Curs Theta Healing de Baza cu psiholog Isabela Georgescu

untitled-1

 Theta Healing® 

Vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala

spatiu

Dezvoltare personala

0

TARI

0

ANI EXPERIENTA

0

MILIOANE DE OAMENI FERICITI

Curs Theta Healing de Baza 

Scutura praful de pe visele tale si da-le viata! Alege sa faci primul pas catre adevarata performanta a vietii tale.

spatiu

Invata Theta Healing, cea mai puternica tehnica de lucru cu gandurile si emotiile tale!

spatiu

Mintea a obosit de tot ceea ce ti se intampla, iar solutiile si raspunsurile intarzie sa apara? Atunci e timpul sa te ocupi si de Sufletul tau. Cum anume, poate te intrebi?

Transformand fundamental aspectele limitative ale mintii si emotiilor tale. Pentru asta ai nevoie sa te intorci la sursa a ceea ce esti cu adevarat. Te intorci la esenta care iti ofera neconditionat infinite posibilitati de implinire. Insa, cateodata doar sa vrei nu este suficient. Ai nevoie sa fii ghidat/a spre a reveni la acel TU care creeaza realitatea in care traiesti acum.

Daca esti pregatit/a pentru noi inceputuri, gasesti ghidare, sprijin, raspunsuri clare și solutii practice pentru viata ta participand la Cursul Theta Healing de Baza, din 10-12 noiembrie 2017, Bucuresti.

 

spatiuTe invitam la un curs intensiv de 3 zile pentru o viata NOUA!

Ce este Cursul Theta Healing de Baza?

Este un curs introductiv, pentru incepatori, in care :

spatiu
bifa-mov-buna

Inveti cea mai puternica tehnica de lucru cu mintea si emotiile tale, metoda Theta Healing.

 

 

bifa-mov-bunaInveti sa accesezi starea meditativa de vindecare Theta.

 

 

bifa-mov-bunaDescoperi cum sa te ajuti atat pe tine, cat si pe cei care iti solicita ajutorul, in situatiile dificile din viata de zi cu zi.

 

 

bifa-mov-bunaTe antrenezi in lucrul cu propria minte, prin cele 17 aplicatii practice Theta Healing, pentru imbunatatirea vietii tale, in aspectele ce intereseaza in mod direct.

 

 

Nu uita ca schimbarea apare cand faci lucrurile diferit, nu doar le intelegi.

 Descopera cum poti sa-ti traiesti viata in fericire, fiind conectat/a constient cu propria ta esenta.

spatiu

Exercitiile practice din cadrul cursurilor Theta Healing au la baza aplicatii din psihologia moderna, din cuantica Constiintei umane-Medicina si Psihologia Energetica a viitorului- si din sfera reprogramarii mentale. Acestea sunt oferite intr-o maniera simpla, pe intelesul tuturor, astfel incat sa poata fi intelese si aplicate cu usurinta de absolut oricine, fara nici o exceptie, nefiind necesara o pregatire in prealabil, ca si preconditie de participare la acest curs.

Nu timpul schimba lucrurile, ci noi suntem cei ce o vor face.  Asa ca te asteptam cu drag la Cursul de Baza Theta Healing sa primesti si TU miracolul transformational al acestei tehnici ce functioneaza pe toate nivelurile vietii- Sanatate, Viata Profesionala, Relatii, Prosperitate, Dezvoltare Personala si Spirituala, dandu-ti puterea de a-ti recrea viata exact asa cum doresti.

spatiu

Cand iti doresti ceva cu adevarat, Universul intreg conspira in favoarea ta.

Ce este Theta Healing?

Intr-o minte plina de temeri, nu mai incap si implinirile. Theta Healing este o metoda prin care te eliberezi  de trecut, recreezi realitatea prezentului si construiesti viitorul pe care ti-l doresti. Oricare ar fi dificultatile pe care le vezi in fata ta si oricare ar fi suferintele pe care le traiesti acum, o solutie simpla, eficienta, dar si rapida, pentru a te linisti si pentru a te vindeca este Theta Healing. Totodata, starea Theta reprezinta starea meditativa a mintii unde s-a dovedit ca poti crea orice si iti poti schimba realitatea instantaneu.

