tabere final - Isabela Georgescu

RETREAT THETA HEALING

 

AUTOCUNOASTERE & VINDECARE MENTALA, EMOTIONALA, FIZICA SI SPIRITUALA

Regaseste-te in super fiinta care esti cu adevarat in mijlocul naturii! Te invit cu bucurie intr-unul din retreat-urile mele dragi, sa iti conduci esenta spre “Acasa”, spre fericire, spre a integra si manifesta pe deplin noul Sine interior.

IMPLINIREA VIETII PRIN VINDECAREA RELATIILOR!

5 zile, 4 nopti

(Detalii in curand)

TOATE LOCURILE PENTRU ACEST RETREAT S-AU OCUPAT

spatiu-scriere

sarmisegetuza

SARMIZEGETUSA REGIA-BLIDARU-COSTESTI-FETELE ALBE

spatiu-scriere

Traim in aceasta perioada un timp accelarat deschis catre Autocunoastere, Eliberare si Vindecare interioara ampla, un timp potrivit pe deplin in a aduce toate aspectele legate de Sinele nostru, la cel mai inalt nivel ce poate fi conceput in plan fizic. Si da, este timpul sa ne ocupam de noi insine. Responsabilitatea noastra este de a ne reuni cu toate celelalte aspecte ale Sinelui noastru, traversand notiunea de timp-spatiu si dizolvand “armele” neajunsurilor si dizarmoniilor, pentru a impartasi Acceptarea si Pacea cu Sine si cu ceilalti.

 

Echinoctiul de toamna este un moment cand se deschid cerurile, energia de vibratia cea mai inalta coboara maiestuos, din abundenta peste pamant, implinind inca o data menirea sa absoluta, de a ilumina caminul nostru fizic, marea nostra familie de fiinte. De milioane de ani suntem conectati cu o precizie uimitoare la marea energie universala din centrul galaxiei noastre si astfel ajutati, ne acordam cu noi insine, transformandu-ne in fiinte mai constiente, elevate, implinite, in acord cu ceea ce suntem cu adevarat. In aceste zile  exceptionale putem accede la Sinele nostru Superior, prin meditatie, focalizare si putem primi informatii superioare cu rol esential in viata noastra, prin deconectarea de la automatismele umane cotidiene si prin conectare directa cu natura.

Am ales sa desfasor aceste tabere in centre puternice din punct de vedere energetic ale tarii noastre. Aceste zone au fost indelung studiate de multi cercetatorii romani si straini si dupa toate masuratorile s-a constatat ca sunt unele din zonele cele mai puternice energetic de pe planeta, cu un rol foarte important in energetica planetara si in evolutia spirituala a omenirii.

 

Cine poate participa? Oricine a participat pana in prezent la cel putin un eveniment Theta Healing cu Isabela Georgescu.

spatiu-scriere

spatiu-scriereRETREAT THETA HEALING SARMISEGETUZA REGIA

IMPLINIREA VIETII PRIN VINDECAREA RELATIILOR

spatiu-scriere

spatiu-scriere

5 zile, 4 nopti

Echinoctiul de toamna

(Detalii in curand)

“La Sarmisegetusa omul are sansa de a scoate din adancul sufletului sau ceea ce nu are ce cauta acolo, de a afla ce tinte trebuie sa atinga pentru a face pasi pe calea evolutiei sale. La Sarmisegetusa te purifici si te pregatesti sa repari ceea ce nu a fost corect in gandurile, sentimentele si actiunile tale din trecut. Reparam ceea ce am stricat.

La Costesti, la Cetatuie, este locul unde ti se ofera hrana informationala inalta, locul unde te ”inteleptesti”. Acolo afli ceea ce trebuie sa stii ca sa poti face ceea ce trebuie. Vechea cetate de scaun a lui Burebista, de pe vremea primelor sale intalniri cu Deceneu, reprezinta locul unde s-a nascut ideea unirii dacilor. Acesta este locul unde Deceneu i-a impartasit marelui Burebista planul sau de ridicare a dacilor si a Daciei.

spatiu-scriere

De acolo a inceput povestea uluitoare a marilor sanctuare terasate de la Sarmisegetusa Regia, acea veritabila minune mondiala, care abia acum incepe sa isi dezvaluie secretele in fata mintilor insetate de cunoastere si a sufletelor tanjind dupa balsamul infiorator si inaltator al spiritualitatii naturale a dacilor.

