Rubrica Hipnoza - Isabela Georgescu

TERAPIE PRIN HIPNOZA

Ce este terapia prin Hipnoza?

 

Vreau sa-ti spun inca de la inceput ca hipnoza este un fenomen normal si ca si tu traiesti in viata cotidiana stari asemanatoare cu transa hipnotica. Gandeste-te doar la cum te simti atunci cand esti cufundat total in lectura unei carti captivante. Sau…….(citeste mai departe)

Ce trateaza Hipnoza?

 

Oricare ar fi dificultatile pe care le vezi in fata ta si oricare ar fi suferintele pe care le traiesti acum, o solutie simpla si eficienta pentru a te linisti si pentru a te vindeca este hipnoterapia. Avandu-ma alaturi in calitate de ghid, ajutor si hipnoterapeut……..(citeste mai departe)

10 mituri despre Hipnoza

 

Realitatea este ca atunci cand se afla in starea de hipnoza, nimeni nu doarme si cu atat mai mult nu-si pierde cunostinta. Mai mult, in stare de transa oamenii devin mai constienti de lucrurile care se intampla in jurul lor, deoarece toate cele cinci simturi ………(citeste mai departe)

Unde nu este indicata Hipnoza?

 

Este contraindicata hipnoza pentru persoanele care sufera de psihoze sau de personalitati multiple, deoarce acestea se afla deja intr-o stare in care reusesc cu foarte mare dificultate sa-si controleze experientele constiente. In schimb, terapia prin hipnoza  ………(citeste mai departe)

Cum functioneaza Hipnoterapia?

 

Terapia prin hipnoza este o forma de a ajuta oamenii sa-si rezolve probleme si sa se vindece de suferintele emotionale. Iti voi spune in acest articol cum anume functioneaza terapia prin hipnoza astfel incat ii ajuta pe oameni sa-si gaseasca cele mai.…….(citeste mai departe)

Regresia la copii

 

Copilul, fiind cu mult mai sensibil decat noi, adultii, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic si emotional, se poate imbolnavi sau se poate confrunta cu stari de frica, anxietate, dificultati de comunicare si relationare cu cei din jur. Si, mai ales cat este ……..(citeste mai departe)

Costuri Durata Frecventa sesiuni Hipnoza

 

In timpul sesiunilor de terapie prin hipnoza vei trai experiente in transa, fiind ghidat de catre hipnoterapeut. Trebuie sa stii ca hipnoza este o interventie structurata, avand la baza tehnici/scripturi  certificate si validate international. Tehnicile sunt concepute ……..(citeste mai departe)

Regresia prin Hipnoza

 

Este instrumentul cel mai des folosit in hipnoza clinica. Este intoarcerea in timp, spre evenimentul initial care a produs emotia traumatizanta ce te doare astazi, pentru a te ajuta sa depasesti acest moment al vietii tale.Emotia principala ce sta la baza problemei ………(citeste mai departe)

Studii si cercetari in Hipnoza

 

Sunt sute de studii care demonstreaza efectele benefice ale terapiei cu ajutorul hipnozei. Au fost desfasurate numeroase cercetari ale efectelor hipnozei in tratamentul depresiei, anxietatii, durerii si bolilor psihosomatice. Asociatia psihologilor………(citeste mai departe)

Intrebari si Raspunuri Frecvente Hipnoza

 

Hipnoterapia ajuta la rezolvarea situatiilor dificile din toate domeniile vietii tale fie ca vorbim despre sanatate, unde simptomele sunt la nivel fizic, sau despre provocarile legate de relatiile cu alti oameni, cum ar fi iertarea, certurile din relatia ………(citeste mai departe)

You cannot copy content of this page