Tehnica dinamica, de vindecare si dezvoltare personala Theta Healing, imbina meditatia in starea Theta a mintii cu multiple aplicatii practice precum:

 Schimbarea/Reprogramarea gandurilor nesanatoase, limitative.

Vindecarea emotiilor distructive asociate acestora.

Accesarea capacitatilor si resurselor tale infinite- mentale, emotionale, energetice, intuitive, inca neexplorate ale subconstientului, si aplicarea lor in viata de zi cu zi, dincolo de ce ar fi putut mintea ta constienta sa viseze vreodata ca fiind posibil.

Cum sunt toate acestea posibile?

 

Theta Healing este calea prin care te conectezi cu sufletul tau dincolo de corpul tau fizic, conectandu-te astfel la Sursa nelimitata a Vietii, la supraconstientul Universal, la Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, la Forta suprema, la Divinitate, la Creator, sau cum simti tu sa ii spui. Aceasta metoda minunata ne permite sa ne linistim mintea, reducand activitatea acesteia prin meditatie, pana cand intra in frecventele cerebrale Theta (4-7cicli/ sec), ca mai apoi sa putem accesa subconstientul si Supraconstientul- creierul Universal- spatiul puterii infinite. Starea cerebrala Theta atinsa prin Theta Healing este starea de vindecare si regenerare ce iti ofera accesul la capacitatile si resursele tale infinite, intr-o maniera blanda si rapida.

 

 

 

De ce am vrea sa facem asta?

 

Pentru ca fericirea noastra incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor noastre! Mintea constienta cea care este activa, prezenta si acum cand citesti, este mintea rationala si logica ce este folosita mai putin de 10% din zi. Responsabil pentru 90% din gandurile, emotiile si actiunile noastre din fiecare zi este subconstientul. Acesta este “pilotul automat” care ne conduce viata si ne construieste realitatea pe care o traim fiecare dintre noi. Supraconstientul sau creierul Universal numit si Energia Creatoare a Tot Ceea Ce Este, reprezinta nivelul sufletului, unde este stocat potentialul infinit uman, nerelevat mintii constiente, ce odata accesat, ne conduce catre nivele mult mai inalte de evolutie si crestere personala, in toate aspectele vietii.

Pentru si mai multe detalii privind tehnica Theta Healing, te invitam cu drag:

spatiu

spatiu

 

Schimband programele din subconstient si vindecandu-ti emotiile iti schimbi viata! Deblocand potentialul infinit din tine devii maestrul vietii tale!

Te asteptam si pe tine la acest curs miracol  pentru purificarea vietii si de conectare constienta cu propria ta esenta, prezent in 152 de tari ale lumii, de peste 20 de ani,

Pentru cine este Cursul Theta Healing de Baza?

 

sageata-1Pentru TOTI cei ce cauta vindecare pentru sufletul si viata lor.

 

Pentru TOTI cei dornici sa traiasca o viata extraordinara.

 

Pentru ORICINE este deschis la schimbari pozitive in viata sa.

 

Pentru ORICINE si-a acceptat natura spirituala, dincolo de corp-minte.

 

sageata-1Pentru TINE!

untitled-1Precizare: A nu se confunda spiritualitatea cu religia ! Theta Healing nu este o religie, nici o initiere si nu este afiliata nici unei doctrine religioase. Este compatibila cu oricare din sistemele de credinte religioase. Chiar daca nu esti sigur/a in ce crezi, Theta Healing tot va functiona!

Ce obtii daca vii la Cursul Theta Healing de Baza?

Dupa cele 3 zile de curs, pleci acasa cu :

1.

O Tehnica Puternica de lucru cu Tine, prin care sa depasesti toate situatiile vietii.

2.

Solutii si Raspunsuri pentru un Viitor Luminos.

A

3.

Vindecarea aspectelor emotionale, mentale si fizice care te preocupa.

