Rubrica Regresii in vieti anterioare - Isabela Georgescu

REGRESII IN VIETI ANTERIOARE

Ce este regresia in vietile anterioare?vists ant

 

Regresia intr-o viata anterioara reprezinta reactivarea memoriei inconstiente asupra anumitor evenimente, dintr-o alta experienta umana, o intoarcere la un stadiu anterior al dezvoltarii sau evolutiei, ca si om. Tehnica ce sta la baza terapiei …..(citeste mai departe)

Cum ma simt intr-o regresie in vietile anterioare?

 

In timpul regresiei prin hipnoza este probabil sa ai o perceptie distorsionata asupra timpului. Poti avea senzatia ca au trecut doar cateva minute atunci cand, in realitate s-a scurs mai mult timp. Sau poti crede ca ai fost in regresia prin hipnoza ……..(citeste mai departe)

10 motive sa calatoresti

in alte vieti

 

Exista in viata lor conflicte  ce se repeta in mod sistematic in relationarea cu partenerii de viata, cu parintii si cu copiii. Una din explicatii ar putea fi faptul ca la nivel de suflet alegem sa revenim, de-a lungul mai multor vieti……(citeste mai departe)

Cum se desfasoara regresia in vieti anterioare?

 

In cele mai multe cazuri, vindecarea incepe imediat, in timpul terapiei prin regresie in vieti anterioare, efectele fiind spectaculoase de multe ori, transformarea resimtita la nivel emotional fiind majora, iar simptomele bolii, la nivel fizic………(citeste mai departe)

Cercetari privind regresiile in vietile anterioare

 

Acesta a descoperit intamplator, in timpul sedintelor de hiponza, ca pacientii sai acceseaza informatii ce nu se regasesc in existentele actuale. Sceptic la inceput, si uimit de descoperirile sale, a constatat ulterior ca aceasta metoda este cheia………(citeste mai departe)

Ce treaba are psihologul cu vietile anterioare?

 

Regresia in vietile anterioare este  menita sa permita o conştientizare la nivel superior a lucrurilor cu care ne confruntam. Trebuie inteles foarte bine ca  psihologul care se refera in terapia sa si la conceptul de spirit, nu confunda cabinetul cu biserica, asa cum ………(citeste mai departe)

You cannot copy content of this page