Apogeul periplului prin zona sacra a Daciei il atingi dupa ce treci proba ascensiunii, pe drumul catre cetatea Blidaru, singura fortareata a dacilor necucerita de romani. Drumul dificil, dar posibil, ii sperie pe multi, dar avantul lor ar fi inzecit sau insutit, daca ar stii ca sus, in cetatea Blidaru, au sansa de a patrunde in Antecamera Divinitatii, acolo unde sfintii, Ierarhiile Divine, Entitatile de Lumina, coboara pana la cutezatorii muritori care au curajul sa acceada acolo. Orice intrebare rostita acolo si-a primit raspunsul. Orice problema pentru care s-a solicitat solutie s-a rezolvat. Orice solicitare de ajutor a fost aprobata cu promptitudine si totala bunavointa.

Si totul se desfasoara firesc, natural, discret, fara nimic spectaculos, doar sufletul si spiritul celui ajuns acolo avand parte de toate desfatarile si bunatatile inaltatoare pentru un om care vrea sa fie mai bun si mai aproape de Dumnezeu.
Orice om pleaca de acolo cu o stare pe care o va prelungi atat de mult pe cat de puternic si-a deschis sufletul”. (Alexandru Nicolici)

 

Ce vom face in acest retreat?

spatiu-scriere

 

 

bifa-purpulesesiuni Theta Healing de curatare/purificare/vindecare de grup, acordate pe tema retreat-ului Implinirea Vietii prin Vindecarea Relatiilor.

 

bifa-purpulesesiune pentru activarea programelor interioare de regenerare si revitalizare completa, integrata, pentru activarea cromozomilor tineretii, vitalitatii si pentru curatarea si activarea ADN-ului pana la nivel de sursa pentru toti cei prezenti, acordate pe tema retreat-ului;

 

bifa-purpulesesiuni meditatii de accesare a informatiilor benefice, de comunicari de la fiintele de lumina ale locurilor si initierile locurilor, acordate pe tema retreat-ului;

 

bifa-purpulesesiuni regresii de grup in planuri anterioare plecand de la trairile personale si conectarea cu vibratia locurilor;

 

bifa-purpulediscutii dinamice de autocunoastere si dezvoltare personala pe parcursul deplasarii, acordate pe tema retreat-ului;

 

bifa-purpulemeditatii la propunerea membrilor grupului, plecand de la trairile personale si de la conectarea cu vibratia locurilor;

 

bifa-purpulerelaxare, distractie, voie buna si vizitare obiective spirituale si turistice.

spatiu-scriere

spatiu-scriere

324

Cum ma ajuta aceast retreat?

spatiu-scriere

spatiu-scriere

Iata doar cateva din darurile pentru vindecare relatiilor tale ce iti vor fi oferite in cadrul acestui retreat:

spatiu-scriere

sageata-1schimbarea convingerilor negative, a programelor mentale ce te limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina fericirea si armonia relatiilor tale;

 

sageata-1eliberarea blocajelor mentale/emotionale/energetice ce mentin dizarmoniile in relatiile tale sau poate chiar afectiuni in corpul tau;

 

sageata-1vindecarea si reintregirea sufletului tau din relatiile esuate;

 

sageata-1vindecarea relatiilor din prezent;

 

sageata-1reprogramarea receptorilor tai celulari pentru a atrage lucruri pozitive, armonioase in viata ta relationala si nu numai;

 

sageata-1echilibrarea PH-ului organismului, echilibrarea nivelului serotoninei si noradrenalinei (responsabile cu starea ta de bine), echilibrarea emisferelor cerebrale –suportul tau fizic, intern in vindecare.

spatiu-scriereInvestitia ta?

spatiu-scriere

spatiu-scriereRETREAT THETA HEALING SARMISEGETUZA REGIA

IMPLINIREA VIETII PRIN VINDECAREA RELATIILOR

spatiu-scriere

spatiu-scriere

5 zile, 4 nopti

Echinoctiul de toamna

(Detalii in curand)

TOATE LOCURILE PENTRU ACEST RETREAT S-AU OCUPAT

GOLD

CAMERA TRIPLA

A

720 lei

A

778 lei

+

1450 lei

A

RETREAT THETA HEALING

A

A

Reprezentand PLATA INTEGRALA a retreatului, 

avand 1 loc cazare in camera tripla.

