Vindecare si Echilibrare-Terapie Audio-Sesiune Ghidata-Psih. Isabela Georgescu - Isabela Georgescu

VINDECARE și ECHILIBRARE

TERAPIE AUDIO SESIUNE GHIDATĂ

 

Categorie: Sănătate Fizică, Mentală și Emoțională

Durata 30 min.

Copyright@IsabelaGeorgescu

RECOMANDĂRI:

 

Înregistrarea poate fi ascultată atât ON cât și OFF line. Tot ceea ce ai de făcut este să apeși butonul play   (Listen Browser) de mai sus pentru a asculta sesiunea direct aici.

Pe adresa de email furnizată  de tine ai detaliile de acces pentru a putea reasculta această sesiune ori de câte ori îți dorești. Te rog să nu o asculți când ești la volan sau într-un autovehicul în mișcare ori atunci când este necesară atenția și concentrarea ta deplină. Îți recomand să asculți această înregistrare într-un spațiu sigur, unde nimeni și nimic nu te va deranja, folosind o pereche de căști audio.

Poți Reuși, Orice ar Fi!

 

 

Isabela Georgescu

Psiholog, Master Trainer & Coach Theta Healing

Disclaimer: Această sesiune de terapie audio nu este un dispozitiv medical, nu poate înlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Recomand ca orice formă de tratament medical să nu fie întrerupt decât la recomandarea și aprobarea unui medic specialist. Cuvintele „terapie/vindecare” sunt utilizate în cadrul acestei înregistrări în sensul larg, general al acestor expresii și nu sunt folosite în aceleași contexte în care sunt utilizate în limbajul convențional medical.

You cannot copy content of this page