Organizare si Eficienta - Isabela Georgescu

IMBUNATATIREA ORGANIZARII SI EFICIENTEI

“Eficienta inseamna sa faci mai bine ceea ce se face deja.”(Peter Drucker)

 

 

Odata cu evolutia societatii si responsabilitatile s-au inmultit. Fie ca esti angajat/a, fie ca esti propriul sef sau pur si simplu student/a, ai nevoie de anumite abilitati pentru a te organiza si a fi eficient intr-o societate care cere tot mai mult si cat mai repede. Daca nu reusesti sa iti termini la timp sarcinile, esti tot timpul obosit/a sau iritat/a, inseamna ca trebuie sa iti dezvolti acele abilitati necesare organizarii si eficientei.

 

 

Cum pot fi mai organizat/a si mai eficient/a?

 

Dezvoltarea acestor abilitati necesita timp, exercitiu si rabdare. Desi rezultatele se pot vedea imediat, este nevoie sa te mentii motivat/a pentru a exersa suficient de mult pana cand toate activitatile intreprinse sa devina obicieuri. Pentru a te asigura ca ai succes, apeleaza la suportul si sustinerea unui psiholog.

 

Lucrand impreuna vei putea sa:

 

 • schimbi convingerile negative si  programele mentale ce te limiteaza cu altele constructive, pozitive, ce sustin eficienta si capacitatea ta organizatorica de succes, si, totodata, sprijina sanatatea, fericirea si starea de bine;
 • eliberezi blocajele emotionale ce mentin dependenta de neincredere in sine si ineficienta in structurile  tale;
 • vindeci emotii, experinte si relatii profesionale, personale din trecut, acolo unde exista;
 • eliberezi frici si temeri asociate neincrederii in sine, ineficientei in lucru si lipsei de organizare;
 • reprogramezi receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • alegi corect prioritatile atunci cand planifici activitatile;

 

 

 • intocmesti corect un plan de activitati pentru ziua care incepe;
 • te eliberezi de procrastinare – inamicul numarul unul al termenelor limita;
 • adopti un stil de viata sanatos, pentru a te asigura ca esti tot timpul intr-o forma optima;
 • decizi care sunt responsabilitatile pe care poti sa ti le asumi si pe care le poti duce la bun sfarsit;
 • inveti sa spui “Nu” atunci cand cineva doreste sa iti mai atribuie inca o activitate in plus;
 • recunosti ca ai nevoie de ajutor si sa-l ceri;
 • distribui in mod eficient sarcinile atunci cand intr-un proiect sunt implicate mai multe persoane;
 • iti gestionezi emotiile;
 • iti dezvolti abilitatile de lucru in echipa.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page