Cum se desfasoara o regresie in vieti anterioare - Isabela Georgescu

CUM SE DESFASOARA O SEDINTA DE REGRESIE INTR-O VIATA ANTERIOARA?

Inainte de a parcurge etapele  unei sesiuni de regresie intr-o viata anterioara vreau sa ma asigur ca, daca pana cum nu ai experimentat niciodata o sesiune de hipnoza, ai rasfoit deja articolele, Sedinta de hipnoza si Regresia prin hipnoza.

 

Pasii pe care urmeaza sa ti-i prezint pot fi parcursi intr-o singura sedinta sau pot fi necesare mai multe pentru completarea procesului.

 

Inainte de toate, vom stabili scopul pentru care tu vrei sau ar fi indicat sa accesezi o viata trecuta. Apoi, incepem regresia propriu zisa, prin ghidarea ta de catre mine catre starea de hipnoza. Aceasta se realizeaza prin relaxarea corpului si a mintii prin ceea ce numim inductie si aprofundarea starii de hipnoza, despre care ai citit mai multe in articolele mele.

 

cum-se-desfasoara-o-regresie-in-vieti-anterioare2

 

Urmeaza  ghidarea catre un spatiu neutru in care subconstientul tau alege de la sine, spontan, prin simpla intentie, sa aduca pe ecranul amintirilor tale viata anterioara relevanta pentru scopul sesiunii. Sursa problemelor poate fi  sub forma unui eveniment emotional important, a unei pierderi suferite si nevindecate, a unor probleme sentimentale neinchise inca sau a unor experiente marcante. In acest moment iti reamintesti, revezi  acele experiente in diverse momente semnificative. De multe ori  sunt  experimentate si cateva momente din viata dintre vieti, planul non-fizic, pentru aflarea lectiilor respectivei vieti, in vederea descoperirii “darurilor” ingropate in viata  revelata de subconstient in regresie si  relevanta pentru scopul sesiunii. Pe tot parcursul sedintei tu detii tu controlul asupra propriei persoane, asupra corpului si emotiilor tale, devenind un privitor detasat, al amintirilor pe care subconstientul tau le acceseaza, permitand eliberarea acelor energii, emotii si blocaje.

In cele mai multe cazuri, vindecarea incepe imediat, in timpul terapiei prin regresie in vieti anterioare, efectele fiind spectaculoase de multe ori, transformarea resimtita la nivel emotional fiind majora, iar simptomele bolii, la nivel fizic, de multe ori disparand. Vindecarea incepe odata cu constientizarea anumitor situatii si continua cu descarcarea, curatarea si iertarea momentelor si persoanelor cu incarcatura emotionala care si-au lasat amprente in viata actuala.

Sedinta de regresie in vieti anterioare este finalizata prin integrarea experientelor si  a constinetizarilor  obtinute si prin aducerea in viata actuala a aptitudinilor  si resurselor  necesare, nou accesate si descoperite. Se revine apoi din starea de hipnoza la starea normala, de zi cu zi, intr-o maniera blanda  si in ritmul propriu fiecaruia in parte. Ulterior vom  avea daca vrei si alegi sa faci acest lucru, o discutie post-regresie, in care imi vei putea impartasi ce simţi, ce ai experimentat si cum se imbunatateste experienta ta actuala cu noile informatii.

Intreaga sesiune de regresie in vieti anterioare dureaza 2 ore, iar pentru detaliile administrative privind costurile, am sa te rog sa vizitezi rubrica preturi servicii sesiuni AICI.

 

1231

 

In regresie poti “vedea” scenele dintr-o viata anterioara in 4  moduri:

 

  • ca si cum esti acolo in acel corp, la acel moment
  • ca si cum te uiti la un film pe un ecran, dar stii care este personajul tau
  • ca si cum te-ai uita la niste fotografii
  • ca si cand ai vedea un sir de flash-uri de imagini

 

Sunt aceste amintiri ale mele, reale?

 

Adesea, persoanele mai sceptice catre acest domeniu si care aleg totusi sa experimenteze  regresia prin hipnoza in vieti anterioare, ma intreaba daca este posibil sa fie adevarat ceea ce au vizualizat in timpul transei. Le raspund ca poate da sau poate nu. Mai departe, le explic ca ceea ce stiu sigur, este faptul ca, daca subconstientul lor a ales sa aduca acea experienta pe ecranul mintii lor in cadrul regresiei, inseamna ca  de acea vindecare a avut nevoie, in mod special, in felul in care i-a fost revelata persoanei in cauza. Iar restul detaliilor deja nu mai sunt importante.

