Termeni si conditii - Isabela Georgescu

TERMENI SI CONDITII

 

 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului www.isabelageorgescu.com.

 

Site-ul este operat de societatea CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL, persoana juridica romana, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/8103/2015, avand CIF 34730484  si sediul social stabilit in Str. Pasarani 56d Bucuresti Sect. 2, Bucuresti, Jud. Bucuresti, telefon 0732493253, email contact@isabelageorgescu.com, reprezentata de Isabela Georgescu.

 

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea cursurilor/ sesiunilor/ programelor/ produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Administratorul www.isabelageorgescu.com, Isabela Georgescu  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul cursurilor/ evenimentelor/ programelor/ produselor modificate de catre organizator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard ale cursurilor/ evenimentelor/ programelor/ produselor.

 

Drept aplicabil

 

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii www.isabelageorgescu.com sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

 

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@isabelageorgescu.com 

 

Mod functionare

 

Inscrierile in evenimente/cursuri/programe si comenzile efectuate pe site-ul www.isabelageorgescu.com.  sunt confirmate printr-un e-mail de inregistrare primit dupa finalizarea inregistrarii/ comenzii. Pentru plata prin transfer bancar informatiile si detaliile bancare necesare platii  le primiti prin e-mail, imediat dupa completarea si trimiterea formularului de inscriere/ de comanda.

 

Modalitati de plata

 

Pentru cumpararea de  produse sau bilete de acces la evenimente/cursuri/programe, www.isabelageorgescu.com  accepta urmatoarele modalitati de plata:

 

Plata cu cardul

 

Platile prin intermediul cardurilor de debit sau credit sunt procesate de catre http://mobilpay.ro/, partenerul CENTRULUI DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL, in procesarea acestor plati. Comunicatia cu procesatorul se face prin intermediul unei conexiuni securizate SSL, datele transmise fiind criptate. Toate informatiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plati.

 

Plata prin transfer bancar

 

Se va face pe baza proformei primite in urma inregistrarii/ comenzii dvs., pe datele bancare transmise de dvs.

 

Returnarea contravalorii platilor efectuate:

 

www.isabelageorgescu.com. este o platforma online prin intermediul careia utilizatorii site-ului pot achizitiona sesiuni/ cursuri/ evenimente/ programe/ produse sau bilete de acces la evenimentele organizate de CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL, reprezentant prin Isabela Georgescu. Pe cale de consecinta, intreaga raspundere fata de utilizatori in legatura cu evenimentele respective revine organizatorului. Acesta isi asuma integral raspunderea fata de cumparatorii bilete de acces la evenimentele organizate de CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL, pentru eventualele intarzieri, amanari, anulari sau pentru orice alte probleme in legatura cu evenimentele ale caror bilete/inregistrari au fost comercializate prin intermediul platformei www.isabelageorgescu.com, pentru derularea acestora in conditii necorespunzatoare sau in alte conditii decat cele comunicate public de organizator sau cele prevazute de legislatia in materie, precum si pentru orice restrictii impuse cu privire la evenimente de terte persoane implicate in organizarea lor. Organizatorul are dreptul sa modifice datele de desfasurare a evenimentului, noile informatii fiind anuntate prin mijloace de comunicare specifice.

 

Mentiuni privind plata:

 

