Isabela Georgescu | Evenimente Theta Healing Bucuresti

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, te  astept cu drag la evenimentele pe care le organizez.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. 


spatiu


La sfarsitul fiecarui Curs Theta Healing toti cursantii primesc un Certificat Oficial ca si practician Theta Healing, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practician Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata  si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente. 

 

 

Pe pagina dedicata fiecarui curs in parte poti gasi toate informatiile de care ai nevoie cat si diferite optiuni de plata, pentru investia ta, in viitorul tau.

 

EVOLUTIE CU THETA HEALING®

TRANSCENDENTA CU THETA HEALING®


original-2190-5823716a919d4Pentru mai multe detalii privind tehnica Theta Healing, te invit cu drag:

PRACTICA, FUN & COMMUNITY THETA HEALING 

Pentru  alte detalii ma poti contacta la adresa info@isabelageorgescu.com. Totodata, te astept si pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton.

Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu


spatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page