Vindecarea Sufletului - Isabela Georgescu

VINDECAREA SUFLETULUI

“Trecutul este o lampa asezata la intrarea viitorului, ca sa risipeasca in parte intunericul ce-l acopera.” (Lamennais)

 

Ce este sufletul pentru tine?

 

Stii ca exista, cel putin la nivel intuitiv dar nu l-ai vazut niciodata. Auzim in jurul nostru ca avem un suflet sau ca trebuie sa ne ingrijim de sufletul nostru.

 

 

 

Doresc acum sa-ti propun o alta perspectiva: Cum ar fi daca tu ai fi de fapt sufletul care a imbracat un corp? Nu e ceva in exterior, nu ti se ia, nu ti se da. Tu esti sufletul care are o experienta a vietii. Si cu fiecare experienta, cu fiecare traire, tu ca suflet intelegi mai multe despre tine si despre aceasta lume in care ne aflam cu totii.

Modul in care sufletul interactioneaza cu corpul este unul destul de complex, el formand de fapt un sistem compus din mai multe corpuri: Corpul Fizic, Corpul Mental, Corpul Emotional, Corpul Astral, Corpul Eteric si Corpul Cauzal. Toate aceste corpuri conlucreaza cu sufletul pentru materializarea in acest plan a intentiilor, dorintelor, gandurilor, emotiilor si experientelor care servesc cresterii, dezvoltarii si bunastarii sufletului. In momentul in care actionam din spatiul constientei ca suntem un suflet si corelam/aliniem tot sistemul de corpuri, avem capacitatea deplina de a ne modela si crea viata dupa cum dorim. Devenim co-creatori, maestrii propriilor vieti.

“Sufletele sunt un paradox. Pe de o parte, ele sunt miniaturi intregi si complete ale lui Dumnezeu, „scantei de Divinitate”, iar pe de alta parte par fragile si predispuse sa se sparga in milioane de bucati. Niciuna dintre aceste perceptii nu este exacta in intregime. Sufletul este o raza de lumina imensa, mai mare decat orice exista in universul fizic. Este permeabila si maleabila si, datorita acestui lucru, se poate extinde in diferite vieti, nivele si dimensiuni, pentru a percepe ce se intampla acolo. Adesea, atunci cand sufletul are experiente intense in lumile mai dense, o parte a acestuia (partea magnetica, de obicei) este atrasa in acele experiente si devine atasata emotional si energetic. De fiecare data cand ai o experienta intensa, trauma sau eveniment negativ care se intipareste in unul sau mai multe dintre cele sase corpuri (specificate mai sus), acea intiparire iti afecteaza sufletul intr-o anumita masura. Daca exista sentimente intense, o parte din energia sufletului tau este atrasa in acea experienta, in locul si momentul in care s-a produs experienta, precum si in orice fiinta sau obiect care au facut parte din experienta.

De exemplu daca ai avut o aventura de iubire intensa intr-un anumit oras este posibil sa-ti fi lasat cateva fragmente de suflet acolo, in iubitul sau iubita ta de la acel moment si in locurile in care tu  si iubitul sau iubita ta v-ati intalnit si ati avut sentimente intense. Atunci cand asculti anumite piese muzicale, este posibil sa te gandesti la anumite locuri, experiente, persoane. Desi cantecul poate fi doar un declansator mental, el ar putea si sa deschida un „portal” in vremuri din trecut, in care s-au dus fragmente ale sufletului tau. Atunci cand visezi in mod repetat la anumite locuri, cu o claritate vie, e posibil sa ai fragmente ale sufletului tau in acele locuri, in special daca faptul de a te gandi la acele locuri iti trezeste multe sentimente intense. La fel este si in cazul persoanelor pe care le-ai cunoscut. Este vorba de mai mult decat amintiri intense sau reamintirea emotiilor. Acestea sunt atasamente energetice.

Sufletul tau s-a intins, s-a rasucit si s-a concentrat in jurul acelor locuri, oameni si evenimente. Astfel din zona principala a energiei sufletului tau se rup parti (fragmente) care se ataseaza de alte realitati.”(Sal Rachele)

Uite, cu siguranta si tu ai avut experiente in care fie a plecat cineva drag de langa tine, fie ai pierdut ceva la care tineai sau poate ca ai vrut o anumita situatie, un anumit ceva in viata ta si nu s-a intamplat. Poate ca ai observat ca in astfel de momente ai simtit o ruptura…ai simtit ca ceva pleaca de la tine sau se pierde. Noi spunem in limbajul popular ca ti s-a frant inima sau ca ti-ai dat sufletul pentru un anumit lucru. Ei bine, nu suntem foarte departe de ceea ce se intampla cu adevarat.

Cu fiecare astfel de experienta noi pierdem o parte din ceea ce suntem noi ca suflet. Pierdem parti de suflet care raman in acele situatii, la acele persoane sau pur si simplu in acele locuri sau situatii de viata pe care le-am fi dorit materializate. Si cu fiecare parte de suflet pierduta, noi scadem in puterea noastra personala, in forta vitala a vietii, in capacitatea de a materializa pe deplin potentialul nostru, de a crea, de a fi sanatosi, de a ne utiliza abilitatile innascute si de a merge inainte in viata, intr-un mod usor. Astfel avem momente in care pur si simplu ne simtim blocati in anumite aspecte sau chiar etape ale vietii.

