Sexualitate Feminina. Vindecare si Transformare - Isabela Georgescu

Program Online, Interactiv
Dedicat Exclusiv Femeilor
Psih. Isabela Georgescu

In fiecare zi de Marți, intre 18:30 – 21:00
In intervalul 11.10.2022 – 15.11.2022

Ce este Programul de Terapie si Coaching

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Constientul colectiv in care existam si ne manifestam ne hraneste constant cu concepte prin care responsabilitatea si grija hranesc iubirea, dar blocheaza inconstientul ce alimenteaza placerea erotica.


Sub apanajul ca partea masculina este construita d.p.d.v. biologic non-monogama, barbatii ajung sa fie speriati de intimitatea stabila cu aceeiasi femeie si folosesc sexul ca unealta de validare a barbatiei, a capacitatii de dominare a sexului opus.


Suntem “racordate” la un constient colectiv impregnat cu maniere distructive de a utiliza sexul intr-o relatie, iar intimitatea a devenit chiar o modalitate de a lamuri conflictele sau suprematia in cuplu.


Totodata, elanul erotic catre partener este mentinut doar daca exista, de multe ori scopuri in afara iubirii, ori un obstacol de depasit, un nivel ”interzis” al lucrurilor. In lipsa acestora, totul cade in monotonie sau chiar lipsa a dorintei si a placerii sexuale.


Sa nu uitam de energia rusinii, a judecatii, a non-moralitatii sau invinovatirii-pentru tot ceea ce razbate din sexualitate-transmisa din generatie in generatie, energie ce nu face decat sa ii afunde pe multe dintre noi in vieti lipsite de energie, culoare, intensitate, pasiune si eros.


Insa, adevarul este doar unul: cu cat esti mai implinita din punct de vedere erotic, emotional si spiritual, cu atat mai multa energie, bucurie si prosperitate vei avea de impartasit tuturor celor din viata ta, tie implicit.

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

este pentru tine dacă:

In ce consta Programul

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Acest program este un proces terapeutic, de vindecare mentala, emotionala si nu implica ritualuri / initieri, nu presupune expunerea zonelor intime, nu implica interactiuni / atingeri fizice individuale in cadrul sesiunilor online de grup si nici interactiuni / atingeri fizice din partea terapeutului.

O parte din practicile individuale ghidate (pentru acasa, intre sesiunile de terapie de grup) presupun folosirea oului Yoni, aceste exercitii avand rolul de trezire a energiei feminine si de optimizare a intregului sistem energetic sexual. Informatiile complete privind acest aspect vor fi furnizate participantelor in prima sesiune a programului.

Ce obții prin programul

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Cand si Unde se desfasoara Programul

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Sesiunile live de terapie & coaching de grup se vor desfasura in format Online, pe platforma Zoom, astfel:

Despre sesiunile programului

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Intre sesiunile online de terapie si coaching de grup vor fi transmise atat sesiuni individuale personalizate ghidate audio de self-healing cat si diferite practici individuale pentru optimizarea intregului sistem energetic sexual.

 

Chiar si dupa ultima sesiune online, vei continua sa beneficiezi de sprijinul si sustinerea mea in transformarea sexualitatii tale prin intermediul practicilor individuale de self-healing, transmise saptamanal impreuna cu pasii meniti sa usureze parcurgerea tuturor exercitiilor individuale pentru activarea unei stari plenare de sexualitate. 

 

Aceste sesiuni vor fi livrate saptamanal. 

 

Necesar pentru o buna desfasurare Online:

 

– laptop/calculator cu microfon + camera, ambele functionale.

 

Daca nu cunosti prea bine zona Online-ului sau intampini dificultati tehnice te vom sprijini indeaproape si in acest sens, astfel incat experienta ta sa fie una placuta si foarte confortabila pentru tine, de oriunde te-ai afla.

 

Linkul de acces in eveniment iti va fi anuntat pe email cu 3 zile inainte de inceperea programului, in baza inscrierii tale aici.

Care este investitia ta pentru Programul

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

PLATA ESALONATA

Platesti in 2 rate egale la distanta de 14 zile
1007 RON
503 RON in 2 rate
  • Optiune valabila pana pe 9 octombrie 2022.
  • Plata 1 se va efectua pana pe 9 octombrie inclusiv, urmand ca plata 2 sa fie achitata pana pe 17 octombrie.

PLATA INTEGRALA

Economisesti 899 lei achitand integral
1799 RON
900 RON plata integrala
  • Optiune valabila pana pe 9 octombrie 2022.
  • Plata 1 se va efectua integral, intr-o singura transa. Accesul tau la program este garantat si economisesti 899 lei.

Despre sesiunile programului

Dupa ce accesezi butonul MA INSCRIU vei fi directionat catre pagina de inscriere in curs si plata securizata prin card.

Dupa efectuarea platii vei primi in mod automat confirmarea inscrierii si a platii tale.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

Mentiuni despre programul

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Ce vom face in cadrul Programului

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Ce are la baza programul

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Cu cine se desfasoara programul

Sexualitate Feminina

Vindecare si Transformare

Stiu ca poate este o topica curajoasa pentru multe femei, insa intentia mea este sa dizolv barierele si sa incurajez o viata armonioasa cu adevarat, sa sprijin femeile in a dobandi atitudini sanatoase si echilibrate fata de sexualitate, recunoscandu-i valoarea ca experienta vindecatoare si plina de semnificatie, precursoare evolutiei fiecareia dintre noi.

 

Ne asteptăm ca dorinta sexuala sa apara in mod natural, fara sa gandim sau sa invatam despre cum sa o si cultivam in vietile noastre.

 

Dacă nu ne intelegem adevaratele noastre dorinte, ne putem pierde cu usurinta in intuneric.

 

Acorda-ti permisiunea de a te descoperi cu adevarat.

Isabela Georgescu

You cannot copy content of this page