Webinar • Cum să îți Recâștigi Dorința Pierdută • 29.09.2022 • Psih. Isabela Georgescu

INTIMITATE ȘI SEXUALITATE

Cum

să îți Recâștigi

Dorința Pierdută ?

 • Webinar Experențial
 • Dedicat Exclusiv Femeilor
 • Psih. Isabela Georgescu

 

 

 • Joi, 29.09.2022
 • Ora 19:00, Online

 260 lei

GRATUIT

Sexul și Intimitatea vin atât de firești și naturale la începutul relației noastre, însă, nu mai este un secret că devin din ce în ce mai complicate sau chiar lipsesc cu desăvârșire pe măsură ce partenerii trec prin viață împreună ca și cuplu. 

Dorințele noastre sexuale reflectă istoriile noastre unice și sunt la fel de originale și variate precum suntem noi ca oameni.

Deja știm că viața intimă grozavă nu vine cu asigurare și garanție pentru nimeni, totuși, de ce atât de multe femei ajung în acest punct al crizei sexuale?

 • De ce din ce în ce mai multe femei se confruntă cu un libido scăzut sau chiar încetează să-și mai trăiască sexualitatea?
 • De ce anume este nevoie pentru tine ca și femeie să vrei să îți dorești din nou intimitate și sexualitate?

Una dintre cele mai importante componente ce transformă o viață sexuală lipsită de împlinire în una grozavă este cunoașterea de sine.

 

Întotdeauna, pentru a rezolva situația dorinței/interesului sexual scăzut (sau lipsă) este important să ne focusam pe ceea ce deturnează femeia de la a se mai deschide spre sexualitate (cauza), și abia mai apoi ce-i declanșează dorința și inițiativa sexuală (soluția).

Pentru că nu poți da RESTART libidoului dacă nu știi ce îl blochează.

Cum

să îți Recâștigi

Dorința Pierdută ?

Ce vei descoperi prin Webinarul  Intimitate și Sexualitate 

Cum să îți recâștigi dorința pierdută:

 • Care sunt principalii factori ce mențin lipsa dorinței pentru sexualitate la femei?
 • Cum poți să identifici cauzele tale specifice ce te opresc din a simți dorință și atracție sexuală față de partenerul tău?
 • Care sunt cele mai întâlnite 8 programe mentale limitative subconștiente ce blochează manifestarea intimității, alterând astfel nivelul dorinței tale sexuale?
 • Ce să faci ca să vrei intimitate și sexualitate din nou?
two beautiful young woman in summer dresses outdoors at sunset

Ce mai primești prin Webinarul Intimitate și Sexualitate

Cum să îți recâștigi dorința pierdută:

✓  1 Exercițiu profund de explorare a cauzelor emoționale ce te opresc din a mai simți dorință și atracție sexuală față de partenerul tău.

✓  1 Exercițiu meditativ de dizolvare a blocajelor energetice de la nivelul corpului tău fizic ce te determină să eviți/respingi intimitatea și sexualitatea.

✓  Sesiune meditație – descărcări energetice – pentru upgradarea subconștientului tău, astfel încât să te poți deschide către un nivel superior al sexualității tale.

✓  1 Instrument maxim de valoros pentru evaluarea și măsurarea concretă a principalilor factori specifici ce-ți afectează calitatea dorinței/interesului tău sexual și care este soluția concretă pentru situația cu care te confrunți, pentru o viață sexuală plină de împlinire și pasiune – resursă instrument de evaluare transmisă gratuit în format pdf la finalul Webinarului tuturor participantelor.

close up of woman hands holding yeloow flower outdoors

Dorința sexuală a femeii nu este un impuls biologic precum foamea sau setea, ci este o emoție elevată influențată de tot felul de aspecte. 

Și, totuși, care sunt principalii factori ce mențin lipsa dorinței pentru sexualitate la femei?

Dorința sexuală a femeii este asemeni unui sistem motivațional.

La un moment dat, pe parcursul majorității relațiilor intime, femeia proiectează inconștient asupra partenerului său sentimente și așteptări care își au originea în experiențele ei timpurii.

Așa că, a discerne adevăratele tale dorințe sexuale și a înțelege ce înseamnă ele este o adevărată formă de vindecare și evoluție umană.

Cum poți să identifici cauzele ce te opresc din a mai simți dorință și atracție sexuală față de partenerul tău?

Pentru marea majoritatea femeilor intimitatea emoțională este un precursor necesar al intimității sexuale.

Însă, care sunt cele mai întâlnite 8 programe mentale limitative subconștiente ce blochează manifestarea intimității, alterând astfel nivelul dorinței tale sexuale?

