Manifesta Abundenta in Viata Ta! - Isabela Georgescu

RETREAT THETA HEALING

 

MANIFESTA ABUNDENTA IN VIATA TA!

Regaseste-te in super fiinta care esti cu adevarat in mijlocul naturii!

Te invit intr-un mega Retreat de purificare si transformare mentala, emotionala, fizica si energetica, astfel incat tu sa devii un Creator Puternic, de precizie, pentru Prosperitatea ta.

5 zile, 4 nopti

 

Detalii in curand

 

UPDATE:

Toate locurile pentru acest Retreat au fost ocupate.

SARMIZEGETUSA REGIA-BLIDARU-COSTESTI-FETELE ALBE

spatiu-scriere

Traim in aceasta perioada un timp accelarat deschis catre Autocunoastere, Eliberare, Vindecare si Upgradare ampla, un timp potrivit pentru a aduce toate aspectele legate de Sinele nostru la cel mai inalt nivel ce poate fi conceput si materializat in plan fizic. Si da, este timpul sa ne ocupam de noi insine. Abundenta este starea neconditionata si naturala a omului atunci cand acesta nu se limiteaza singur. Distanta dintre a vrea si a avea este aproape inexistenta atunci cand nu sunt blocaje in gandire si simtire.

 

Am ales sa desfasor acest Retreat in centre foarte puternice din punct de vedere energetic ale tarii noastre. Aceste zone au fost indelung studiate de multi cercetatorii romani si straini si, dupa toate masuratorile, s-a constatat ca sunt unele din zonele cele mai puternice energetic de pe planeta, cu un rol foarte important in energetica planetara si in evolutia omenirii.

 

Cine poate participa? Oricine a participat pana in prezent la cel putin un eveniment Theta Healing cu Isabela Georgescu.

spatiu-scriere

spatiu-scriereRETREAT THETA HEALING SARMISEGETUZA REGIA

 

MANIFESTA ABUNDENTA IN VIATA TA!

spatiu-scriere

spatiu-scriere

5 zile, 4 nopti

Detalii in curand

“La Sarmisegetusa omul are sansa de a scoate din adancul sufletului sau ceea ce nu are ce cauta acolo, de a afla ce tinte trebuie sa atinga pentru a face pasi pe calea evolutiei sale. La Sarmisegetusa te purifici si te pregatesti sa repari ceea ce nu a fost corect in gandurile, sentimentele si actiunile tale din trecut.[…] La Costesti, la Cetatuie, este locul unde ti se ofera hrana informationala inalta, locul unde te ”inteleptesti”.[…] Apogeul periplului prin zona sacra a Daciei il atingi dupa ce treci proba ascensiunii, pe drumul catre cetatea Blidaru, singura fortareata a dacilor necucerita de romani. Drumul dificil, dar posibil, ii sperie pe multi, dar avantul lor ar fi inzecit sau insutit, daca ar stii ca sus, in cetatea Blidaru, au sansa de a patrunde in Antecamera Divinitatii, acolo unde sfintii, Ierarhiile Divine, Entitatile de Lumina, coboara pana la cutezatorii muritori care au curajul sa acceada acolo.

Orice intrebare rostita acolo si-a primit raspunsul. Orice problema pentru care s-a solicitat solutie s-a rezolvat. Orice solicitare de ajutor a fost aprobata cu promptitudine si totala bunavointa. Si totul se desfasoara firesc, natural, discret, fara nimic spectaculos, doar sufletul si spiritul celui ajuns acolo avand parte de toate desfatarile si bunatatile inaltatoare pentru un om care vrea sa fie mai bun si mai aproape de Dumnezeu. Orice om pleaca de acolo cu o stare pe care o va prelungi atat de mult pe cat de puternic si-a deschis sufletul”. (A. Nicolici)

 

Ce vom face in acest Retreat?

spatiu-scriere

bifa-purpulesesiuni Theta Healing de curatare/ purificare/ vindecare de grup, acordate pe tema Retreatului, pentru a potenta capacitatea de Manifestare a Abundentei in Viata ta.

