tabere final - Isabela Georgescu


TABERE DE AUTOCUNOASTERE SI VINDECARE MENTALA, EMOTIONALA SI FIZICA

linie-spatiu

Regaseste-te in Super Fiinta care esti cu Adevarat in mijlocul naturii!

 

Anul acesta iti propunem 2 tabere in care sa iti conduci  Esenta spre “Acasa”, spre Fericire, spre a integra Noul Sine interior. In functie de disponibilitatea ta de timp, te invitam sa alegi programul de autocunoastere, vindecare si eliberare cel mai potrivit pentru tine:

 20-21-22 iunie 2017

3 zile, 2 nopti

In perioada Solstitiului de Vara

spatiu-scriere

SFINX-BABELE-PESTERA IALOMITEI-

GURA DE RAI

21-22-23-24 septembrie 2017

4 zile, 3 nopti

In perioada Echinoctiului de Toamna

spatiu-scriere

SARMIZEGETUSA REGIA-BLIDARU-

COSTESTI-FETELE ALBE

spatiu-scriere

 

2017 este un timp potrivit pentru a finaliza  autocunoasterea, eliberarea, vindecarea interioara si pentru a aduce toate aspectele, legate de Sinele nostru, la cel mai inalt nivel ce poate fi conceput. Este timpul sa ne ocupam de noi insine. Sarcina noastra este de a ne reuni cu toate celelalte aspecte ale Sinelui noastru, traversand notiunea de timp-spatiu si zavorand armele, in sfarsit, pentru a impartasi Acceptarea si Pacea cu Sine si cu ceilalti.

Solstitiul de vara si echinoctiul de toamna sunt momente cand se deschid cerurile, lumina divina coboara maiestuos, din abundenta peste pamant, implinind inca o data menirea sa absoluta, de a ilumina caminul nostru fizic, marea nostra familie de fiinte. De milioane de ani suntem conectati cu o precizie uimitoare la marea energie universala din centrul galaxiei noastre si astfel ajutati, ne acordam cu noi insine, transformandu-ne in fiinte mai constiente, elevate, implinite, in acord cu ceea ce sunt cu adevarat. In aceste zile  exceptionale putem accede la Sinele nostru superior, prin meditatie, focalizare si putem primi informatii superioare cu rol esential in viata noastra, prin deconectarea de la automatismele umane cotidiene si prin conectare directa cu natura.
Am ales sa desfasuram aceste tabere in centre puternice din punct de vedere energetic ale tarii noastre. Aceste zone au fost indelung studiate de multi cercetatorii romani si straini si dupa toate masuratorile s-a constatat ca sunt unele din zonele cele  mai puternice energetic de pe planeta, cu un rol foarte important in energetica planetara si in evolutia spirituala a omenirii.

 

Conditii prealabile pentru a participa la Taberele de Autocunoastere si Vindecare: nici una.spatiu-scriere

Daruieste-ti un alt fel de timp liber pentru tine, intr-o companie elevata, de calitate, interior si exterior, in maretia naturii, alaturi de oameni minunati.

 

1231

spatiu-scriere

spatiu-scriere

Tabara Sarmisegetuza Regia–Blidaru-CostestiI-Fetele Albe

spatiu-scriere

4 zile, 3 nopti-21-22-23-24 septembrie 2017

Echinoctiul de Toamna

“La Sarmisegetusa omul are sansa de a scoate din adancul sufletului sau ceea ce nu are ce cauta acolo, de a afla ce tinte trebuie sa atinga pentru a face pasi pe calea evolutiei sale. La Sarmisegetusa te purifici si te pregatesti sa repari ceea ce nu a fost corect in gandurile, sentimentele si actiunile tale din trecut. Reparam ceea ce am stricat.