Este un lucru real că mai întâi este important să vrei sex înainte de a putea să simți atracție și dorință sexuală.

Așa că, ce să faci ca să vrei intimitate și sexualitate din nou?

Toate acestea sunt întrebări la care vei găsi răspunsul în Webinarul Intimitate și Sexualitate

Cum să îți recâștigi dorința pierdută 

Joi, 29.09.2022, Ora 19:00 • Online

Webinarul este o experiență aprofundată, la obiect, de minim 2 ore și jumătate, ce acoperă ceea ce ai nevoie să știi pentru a da pe mai departe Restart dorinței și interesului tău pentru sexualitate.

 

Webinarul te ajută indiferent dacă în prezent ești într-o relație sau nu.

 

Conceptul de sexualitate abordat prin acest Webinar privește interacțiunea umană dincolo de interacțiunea fizică propriu zisă și se referă la sexualitatea trăită în fizic, dar prin inimă, sexualitatea fiind sălașul puterii noastre divine ca și femei, centrul prin care se exprimă forța creatoarea a vieții.

two beautiful young woman in summer dresses outdoors at sunset

 Webinarul Intimitate și Sexualitate

Cum să îți recâștigi dorința pierdută 

este pentru tine dacă:

✓ Ai preocupări legate de descreșterea (sau chiar lipsa) dorinței tale pentru sexualitate și intimitate.

✓ Te-ai regăsit de multe ori evitând sexul și intimitatea cu partenerul tău; eventual ideea de sex cu partenerul se simte chiar stresantă și presantă.

✓ Ești interesată să înțelegi cum gândurile și convingerile tale afectează felul în care simți despre sex.

✓ Știi că este necesar ca lucrurile să se schimbe în interiorul tău pentru că viața ta intimă să se îmbunătățească și să simți dorință/interes/atracție sexuală din nou.

✓ Vrei să dai un restart vieții tale sexuale și ești în căutare de soluții ce țin de vindecarea și evoluția ta.

Joi, 29.09.2022, Ora 19:00 • Online

Cine sustine Webinarul  Intimitate și Sexualitate 

Cum să îți recâștigi dorința pierdută: 

Isabela Georgescu este Master & Certificate of Science în Theta Healing, Trainer certificat internațional și Coach Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA, Psiholog, Hipnoterapeut și Performance Coach-Expert în “Poți reuși, orice ar fi!”, autoare a Programului de Terapie și Coaching “Sexualitate Feminină. Vindecare și Transformare”.

IMG_2376

Știu că poate este o topică curajoasa pentru multe femei, însă intenția mea este să dizolv barierele și să încurajez o viață armonioasă cu adevărat, să sprijin femeile în a dobândi atitudini sănătoase și echilibrate față de sexualitate, recunoscându-i valoarea ca experiență vindecătoare și plină de semnificație, precursoare evoluției fiecăreia dintre noi.

Ne așteptăm ca dorința sexuală să apară în mod natural, fără să gândim sau să învățăm despre cum să o și cultivăm în viețile noastre.

Dacă nu ne înțelegem adevăratele noastre dorințe, ne putem pierde cu ușurință în întuneric.

Acordă-ți permisiunea de a te descoperi cu adevărat.

Isabela Georgescu

Joi, 29.09.2022, Ora 19:00 • Online

 Webinarul  Intimitate și Sexualitate 

Cum să îți recâștigi dorința pierdută

NU este pentru tine daca:

☓ Consideri că singura persoana responsabilă pentru lipsa dorinței tale sexuale este doar partenerul tău și nimic mai mult.

☓ Nu ești dispusă sau pregătită să te uiți mai în profunzime la cauzele mentale și emoționale de la nivelul subconștientului tău ce îți blochează libidoul.

☓ Consideri că abordarea sexualității tale contravine valorilor tale și că sexul trebuie să rămână învăluit în tăcere și neexplorare.

☓ Nu ești interesată să vrei mai multă intimitate și sexualitate în viață ta.

Disclaimer:

Acest Webinar este o experiență terapeutică ce nu implică ritualuri/ inițieri, nu presupune expunerea zonelor intime și nu implică interacțiuni/atingeri fizice intime.

Webinarul nu reprezintă un dispozitiv medical, nu poate înlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Recomand ca orice formă de tratament medical să nu fie întrerupt decât la recomandarea și aprobarea unui medic specialist. Responsabilitatea privind maniera în care sunt folosite și aplicate informațiile oferite în cadrul Webinarului revine exclusiv participantelor.

You cannot copy content of this page