Scopul Vietii - Isabela Georgescu

SCOPUL VIETII. JOCUL VIETII

De ce ne aflam aici? De ce existi? De ce pe aceasta planeta, intr-un univers atat de vast? De ce acum?

 

Este un subiect care a bantuit si inca bantuieste gandurile multor persoane. De-a lungul veacurilor omenirea a incercat prin diferite forme sa inteleaga de ce se afla aici si care este scopul acestei existente.

 

 

 

 

Raspunsurile au venit fie prin filosofie, fie prin religie, fie prin stiinta, fie prin variate tehnici spirituale. Din fiecare cale au reiesit mai multe raspunsuri dar nici unul nu a fost stabilit ca fiind Adevarul Suprem, cel care sa lamureasca fara niciun dubiu ca asa stau lucrurile. O perspectiva spune ca suntem Iubire, ca suntem o exprimare a divinitatii in manifest, alte perspective sustin ca suntem o intamplare ori ca suntem un rod al creatiei care a fost pedepsit, pentru alte persoane suntem o simulare intr-un calculator si pentru unii suntem aici ca o manifestare inevitabila.

Nu doresc sa invalidez o anumita perspectiva sau sa spun ca doar una este corecta. Fiecare persoana vede acest univers vast dintr-un unghi diferit si ceea ce poate fi valid si poate functiona pentru mine, pentru tine poate sa fie lipsit de sens. De aceea, in continuare aleg sa-ti prezint o perspectiva personala, o posibilitate ca scopul vietii sa fie intr-un anumit fel. Tu vei simti daca rezonezi sau nu cu aceasta perspectiva si nimic nu te retine sa-ti creezi propria perspectiva.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Voi incepe cu un discurs al lui Alan Watts:

 

Imagineaza-ti ca ai avea deplina capacitate da a visa orice iti doresti sa visezi in fiecare noapte. La inceput probabil ca iti vei indeplini orice dorinta in visele tale. Vei avea orice fel de placere pe care o poti concepe. Si dupa cateva nopti in care faci asta ti-ai spune: Oau a fost foarte frumos. Dar acum hai sa avem o surpriza. Hai sa avem un vis care nu e sub controlul meu. In care mi se va intampla ceva ce nu stiu ce va fi. Si vei experimenta asta si cand te vei trezi probabil ca vei spune: Oau…a fost la limita. Dupa aceea ai deveni din ce in ce mai aventuros, ti-ai asuma din ce in ce mai multe riscuri legate de ce vei visa. Si intr-un final, vei visa unde esti acum. Vei visa ca traiesti viata pe care o traiesti acum astazi. Si asta ar fi in infinitatea de optiuni pe care le vei avea…

Sunt de parere ca scopul vietii fiecaruia este bunastarea sufletului. In toate aspectele. Adica sa ne autocunoastem, sa crestem, sa ne dezvoltam, sa evoluam si sa traim in bucurie, armonie, implinire si unitate cu noi si cu Tot Ceea Ce Este. Materializam ceea ce suntem prin a face si intr-un final a avea. Construim un ciclu infinit de experiente prin care ne cunoastem pe noi insine si ne dezvoltam pentru ca procesul de creatie nu a incetat cu geneza, ci este unul in continua desfasurare. Suntem inca in creatie, suntem universul in miscare, suntem Divinitatea in miscare. Fiecare dintre noi isi asuma forme diferite pentru a putea avea perspective diferite asupra a ceea ce suntem, perspective cat mai ample, cat mai complete despre noi insine.

Un exemplu edificator in acest sens este muzica pe care o asculti pentru ceea ce este nu pentru unde ajunge. Muzica nu are un scop final (acea nota sau acel sunet de la final) ci este in sine o experienta care vine traita, ascultata. Daca ar fi fost diferit, toti muzicienii ar face melodii cate mai scurte, ar cauta sa cante cat mai repede. Dar nu… e vorba de traire. La fel si vietile noastre, suntem aici ca sa traim, nu ca sa ajungem intr-un anume punct. Inevitabil vom ajunge sa facem anumite lucruri, ne vom stabili obiective, misiuni si le vom indeplini, dar scopul vietii nu sta in indeplinirea acelor obiective, ci in experienta indeplinirii acelor obiective, in trairea procesului. Unele persoane spun ca scopul vietii ar fi fericirea, dar fericirea este de fapt o stare. O stare care poate fi obtinuta in orice clipa. Aceasta este un atribut cu care ne-am nascut, o pornire din interiorul nostru care este independenta de mediul extern (chiar daca inca pare greu de crezut). Este alegerea noastra cum traim aceasta viata: fericiti sau tristi. Tine de noi cum ne raportam la ceea ce traim.

Multe persoane alearga dupa identificarea propriului scop in viata incat uita sa o mai traiasca. Uita partea cea mai esentiala: sa te bucuri de experienta. Desigur ca nu iti propun sa abandonezi cautarile de autodescoperire si de autodefinire. Dimpotriva, te indemn sa faci asta de fiecare data cand ai ocazia. In schimb, iti propun sa te bucuri de experienta autodescoperirii si autodefinirii. Iti conturezi propriul viitor cu fiecare alegere pe care o faci si fiecare obiectiv indeplinit genereaza la randul sau o serie noua de obiective, o serie noua de posibilitati intr-o spirala evolutiva infinita de experiente.