4.

Stare de Bine, Armonie si Echilibru Interior.

A

Cursul de Baza Theta Healing este raspunsul pentru omul modern ce cauta solutii de vindecare, evolutie si stralucire, iar pentru tine poate reprezenta

un nou inceput, astazi, aici si acum.

Cum ma ajuta Cursul Theta Healing de Baza?

Cele mai frecvente 7 aspecte ale vietii ce si-au gasit vindecare prin tehnica Theta Healing:

linie-spatiu

» tratarea depresiei, anxietatii, atacurilor de panica, managementul stresului, eliminarea fricilor si a fobiilor;linie-spatiu» vindecarea a diferite boli si afectiuni fizice, precum cancerul, infertilitatea, alergiile etc.;linie-spatiu

 » vindecarea relatiilor familiale, a raporturilor parinti-copii, imbunatatirea relatiilor de cuplu, vindecarea relatiilor si gasirea sufletului pereche;

linie-spatiu» renuntarea la anumite comportamente adictive, precum fumatul sau alte dependente, si eliminarea kg in plus;

linie-spatiu» vindecarea “relatiei”cu banii, depasirea constiintei saraciei, cresterea castigurilor financiare;

linie-spatiu» dezvoltarea personala si profesionala (imbunatatirea increderii in sine, a stimei de sine, a vorbitului in public, eliminarea procrastinarii);

linie-spatiu»  dezvoltarea spirituala, descoperirea scopului vietii, purificarea si echilibrarea energetica.

Despre ampla aplicabilitate a tehnicii Theta Healing® poti afla mai multe citind in continuare Lista completa de SOLUTII PENTRU TINE!.

Ce vei face in Cursul Theta Healing de Baza?

Iata 17 beneficii pentru TINE, culese din Programul Cursului Theta Healing de Baza:

 

1 Inveti starea meditativa Theta, starea de vindecare si regenerare.

programa-spatiu

2Inveti cum sa te ajuti practic atat pe tine, dar si pe cei care iti solicita ajutorul, in situatiile dificile din viata de zi cu zi.

programa-spatiu

3Dobandesti cea mai simpla si eficienta tehnica de schimbare a convingerilor negative, limitative, cu altele pozitive, constructive, ce sustin si sprijina fericirea ta.

programa-spatiu

4Elimini frici, traume, suferinte emotionale si fizice, atat constiente cat si inconstiente, recapatandu-ti intreaga forta personala ce a fost blocata de toate acestea.

programa-spatiu

5Dobandesti suportul tau intern, pentru vindecarea stresului, a tulburarilor depresive/ anxioase/de panica, s.a.m.d.

programa-spatiu

6Iti reintregesti si iti vindeci sufletul fragmentat, pierdut prin suferinta si durere, in diferite experiente si situatii ale existentei.

programa-spatiu

7Accesezi resurse infinite, interioare, inca neexplorate ale mintii tale-creativitate, imaginatie, memorie, vointa etc. si inveti sa le aplici in toate domeniile vietii.

programa-spatiu

8Descoperi aspectele cele mai profunde, autolimitative ale subconstientului tau, prin tehnicile de kinesiologie aplicata si testare energetica, pe care le vei invata in cadrul cursului.

programa-spatiu

787680

9Vindeci relatiile cu ceilalti, dizolvand neiertarea, furia, mania, ura si regretele, ce mentin starea conflictuala in viata ta. 

programa-spatiu

10Iti activezi simturile paranormale si capacitatile extrasenzoriale, precum intuitia, capacitatea de scanare intuitiva, clarvederea, clarauditia, precognitia, telepatia etc.

programa-spatiu

11Obtii activarea energetica a celor 12 secvente de ADN, exercitiu ce genereaza deblocarea potentialului uman latent, activarea cromozomului tineretii si a vitalitatii, pentru inversarea  procesului de imbatranire.

programa-spatiu

12Iti echilibrezi centrii energetici si inveti metode de activare si potentare a acestora, pentru restabilirea fortei tale vitale.