  1. In momentul platii, este important sa specificati cursul/evenimentul/ programul pentru care va inscrieti, optiunea de plata aleasa cat si numele dvs. complet.
  2. Dupa efectuarea platii, este necesar sa trimiteti pe adresa de e-mail inscrierithetahealing@gmail.como copie a platii dvs.
  3. In cazul in care plata se face prin sucursala altei banci, alta decat ING Bank, este necesar sa luati in calcul intarzierile probabile, platile intre banci necesitand in unele cazuri 48 de ore. 
  4. A. Daca va razganditi din diferite motive in urmatoarea perioada, dupa ce ati platit costul cursului/ evenimentului/ programului la care v-ati inscris, plata nu mai este returnabila daca la acel moment mai sunt doar 10 zile pana la desfasurararea cursului/ evenimentului/ programului, pentru care ati achitat inscrierea.
  5. Daca va razganditi din diferite motive in urmatoarea perioada, dupa ce ati platit costul cursului/ evenimentului/ programului si daca la acel moment mai sunt doar 10 zile pana la desfasurararea cursului/ evenimentului/ programului la care v-ati inscris, plata este returnabila 100% doar daca gasiti o persoana interesata sa preia locul rezervat dvs. in cadrul cursului/ evenimentului/ programului respectiv.
  6. Este posibil sa reportati/transferati plata deja efectuata de dvs. catre urmatorul curs/ eveniment/ program similar, o singura data si doar daca anuntati acest aspect pe adresa de email inscrierithetahealing@gmail.comcu minim 7 zile inainte de inceperea cursului/ evenimentului/ programului pentru care ati achitat deja inregistrarea.
  7. Daca din diferite motive nu participati la cursul/ evenimentul/ programul pentru care ati achitat deja inregistrarea si aspectele mentionate la punctul 4 si/sau 5 nu sunt indeplinite, suma achitata nu va mai fi rambursata.

 

 Exceptie:

 

 

In cazul in care cursul/ evenimentul/ programul pentru care ati achitat deja inregistrarea este anulat (nu mai are loc), rambursarea sumelor achitate va fi efectuata in baza urmatoarelor conditii:

Returnarea sumelor achitate poate fi efectuata in termenele si cu respectarea conditiilor de mai jos, prin transmiterea unei solicitari in acest sens catre contact@isabelageorgescu.com.

Mai departe CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL, reprezentant prin Isabela Georgescu, va rambursa suma integrala, in termen de maxim 15 zile lucratoare, doar prin transfer bancar sau prin creditarea operatiei direct pe cardul cu care s-a facut (in cazul tranzactiilor procesate prin www.mobilpay.ro). Pentru a inlatura orice indoiala, CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL, reprezentant prin Isabela Georgescu precizeaza ca nu va fi returnata decat plata cursului/ evenimentului/ programului (fara alte taxe, tarife, costuri, cheltuieli suportate de cumparator cu ocazia achitarii inregistrarii in curs/eveniment/program, dar fara a se limita la tarif curier, taxa de rezervare, daca e cazul etc).

 

Nota de informare privind protectia datelor personale    

            

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a servicilor. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorului site-ului a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, a serviciilor de comunicatii electronice si a serviciilor asociate platformei online de vanzare bilete la evenimente.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului. Refuzul furnizarii anumitor date poate conduce la imposibilitatea accesarii anumitor servicii prin intermediul site-ului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului:

CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL

CIF: 34730484Reg. com: J40/8103/2015
Adresa: Str. Pasarani 56d Bucuresti Sect 2, Bucuresti, Jud. Bucuresti

tel. 0732493253,
email: contact@isabelageorgescu.com 

Reprezentant Isabela Georgescu

 

Pentru si mai multe detalii accesati aici Politica noastra de Prelucrarea a Datelor cu Caracter Personal.

 

Limitarea raspunderii

 

CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL nu raspunde sub nicio forma, in nicio masura si nu poarta niciun fel de responsabilitate pentru serviciul de procesare a platilor cu cardul. CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL nu este responsabil pentru niciun fel de eroare si/sau frauda decurgand din, sau in legatura cu acest serviciu. Totusi, desi serviciile de plata sunt oferite si dirijate in totalitate si in mod independent de catre furnizorii nostru, CENTRUL DE TERAPIE QUANTUM LIFE SRL va intreprinde toate masurile rezonabile pentru a limita pe cat posibil riscul aparitiei acestor erori si/sau fraude.

 

Factura fiscala persoane juridice

 

Pentru inscrierile/comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se emit facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite pe inscrierithetahealing@gmail.com  sau  contact@isabelageorgescu.com  Solicitarea trebuie sa contina: cursul/evenimentul/ programul pentru care va inscrieti, optiunea de plata aleasa, numele participantului si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

PROGRAMARE

SESIUNE INDIVIDUALA

0732.493.253

Sunt de acord cu politica datelor personale si sa primesc mesaje informare.


ULTIMELE ARTICOLE