La Costesti, la Cetatuie, este locul unde ti se ofera hrana informationala inalta, locul unde te ”inteleptesti”. Acolo afli ceea ce trebuie sa stii ca sa poti face ceea ce trebuie. Vechea cetate de scaun a lui Burebista, de pe vremea primelor sale intalniri cu Deceneu, reprezinta locul unde s-a nascut ideea unirii dacilor. Acesta este locul unde Deceneu i-a impartasit marelui Burebista planul sau de ridicare a dacilor si a Daciei.

spatiu-scriere

De acolo a inceput povestea uluitoare a marilor sanctuare terasate de la Sarmisegetusa Regia, acea veritabila minune mondiala, care abia acum incepe sa isi desvaluie secretele in fata mintilor insetate de cunoastere si a sufletelor tanjind dupa balsamul infiorator si inaltator al spiritualitatii naturale a dacilor.

Apogeul periplului prin zona sacra a Daciei il atingi dupa ce treci proba ascensiunii, pe drumul catre cetatea Blidaru, singura fortareata a dacilor necucerita de romani. Drumul dificil, dar posibil, ii sperie pe multi, dar avantul lor ar fi inzecit sau insutit, daca ar stii ca sus, in cetatea Blidaru, au sansa de a patrunde in Antecamera Divinitatii, acolo unde sfintii, Ierarhiile Divine, Entitatile de Lumina, coboara pana la cutezatorii muritori care au curajul sa acceada acolo. Orice intrebare rostita acolo si-a primit raspunsul. Orice problema pentru care s-a solicitat solutie s-a rezolvat. Orice solicitare de ajutor a fost aprobata cu promptitudine si totala bunavointa.

Si totul se desfasoara firesc, natural, discret, fara nimic spectaculos, doar sufletul si spiritul celui ajuns acolo avand parte de toate desfatarile si bunatatile inaltatoare pentru un om care vrea sa fie mai bun si mai aproape de Dumnezeu.
Orice om pleaca de acolo cu o stare pe care o va prelungi atat de mult pe cat de puternic si-a deschis sufletul”.

(Alexandru Nicolici, nicolici.blog.com)

 

 

1231
spatiu-scriereCe vom face in aceasta tabara?

spatiu-scriere

 

bifa-purpulesesiuni Theta Healing de curatare/ purificare/ vindecare individuala si de grup;

bifa-purpulesesiune pentru activarea programelor interioare de regenerare si revitalizare completa, integrata, pentru activarea cromozomilor tineretii, vitalitatii si pentru curatarea si activarea ADN-ului pana la Sursa pentru toti cei prezenti;

bifa-purpulesesiuni meditatii de accesare a informatiilor benefice, de comunicari de la fiintele de lumina ale locurilor si initierile locurilor;

bifa-purpulesesiuni regresii de grup in planuri anterioare plecand de la trairile personale si conectarea cu vibratia locurilor;

bifa-purpulediscutii dinamice de autocunoastere si dezvoltare personala pe parcursul deplasarii;

bifa-purpulemeditatii la propunerea membrilor grupului, plecand de la trairile personale si de la conectarea cu vibratia locurilor

bifa-purpulerelaxare, distractie, voie buna si vizitare obiective spirituale si turistice.

spatiu-scriere

spatiu-scriere

324

spatiu-scrierespatiu-scriereCum ma ajuta aceasta tabara?

spatiu-scriere

Iata doar cateva din Darurile pentru Vindecare ta ce iti vor fi oferite in cadrul acestei tabere:

sageata-1schimbarea  convingerilor  negative, a programelor  mentale ce ne limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina sanatatea, fericirea si starea de bine;

sageata-1eliberarea blocajelor mentale/ emotionale/ energetice ce mentin bolile si afectiunile in corpul tau;

sageata-1vindecarea  si reintregirea sufletului tau ranit;

sageata-1vindecarea relatiilor cu ceilalti;

sageata-1reprogramarea receptorilor celulari pentru a atrage lucruri positive;

sageata-1echilibrarea PH-ului organismului, echilibrarea nivelului serotoninei si noradrenalinei  (responsabile cu starea ta de bine), echilibrarea emisferelor cerebrale –suportul tau fizic, intern in vindecare.