 

bifa-purpulesesiune de curatare si activare a ADN-ului pana la nivel de sursa, astfel incat viata ta sa se transforme din lupta si zbateri, intr-o calatorie captivanta si incitanta, in care tu alegi ce, cum vrei sa creezi in viata ta financiara.

 

bifa-purpulesesiuni de restructurare a mind-setului tau pentru Manifestarea Abundentei si de reconditionare a emotiilor ce sprijina atragerea banilor in viata ta.

 

bifa-purpulesesiuni “Past Life Money Healing”, regresii de grup plecand de la trairile personale si conectarea cu vibratia locurilor.

 

bifa-purpulesesiuni de accesare a informatiilor energetice benefice (de comunicari de la fiintele de lumina ale locurilor si initierile locurilor), acordate pe tema Retreatului.

 

bifa-purpulediscutii dinamice de autocunoastere si dezvoltare personala pe parcursul deplasarii, acordate pe tema Retreatului.

 

bifa-purpulerelaxare, distractie si voie buna.

spatiu-scriere

spatiu-scriere

324

Acest Retreat este pentru tine daca iti doresti:

spatiu

 

sageata-1Depasirea constiintei de lupta, zbatere, neputinta si suferinta prind banii din viata ta.

 

sageata-1Iesirea din zona de blocaj sau stagnare financiara si avansarea catre nivele superioare de prosperitate. 

 

sageata-1Amplificarea capacitatii tale de Manifestare a Abundentei.

 

sageata-1Potentarea energiei banilor in viata ta.

spatiu-scriereInvestitia ta

spatiu-scriere

spatiu-scriereRETREAT THETA HEALING SARMISEGETUZA REGIA

 

MANIFESTA ABUNDENTA IN VIATA TA

spatiu-scriere

5 zile, 4 nopti

Detalii in curand

CAMERA TRIPLA

1 loc

A

720 lei

A

778 lei

A

1450 lei

A

RETREAT THETA HEALING

A

A

Reprezentand PLATA INTEGRALA a Retreatului, 

pentru 1 loc cazare in camera tripla.

Rezervarea este valabila in baza inscrierii si

achitarii avansului de 50%

pana pe …

(detalii in curand)

Aceasta Oferta a expirat.

Restul de plata se va achita pana pe … (detalii in curand)

Aceasta Oferta a expirat.

 +

CAMERA DUBLA

1 loc

A

720 lei

A

778 l

A

1650 lei

A

RETREAT THETA HEALING

A

A

Reprezentand PLATA INTEGRALA a Retreatului, 

pentru1 loc cazare in camera dubla.

Rezervarea este valabila in baza inscrierii si

achitarii avansului de 50%

pana pe …

(detalii in curand)

Aceasta Oferta a expirat.

Restul de plata se va achita pana pe … (detalii in curand).

Aceasta Oferta a expirat.

 +

 

Locurile in acest retreat sunt limitate (20) si se vor ocupa in ordinea platii necesare rezervarii locului, nu in ordinea inscrierilor.

spatiu-scriere

 

In pret sunt incluse:

spatiu-scriere

 • cazarea celor 4 nopti si micul dejun la Cabana Sargetia (clasificare Exceptional-9,5-vezi foto mai jos);
 • transportul cu autocarul (clasificare 4 stele) dus-intors si pe toate traseele intermediare de distante lungi;
 • sesiunile de meditatie, terapie, regresie, eliberare mentala, emotionala, fizica si energetica, de grup, pe parcursul zilelor de Retreat;
 • focul de tabara si petrecerea de final Retreat;
 • intrarile la obiectivele turistice si energetice;
 • starea de bine si compania unor oameni minunati. 

 

Pranzul si cina nu sunt incluse in pret. In functie de programul de desfasurare al deplasarilor pe parcursul Retreatului, cat si in functie de optiunile participantilor, mesele de pranz si cina se vor lua fie la Pensiunea Cotiso ori Popasul Dacilor sau Cabana Sargetia, contra cost. Meniul este foarte gustos (verificat), diversificat, vegetarian implicit, la preturi accesibile.