programa-spatiu

13Iti cureti propriului camp energetic de influente negative precum atacuri paranormale, diferite carlige energetice si entitati de vibratie joasa. Inveti tehnici de purificare si protectie energetica.

programa-spatiu

14Inveti sa comunici cu niveluri angelice ale creatiei, ghizi interiori, ingeri pazitori, maestri iluminati, cu forme elevate de Constiinta si cu stramosii tai.

programa-spatiu

15Dobandesti tehnica de atragere a sufletului pereche cel mai compatibil in viata ta pentru cresterea, fericirea si bunastarea sufletului tau.

programa-spatiu

16Inveti vizualizarea si manifestarea pentru a aduce in realitatea ta tot ceea ce ti-ai propus.

programa-spatiu

17Restabilesti legatura cu sufletul tau, cu Sinele tau mai Inalt si cu intreaga Sursa a Vietii, cu Energia infinita, Creatoare a Tot Ceea Ce Este sau cum simti tu sa ii spui, dobandind astfel un sens mult clar al propriei vieti si o intelegere mai profunda a existentei umane.

Cat costa Cursul Theta Healing de Baza?

Investitia in TINE, pentru Viitorul tau este:

OFERTA !

A

720 lei

A

540 lei

A

Curs Theta Healing®

de Baza

 +

blurb-invest

spatiuIn pret sunt incluse:

spatiu

➡ cursul celor 3 zile;
➡ manualul cursului in limba romana;

➡ cartea Theta Healing scrisa de Vianna Stibal, cadou din partea mea pentru voi toti;
➡ Certificatul Oficial ca si practician Theta Healing, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare;
➡ refacerea ulterioara a cursului in mod gratuit, in limita locurilor disponibile, pentru aprofundarea tehnicilor din curs, in cazul in care se doreste acest lucru;

 participarea in mod gratuit, post-curs, la intalnirile organizate cu cursanti Theta Healing;

➡ starea de bine si compania unor oameni minunati, dornici sa iti ofere sprijin si ajutor in toate aspectele vietii.

spatiuDaca ai absolvit deja acest curs cu un alt instructor, poti reface cursul platind 70% din optiunea OFERTA.

Important!             

                                                                                         

La sfarsitul Cursului Theta Healing de Baza, toti cursantii primesc un Certificat Oficial ca si practician de baza Theta Healing, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practician Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata  si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente.
Prin acordul participantului, acesta va fi inscris si pe site-ul oficial www.thetahealing.com si www.thetahealing.ro ca practician al tehnicii Theta Healing®.

Totodata, dupa curs, cursantilor li se ofera oportunitatea de a se inscrie in Comunitatea Theta Life Healing Romania ce aduce impreuna oamenii ce impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata si sunt dornici sa se ajute, sa se sprijine reciproc, in diferite aspecte ale vietii.

Cat dureaza cursul, unde si cand se desfasoara?

calendar

Inscrie-te la Cursul Theta Healing de Baza in perioada cea mai potrivita pentru tine :linie-spatiu

bifa-purpule 10-12 noiembrie 2017, Bucuresti

 

linie-spatiuPentru a afla calendarul complet al cursurilor acceseaza rubrica CALENDAR a site-ului .

linie-spatiu

Indiferent de data aleasa de tine, Cursul Theta Healing de Baza dureaza 3 zile, dupa urmatorul program:

  • vineri: 17,00-21,00, incluzand o pauza de 15 minute;
  • sambata si duminica: 10,00-18,00, incluzand 2 pauze de cafea/snacks si masa de pranz.

 

Este potrivit sa stii ca este necesara prezenta ta in toate cele zile de curs, pe durata intregului program.

linie-spatiuLOCUL de desfasurare iti va fi anuntat pe email cu o saptamana inainte de inceperea cursului. in baza inscrierii tale AICI.

Cum platesc?