Valabil pentru inscrierea si achitarea avansului de 50%

dupa data de …

(detalii in curand)

 

Restul de plata se va achita pana la … (detalii in curand).

Aceasta Oferta a expirat.

 +

GOLD

CAMERA DUBLA

A

720 lei

A

778 lei

+

1700 lei

A

RETREAT THETA HEALING

A

A

Reprezentand PLATA INTEGRALA a retreatului,

avand 1 loc cazare in camera dubla.

Valabil pentru inscrierea si achitarea avansului de 50%

dupa data de …

(detalii in curand)

Aceasta Oferta a expirat.

Restul de plata se va achita pana la … (detalii in curand).

Aceasta Oferta a expirat.

 +

Locurile in acest retreat sunt limitate (23) si se vor ocupa in ordinea platii necesare rezervarii locului, nu in ordinea inscrierilor.

Sunt disponibile 14 locuri in camera dubla si 9 locuri in camera tripla.

spatiu-scriere

 

In pret sunt incluse:

spatiu-scriere

 • cazarea celor 4 nopti si micul dejun la Cabana Sargetia (vezi foto mai jos);
 • transportul cu autocarul (clasificare peste 3 stele) dus-intors si pe toate traseele intermediare de distante lungi;
 • sesiunile de meditatie, terapie, regresie, eliberare mentala, emotionala, fizica si energetica, de grup, pe parcursul zilelor de retreat;
 • ghidul pentru obiectivele turistice si spirituale/energetice ale zonelor;
 • focul de tabara si petrecerea de final retreat;
 • intrarile la obiectivele turistice si energetice;
 • starea de bine si compania unor oameni minunati. 

 

Pranzul si cina nu sunt incluse in pret. In functie de programul de desfasurare al deplasarilor pe parcursul retreatului, cat si in functie de optiunile participantilor, mesele de pranz si cina se vor lua fie la Pensiunea Cotiso ori Popasul Dacilor sau Cabana Sargetia, contra cost. Meniul este foarte gustos (verificat), diversificat, vegetarian implicit, la preturi accesibile.

 

Programul detaliat de desfasurare pentru fiecare zi a Retreatului Theta Healing iti va fi trimis dupa inscriere si achitarea avansului necesar rezervarii locului in retreat.

CABANA SARGETIA

Satul de Vacanta, Costesti, jud Hunedoara

(scor Booking.com: Superb-9,4)

13 km de Sarmizegetusa Regia

spatiuFinalizare plata

 

spatiuspatiu

TOATE LOCURILE PENTRU ACEST RETREAT S-AU OCUPAT

spatiu

 

PASUL 1  » Completeaza FORMULARUL DE INSCRIERE in retreat prezent pe aceasta pagina.

PASUL 2  » Deschide mailul ce contine confirmarea inregistrarii tale in retreat si detaliile necesare finalizarii platii.

PASUL 3  »  Alege modalitatea prin care vrei sa platesti si efectueaza plata. Poti opta pentru: 

 

 • Transfer bancar (virament bancar/ordin de plata).
 • Plata securizata prin card.

 

 

mobilpay

 

 

Important!

 

Dupa ce completezi inscrierea in retreat, vei primi in mod automat pe email confirmarea inscrierii tale si detaliile necesare finalizarii platii.

Daca nu primesti aceste informatii in sectiunea inbox/primary (casuta principala), te rugam sa verifici si in folderul spam, social sau promotion a mailului tau.