 

Programul detaliat de desfasurare pentru fiecare zi a Retreatului Theta Healing iti va fi trimis dupa inscriere si achitarea avansului necesar rezervarii locului in Retreat.

CABANA SARGETIA

Satul de Vacanta, Costesti, jud Hunedoara

(scor Booking.com: Exceptional-9,5)

13 km de Sarmizegetusa Regia

spatiuFinalizare plata

spatiuspatiu

 

 

PASUL 1  » Completeaza FORMULARUL DE INSCRIERE in Retreat prezent pe aceasta pagina.

PASUL 2  » Deschide mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

PASUL 3  »  Alege modalitatea prin care vrei sa platesti si efectueaza plata. Poti opta pentru: 

 

 • Transfer bancar (virament bancar/ordin de plata).
 • Plata securizata prin card.

 

 

 

Important!

 

Dupa ce completezi inscrierea in Retreat, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

Daca te razgandesti din diferite motive in urmatoarea perioada, dupa ce ai platit avansul, e potrivit sa stii ca avansul nu este returnabil, decat daca gasesti o persoana interesata sa preia locul rezervat de tine.

 

Mentiuni 

spatiu-scriere

spatiu-scriere

 

 • Acesta este un Retreat terapeutic, nu unul informational sau motivational si functioneza doar pentru personale ce isi asuma responsabilitatea pentru schimbarile pe care si le doresc si, foarte important, se implica in parcursul catre ceea ce isi doresc sa obtina in viata lor. De aceea, imi rezerv dreptul de a selecta participantii acestui retreat.
 • Retreatul Theta Healing este deschis tuturor persoanelor peste varsta majoratului, ce au participat pana in prezent la cel putin un eveniment Theta Healing cu Isabela Georgescu.
 • Recomanda sa ai in vedere faptul ca acest Retreat se desfasoara in zona de munte, traseele montane de dificultate usoara spre medie facand parte din structura acestuia.

 Traseu Retreat Theta Healing 

spatiu-scriere

spatiu-scriere

Plecare: ora 8:00-Bucuresti (zona de N) → Costesti, jud. Hunedoara (Sarmizegetusa)

Sarmizegetusa Regia  → Cetatea dacica Cetatuie Costesti  → Cetatea dacica Costesti-Blidaru  → Templul preoteselor-Fetele Albe

Intoarcere: Costesti, jud. Hunedoara → Manastirea Sinca Veche-Templul Dorintelor, Brasov → Bucuresti.

Sosire: 15 iulie-Bucuresti (zona de N)- aprox. ora 22,00.

 Cu cine?spatiu-scriere

 

Facilitatorul acestui Retreat Theta Healing este Isabela Georgescu, impreuna cu ghizi turistici si specialisti in zone energetice nationale. Isabela Georgescu este Master Trainer si Terapeut & Coach certificat Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA, psiholog, hipnoterapeut, life-coach-expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.


spatiuNu este intamplator faptul ca ai citit aceste informatii pana in acest punct. O voce interioara te-a ghidat sa faci acest lucru. Iar aceasta voce stie bine ca implinirea si fericirea sunt importante pentru tine si pentru toti cei dragi tie. E vocea care stie cine esti cu adevarat in esenta ta si cine poti sa devii. Si totul incepe cu o alegere.

 

 

Tu ce alegi? Eu sunt aici pentru tine.

 

 

Daca esti hotarat/a sa devii un Creator Puternic si de precizie pentru viata ta financiara, intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism si dedicare, te invit sa te inscrii in acest retreat folosind formularul prezent pe aceasta pagina. Pentru si mai multe informatii ma poti contacta pe adresa contact@isabelageorgescu.com.

spatiu

Poti reusi, Orice ar Fi!

 

 Isabela Georgescuuntitled-1untitled-1

You cannot copy content of this page