Costuri Durata Frecventa sesiuni hipnoza - Isabela Georgescu

COSTURI-DURATA-FRECVENTA SESIUNI HIPNOZA

Hipnoza moderna este o terapie scurta, care cuprinde, de regula, intre 3 si 12 sedinte, este centrata pe siptom si orientata catre obiectiv si catre viitor. In timpul sedintelor de hipnoterapie te poti bucura cand vezi cum se rezolva probleme pe care le aveai din trecut sau cu care poate ca ai inceput sa te confrunti recent, la nivel fizic si la nivel mental. Controlul greutatii in exces, renuntarea la fumat sau tratarea depresiei sunt doar cateva exemple dintr-o multitudine de efecte pozitive pe care le poate aduce hipnoterapia in viata ta, pe masura ce accepti sa iti incredintezi rezolvarea problemelor in mainile unui specialist in hipnoterapie.

 

Vezi lista afectiunilor si situatiilor pe care le rezolva sau le imbunatateste hipnoterapia aici  Ce trateaza hipnoza?

 

In timpul sesiunilor de terapie prin hipnoza vei trai experiente in transa, fiind ghidat de catre hipnoterapeut. Trebuie sa stii ca hipnoza este o interventie structurata, avand la baza tehnici/scripturi  certificate si validate international. Tehnicile sunt concepute in asa fel incat sa te ajute sa-ti descoperi potentialul ascuns in subconstientul tau, la care acum poate ca nu ai acces si care asteapta sa fie descoperit pentru a te ajuta la gasirea celor mai potrivite solutii pentru tine.

 

Cu ajutorul hipnozei se realizeaza si regresia hipnotica in viata curenta (si nu numai) pentru aflarea cauzelor inconstiente ale unor probleme si pentru vindecarea traumelor emotionale, a ranilor sufletesti, asociate evenimentelor emotionale initiale.

 

costuri-durata-frecventa-sesiuni-hipnoza1

 

Terapia prin hipnoza se poate realiza atat prin sesiuni individuale, cat si prin sesiuni de grup.

 

 

1. Sesiuni individuale terapie prin hipnoza

    Etape de lucru:

 

  La prima sesiune de hipnoza pe care o vom avea ne vom cunoaste mai bine si imi vei spune ce te aduce in aceasta calatorie , vom stabili obiectivul terapiei, iar tu vei afla mai multe despre sesiunile de hipnoza si te voi ghida astfel incat sa incepi sa-ti pregatesti mintea si corpul pentru hipnoza.

  La cea de-a doua sesiune, in prima parte, vom completa pregatirea pentru hipnoza inceputa in prima sesiune, daca este nevoie, cu ajutorul carora vei vedea si tu cum reactioneaza corpul tau la cuvinte si in ce masura ti se potriveste hipnoterapia.Sincer, eu observ foarte repede daca terapia prin hipnoza este potrivita pentru o persoana. Inteleg acest aspect chiar din primele exercitii de imaginatie, dar este foarte important sa vezi si tu si sa simti cum reactioneaza corpul tau la cuvinte si cat de bine te poti simti. Odata ce parcugi aceste exercitii de pregatire a mintii si corpului pentru hipnoza, nu va mai trebui sa le repeti niciodata si, odata ce ai invatat sa intri in transa, vei pastra aceasta abilitate pentru totdeauna.

Dupa ce am parcurs aceasta etapa de pregatire, lucram numai transa hipnotica propriu-zisa, bazata pe sugestiile reconstructive, incepand cu a doua sedinta si pana la finalul demersului terapeutic.

In timp ce citesti aceste randuri, s-ar putea sa ai o mare curiozitate de a afla in ce consta transa hipnotica si cum arata sedinta de hipnoza din perspectiva mea, a terapeutului. Iti pot spune ca o sesiune de hipnoterapie consta in: inducerea transei, urmata de aprofundare, cand are loc partea de interventie terapeutica/vindecare, dupa care revii din transa,iar la final purtam o discutie post-transa.

Urmatoarele sesiuni (min 2-max 12) se vor axa pe fixarea si stabilizarea efectelor pe care le doresti in urma hipnozei, atat cat este potrivit pentru fiecare persoana in parte, in functie de ritmul propriu specific. Mai mult decat atat, te voi invata unele tehnici pe care le vei putea practica singur, la tine acasa.

