Isabela Georgescu | Evenimente Theta Healing Bucuresti

 

CALENDAR  EVENIMENTE

 


La sfarsitul fiecarui Curs Theta Healing toti cursantii primesc un Certificat Oficial ca si practician Theta Healing, eliberat si inregistrat oficial de THInK Institute Of Knowledge USA, cu serie si numar unic de inregistrare, ce confera dreptul de a fi practician Theta Healing, tehnica Theta Healing fiind aprobata, validata  si inregistrata oficial in Romania de catre forurile competente. Prin acordul participantului, acesta va fi inscris si pe site-ul oficial www.thetahealing.com si www.thetahealing.ro, ca practician al tehnicii Theta Healing®.

 

Pe pagina dedicata fiecarui curs in parte poti gasi toate informatiile de care ai nevoie cat si diferite optiuni de plata, pentru investia ta, in viitorul tau.

 


original-2190-5823716a919d4Pentru mai multe detalii privind tehnica Theta Healing, te invit cu drag:

PRACTICA, FUN & COMMUNITY THETA HEALING 

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, te  astept cu drag la evenimentele pe care le organizez.

Un prim pas catre adevarata performanta pentru mintea, trupul si sufletul tau il poti face chiar astazi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie, sau te poti inscrie la Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare integrativa.

 

Daca inca nu cunosti domeniul Theta Healing, iti recomand cu drag Cursul Theta Healing de Baza, un program pentru incepatori unde inveti aceasta tehnica puternica de lucru cu tine insuti/insati, pentru vindecarea sufletului si a vietii tale. Este un curs minunat in care iti gasesti propriile solutii si raspunsuri pentru un viitor luminos si obtii vindecare pentru aspectele emotionale, mentale, fizice si spirituale care te preocupa, dobandind astfel o stare de bine, incredere, armonie si echilibru interior. 

 

Totodata ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.spatiu

Totodata te astept si pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton.

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnaturauntitled-1

PROGRAMARE

SESIUNE INDIVIDUALA

0732.493.253

Sunt de acord cu termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Citeste aici politica privind protectia datelor cu caracter personal.


ULTIMELE ARTICOLE