 

 

1231

spatiu-scriere

Investitia ta?

spatiu-scriere

 

Tabara Sarmisegetuza Regia–Blidaru-Costesti-Fetele Albe

4 zile, 3 nopti- 21-22-23-24 septembrie 2018– Echinoctiul de Toamna

spatiu-scriere

 

  • 1100 lei/ persoana in camera dubla (10 locuri disponibile)
  • 1020 lei/ persoana in camera tripla (6 locuri disponibile)
  • 950 lei/ persoana in camera cvadrupla (4 locuri disponibile)

 

Locuri disponibile: 20

 

In pret sunt incluse:

spatiu-scriere

  • cazarea si  micul dejun  la Cabana Sargetia (vezi foto mai jos);
  • transportul cu autocarul (clasificare peste 3 stele) dus-intors si pe toate traseele intermediare de distante lungi;
  • sesiunile de meditatie, terapie, regresie, eliberare mentala, emotionala, fizica si energetica, de grup, pe parcursul zilelor de tabara;
  • ghidul pentru obiectivele turistice si spirituale/energetice ale zonelor;
  • starea de bine si compania unor oameni minunati. 

 

Pranzul si cina nu sunt incluse in pret.

Programul detaliat de desfasurare al Taberei il vei primi pe e-mail dupa completarea formularului de inscriere de AICI.

Cazare

 

CABANA SARGETIA

Satul de Vacanta, Costesti, jud Hunedoara

(scor Booking.com: Superb-9,4)

13 km de Sarmizegetusa Regia

 

1231

 

spatiu-scriereCum platesc ?

spatiu-scriere

Costul taberei se plateste in lei, in contul aferent centrului, astfel:

Avansul de 50% necesar rezervarii locului tau pana pe data de 20 august  2017.

Restul de 50% se va achita in ziua plecarii, cand vei primi si documentele fiscale aferente platii integrale.

 

Pentru ca inscrierea ta sa fie completa sunt necesare atat completarea acestui formular cat si efectuarea ulterioara a platii avansului.

Informatiile si detaliile bancare necesare platii le vei primi prin e-mail, dupa trimiterea formularului de inscriere completat.

Locurile se vor ocupa in ordinea achitarii avansului pentru rezervarea locului in tabara.

 

Daca te razgandesti din diferite motive personale, este potrivit sa stii ca dupa data de 1 septembrie avansul NU mai este returnabil!

spatiu-scriere

1231

 

Unde ma inscriu?

spatiu-scriere

Inscrierea se face doar online, completand formularul de inscriere de AICI, pana la data de 1 august.

 

Cu cine?

spatiu-scriere

 

Coordonatorul  acestor programe este Isabela Georgescu, impreuna cu ghizi turistici si specialisti in zone energetice nationale.

Isabela Georgescu este trainer si terapeut-coach certificat Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA, psiholog, hipnoterapeut, life-coach-expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Mai multe despre Isabela Georgescu poti afla rasfoind rubrica DESPRE a acestui site.

 

Important!

 

Aceasta Tabera de Autocunoastere, Vindecare si Eliberare este deschisa tuturor persoanelor interesate de propria vindecare/evolutie  mentala, emotionala, fizica si spirituala, peste varsta majoratului.

Recomandam sa ai in vedere si faptul ca aceste tabere se desfasoara in zona de munte, traseele montane facand parte din structura acestor tabere.

 

1231

spatiu-scriere

Daca esti interesat/ interesata sa cunosti domeniul Theta Healing mult mai in profunzime, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. Informatii complete privind tehnica Theta Healing gasesti  in rubrica Terapie Theta Healing, cat si navigand in site-ul dedicat acestei tehnici miracol,Theta Life Healing Romania.

Totodata, totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate aici in sectiunea dedicata Evenimentelor, cat si aici, in rubrica Cursurilor Theta Healing.

Pentru si mai multe informatii acceseaza  aici Calendarul complet al evenimentelor.

spatiu-scriere

spatiu1231

spatiuspatiuspatiu

spatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

PROGRAMARE

SESIUNE INDIVIDUALA

0732.493.253

Sunt de acord cu termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Citeste aici politica privind protectia datelor cu caracter personal.


ULTIMELE ARTICOLE