motive in urmatoarea perioada, dupa ce ai platit avansul, e potrivit sa stii ca avansul nu este returnabil, decat daca gasesti o persoana interesata sa preia locul rezervat de tine.

 

 • Este necesara prezenta ta in toate cele 6 sesiuni de terapie si coaching, pe durata intregului program, sesiunile avand continuitate ca si tematica de lucru. De asemenea, in situatia in care nu reusesti sa ajungi la una dintre sesiuni, sesiunile pierdute nu se recupereaza.

 

 • Lucrez doar cu femei hotarate si determinate sa faca schimbari in viata lor, de aceea imi rezerv dreptul de a selecta participantele la acest program transformational. Acesta este un proces terapeutic, nu unul informational sau motivational si functioneza doar pentru femeile ce isi asuma responsabilitatea pentru schimbarile pe care si le doresc si, foarte important, se implica in parcursul catre ceea ce isi doresc sa obtina in viata lor.

 

 • Programul genereaza rezultate exceptionale si functioneaza indiferent daca esti activa sau nu, in plan sexual, in prezent.

Ce vom face in cadrul programului

SEXUALITATE FEMININA. VINDECARE si TRANSFORMARE?

 

 

  Reprogramarea setup-ului subconstient limitativ, reprimant privind sexualitatea, reprogramare ce are ca beneficiu principal reconditionarea modului in care sistemul nervos recepteaza stimulii din exterior.

  Transformarea dialogului interior prin acceptarea, iubirea de sine si constientizarea frumusetii, a unicitatii fiecareia dintre noi. Practici terapeutice fundamentale ce energizeaza raportul erotic/sexual si regenereaza trupul, ajutandu-l sa asimileze mari cantitati de energie suplimentara care sa circule liber, dinamizand astfel intregul trup.

  Refacerea comuniunii intre feminin si masculin. Vindecarea relatiilor trecute ce afecteaza sexualitatea din prezent si recuperarea energiei investite in acele contexte. Regandirea perceptiei despre barbat si a rolului in viata femeii. Integrarea diferentei intre erotismul feminin si cel masculin.

  Alchimizarea emotiilor negative in plan sexual, in cuplu. Reconditionarea aspectelor prin care relatiile stabile, de durata exclud cresterea dorintei, pasiunii si a placerii in cuplu.

  Vindecarea de imprinturi energetice limitative in plan sexual, dobandite in spatiu intrauterin si in momentul nasterii. Reeducarea granitelor subconstiente fata de stimulii din exterior, prin vindecarea traumelor si agresiunilor de natura sexuala (viata curenta + ancestrala).

  Reconectarea cu propria simtire, cu propriul corp si reactivarea receptorilor placerii in corp fizc.

  Dinamizarea fortei feminine cu care am fost inzestrate; recunoasterea si imbratisarea a ceea ce suntem cu adevarat, in esenta; exprimarea sincera a alegerilor erotice, a dorintelor si impulsurilor in plan sexual; integrarea armonioasa a voluptatii in actiune prin retrezirea senzualitatii femine.

  Reconditionarea starii orgasmice de unitate a sinelui cu tot ceea ce este; infuzie de endorfine prin eliberarea emotionala-mentala-fizica a omniorgasmului; revitalizare trupului prin redirectionarea energiei sexuale in intregul corp.

  Practici individuale si exercitii ghidate pentru acasa, intre sesiuni + tehnici de imbunatatire si optimizare a sexualitatii pentru transformarea fiziologiei sexuale feminine, astfel incat sa rezonezi pe frecventa de vibratie a vitalitatii, fericirii si implinirii potentialului tau ca si femeie.

Programul are la baza:

 

 

 • Interventii terapeutice de scurta durata ce se bazeaza pe aplicarea unor tehnici de lucru cu mintea si emotiile tale;
 • Hipnoza si relaxare ghidata meditativa, ce ajuta la accesarea aspectelor tale subconstiente auto-blocante si limitative;
 • Tehnici de programare neuro-lingvistica, ce permit atat schimbarea voita si asumata a starilor mentale, cat si modificarea felului in care te comporti practic, in acord cu aceste tipare mentale nou construite;
 • Exercitii de vizualizare, de imagerie mentala si emotionala, prin care descoperi ce creeaza dizarmonie in interiorul tau si prin care re-educi, in acelasi timp, acele parti;
 • Aplicatii practice din terapia psiho-energetica Theta Healing, prin care obtii atat purificare si echilibrare energetica, cat si vindecarea mentala, emotionala, fizica si spirituala a aspectelor necesare, in acord cu obiectivul tau de a-ti vindeca si imbunatati viata sexuala.
 • Practici individuale si exercitii ghidate audio (acasa) insotite de miscari constiente ce servesc ca instrumente pentru trezirea senzualitatii si reconectarea cu centrii placerii. Exercitiille sunt transmise impreuna cu sugestiile necesare de sprijin fara a avea loc nicio atingere fizica din partea terapeutului.

Cu cine se desfasoara programul

SEXUALITATE FEMININA. VINDECARE si TRANSFORMARE?

 

Programul este sustinut si coordonat de Isabela Georgescu, Certificate of Science & Master Theta Healing, Trainer certificat international si Coach Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA, Psiholog, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”. Mai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE.

 

Principiile fundamentale in cadrul acestui program sunt:

 • confidentialitatea,
 • intelegerea empatica,
 • acceptarea neconditionata, fara a emite judecati de valoare sau morale referitoare la viata persoanelor prezente in program,
 • nondirectivitate (respectarea liberului arbitru al fiecaruia si a nu decide in locul persoanelor prezente in program),
 • integritate,
 • respect reciproc,
 • dedicare fata de situatia fiecarei persoane in parte.


spatiuNu este intamplator faptul ca ai citit aceste informatii pana in acest punct. O voce interioara te-a ghidat sa faci acest lucru. Iar aceasta voce stie bine ca implinirea si fericirea sunt importante pentru tine si pentru toti cei dragi tie. E vocea care stie cine esti cu adevarat in esenta ta si cine poti sa devii. Si totul incepe cu o alegere.

 

 

Tu ce alegi? Eu sunt aici pentru tine.

 

 

Daca esti hotarata sa iti duci sexualitatea la un nivel superior de evolutie si implinire, intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism si dedicare, te invit sa te inscrii in acest program folosind formularul prezent pe aceasta pagina. Pentru si mai multe informatii ma poti contacta pe adresa info@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTotodata, te astept si pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu,  aici facebook-butonSunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

 

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!spatiu

spatiuspatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page