Vindecarea Fricilor din Perioada de Criza • Workshop Experiential • 26 martie 2022 • Psih. Isabela Georgescu

Ce poți face pentru ca incertitudinea timpurilor în care trăim să nu te afecteze?

DIN PERIOADA DE CRIZĂ

 • Workshop Experențial
 • Detox Mental – Emoțional – Energetic
 • Psih. Isabela Georgescu

 

 

 • Sâmbătă 26 Martie 2022
 • Ora 11:00-15:00, Online

210 lei

88 lei

Ce vei face în acest Workshop?

 • Vei înțelege și vei conștientiza care sunt cauzele fricilor ce se trezesc in aceste vremuri de ample schimbări neprevăzute.
 • Vei elibera frica de incertitudinea zilei de mâine, frica pentru siguranța proprie, siguranța familiei și a vieții, frica de viitor, de schimbare etc., ale căror rădăcini s-au creat în prima parte a vieții.
 • Vei elibera toxinele mentale, emoționale, energetice imprimate în structurile tale ce generează declanșarea și menținerea stării de alertă și amenințare în fața vieții, în interiorul tău.
 • Vei beneficia de o sesiune de Vindecare a Liniei tale Temporale-Reimprimare Matriceală Energetică pentru potențarea resurselor tale interioare, pentru activarea capacității tale de adaptare și reușită cu ușurință în situațiile cu care te confrunți, indiferent de circumstanțe.
 • Vei înțelege cum să te raportezi la evenimentele acestei perioade dintr-un nivel diferit de conștiință, astfel încât să contribui cu adevărat în bine în propria ta viață și a celorlalți, pe mai departe.
 • Vei învăța o tehnică simplă și rapidă de a-ți putea gestiona, depăși și singur/ă temerile.

Pacea începe întotdeauna cu tine. Tu ce alegi?

În aceste timpuri o multitudine de frici guvernează mare parte a lumii:

 • frica de incertitudinea zilei de mâine,
 • frica de neprevăzut, de schimbare,
 • frica pentru siguranța proprie, a familiei și a vieții,
 • frica de viitor, de război etc.

 

Și pentru că frica este mai contagioasă decât orice altceva, încet, încet se conturează un trend social dominant sub care oamenii trăiesc o stare de alertă continuă și simt lumea ca fiind plină de amenințări, de provocări și de hazard.

Odată ajunși captivi ai acestor frici, aproape tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru este perceput ca o amenințare continuă la adresa stabilității, siguranței și liniștii vieții în sine, alimentându-ne constant cu temeri și întrând într-un cerc vicios, obsesiv ce poate lua diferite forme.

 

Iar energia fricii reprezintă o frână în calea clarității mentale (omul percepe cu greu soluțiile și rezolvarea), inhibă capacitatea omului de coping (de adaptare) la situațiile noi, fricile fiind eșafodul pe care pot escalada anxietatea, panica și/sau depresia.

isabela georgescu webminar theta healing 2021

Conform studiilor în domeniu, 75% din fricile noastre privind siguranța, stabilitatea și calitatea vieții noastre sunt create încă din faza intrauterină, încă din momentul în care am început să ne conturăm ca și bebeluși în pântecul mamelor noastre. Este deja cunoscut faptul că programele limitative mentale și a emoțiile toxice atât ale mamei cât și ale mediului înconjurător afectează nivelul noradrenalinei și serotoninei bebelușului, construind factorii predispozanți cu acțiune îndelungată pentru fricile ce umbresc echilibrul și armonia vieții ulterior.

Pe mai departe, situațiile cu care ne întâlnim în viața de adult nu fac altceva decât să ofere condițiile declanșării, activării unor frici DEJA imprimate în subconștientul nostru. Factorii de stres cum ar fi, de exemplu, schimbările neprevăzute ce apar în viața noastră nu sunt altceva decât factori declanșatori pentru fricile ce sunt deja existente în interiorul nostru.

isabela georgescu webmina 34 theta healing 2021

Cercetările calibrate pe nivelul de conștiință al fricii au arătat că atunci când trăim la nivelul fricii rata fericirii noastre scade până la 10%, iar rata sărăciei crește galopant până la 28%.

 

Însă, este important să subliniem că întotdeauna ceea ce percepem în mediul nostru înconjurător ne arată care este vibrația noastră personală. Reacția noastră la ceea ce se întâmplă în afara noastră este un indicator direct pentru blocajele mentale și emoționale prezente în noi.