Costul Cursului Theta Healing de Baza din data de 10-12 noiembrie 2017, Bucuresti, se plateste in lei, in contul aferent centrului, astfel:


linie-spatiuAvansul de 25% pentru rezervarea locului se va plati pana in data de 5
noiembrie (inclusiv), iar restul de 75% se va achita in prima zi a cursului, cand vei primi si documentele fiscale aferente platii integrale.

linie-spatiuInformatiile suplimentare si detaliile bancare necesare platii avansului le vei primi prin e-mail, dupa completarea formularului de inscriere de aici,

Unde ma inscriu?

Inscrierea  se face doar online, alegand si completand formularul de inscriere.

Dupa trimiterea formularului de inscriere, vei primi automat un email cu datele necesare platii avansului de 25%. Inscrierea este considerata a fi completa in baza completarii formularului de inscriere si a confirmarii platii avansului.

 

Mai multe informatii privind modalitatea de plata poti gasi in rubrica „Cum platesc?” a acestei pagini.

Accesul in sala de curs se face doar in baza inregistrarii tale complete.linie-spatiuPentru alte detalii, te rog, foloseste formularul de contact sau trimite un email la adresa contact@isabelageorgescu.com ori suna nr de tel. 0732.493.253.

Nu este intamplator faptul ca ai citit aceste informatii pana in acest punct. O voce interioara te-a ghidat sa faci acest lucru. Iar aceasta voce stie bine ca implinirea si fericirea sunt importante pentru tine si pentru cei dragi tie. E vocea care stie cine esti si cine poti sa devii. Si totul incepe intotdeauna cu o alegere. Tu ce alegi?

 

Pana cand ne vom intalni iti daruiesc o sesiune audio pentru acele zile in care simti ca ai obosit de tot ceea ce ti se intampla, pentru a-ti recapata echilibrului emotional si a-ti creste starea de bine interioara.

 

Descarca [GRATUIT] sesiunea audio de meditatie pentru

RELAXAREA si ECHILIBRAREA ta!

Povesti de Succes

Cu cine se desfasoara Cursurile Theta Healing?

Cursurile Theta Healing sunt sustinute si coordonate de Isabela Georgescu, in colaborare cu Centrul partener Theta Life Healing Romania.

Isabela Georgescu este Instructor certificat international si Coach-terapeut Theta Healing® prin THInK Institute Of Knowledge, USA, Psiholog acreditat, Hipnoterapeut si Life-Coach-Expert in “Poti reusi, orice ar fi!”.

Sustine cursuri Theta Healing de dezvoltare personala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala, peste tot in lume, sprijinind oamenii sa descopere miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

Faciliteaza sesiuni individuale si corporate pentru toti cei ce vor sa devina oameni noi, liberi de constrangeri si auto-limitari.

Desfasoara periodic workshopuri tematice si programe transformationale ajutand oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

A fondat centrul Theta Life Healing Romania ce aduna impreuna oameni care impartasesc aceeiasi viziune a UNITATII despre viata,  avand ca misiune elevarea fiecarui aspect al vietii umane, la nivel psihologic, fizic si spiritual.

linie-spatiulinie-spatiuMai multe despre Isabela Georgescu poti afla accesand rubrica DESPRE a acestui site.

linie-spatiu

linie-spatiu

„Raiul nu este undeva acolo sus, ci este aici, este relatia pe care o ai tu cu lumina din tine. Te astept cu drag la acest curs de schimb al bucuriei, in care sa iti deschizi inima, astfel incat sa traiesti in implinire.” ( Isabela Georgescu)

linie-spatiu

Urmatoarea frontiera decisiva in dezvoltarea umanitatii este explorarea constiintei umane. Aceasta se dezvolta din nevoia de a intelege ce inseamna a fi, a percepe, a experimenta, a dezvolta, a crea, a cauta sensuri. Prin urmare, ceea ce facem noi in cadrul Cursurilor Theta Healing nu este un accesoriu secundar al conditiei umane ci este o actiune de o importanta majora si decisiva in evolutia si stralucirea fiecarui om in parte, cat si a planetei, implicit.

linie-spatiulinie-spatiuIn fiecare om salasluieste un soare, totul e sa-l lasam sa straluceasca!

linie-spatiu