Seri de vindecare Theta Healing - Isabela Georgescu

SERI DE VINDECARE THETA HEALING

Vrei sa afli cum iti poti imbunatati calitatea vietii tale, a sanatatii tale, a energiei tale si a emotiilor pe care le experimentezi? Vino la Serile de vindecare Theta Healing® sa intalnesti oamenii potriviti, pentru ca tu sa iti duci viata la un alt nivel!

Theta Healing® este cea mai rapida si eficienta modalitate de vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala prin care obtii sanatate, bunastare, fericire, liniste si echilibru, in viata ta. Este tehnica cuantica prin care transformi Imposibilul in Posibil, prin conectarea cu Esenta a ceea ce esti si deschizandu-te catre Sursa infinita a Vietii. Este o tehnica dinamica si speciala de meditatie si coaching, certificata international, cu beneficii dovedite clinic, pentru milioane de oameni din  peste 152 de tari din intreaga lume.

 

Mai multe informatii despre tehnica Theta Healing poti afla citind rubrica Terapia Theta Healing a site-ului.

!!!!3 mai 2017, Bucuresti

!!!!17 mai 2017, Bucuresti

 

ACTIVAREA VINDECATORULUI

INTERIOR

17 iunie 2017, Bucuresti

28 iunie 2017, Bucuresti

.

MAIESTRESTE CONSTIINTA

BANILOR!

12 iulie 2017, Bucuresti

26 iulie 2017, Bucuresti

 

INTIMITATE SI SEXUALITATE.

VINDECARE

13 septembrie 2017, Bucuresti

4 octombrie 2017, Bucuresti

a

MANIFESTAREA

SUFLETULUI PERECHE

spatiu-scriere

 Pentru cine sunt aceste seri de vindecare ?

 

bifa-purpulePentru TOTI cei ce cauta vindecare pentru sufletul si viata lor.

bifa-purpulePentru TOTI cei dornici sa traiasca o viata extraordinara.

bifa-purpulePentru ORICINE este deschis la schimbari pozitive in viata sa.

bifa-purpulePentru ORICINE si-a acceptat natura spirituala, dincolo de corp-minte.

bifa-purpuleAtat pentru cei care cunosc deja aceasta tehnica, cat si pentru cei care se intalnesc abia acum cu aceasta metoda miracol.

 

spatiu-scriere

Precizare:

A nu se confunda spiritualitatea cu religia! Theta Healing nu este o religie, nici o initiere, si nu este afiliata nici unei doctrine religioase. Este compatibila cu oricare din sistemele de credinte religioase.

Chiar daca nu esti sigur/a in ce crezi, Theta Healing tot va functiona!

 

 

Ce vom face in cadrul acestor seri ?

 

Vindecarea corpului Fizic, Psihic (emotional, mental) si Spiritual (energetic, karmic) pentru fiecare participant, in functie de tematica serii. Serile se vor desfasoara pe baza nevoilor personale de vindecare a fiecarui participant in parte si in conformitate cu tema de lucru aleasa.

 

1231

 

spatiu-scriere

Iata doar cateva din cele mimim 25 de Daruri pentru Vindecare ta ce iti vor fi oferite in cadrul acestor seri:

 

sageata-1schimbarea  convingerilor  negative, a programelor  mentale ce ne limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina sanatatea, fericirea si starea de bine;

sageata-1eliberarea blocajelor mentale/ emotionale/ energetice ce mentin bolile si afectiunile in corpul tau;

sageata-1vindecarea  si reintregirea sufletului tau ranit;

sageata-1vindecarea relatiilor cu ceilalti;

sageata-1reprogramarea receptorilor celulari pentru a atrage lucruri positive;

sageata-1echilibrarea PH-ului organismului, echilibrarea nivelului serotoninei si noradrenalinei  (responsabile cu starea ta de bine), echilibrarea emisferelor cerebrale –suportul tau fizic, intern in vindecare.

 

Cand se desfasoara?

 

Indiferent de data sau tematica alese de tine programul de desfasurare al Serilor de Vindecare Theta Healing este:

  • 18,30- 21,30 incluzand o pauza de 20 minute;

 

Unde?

 

Locul de desfasurare iti va fi anuntat pe email/sms cu o saptamana inainte de data serii de vindecare la care te-ai inscris, in baza completarii formularului de participare AICI.

 

2435

 

 

Cat platesc?Contributia Ta in vindecare ta?

0 lei

Pentru ca ne dorim sa venim in ajutorul cat mai multor suflete, in urmatoarea perioada iti oferim orice seara de Vindecare Theta Healing® in mod gratuit.Costul serilor de vindecare va fi achitat inainte de inceperea evenimentului, cand vei primi si documentele fiscale aferente platii tale. In general, valoarea acestui atelier de vindecare prin sesiuni individuale este de 400 lei, iar prin sesiuni de grup este de 200 de lei. 

Cu cine?

 

Coordonatorul serilor de vindecare Theta Healing® este Isabela Georgescu in colaborare cu specialisti certificati terapeuti-coach Theta Healing®, din cadrul  Centrului Theta Life Healing Romania.

Isabela Georgescu este Instructor si Terapeut certificat Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA, Psiholog acreditat, Hipnoterapeut si Life-coach-expert in “Poti reusi, orice ar fi!”. Mai multe informatii poti afla accesand rubrica DESPRE a  site-ului.

 

Unde ma inscriu?

 

Inscrierea se face doar online, completand formularul de inscriere de AICI.

Accesul se face doar pe baza inscrierii tale .

 

Durata?Vor fi cele mai bune 3 ore investite pentru tine

3 ore

Intrarea in sala se realizează cu 30 min inainte de inceperea evenimentului.

Te asteptam la Serile de Vindecare Theta Healing sa primesti si TU miracolul transformational al acestei tehnici ce functioneaza la toate nivelurile vietii- sanatate, viata profesionala, relatii, prosperitate, dezvoltare personala si spiritualitate, dandu-ti puterea de a-ti recrea viata exact asa cum doresti.

 

Cand iti doresti ceva cu adevarat, Universul intreg conspira in favoarea ta.

spatiu-scriere

1231

 

Daca esti interesat/ interesata sa cunosti domeniul Theta Healing mult mai in profunzime, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. Informatii complete privind tehnica Theta Healing gasesti  in rubrica Terapie Theta Healing, cat si navigand in site-ul dedicat acestei tehnici miracol,Theta Life Healing Romania.

Totodata, totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate aici in sectiunea dedicata Evenimentelor, cat si aici, in rubrica Cursurilor Theta Healing.

Pentru si mai multe informatii acceseaza  aici Calendarul complet al evenimentelor.

spatiu-scriere

spatiu1231

spatiuspatiuspatiu

spatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page