 

 

1231

 

Durata si Costuri

O sedinta de hipnoza dureaza 75 minute.

Pentru detalii privind costurile, te rog, acceseaza pagina Preturi.

 

 

linie-gri-curs-baza

Frecventa

 

Din experienta mea, e potrivit sa-ti spun ca cea mai potrivita frecventa pentru sesiunile de hipnoterapie sunt de 1-2 sedinte/saptamana. Ne putem intalni si mai rar, insa nu recomand acest lucru, deoarece efectele se diminueaza mult. Totusi, tu vei stabili frecventa sedintelor, in functie de finantele de care dispui pentru acest demers, in functie de timpul tau si de motivatia pe care o ai pentru a obtine rezultate cat mai rapide.

Toate studiile arata ca terapia cu o frecventa mare a sedintelor de hipnoza este cea mai eficienta si cu rezultate rapide si stabile.

 

Numar total sedinte hipnoza necesar pentru succesul unui demers terapeutic

 

Numarul total al sedintelor de  hipnoza alocat unui demers terapeutic pentru atingerea unui obiectiv variaza intre 3 si 12 sedinte, in functie de:

 

  • obiectivul tau (eliminarea unei dependente/obicei nedorit, regresie/ progresie temporala, clarificarea unor obiective de viata, incredere in sine, imbunatatirea imaginii de sine, cresterea puterii personale etc.)
  • potentialul tau (motivatie, experienta, abilitatatea de a experimenta o transa hipnotica, perseverenta, capacitate de concentrare si refocalizare a atentiei, capacitate de invatare, curiozitate, flexibilitate, inteligenta, intuitie).

 

De exemplu, pentru eliminarea greutatii in exces, sunt necesare minimum cel putin 6 sedinte si cel mult 12 sedinte, in functie de numarul kilogramelor de care doresti sa scapi. Daca vrei sa renunti la fumat, trebuie sa stii ca sunt necesare 2 sau cel mult 3 sedinte de hipnoza.

 

Important!

 

Iti recomand inca de la inceput sa stabilim programul de comun acord astfel incat ora sedintelor tale sa se pastreze aceeasi, deoarece creierul tau se obisnuieste cu ea si iti va fi cu mult mai usor sa intri in starea de liniste, de relaxare si sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.

Ca exceptie, daca esti doar curios si vrei sa vezi cu ochii tai ce se intampla intr-o sedinta de hipnoza, poti alege si varianta sa experimentezi doar o singura sesiune.

 

1231

 

Te ajut sa lucrezi singur!

 

Pe langa atingerea obiectivelor dorite, iti pot oferi, daca doresti, si inregistrarea sesiunilor de hipnoza. Practic, in acest fel, are loc repetarea, fixarea si consolidarea mai rapida a sesiunilor si, ce este mai important este ca inveti practicarea independenta. Altfel spus, ascultand aceste inregistrari, vei detine un instrument puternic si eficient pe care il poti folosi acasa sau oriunde, de unul singur. E potrivit sa-ti spun insa, ca acest instrument te va ajuta doar in masura in care il folosesti si iti faci timp pentru practica si in afara sedintelor lucrate impreuna. Practicand in plus cu ajutorul inregistrarilor sedintelor, vei simti cum lucrurile se rezolva, cum vezi situatia din ce in ce mai clar si cum te apropii cu pasi repezi de rezultat.

 

costuri-durata-frecventa-sesiuni-hipnoza2

 

Fie ca alegi sa vii pentru terapie individuala sau in cadrul unui grup de terapie cu obiective comune, te asigur ca te vei bucura de rezultatele rapide si palpabile ale hipnoterapiei intr-o maniera suprinzatoare si placuta. Eu sunt aici ca sa te ajut sa depasesti situatiile dificile si sa obtii ceea ce-ti doresti, ghidandu-te in calatoria catre propriul tau subconstient, unde stii ca se afla zestrea tuturor resursele de care ai nevoie.

 

1231

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind hipnoza si culisele ei, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie prin hipnoza sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimentelor, aici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica -psihologica si fiziologica, iti recomand cu drag Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare mentala, emotionala, fizica si spirituala.

 

spatiu1231spatiu

spatiuspatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romania, aici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page