Daca te razgandesti din diferite motive in urmatoarea perioada, dupa ce ai platit avansul, e potrivit sa stii ca avansul nu este returnabil, decat daca gasesti o persoana interesata sa preia locul rezervat de tine.

 

Mentiuni 

spatiu-scriere

spatiu-scriere

 

 • Acesta este un retreat terapeutic, nu unul informational sau motivational si functioneza doar pentru personale ce isi asuma responsabilitatea pentru schimbarile pe care si le doresc si, foarte important, se implica in parcursul catre ceea ce isi doresc sa obtina in viata lor. De aceea, imi rezerv dreptul de a selecta participantii acestui retreat.
 • Retreatul genereaza rezultate exceptionale si functioneaza indiferent daca esti sau nu intr-o relatie in prezent.
 • Retreatul Theta Healing este deschis tuturor persoanelor peste varsta majoratului, ce au participat pana in prezent la cel putin un eveniment Theta Healing cu Isabela Georgescu.
 • Recomanda sa ai in vedere faptul ca acest retreat se desfasoara in zona de munte, traseele montane de dificultate usoara spre medie facand parte din structura acestui retreat.

spatiu-scrierespatiu-scriere Vizitare & Explorare obiective istorice si energetice

spatiu-scriere

 

Sesiunile de grup aferente Retreatului Theta Healing, avand tema Implinirea Vietii prin Vindecarea Relatiilor, se vor desfasura pe parcursul celor 5 zile, in energetica zonei si anume:

 

• Cetatea dacica Sarmizegetusa Regia

• Cetatea dacica Cetatuie Costesti

• Cetatea dacica Costesti-Blidaru

• Templul preoteselor-Fetele Albe

• Manastirea Șinca Veche (la intoarcere).

 

Pentru obiectivele istorice si energetice, ghidul specializat in arheologie ezoterica ce va insoti grupul, va oferi pe parcursul taberei informatii specializate privind istoria, functiile specifice ale sanctuarelor dacice cat si detalii privind modul de lucru cu Sine pentru purificare si dezvoltarea potentelor personale, in aceste spatii.

 

Programul retreatului detaliat pe zile iti va fi trimis dupa completarea acestui formularului de inscriere si achitarea avansului necesar rezervarii locului.

spatiu-scrierespatiu-scriere

 Traseu Retreat Theta Healing 

spatiu-scriere

spatiu-scriere

Plecare: ora 7,30- Bucuresti (zona de N) → Costesti, jud. Hunedoara (Sarmizegetusa)

Sarmizegetusa Regia  → Cetatea dacica Cetatuie Costesti  → Cetatea dacica Costesti-Blidaru  → Templul preoteselor-Fetele Albe

Intoarcere: Costesti, jud. Hunedoara → Manastirea Sinca Veche, Brasov → Bucuresti.

Sosire: Bucuresti (zona de N)- aprox. ora 21,00.

 Cu cine?spatiu-scriere

 

Facilitatorul acestui Retreat Theta Healing este Isabela Georgescu, impreuna cu ghizi turistici si specialisti in zone energetice nationale. Isabela Georgescu este trainer si terapeut-coach certificat Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge USA, psiholog, hipnoterapeut, life-coach-expert in “Poti reusi, orice ar fi!”. Mai multe despre Isabela Georgescu poti afla rasfoind rubrica DESPRE a acestui site.

 


spatiuNu este intamplator faptul ca ai citit aceste informatii pana in acest punct. O voce interioara te-a ghidat sa faci acest lucru. Iar aceasta voce stie bine ca implinirea si fericirea sunt importante pentru tine si pentru toti cei dragi tie. E vocea care stie cine esti cu adevarat in esenta ta si cine poti sa devii. Si totul incepe cu o alegere.

 

 

Tu ce alegi? Eu sunt aici pentru tine.

 

 

Daca esti hotarat/a sa iti duci relatiile la un nivel superior de evolutie si implinire, intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism si dedicare, te invit sa te inscrii in acest retreat folosind formularul prezent pe aceasta pagina. Pentru si mai multe informatii ma poti contacta pe adresa contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTotodata, te astept si pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-butonSunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

 

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!spatiu

spatiuspatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page