 

 

Si astfel, creatia nu se va opri vreodata, nu are un punct final. Ea evolueaza in mod continuu si tu vei evolua in mod continuu, vei avea in mod continuu experiente, chiar si atunci cand vei alege sa nu ai o experienta si aceea va fi o experienta. Deci singurul scop in viata care iti ramane, daca este sa alegem unul, este sa traiesti si de ce nu, sa te bucuri de aceasta traire. Sa te minunezi de tot acest angrenaj infinit care contribuie la crearea acestei realitati in care tu, drag suflet, esti co-creator alaturi de noi toti. Desigur ca este usor de zis, dar de facut poate parea difil cateodata. De aceea unul din obiectivele pe care mi le-am ales in aceasta lume, in aceasta spirala evolutiva infinita, pentru acest moment, este sa te ajut sa intelegi cum poti sa iti traiesti viata intr-un mod fericit, constient conectat fiind cu propria ta estenta. Sa iti iei in propriile maini, intr-un mod constient, fraiele vietii, sa iei deciziile care rezoneaza cel mai bine cu ce vrei tu si sa traiesti aceste experiente intr-un mod implinitor.

Si astfel, iti propun un proces de autocunoastere si dezvoltare, prin care te voi ajuta sa gasesti mai usor de ce ai venit aici si traiesti aici, acum. Sa-ti gasesti propriile raspunsuri pentru intrebarile de la inceputul articolului.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

In urma sedintelor :

 

 • Vei restabili legatura cu sufletul tau, cu Sinele tau mai inalt si cu intreaga Sursa a Vietii, cu Energia infinita, Creatoare a Tot Ceea Ce Este, dobandind astfel un sens mult clar al propriei vieti si o intelegere mai profunda a existentei umane;
 • Vei schimba convingerile negative, programele mentale ce te limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina starea ta de bine;
 • Vei vindeca emotiile, totalitatea resentimentelor (vinovatie, apatie, rusine, mandrie, ura, manie, furie, neiertare) si vei vindeca relatiile din trecut ce inca iti afecteaza experientele prezente. Orice incercare de a elimina simptomul fara a lucra la eliminarea cauzei emotionale care a stat la baza producerii lui este inutila, tocmai de aceea, aceasta o etapa este importanta in demersul tau de autocunoastere;
 • Vei dobandi intelegerea sanantoasa si semnificatiile reale ale experientelor prin care treci;
 • Vei evalua in mod obiectiv situatia ta prezenta;
 • Vei integra lectiile si beneficiile”invizibile” din experientele de viata pe care le-ai avut si le ai;
 • Vei elibera blocajele emotionale ce te mentin intr-o inabilitate de a crea;
 • Vei eliberara frici si temeri asociate vietii si propriei identitati;
 • Vei reprograma receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • Vei restaurara increderea in oameni, in lume, in cosmosul personal; scopul, in ultima instanta, este restaurarea eului, imaginea de sine, imaginea despre lume, imaginea despre ceilalti, imaginea despre cum sunt barbatii /femeile/ oamenii;
 • Vei intelege ca aparitia unui conflict in viata ta reprezinta de fapt o oportunitate de a evolua, de a intelege care sunt nevoile si valorile tale;
 • Vei invata cum se analizeaza corect un conflict, cum sa descoperi felul in care contribui la aparitia sau mentinerea acestuia si cum poate fi solutionat;
 • Vei invata cum sa te focusezi exclusiv pe solutiile conflictului, respectandu-te pentru ceea ce esti;
 • Vei analiza obiectivele tale de viata si vei invata cum sa le alegi pe cele portivite pentru tine;
 • Vei invata cum sa alegi cele mai bune mijloace pentru indeplinirea obiectivelor tale;
 • Vei elibera de teama de esec si vei invata cum sa faci fata unuia in mod corect.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Cum sunt toate acestea posibile?

 

Prin Theta Healing.

 

Theta Healing este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la Sursa nelimitata a Vietii, la supraconstientul Universal, la Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, la Forta suprema, la Divinitate, la Creator, sau cum simti tu sa ii spui.

Theta Healing este metoda care ne permite sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- „creierul” Universal- spatiul puterii infinite.

Supraconstientul sau creierul Universal numit si Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, reprezinta  nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala, in toate aspectele vietii.

 

Pe langa toate cele enumerate mai sus, asistenta pe care o primesti de la mine are menirea de a te ajuta sa:

 

 • integrezi bland si fara efort tehnicile utilizate;
 • te adaptezi noilor aspecte ce privesc viata relationala (managementul relatiilor);
 • sa introduci in viata de zi cu zi abilitati de lucru cu tine insuti in vederea obtinerii celor mai bune rezultate.

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Pana cand ne vedem iti propun un mic joc.

 

Cum sa iti descoperi Scopul Vietii in 2 minute?
Asa ca lasa-ti inima sa iti raspunda la urmatoarele intrebari si apoi trage sigur/singura concluziile:

 

1.Cine/Ce esti?

2.Ce iubesti sa faci?

3.Ce ti-ar placea sa faci daca banii nu ar reprezenta un criteriu?

4.Ce ai face daca nu ai avea nici o forma de frica de esec?

5.Care ar fi impactul asupra intregii lumi prin ceea ce ai alege sa faci, in baza raspunsurilor anterioare?

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton 

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page