Preturi Sesiuni - Isabela Georgescu

PRETURI SESIUNI

Daca esti interesat/a de :

 

sageata-albastraSprijin psihologic pentru tratarea afectiunilor care te preocupa sau pentru imbunatatirea aspectelor relationale,

 

sageata-albastraSuport specializat pentru eliberarea si vindecarea ta emotionala, mentala si  fizica.

 

sageata-albastraCoaching pentru dezvoltarea ta personala si profesionala /pentru maximizarea performantelor tale,

 

sageata-albastraRedesignul vietii tale astfel incat sa obtii succesul, relatiile, sanatatea, prosperitatea si fericirea la care visezi,

 

atunci citesti randurile potrivite pentru tine!

 

 

Iata toate detaliile de care ai nevoie privind costurile sedintelor individuale de terapie/coaching:

 

 

OPTIUNI DE PLATA 

spatiu

SESIUNE INDIVIDUALA
DURATA
COST /SESIUNE
PROGRAM TERAPIE DE DURATA
Terapie ThetaHealing
60 minute
480 lei
contact pentru detalii
Business and Life Coaching
60 minute
440 lei
contact pentru detalii
Terapie prin Hipnoza
75 minute
440 lei
-
Regresie in Vieti Anterioare
75 minute
440 lei
-

 

**Sesiunile sunt desfasurate in format online, pe platforma Zoom.

 

 

 

Cum iti faci o programare?

 

 

Completand formularul din Rubrica Programari, unde sunt oferite toate detaliile in acest sens.

 

 

Mentiuni:

 

sageata-albastra

Nu se admit programarile facute in numele sau pentru o alta persoana.

Important! 

 

“Suntem ceea ce facem in mod repetat. Excelenta asadar nu este o actiune, ci un obicei.” (Aristotel)

De aceea, te rog, sa iei in considerare urmatoarele aspecte:

 

  • Respecta punctualitatea programarilor. Intarzierile nu se recupereaza.
  • In cazul in care nu poti onora o sedinta de terapie deja programata, este necesar sa ne anunti cu 24 de ore inainte, pentru anulare sau reprogramare.

 

Daca anunti anularea/ reprogramarea sau neprezentarea la o sedinta in aceeiasi zi in care ai deja programarea stabilita, vei achita costul sedintei integral. De ce?

 

Din 3 motive:

1. Vreau sa lucrez doar cu persoane hotarate si determinate sa faca schimbari in viata lor;

2. Terapia functioneza doar pentru persoanele serioase, care isi asuma responsabilitatea pentru schimbarile pe care si le doresc in viata lor;

3. In intervalul de timp respectiv o alta persoana ar putea beneficia de ajutorul meu. Suntem astfel 2 persoane ce resimtim consecintele alegerilor tale.

 

Tocmai de aceea, te incurajez sa aduci in discutie orice preferinta legata de timpul de lucru, zi sau ora preferata pentru terapie.

Iti multumesc si te invit cu drag sa pasesti in universul cabinetului meu, sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

TU detii cheia principala a vindecarii, a schimbarii, a imbunatatirii si a cresterii vietii tale catre ceea ce iti doresti. Vei reusi intru totul DOAR daca esti dispus(a) sa te implici in totalitate, esti responsabil(a) si iti asumi cu seriozitate demersul terapeutic catre schimbarea pe care ti-o doresti.

 

Singura persoana care poate vreodata sa-ti schimbe viata esti doar TU insuti.

spatiu-textEu sunt aici sa iti arat maniera cea mai simpla, sigura, rapida, blanda si eficienta.

 

Nu este intamplator faptul ca ai citit aceste informatii pana in acest punct. O voce interioara te-a ghidat sa faci acest lucru. Iar aceasta voce stie bine ca implinirea si fericirea sunt importante pentru tine si pentru cei dragi tie. E vocea care stie cine esti si cine poti sa devii. Si totul incepe intotdeauna cu o alegere. Tu ce alegi?

Pana cand ne vom intalni iti daruiesc o sesiune de meditatie audio pentru acele zile in care simti ca ai obosit de tot ceea ce ti se intampla, pentru a-ti recapata echilibrului emotional si a-ti creste starea de bine interioara.

 

 

Descarca [GRATUIT] sesiunea audio de meditatie pentru

RELAXAREA si ECHILIBRAREA ta!

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind practica mea de terapie/coaching, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu online si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale. Un prim pas il poti face chiar astazi optand pentru o sesiune individuala de terapie sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza. 

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala. 

In videoul de mai jos oameni ca si tine, participanti la cursurile Theta Healing pe care le sustin, iti povestesc experienta lor de transformare a vietii, lucrand impreuna cu mine.

Vindecare, Dezvoltare, Evolutie | ThetaHealing cu Isabela Georgescu

🎬Oameni ca și tine îți povestesc experiența lor de transformare a vieții cu ThetaHealing. TU ce vrei să îmbunătățești astăzi la tine? Dacă ești pregătit/ă pentru NOI începuturi, găsești sprijin, răspunsuri clare și soluții practice pentru viața ta participând la Cursul Theta Healing de Bază, din 🌐 9-10-11 februarie 2018. Mai multe detalii găsesti aici: http://isabelageorgescu.com/curs-thetahealing-de-baza/ Poți reuși, orice ar fi! ★▬▬▬▬▬▬★ #ThetaHealing #Vindecare #DezvoltarePersonala #Evolutie #PotiReusiOriceArFi #ThetaLifeHealingRo #CursuriThetaHealing

Posted by Isabela Georgescu on Saturday, January 13, 2018

spatiuspatiu

Te astept si pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-butonuntitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

spatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

spatiuspatiu

You cannot copy content of this page