 

 

Toata aceasta fragmentare care are loc la nivel de suflet, a fost generata de trairi intense cum am mai zis dar si de convingeri precum: „Trebuie sa pui suflet in tot ceea ce faci!” sau convingeri care sustin crearea de atasamente, de dependente, de „inlantuire”. Desi intentia acestei expresii este de a genera mai multa vointa si pasiune, ea contribuie in acelasi timp la aceasta fragmentare care chiar nu este necesara, ci dimpotriva. Avand un suflet cat mai Intreg, avem o capacitate cat mai libera, cat mai ampla de a crea, de a fi. Fiind intregi ca suflet, putem darui din spatiul infinit al Energiei Creatoare, a Sursei Vietii, a Iubirii, a Divinitatii, a Creatorului sau cum simti tu sa ii spui. Avem astfel acces direct, nelimitat la toata puterea si vointa de care avem nevoie.

Si daca te gandesti acum: bine, bine…am reusit sa gasesc o serie de situatii in care am facut acest lucru. In care am simtit ca o parte din mine a plecat. Am suferit cumplit si simt ca o parte din mine s-a rupt. Acum ce pot face?

Ei bine, poti sa te bucuri pentru ca exista o solutie pentru asta. Reintregirea sufletului si vindecarea sufletului ranit, zdrobit, fragmentat, pierdut, lasat, furat, dat, etc. este perfect posibila. Scopul procesului de reintregire si vindecare este sa te readuca in plenitudinea puterii tale personale, a fortei tale vitale, a echilibrului interior, in armonie si unitate cu Tot Ceea Ce Exista, in deplinatatea a ceea ce esti: esenta Divina ce are in ea toata puterea Creatiei.

Procesul de reintregire presupune un demers terapeutic prin care, impreuna, descoperim modul in care a fost ranit, zdrobit, pierdut sufletul tau si „darurile tale ingropate” in aceste experiente mai putin placute-scopul pentru care s-au intamplat toate acestea, cu alte cuvinte. In acelasi timp, vom lucra in vederea reducerii probabilitatii de a-ti mai fragmenta sufletul pe parcursul vietii pe care o traiesti. Te voi ajuta sa inveti cum sa traiesti fara atasamente, fara dependente, fara sa consumi energia in directii care nu-ti servesc, fara convingeri limitative care fie contribuie la fragmentare in continuare, fie mentin fragmentarea care deja exista.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

 

In urma sedintelor de terapie :

 

 • Vei redobandi partile de suflet pe care le-ai pierdut, abandonat sau ti-au fost luate;
 • Iti vei reintregi sufletul si il vei vindeca;
 • Vei redobandi contactul cu esenta ta, cu acea parte din tine de care poate te-ai simtit deconectat toata viata;
 • Vei restabili legatura cu sufletul tau, cu Sinele tau mai inalt si cu intreaga Sursa a Vietii, cu Energia infinita, Creatoare a Tot Ceea Ce Este, dobandind astfel un sens mult clar al propriei vieti si o intelegere mai profunda a existentei umane.
 • Vei schimba convingerile negative, programele mentale ce te limiteaza, cu altele constructive, pozitive, ce sustin si sprijina starea ta de bine;
 • Vei vindeca emotiile, totalitatea resentimentelor (vinovatie, apatie, rusine, mandrie, ura, manie, furie, neiertare) si vei vindeca relatiile din trecut ce inca mentin fragmentarea sufletului. Orice incercare de a elimina simptomul fara a lucra la eliminarea cauzei emotionale care a stat la baza producerii lui este inutila, tocmai de aceea, aceasta o etapa este importanta in demersul tau terapeutic;

 

 

 • Vei dobandi intelegerea sanantoasa si semnificatiile reale ale experientelor prin care treci;
 • Vei integra lectiile si beneficiile ”invizibile” din experientele de viata din trecut si prezent;
 • Vei elibera blocajele emotionale ce te mentin intr-o inabilitate de a crea;
 • Vei eliberara frici si temeri asociate vietii si propriei identitati;
 • Vei reprograma receptorii celulari pentru a manifesta lucrurile pozitive pe care ti le doresti;
 • Vei restaura increderea in oameni, in lume, in cosmosul personal; scopul, in ultima instanta, este restaurarea eului, imaginea de sine, imaginea despre lume, constructia mentala despre ceilalti, despre Tot Ceea Ce este;
 • Vei elibera de teama de esec si vei invata cum sa faci fata unuia in mod corect;
 • Vei invata sa ierti. Vei putea sa acorzi iertare, atat celorlalte persoane implicate, cat si tie.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Cum sunt toate acestea posibile?

 

Prin Theta Healing.

 

Theta Healing este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la Sursa nelimitata a Vietii, la supraconstientul Universal, la Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, la Forta suprema, la Divinitate, la Creator, sau cum simti tu sa ii spui.

Theta Healing este metoda care ne permite sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7 cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- „creierul” Universal- spatiul puterii infinite.

Supraconstientul sau creierul Universal numit si Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, reprezinta  nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala, in toate aspectele vietii.

 

 

linie-gri-curs-baza

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind solutiile pentru situatia cu care te confrunti, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de consultanta si terapie, sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica-psihologica si fiziologica, te invit la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii, raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiuDaca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton 

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

You cannot copy content of this page