In terapia prin regresii in vieti anterioare ne intereseaza doar valoarea terapeutica a amintirilor. Restul detaliilor am putea spune ca sunt pentru partea recreativa a fiecaruia dintre noi. Fie ca imbratisezi acest concept si consideri ca aceasta experienta te va ajuta inclusiv in dezvoltarea ta spirituala, fie ca nu esti adeptul acestei teorii, si alegi doar sa crezi ca este rodul imaginatiei tale, important este ca acest tip de terapie functioneaza, iar rezultatele sunt impresionante.

 

cum-se-desfasoara-o-regresie-in-vieti-anterioare1

 

Studiile si cercetarile in domeniu arata clar ca sindromul memoriei false (criptomnezia) reprezinta un fenomen extrem de rar.Aplicatiile fizicii cuantice in psihologie, medicina si alte domenii conexe din ultimul deceniu, ne-au demonstrat ca mintea si memoria sa incorporata este de ordin superior fata de lumea fizica, ea existand in toate celulele corpului si in campul din jurul nostru, nu doar la nivelul creierului. Ea interactioneaza intr-adevar cu creierul insa, nu apartine acestei realitati. Iar in sprijinul acestei teorii stau chiar scrierile privind constientul colectiv al  Jung.

 

1231

 

Va functiona si pentru mine?

 

Cu siguranta da! Imagineaza-ti ca citesti o carte si ca iti permiti sa te lasi purtat in acea poveste, identificandu-te cu personajul din poveste. De multe ori ai diferite imagini in minte, le dai forme si culoare personajelor si te implici in actiune, cu toate celelalte simturi. Aceasta este o forma de hipnoza, asemanatoare cu cea pe care o vei experimenta in timpul regresiei in vieti anterioare. Daca reusesti sa privesti lucrurile relaxat, in maniera aceasta, atunci totul va functiona de minune.

 

Dincolo de ce se intampla intr-un cabinet, sunt sigura ca in viata ta de zi cu zi, ai facut deja o usoara regresie in timp si nici macar nu ai stiut acest lucru. Gandeste-te daca ti s-a intamplat vreodata sa:

  • te uiti intr-o cutie cu poze vechi si sa fi coplesit total de amintiri?
  • sa asculti melodii vechi si sa te simti deodata mai tanar si mai energic?
  • sa gusti o mancare sau sa simti un parfum care sa te transporte intr-un anumit moment  si loc din trecut?

 

 

Daca raspunsul tau este DA la una din aceste intrebari, afla ca deja ai simtit pe propria ta piele cum este sa te intorci in trecutul amintirilor tale.

 

 

1231

 

 

Acum, dupa ce te-ai familiarizat cu mai multe detalii privind regresia in vietile anterioare si culisele ei, te invit sa pasesti in universul cabinetului meu si sa imi oferi privilegiul de a fi martora la vindecarea corpului si a sufletului tau, la deschiderea aripilor tale.

Tu nu ai un suflet. Tu esti un suflet care are un corp. Esti mai mult decat crezi ca esti…

Fericirea ta incepe cu sanatatea gandurilor si a emotiilor tale, iar primul pas catre vindecarea ta il poti face chiar azi accesand rubrica Sesiuni  a site-ului, pentru sesiuni individuale de terapie prin regresie in vieti anterioare sau te poti inscrie la workshopurile tematice si programele transformationale pe care le desfasor periodic, ce ajuta oamenii sa obtina SUCCESUL, RELATIILE, SANATATEA SI FERICIREA la care viseaza.

Totalitatea cursurilor, workshopurilor tematice si programelor transformationale, pe care le organizez periodic sunt detaliate in sectiunea dedicata Evenimenteloraici.

Totodata, daca esti deschis/deschisa catre psiho-energetica sau terapia cuantica, holistica psihologica si fiziologica, iti recomand cu drag Cursurile Theta Healing  pe care le sustin, pentru dezvoltare personala, profesionala si vindecare emotionala, mentala, fizica si spirituala.

 

spatiu1231spatiuspatiu

spatiu

Daca esti hotarat/a sa aduci imbunatatiri majore vietii tale intr-un spatiu unde primesti intelegere, profesionalism, dedicare si experienta, ma poti contacta folosind formularul prezent pe aceasta pagina sau prin email, la adresa  contact@isabelageorgescu.com ori, mai simplu, la nr de tel. 0732.493.253.

spatiuTe astept pe pagina mea oficiala Isabela Georgescu, aici facebook-buton si pe pagina oficiala a Centrului partener Theta Life Healing Romaniaaici facebook-buton .

untitled-1Sunt aici sa te sprijin sa descoperi miracole chiar si acolo unde altii vad Imposibilul.

untitled-1Poti reusi, orice ar fi!

linie-spatiu

round-fotospatiu

spatiu

Cu prietenie,

spatiusemnatura

untitled-1

You cannot copy content of this page