 

Nimeni nu este condamnat sau pedepsit să trăiască o versiune a realității doar pentru că alegerea conștientului colectiv este într-o anumită direcție. Întotdeauna avem libertatea de a alege ce experimentăm și ce creăm în viețile noastre. Tot ce este nevoie este să ne uităm în interiorul nostru și să facem pace cu fricile noastre, cu blocajele mentale și emoționale existente.

 

Și cum depășim fricile acestei perioade?

 

Te invit la Workshopul Experiențial Vindecarea Fricilor din Perioada de Criză – un Detox Mental-Emoțional și Energetic.

Pentru cine NU este acest Workshop?

 

 • Pentru cei ce nu și-au îmbrățișat natura spirituală, nu cred că sunt mai mult decât o minte într-un corp fizic.
 • Pentru cei ce își doresc pacea interioară, dar nu sunt dispuși să lucreze cu propriile gânduri și emoții.
 • Pentru cei ce caută doar o rezolvare rapidă a situației lor de moment și consideră că doar ceilalți sunt responsabili pentru starea lor actuală.

 

 

Workshopul a fost creat pentru oamenii deschiși la perspective precum:

 

 • Vindecarea și transformarea vieții noastre începe întotdeauna cu vindecarea minții noastre;
 • Cred în existența acestei energii creatoare a tot ceea ce este, Sursă a Vieții, Inteligență Supremă, Creator, oricare ar fi conceptul cu care rezonează în acest sens.
isabela-georgescu-theta-healing-abundenta

DIN PERIOADA DE CRIZĂ

 • Workshop Experențial
 • Detox Mental – Emoțional – Energetic
 • Psih. Isabela Georgescu

 

 

 • Sâmbătă 26 Martie 2022
 • Ora 11:00-15:00, Online

 

Wokshopul se va desfășura Online, pe Zoom, iar datele de acces în eveniment îți vor fi transmise pe email după finalizarea înscrierii tale.

Cât costă acest Workshop?

 

 

În general, în afara acestei perioade, valoarea unui astfel de atelier de restructurare mental-emoțională este de minim de 210 lei.

Pentru că îmi doresc să vin în ajutorul a cât mai multor persoane, îți ofer în urmatoarea perioadă Workshopul Vindecarea Fricilor din Perioada de Criză în baza investiției de 

210 lei

Politica de rambursare: Suma achitată nu va mai putea fi rambursată cu 7 zile înainte de data de desfășurare a evenimentului. În cazul în care, din diferite motive, nu mai poți participa online la worshopul pentru care te-ai înscris, ți se va facilita accesul la înregistrarea evenimentului, ulterior desfășurării acestuia, pentru o perioadă de 7 zile. În acest sens, este necesar să trimiți un email cu solicitarea ta la echipa@isabelageorgescu.com, însă nu mai târziu de 2 zile de la data desfășurării evenimentului pentru care te-ai înscris.

 

Te aștept cu drag la această călătorie vindecătoare în interiorul tău, într-un context blând și specializat, pentru ca temerile tale să-și piardă din putere asupra ta, iar tu să devii liber/ă trăind în încredere, liniște și echilibru interior-exterior.

Cu cine?

 

Isabela Georgescu este Certificate of Science & Master Trainer în Theta Healing® acreditat internațional prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog, Hipnoterapeut și Business-Life-Coach-Expert în “Poţi Reuşi, Orice ar Fi!”.

Susține cursuri Theta Healing de dezvoltare personală și vindecare mentală, emoțională, fizică și spirituală, sprijinind oamenii să descopere miracole chiar și acolo unde alții văd Imposibilul.

Facilitează sesiuni individuale și corporate pentru toți cei ce vor să devină oameni noi, liberi de constrângeri și auto-limitări.

Desfășoară periodic workshopuri tematice și programe transformaționale ajutând oamenii să obțină Succesul, Relațiile, Sănătatea si Fericirea la care visează.

 

Disclaimer: Acest workshop nu este un dispozitiv medical, nu poate înlocui un diagnostic sau un tratament prescris de un medic. Recomand ca orice formă de tratament medical să nu fie întrerupt decât la recomandarea și aprobarea unui medic specialist. Cuvintele „terapie/vindecare/healing” sunt utilizate în cadrul acestui workshop în sensul larg, general al acestor expresii și nu sunt folosite în aceleași contexte în care sunt utilizate în limbajul convențional medical. De asemenea, prin participarea la acest workshop vă asumați pe deplin responsabilitatea cu privire la starea dvs. emotională, mentală si fizică pe parcursul acestui workshop, cât și pentru rezultatele obținute în urma participării dumneavoastră.

You cannot copy content of this page